Til innholdet

Stor frontleilighet mot syd - Alt på én flate, samt 2 plan - 3 sov - 2 bad - Garasjeplass - MYE inkl i fellesutgifter! ZOLGT

Eikeveien 39C
Prisantydning 3 300 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 118
BRA: 122 m²
Soverom: 3
Byggeår: 1987
Tomtareal: 10326 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Ansvarlig megler
Lars Ole Wittingsrud

Lars Ole Wittingsrud

Kort om eiendommen

Velkommen til Eikeveien 39C!
Denne leiligheten ligger fordelaktig i front mot syd, solrikt og usjenert på ''Glitre'' - et særdeles populært og veletablert boligsameie på sentrale Teie. Her bor du kun en liten spasertur fra Teie Torv med nærhet til alle sentrumsfunksjoner som bl.a. dagligvareforretninger, bank, vinmonopol, diverse klesforretninger, restauranter, kafeèr og øvrige servicetilbud!

Her kan du boltre deg med bl.a. en stor og møbleringsvennlig stue, to store baderom (begge med dusj og toalett), et innholdsrikt kjøkken med spiseplass og ikke minst tre store soverom.

- Lettstelt selveierleilighet
- Sentral beliggenhet på Teie med gangsavstand til Teie Torv
- Romslig leilighet over to etasjer
- Delikate og lyse farger, sist malt i 2016
- Ny eikeparkett i alle oppholdsrom i 2016
- Stor stue-/spisestue med gode vindusflater og peis (elektrisk)
- Nydelig og solrik terrasse mot syd
- Kjøkken med god benkeplass og plass til spiseplass
- 3 romslige soverom, hvorav ett er beliggende i hovedetasjen. Praktisk!
- 2 romslige baderom - begge med dusj og wc
- Egen garasjeplass
- Godt med parkeringsplasser på fellesparkering
- Utvendig heis til svalgang v/leilighetens etasjenivå
m.m.

Vi ønsker velkommen til en trygg og hyggelig visning!

Finn.no: Lokalområde

NØTTERØY - TEIE

Adresse

Eikeveien 39C 3120 Nøtterøy 2. etasje

Adkomst

Fra Tønsberg sentrum kjører man over Kanalbroen og utover Kirkeveien i retning Tjøme. Deretter kjører du gjennom 2 lyskryss og forbi ''Gimle selskapslokaler''. Ta nå til venstre inn Øgårdsveien og første vei til høyre igjen inn på Eikeveien. Ta så inn på første område for biloppstilingsplasser for Glitre Boligsameie.

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. Eiendommen vil bli merket med "til salgs" plakat og det vil bli skiltet til fellesvisninger.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et barnevennlig, rolig og etablert boligområde på Nøtterøy i Færder kommune, ca. 2,5 km fra Tønsberg sentrum. Fra eiendommen er det kort gangavstand til Teie Torv og idylliske Teieskogen med flotte turområder. På Rosanes, like ved Teie sentrum og i kort gangavstand fra boligen, ligger Rosahaugparken, en idyllisk perle med store plenområder, to dammer, fotballbane og bakker som benyttes til aking om vinteren.

På nedsiden av Rosahaugparken ligger også Rosanesstranda med fin badestrand og gresslette, samt Teie småbåthavn. Nøtterøy er kjent for sin vakre skjærgård og nydelige kyststi som går flere steder langs fjorden.

Det er kort vei til skoler, barnehager og lekeplass. Ved ungdomsskolen Teigar ligger Nøtterøyhallen og et flott utendørs idrettsanlegg med en rekke fotballbaner og 400 m friidrettsbane. Fra idrettsparken er det en lysløyperunde på ca. 2,5 km i Teieskogen, som prepareres så fort forholdene tillater det. På Hella ved Borgheim ligger Nøtterøy Golfklubbs flotte baneanlegg i tillegg til bademuligheter og større turområde sommer og vinter med bl.a. lysløype.

Kort gåavstand til koselige Teie Torv med bl.a. matbutikker, flere forretninger, kaféer, vinmonopol, apotek og bakeri. Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Meny, Rema 1000 og Coop Extra. Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, hvorav nærmeste holdeplass er Grindløkka som ligger ca. 100 meter fra boligen.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Eierseksjon, oppført i 1987, modernisert i 2016

Bygninger og byggemåte

Bygget er fundamentert med støpt plate på mark. Yttervegger i bindingsverk med antatt 15 cm isolasjon og vegger er utvendig panelt. Sperretak med saltaksform er tekket med betongstein. Sameiet har malt utvendig I 2019 og takstein er vasket og malt (takfornying) i 2018.

Innhold:
2.etg.: Entré/gang, flislagt baderom med dusjhjørne, servantinnredning, wc og opplegg for vaskemaskin, soverom/bibliotek, stue med utgang til sydvendt terrasse, kjøkken med innredning og spiseplass.
3.etg.: soveromsgang, gjesterom, hovedsoverom med "omkledningsavdeling og walk-in-closet, samt direkte adkomst til flislagt baderom. Bad med dusjkabinett, servantinnredning og wc.
Gulvet loft for lagring.

Antall rom

Soverom: 3, Bad: 2

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 118 kvm, Bruksareal: 122 kvm, Bruttoareal: 132 kvm

1.Etasje: 72 / 74 kvm p-rom/BRA
2.Etasje: 46 / 48 kvm p-rom/BRA

Sportsbod på 3,5 kvm.
Garasjeplass på 12 kvm.

Møblering / utstyr

Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen.

Standard

Leiligheten fremstår som svært velholdt og tiltalende med lyse farger, solid standard og forsiktig bruk i alle år. Det ble i 2016 gjort en oppussing i form av nye eikeparkettgulv i alle oppholdsrom, samt malt opp de fleste overflater i leiligheten.

Stuen med peis og utgang til deilig terrasse:
Stua er meget romslig og lys med plass til bl.a. spisestue og salong. Sentralt plassert i rommet står den hyggelige peisen, og det er utgang til den deilige terrassen. Møbleringsvennlig rom med plass til langbord!

Kjøkkenet:
Kjøkkenet er romslig og innholdsrikt med pent tilpasset og velholdt innredning med hvitprofilerte fronter og fliser mellom over-/underskap. Rommet er plassert slik at det er skjermet fra stuen/spisestuen i samme etasje -  likevel ligger rommene i en fin sammenheng med hverandre. Takhøye overskap på hoveddelen av kjøkkenet. Ventilator med direkte uttrekk.

Baderom hovedplan:
Baderommet på hovedplanet har flislagt gulv (varmekabler) og flislagte veggflater. Av innredning er det dusjhjørne med skyvedører, sokkeltoalett og rikholdig skapinnredning m/servant og dører med hvite fronter. Badet ventileres via elektrisk vifte og vindu (som også slipper dagslys inn)

Baderom øverste plan:
Baderommet på øverste plan er stort og lyst! Flislagt gulv (varmekabler) og flislagte veggflater. Innredet med bl.a. dusjkabinett, sokkeltoalett og rikholdig skapinnredning m/servant og dører med hvitprofilerte fronter. Takvindu (som også slipper dagslys inn).

Boligens 3 soverom:
Soverommene er beliggende på øverste plan, foruten ett i hovedetasjen. Spesielt hovedsoverommet er meget romslig med egen omklednings-/garderobeavdeling, samt kott/bod/walk-in closet. Det er rikelig med garderobeskap på rommene.


Øvrig vedrørende standard:
Utvendig vedlikehold er sameiets ansvar. Det opplyses fra sameiet at det skal skiftes to vinduer på kjøkkenet, ett i stua, samt nytt takvindu på badet i 2.etg (sistnevnte først i 2022). Tidligere er det skiftet to vinduer på hovedsoverommet i 2013.
Det skal også skiftes terrassegulv i nærmeste fremtid.

Øvrig teknisk info om boligen (utdrag av tilstandsrapport):
Røranlegget er fra byggeåret. Det er rundt 2019 skiftet avløp under kjøkkenbenken. Det er nylig reparert mindre drypplekkasje på blandebatteriet på kjøkken og kran til vaskemaskin. Bereder på ca 116 er plassert i kjøkkenbenk og er fra byggeåret. Vannrør i kobber og avløp plast.
Stoppekran er plassert i kjøkkenbenken.
El-anlegget er i hovedsak fra byggeåret. Sikringsskap er plassert i entré. Hovedsikring på 63 amp. automatsikringer med 12 kurser.

For ytterligere beskrivelse av standard og utstyr vises til det utarbeidet Tilstandsrapport fra takstmann Jan-Erik Rossavik.

Oppvarming

Leiligheten varmes opp via varmekabler på begge bad og seks monterte panelovner. Det er også peis i stuen, denne er elektrisk og er følgelig ikke tilknyttet pipe.

Parkering

Det medfølger egen parkeringsplass i garasjerekke på øvre del av området.
For øvrig parkering på felles parkeringsplass.

Areal og eierform

Areal: 10 326 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Hyggelig område med pent opparbeidet fellesarealer beplantet med plen, prydbusker, hekker og trær. Solrik og rolig balkong med en lun og trygg beliggenhet! Fin utsikt over omkringliggende områder.
Ellers er det steinlagte gangveier, asfalterte adkomstveier og parkeringplass.

Eier

Åshild Synnøve Gran Leif Gullik Dokken Per Torgeir Dokken Sven Gjermund Dokke

Vei, vann og avløp

Offentlig tilknyttet.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til boligbebyggelse, nåværende, vedtatt den 31.01.2018.
Eiendommen ligger i regulert område. Gjeldende reguleringsplan er: Glitre gartneri (ID 722 153) med formål boliger og offentlig trafikkområde, vedtatt den 05.02.1987.

Gjeldende reguleringsplan er: Ny fastlandsforbindelse fra Nøtterøy og Tjøme (ID 729 90003), se vedlagt komunedelplan og kart i salgsoppgaven. For ytterligere informasjon kontakt megler eller Færder kommune. Eiendommen grenser mot område som vil bli berørt av fastlandsforbindelsen.
Sameiet opplyser følgende i sin årsberetning av 16.04.2020;
"Når det gjelder fastlandsforbindelsen går det sin gang. Det utredes nå flere alternative løsninger men veimyndighetene jobber foreløpig med den vedtatte planen. Vi har en god dialog med Statens Vegvesen og Færder kommune og blir fortløpende holdt orientert. Så vidt vi vet nå blir arbeidene med den nye fastlandsforbindelsen tidligst igangsatt i 2023."

Ferdigattest

Boligen/bygget har midlertidig brukstillatelse datert 06.06.1988.
Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Diverse opplysninger

Sameie: Glitre Boligsameie, Orgnr.: 987210176
Andel fellesformue: kr. 18.876,-
Total formue: kr. 120.611,-
Oppdatert pr: 20.12.2020.

Ingen felleslån for sameiet.

Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler.
Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Prisantydning

3 300 000,- / Fellesutgifter: 4 612,- pr. mnd Inkl. kabel-tv og nett, kommunale avgifter, utvendig vedlikehold, heis, anleggsgartner, strøm fellesarealer, felles bygningsforsikring, utgifter til regnskap, drift og styre i sameiet mm. Fellesutgiftene betales kvartalvis.

Beregnet totalkostnad

3 300 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 90 000,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 98 742,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 398 742,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Jan-Erik Rossavik

Forsikring

Fremdtind Polisenummer: 1326079

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tønsbergs Blad 300621 (Kr.4 500) Markedspakke (Kr.12 500) Eierskiftegebyr trekkes i oppgjør - SELGER (Kr.3 125) Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - SELGER (Kr.3 125) Provisjon (Kr.54 000) Tilrettelegging (Kr.14 950) Eierskifteforsikring (Kr.13 248) Opplysninger fra forretningsfører - betalt (Kr.3 125) Tønsbergs Blad 100721 (Kr.4 500) Garantiforsikringspremie (Kr.2 950) Oppgjør og tinglysning (Kr.5 900) Tingl. hjemmelserklæring - Statens Kartverk (Kr.585) Totalt kr. (Kr.122 508)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 Sørøst-Norge. Kontakt din megler om dette.

Finn.no: Visningstekst

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i finn-annonsen påmelding. Dette gjør vi for å unngå spredning av smitte ved at for mange er på visningen samtidig. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt. NB: Dersom du er i risikogruppen, ber vi deg kontakte megler.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Lars Ole Wittingsrud

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Lars Ole Wittingsrud

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?