Til innholdet

Nydelig sjøutsikt over Oslofjorden - Nyoppusset - Alt på ett plan i 1.etg. - 3 sov og mengder med plass!

Ringshaugveien 122A
Prisantydning 2 920 000 , -
Boligtype: Tomannsbolig
P-ROM: 107
BRA: 158 m²
Soverom: 3
Byggeår: 1947
Tomtareal: 516 m²
Få salgsoppgave

Ansvarlig megler
Lars Ole Wittingsrud

Lars Ole Wittingsrud

Kort om eiendommen

Nær sjø og strand ligger denne leiligheten svært flott beliggende med fantastisk flott sjøutsikt. Her har du kort vei til stranda på sommerstid!

Kort oppsummert;
- Oppusset bad 2018 (flis på flis)
- Oppusset toalettrom i 2018
- Oppgradert kjøkkeninnredning med nye benkeplater og hvitevarer
- Nyere elektrisk anlegg gjennom boligen 2015-2018
- Nyere gulv og veggoverflater jevnt over leiligheten 2015-2018
- Skiftet endel vinduer og dører i 2015-2016
- Fanatstisk sjøutskt
- 3 romslige soverom
- Full kjeller med potensiale
- Bygget var i "gamledager" Ringshaug Landhandleri - mye lokalhistorie i veggene her! Ombygget til bolig i ca 1975 iflg bygningstegninger.

Vi ønsker velkommen til en hyggelig visning!

Finn.no: Lokalområde

RINGSHAUG MED PANORAMA SJØUTSIKT

Adresse

Ringshaugveien 122A 3150 Tolvsrød

Adkomst

Fra Tønsberg følger man skilting mot Åsgårdstrand. Ta til høyre mot Ringshaug i rundkjøringen ved Gauterød. Følg så Ringshaugveien helt til du får leiligheten beliggende på venstre hånd. Boligen er merket med til salgs skilt og det vil bli skiltet under fellesvisning.

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et attraktivt og populært boligområde på Ringshaug. Leiligheten ligger i første etasje og ligger høyt og fritt med fantastisk sjøutsikt mot Oslofjorden.

Eiendommen ligger i et meget barnevennlig boligområde på Ringshaug i Tønsberg kommune, ca. 8 min kjøring fra Tønsberg sentrum. Her bor du i nærheten av to av de flotteste badestrendene i Tønsberg og omegn, nemlig Skallevold- og Ringshaugstranda. Gåavstand til begge. Ringshaug er et meget attraktivt og velansett villaområde - som passer perfekt for folk i alle aldre. Kort vei til alt man trenger som barnehager, barne- og ungdomsskole, Tolvsrødsenteret med alt av sentrumsfunksjoner, apotek, frisører, post, cafè, gode shoppingmuligheter mm. Nydelige tur- og friluftsområder i umiddelbar nærhet. Flott kyststi fra Ringshaugstranden mot Skallevold og Karlsvika. Fantastiske friområder for de som setter pris på turer i skog og mark. Her finnes utallige muligheter for den aktive. Kort vei til Vallø småbåthavn. Populær og velutstyrt lekeplass i umiddelbar nærhet. Ellers god busskommunikasjon med Tønsberg sentrum. Flint idrettslag er det største i Vestfold og har nyere klubbhus på Løveid ved Tolvsrød. Det finnes en rekke lokale gress- og grusbaner i området, samt Slagenhallen ved Presterød ungdomsskole som huser en rekke arrangementer gjennom året. Tønsberg er en populær by som har sitt absolutte høydepunkt sommerstid, med stor turisme og et yrende folkeliv.

Type, eierform og byggeår

Tomannsbolig Selveier, oppført i 1947, modernisert i 2016

Bygninger og byggemåte

Tomannsbolig bygget i trekonstruksjon over støpt mur.

Leiligheten ligger i 1.etasje, og inneholder:
1.etg.: Entré/gang, toalettrom med servant og wc, gang/hall, flislagt bad med dusjkabinett, servantinnrednin, vegghengt wc. 3 romslige soverom. Kjøkken med åpen løsning mot stor stue.
Kjeller: lagringsboder og vaskekjeller.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Antall rom

Soverom: 3, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 107 kvm, Bruksareal: 158 kvm, Bruttoareal: 166 kvm

1.Etasje: 107 / 107 kvm p-rom/BRA
Kjeller: 51 kvm BRA

Møblering / utstyr

Kjøleskap på kjøkken medfølger ikke i handelen.

Standard

Gjennomført flott leilighet med "eneboligfølelse". Her bor du i en stor leilighet med god plass til hele familien. Med 3 soverom og tilgang til 2 toaletter, bør en hektisk hverdag fungere meget godt. Innvendig er det gjort flere større oppussingsarbeider de siste årene, og det nevnes blant annet nye benkeplater og hvitevarer på kjøkkenet, nye overflater (gulv og vegger i hovedsak) og elektrisk anlegg inkl sikringsskap, bad med nye fliser og innredninger, samt skiftet ut nødvendige vinduer i hovedetasjen. Ny inngangsdør og nyere varmtvannsbereder i kjeller.

Leiligheten fremstår som meget pen, og kan flyttes rett inn i. Vi ønsker velkommen til hyggelig visning!

Oppvarming

Det er montert peisovn i stua. Varmefolie i stue, samt varmekabler på bad.
For øvrig elektrisk oppvarming via panelovner.

Som en følge av Stortingets klimaforlik fra 2012 er det bred politisk enighet om å innføre forbud mot oppvarming av boliger med fossil olje eller parafin fra 2020. Vi gjør derfor oppmerksom på at det kan komme pålegg for eiendommer med oljetank/parafintank om at tanken må fjernes i sin helhet, alternativt tømmes/spyles/plomberes. Kjøper overtar risikoen og ansvaret for dette. For mer informasjon og støtteordninger, se www.enova.no.

Parkering

Leiligheten disponerer parkeringsplass på eiendommen (mot nord) iflg seksjonering.

Areal og eierform

Areal: 516 kvm, Eierform: Fellestomt

Tomt og hage

Hyggelig opparbeidet uteareal med felles gressplen og oppholdsplass. Det er anlagt uteplatting som leiligheten disponerer i hagen. Hekk og beplantning mot naboer.

Eier

Benjamin Stølvei Lina Kristin Nilsen

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i uregulert område avsatt til boligområde - nåværende, samt gang/sykkelvei - fremtidig.
Ingen igangsatte planleggingsarbeider eller planforslag som vil berøre eiendommen iflg. kommunen.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.


2004/7588-2/91  Erklæring/avtale  02.06.2004 
 Rett for seksjon 2 til varmtvannstank i kjeller samt rett
til avtalt tilgang til felles røropplegg/stoppekran i
kjeller v/vedlikehold og rep.behov, event. gjenoppføring av
garasje på østsiden av Ringshaugveien kan gjøres av
seksjons-eierne hver for seg eller i fellesskap
Gjelder denne registerenheten med flere

2008/513279-2/200  Bestemmelse om bebyggelse 24.06.2008 
 rettighetshaver:Knr:0704 Gnr:139 Bnr:113  
Med flere bestemmelser
Kan ikke slettes uten samtykke fra rettighetshaver.

2004/7588-1/91  Seksjonering  
02.06.2004 
opprettet seksjoner:
snr: 1
formål: Bolig
sameiebrøk: 1/2

1975/500326-1/91  Bestemmelse om bebyggelse 20.01.1975 
 rettighetshaver:Knr:0704 Gnr:139 Bnr:149  
rettighetshaver:Knr:0704 Gnr:139 Bnr:149 Snr:1  
rettighetshaver:Knr:0704 Gnr:139 Bnr:149 Snr:2  
Rett til å bygge inntil felles grense i en avstand på 2,8 m

Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Tomannsboligen har ferdigattest datert 05.07.1976.
Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.
Det foreligger bygningstegninger (med tilbygg) fra butikk til leiligheter fra 1975.

Prisantydning

2 920 000,-

Beregnet totalkostnad

2 920 000,- (Prisantydning) Omkostninger 73 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 920 000,-)) 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 85 322,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 005 322,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Jan Erik Rossavik Ligningsverdi : 718 095,- Sekundær ligningsverdi : 2 297 905,-

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Kommunale avgifter

Kr. 10 167 pr. år

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Markedspakke (Kr.9 990) Tønsbergs Blad 260918 (Kr.4 500) Garantiforsikringspremie (Kr.2 500) Kommunale opplysninger (Kr.2 970) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 2 920 000,-) (Kr.43 800) Pantattest selger (Kr.387) Servitutter (Kr.172) Sikringsobligasjon - Statens Kartverk (Kr.525) Tilretteleggingshonorar (Kr.12 995) Totalt kr. (Kr.82 714)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Protecor Forsikring ASA, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen  dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Fullstendige vilkår for boligselgerforsikringen kan hentes på www.protectorforsikring.no. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføreskan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z-Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Lars Ole Wittingsrud

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Lars Ole Wittingsrud

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?