Til innholdet

Stor og flott enebolig med 2 store garasjer. Idyllisk omgivelser. Meget solrikt. 4 soverom. Kontor/Showroom.

Kalvetangveien 86A
Prisantydning 12 500 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 233
BRA: 406 m²
Soverom: 4
Byggeår: 1999
Tomtareal: 861 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Visninger

mandag 13. september Kl 17.00 - 18.00
Søk om finansiering Legg inn bud her Visningspåmelding

Ansvarlig megler
Jens Erik Wesenberg

Jens Erik Wesenberg

Finn.no: Lokalområde

FÆRDER - KALVETANGEN

Adresse

Kalvetangveien 86A 3132 Husøysund

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Z-eiendom. Velkommen til visning!

Beliggenhet

Eiendommen har en hyggelig beliggenhet på Kalvetangen med kort vei til sjøen. Her bor man fantastisk og usjenert til. Solen har man hele hele dagen, det er bare og forflytte seg rundt på terrassene/balkongene.

Eiendommen ligger i et etablert, attraktivt og familievennlig boligområde på Kalvetangen, ca. 6 km fra Tønsberg sentrum. Boligen ligger i barnevennlig blindvei med umiddelbar nærhet til barnehage, skole og butikk (Spar Føynland). Det er også nærhet til båtmarina hvor du kan leie eller kjøpe båtplass. Området har god offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud.

Fra eiendommen er det kun få minutters gange til Føynlandskogen med turstier og til populære Fjærholmen. Sistnevnte er Nøtterøys største badeplass, hvor det er langgrunn sandstrand og gresslette med lekeapparater. I nærområdet finner du også Nøtterøy golfbane, som er kjent som en av Norges beste golfanlegg. Det er kort vei med båt til de mange øyene i skjærgården.

Eiendommen har gangavstand til Føynland barneskole. For elever i ungdomstrinnene er det skolebussordning til Teigar ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Ved ungdomsskolen på Teigar ligger Nøtterøyhallen og et flott utendørs idrettsanlegg med en rekke fotballbaner og 400 m friidretts-løpebane. Et annet alternativ er Nesskogen Idrettspark. Det finnes en rekke idrettsforeninger, samt seilforening både på Føynland og i Tønsberg.

Det er 4 km. til Teie Torv med bl.a. vinmonopol, apotek, bank og dagligvareforretninger, samt ca. 6 km til Tønsberg sentrum med alle bymessige fasiliteter. Ellers gir området gode mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, hvorav nærmeste holdeplass ligger ca. 900m fra boligen. Ved å benytte bil tar det ca. 30 min til Sandefjord lufthavn og 50 min til Drammen.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1999. Tilbygg mot syd i 2007.

Innhold

1. etasje inneholder:
Entrè/hall med trapp opp til 2. etasje. Vaskerom med wc. Stort showroom/kontor med utgang til hagen. 1 kontor (ikke søkt bruksendring da dette rommet opprinnelig var en del av tilstøtende lagerrom/garasje, kjøper må eventuelt gjøre det for egen risiko).  Det er direkte adkomst fra entrè/hall til stor garasje/lagerrom.

2. etasje inneholder:
Hall. Seperat wc med håndvask. Bad/wc med dusj og boblekar. Dusjbad. Stue med utgang til vestvendt balkong. Deilig flott kjøkken med peisgrue, larvikitt benkplater, integrerte hvitevarer, samt spiseplass og utgang til stor sørvendt terrasse. Romslig stue med høy himling og utgang til østvendt balkong. Soveromsgang. 4 soverom.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Antall rom

Oppholdsrom: 4, Soverom: 4, Bad: 2, Ekstratoalett: 2

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 233 kvm, Bruksareal: 406 kvm, Bruttoareal: 435 kvm

Standard

Velkommen til Kalvetangveien 86a, en meget innholdsrik bolig som holder normal god standard. Det er lagt parkett og fliser på de fleste gulv og veggene er tapetserte og panelte. Badene er flislagte. Alle rom i 2. etasjen er nymalte i år i smakfulle og moderne farger. Det er utstrakt bruk av downlights i huset. For standard forøvrig, se vedlagte tilstandsrapport fra takstmann Gunnar Sverrisson. Det er mulighet for kjøp av båtplass.

Det er lagt inn fiber fra Viken fiber. Boligen ligger i et område som er avsatt til kombinert bolig og næringsformål. Boligen passer derfor like ypperlig til næringsrvirksomhet i eget hjem, som til den store familie eiendommen. Dette er en bolig med masse plass og mange muligheter. Velkommen til visning!

Oppvarming

Varmekabler i flislagte rom i boligdel. Peisovn i kjøkken/spisestue Peisgrue i kjøkken. For øvrig elektriske panelovner. Ventilasjonssystem med balansert ventilasjon (avtrekk fra våtrommene og friskventiler i enkelte oppholdsrom).

Parkering

Stor isolert garasje/lagerrom på ca. 101 kvm. med innlagt vann og utslagsvask, og med direkte adkomst til gang/entrè. I tillegg så er det enda et stort lagerrom på ca. 72 kvm. med egen port.
Ellers god parkering i gårdsplassen.

Areal og eierform

Areal: 861 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Tomten er pent opparbeidet med belegningsstein i gårdsplass. Høye hekker skjermer mot naboer. Ellers er eiendommen beplantet med prydbusker og trær samt gress. Det er flere usjenerte uteplasser på tomten. Det også en opphøyet terrasseplatting som er klargjort for boblekar bak huset.

Eier

Kjønnerød montasje as

Vei, vann og avløp

Offentlig vann og avløp. Privat stikkvei.

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen er avsatt til kombinert bebyggelse og anleggsformål - nåværende (kombinert bebyggelse og næringsbebyggelse).
Eiendommen omfattes av reguleringsplan Kalvetangen, vedtatt 06.11.2013 med reguleringsformål veg og kombinert bebyggelse og anleggsformål.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen. Kommunen bekrefter at eiendommen er tatt i bruk og godkjente tegninger foreligger på eiendommen.

Prisantydning

12 500 000,-

Beregnet totalkostnad

12 500 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 312 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 12 500 000,-)) -------------------------------------------------------- 325 342,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 12 825 342,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Gunnar Hilmar Sverrisson Formuesverdi : 3 750 000,- Sekundær formuesverdi : 8 302 500,-

Kommunale avgifter

Kr. 9 000 pr. år.
Eiendommen har vannmåler. Ovennevnte beløp er hva selger brukte i 2018 på kommunale avgifter, inkludert renovasjon. Kommunen legger til grunn et snittforbruk på kr. 50/m3 pr. person. Se vedlagte infobrev om kommunale avgifter.

Kommunens satser i 2021:
Vann 1129,00 + 10,05/m3
Avløp 2796,00 + 22,14/m3

Formuesverdi - tidligere omtalt som ligningsverdi

Ligningsverdi dersom eiendommen benyttes som primærbolig:3 750 000,-
Ligningsverdi dersom boligen benyttes som sekundærbolig: 8 302 500,-

Oppgitte beløp er innhentet fra Skatt sør og er senest kjente verdi som er pr. inntektsåret 2019.

Konsesjon/odel

Eiendommen er ikke konsesjons- eller odelsbelagt.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tilrettelegging (Kr.14 950)
Provisjon 1 % av salgssum

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 Sørøst-Norge. Kontakt din megler om dette.

Finn.no: Visningstekst

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i finn-annonsen påmelding. Dette gjør vi for å unngå spredning av smitte ved at for mange er på visningen samtidig. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt. NB: Dersom du er i risikogruppen, ber vi deg kontakte megler.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jens Erik Wesenberg

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jens Erik Wesenberg

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?