Til innholdet

Stor, innholdsrik enebolig med bl.a. 5 sov, 3 stuer, 2 bad og garasje. Sjøutsikt og solrikt! Svømmebasseng!

Blåskjellveien 10
Prisantydning 4 950 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 223
BRA: 278 m²
Soverom: 5
Byggeår: 1959
Tomtareal: 698 m²
Få salgsoppgave

Visninger

mandag 27. mai Kl 17.00 - 18.00
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Richard Askjem

Richard Askjem

Finn.no: Lokalområde

Nøtterøy / Duken

Adresse

Blåskjellveien 10 3133 Duken

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. Eiendommen vil bli merket med "til salgs" plakat og det vil bli skiltet til fellesvisninger.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et rolig, attraktivt og barnevennlig boligområde på Duken i Færder kommune. Området har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Det er kort vei til lekeplass, brygge, båtplasser og gode bademuligheter.

Nøtterøy er kjent for sin vakre skjærgård, men hovedøya har også fine muligheter for turer i skog og mark.

Området byr på et yrende liv for familier som er glad i natur og vakker skjærgård. Det finnes flere herlige badestrender i nærmiljøet. For de yngste anbefales Ulvøtangen, og for de litt eldre barna bør Verdun med stupebrygge og flåte være et naturlig valg - ypperlig for både morgen- og kveldsbad!

Videre er det kort vei til lekeplass, skiløyper og svømmehall, samt golfbane på Borgheim ved ungdomsskolen. Nesskogen Idrettspark ligger i gangavstand fra boligen og her finner du et stort utendørs idrettsanlegg med en rekke fotballbaner og 400 m friidretts-løpebane.

Nærområdet

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Kiwi og Meny. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Teie Torg et rikt og variert utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Tønsberg sentrum har alle bymessige fasiliteter og ligger også godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon og bil.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, hvorav nærmeste holdeplass er Blåskjellveien syd og ligger ca. 300 meter fra boligen. Ved å benytte bil tar det ca. 7 min til Teie, 10 min til Tønsberg og 30 min til Sandefjord lufthavn.

Eiendommen har kort vei til Oserød barneskole og Borgheim ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1959

Bygninger og byggemåte

Innholdsrik enebolig fra 1959 som er vesentlig oppgradert i 1999. Det er tilbygget garasje og påbygget loftsetasjen øst/ vest, samt innredet opprinnelige loft i nord og syd i 2002. Alle ytterdører og vinduer er fra perioden 1999 til 2010. I 2012 ble yttervegger etterisolert og omkledd.

Nåværende eier har fra 2016 tom 2019 skiftet dusjkabinett i bad og pusset opp store deler av innvendige overflater. Gang i 1. etasjen og nær hele sokkeletasjen er pusset opp. Benkeplate på kjøkkeninnredning er skiftet og malt innredningen. Det er montert ny varmepumpe, luft til luft. I vaskerom er det lagt fliser på gulv og satt inn badekar. På garasje er det lagt nytt taktekke og etablert terrasse oppå. Det er bygget terrasse med svømmebasseng i syd.

Bygningen har grunnmurer i støpt betong med sparestein. Pussede lettklinkerblokker i garasje. Yttervegger over grunnmur i bindingsverk av tre, utvendig panelt. Sperretak i tre med saltaksform. Rupanel som undertak, og yttertaket er tekket med dobbeltkrum betongtakstein fra 1999 og 2002.

Alle arealer, romfordelinger og bygningsbeskrivelser er hentet fra tilstandsrapport som er vedlagt i salgsoppgaven.

Antall rom

Soverom: 5, Bad: 2, Ekstratoalett: 2

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 223 kvm, Bruksareal: 278 kvm, Bruttoareal: 303 kvm

BRA: 278 kvm.
Sokkeletg, 96 kvm: Hall/ trapperom, sep. wc, vaskerom, kjellerstue, alkove, tørkerom, bod og garasje.
1.Etasje, 115 kvm: Gang/ trapperom, 3 soverom, bad/WC, kjøkken og stue/ spisestue.
2.Etasje, 67 kvm: Loftsstue, stue mot vest (soverom), sep. wc og 2 soverom.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Standard

Meget romslig og innholdsrik enebolig med fantastisk beliggenhet. Solrik og tiltalende eiendom med flott utsikt.

Man kommer inn i en lys og hyggelig gang med trapp, separat toalettrom og garderoberom. En praktisk og god romløsning. Videre har man vaskerom/ bad fra 1999, hvor det er nye fliser, badekar og malte veggflater i 2018/19. Rommet har varmekabler i gulvet, badekar med dusj og opplegg for vaskemaskin. Romslig og tiltalende kontor/ kjellerstue med fine gulver som er fra 2017/18 og koselig vedovn som gir godt med varme. Innenfor kontor/ kjellerstue har man en praktisk bod med flislagt gulv, lyse vegger og benk med flerbruksmuligheter. Et annet rom med flerbruksmuligheter er disp. rom som idag blir benyttet som alkove, her kan man også ha en bodløsning, walk in garderobe, eller annet.

Man kommer så opp i hovedetasjen til en lys og meget innbydende gang som er nyoppusset i 2019. Hyggelig, luftig gang som kobler rommene sammen på en god måte. Videre har man et romslig og pent kjøkken med praktisk kjøkkenøy og rikelig skap- og benkeplass. Lys og innbydende innredning fra 1999 med malte eikefronter som er modernisert i 2017. Kjøkkenet har integrert platetopp, stekeovn og oppvaskmaskin, samt plass for frittstående kjøleskap. Åpen løsning fra kjøkken til spisestue med plass til mange. Fra spisestuen har man flott utsikt og store vindusflater som gir rikelig med naturlig lys. Videre kommer man inn i en stilig stue med smakfulle fargevalg og flere innrdningsmuligheter. Her har man plass til hele familien! Fra stuen er det utgang til delvis overbygget terrasse i mur/ betong med skiferheller på ca 18 kvm. som forlenges av terrasse i tre på ca 53 kvm. med svømmebasseng som utgjør ca 13-14 kvm. Her kan man nyte solen og utsikten fra bassenget.

Hovedetasjen har 3 soverom i delikate farger, hvorav hovedsoverommet har stor garderobe. Det er også et romslig bad i etasjen med flislagte overflater og gulvvarme. Badet er fra 1999 som har nytt dusjkabinett og nyere vegghengt toalett. Baderomsinnredningen er modernisert i nyere tid.

Boligens 2. etg. har en luftig og innbydende planløsning med en fantastisk loftsstue som er selve hjerte i boligen. Her har man nydelig utsikt utover mot sjøen både til Bolærne og Bjerkøysundet. Stuen er innredet i lyse farger med tilslag av maritim stil. Hele veggen mot utsikten er vindusflater som gir rikelig med naturlig lys og utsikt inn i rommet. Skyvedør ut til altan i tre på ca 6,8 kvm. Loftsstuen er meget delikat og romslig med flere innredningsmuligheter. Dette rommet må bare oppleves!

Etasjen har også 2 soverom hvorav det ene har walk i closet. Tidsriktig og råflott rom med smakfulle fargevalg og doble dører. Soverom nr. 2 er stort og luftig med moderne fargevalg. Utgang fra soverommet til altan i tre på ca 5 kvm. også med nydelig utsikt. Etasjen inneholder også et disponibelt rom som har flere bruksmuligheter og et separat toalettrom som er praktisk med tanke på soverommene.

Alt i alt en bolig med det "lille ekstra" som er innholdsrik og tiltalende. Dette er en bolig som kan passe for mange med ulike preferanser. Velkommen til visning!

Oppvarming

Boligen varmes opp av vedfyring og elektrisk, samt luft til luft varmepumpe med kjøling fra 2018. Varmekabler innstøpt i gulv i bad og vaskerom. Varmefolie i hall, kjellerstue og tørkerom. Forøvrig elektriske panelovner.

Parkering

Eiendommen har en enkel garasje, carport og godt med biloppstillingsplasser i egen gårdsplass.

Areal og eierform

Areal: 698 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Eiendommen har en meget hyggelig selveiertomt på 698 kvm. Tomten er pent opparbeidet med plen og beplantning, samt innkjørsel/ gårdsplass med belegningsstein. Høytliggende og solrikt med pent utsyn.
Delvis overbygget terrasse i mur/ betong med skiferheller på ca 18 kvm. som forlenges videre av terrasse i tre på ca 53 kvm. med svømmebasseng som utgjør ca 13-14 kvm. Her kan man nyte solen og utsikten fra bassenget.

Eier

Siv Ovidie Kaspersen Kim-Arve Sørensen

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp. Kommunen opplyser at det er septiktank på eiendommen og at det kan komme pålegg om separering pga. manglende dokumentasjon av avløpsanlegg.

Adkomst fra kommunal vei.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til boligbebyggelse, vedtatt den 17.06.2015.

Eiendommen ligger i regulert område. Gjeldende reguleringsplan er: Nesskogen (ID 722 10) med formål boliger, vedtatt den 05.03.1975.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse på eiendommen i kommunens arkiver. Ferdigattest utstedes ikke lenger for tiltak det er søkt om før 01.01.1998, jf. plan- og bygningslovens § 21-10, femte ledd.

Prisantydning

4 950 000,-

Beregnet totalkostnad

4 950 000,- (Prisantydning) Omkostninger 123 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 950 000,-)) 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 136 072,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 086 072,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Ole J. Wetlesen Takstdato : 03.05.2019

Forsikring

DNB

Kommunale avgifter

Kr. 16 066 pr. år

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tilretteleggingshonorar (Kr. 12.995,-)
Meglerprovisjon: 1,1% av salgssum

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det ble foretatt tilsyn av fyringsanlegget den 04.07.2016, rapport ligger vedlagt i salgsoppgaven. Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføreskan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z-Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Richard Askjem

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Richard Askjem

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?