Til innholdet

NY PRIS! Stor enebolig over to plan og carport. Kort vei til sjøen og båthavn Underetasjen er delt av og leies ut.

Kirkeveien 418
Prisantydning 3 700 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 187
BRA: 187 m²
Soverom: 0
Byggeår: 1974
Tomtareal: 645 m²

Visninger

mandag 2. oktober Kl 18.15 - 19.00
Søk om finansiering Legg inn bud her Visningspåmelding

Ansvarlig megler
Ola Norderhaug

Ola Norderhaug

Kort om eiendommen

Velkommen til Kirkeveien 418, en innholdsrik og tiltalende enebolig, solrikt beliggende i landlige omgivelser. Boligen inneholder 5 soverom, kjøkken, 2 bad, stor stue med utgang til usjenert uteplass. Sokkeletasje leies ut i dag. Nylig påkoblet nytt VA-anlegg. Solrik tomt med kort vei til sjøen.

Det er gang/sykkelsti hele veien til Brattås skole, samt hele veien til Tønsberg og Verdens Ende. I nærheten finner du flotte turområder og turstier, samt badestrand (stupern), KIWI dagligvare og bussholdeplass rett utenfor døra.

Finn.no: Lokalområde

NØTTERØY/KJØPMANNSKJÆR

Adresse

Kirkeveien 418 3143 Kjøpmannskjær

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Z-eiendom.

Beliggenhet

Vestvendt beliggende på en solrik tomt i landlige omgivelser, nær sjøen i Kjøpmannskjær m.m

Det er ca 2 km til Brattås hvor det er barneskole og barnehage. Gang og sykkelsti hele veien til Brattås, og også hele veien til Tønsberg og Verdens Ende. Til Tønsberg er det ca 9 km med bil, og det er gode bussforbindelser med umiddelbar nærhet til bussholdeplass. Det er ca 5 km til Borgheim, hvor det er ungdomsskole og videregående skole, en flott og utfordrende golfbane, samt dagligvare og andre forretninger. Dagligvarebutikk finnes også i Kjøpmannskjær, kun få hundre meter unna boligen.

Fine tur og rekreasjonsområder i nærheten, både sommer og vinter, og flere badeplasser i nærområdet. Rikelig med tilbud av fritidsaktiviteter for store og små.

Type, eierform og byggeår

Enebolig med utleiedel i kjeller over to etasjer oppført i tre over mur i 1974. Senere delt av etasjene og laget hybeldel i underetasjen (ikke byggemeldt).  Bygget har valmtak tekket med dobbeltkrum betongstein, og er kledd utvendig med stående trekledning. Det er integrert carport i underetasjen.

Tomten er opparbeidet med nyere plen,støttemur og asfaltert gårdsplass. Boligen fremstår med vedlikeholdsbehov da flere bygningsdeler har påløpt alder, og det er utstrakt bruk av
egeninnsats på tømrer, murer, elektriker og rørleggerarbeid. Det henvises forøvrig til rapportens enkelte poster med ytterligere vurderinger og tilstandsgraderinger.

Bygninger og byggemåte

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggeteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Innhold

1.etasje inneholder: stor stue, kjøkken, gang med trapp, bad/vaskerom og 3 soverom.
Sokkeletasjen inneholder:  entré, gang, 2 soverom, vaskerom, bad, stue og kjøkken

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 187 kvm, Bruksareal: 187 kvm

1.Etasje: 98/ 98 Kvm P-rom/ BRA
Underetasje: 89/ 89 Kvm P-rom/ BRA

Standard

UTVENDIG
Dobbeltkrum betongstein som taktekking. Nedløp og beslag av plastbelagt stål. Trekonstruksjon kledd utvendig med stående trekledning.
Prefabrikkerte takstoler i valmtaks form. Bordet undertak. Luftet med spalter i gesimser. Tilgang via luke i gang. Loft er ikke gulvet, observasjoner er gjort fra luke.
Vinduer av tre med tolags glass av noe nyere dato på vegg mot vest i underetasjen samt terrassedør og vindu ved terrassedør i hovedetasjen. Lakkert heltre ytterdør i underetasjen
Veranda på ca 22 m2 med tilgang fra stue. Dekke av fliser. Rekkverk av teglstein, smijern og tre.

INNVENDIG
Overflater av varierende alder. Laminat, fliser og parkett på gulv, male slette plater, malt tapet og malte panelplater på vegger. Malte slette plater, panel og takessplater i innvendige tak.

VÅTROM

Vaskerom har fliser på gulv, fliser og malt mur på vegger. Panel i innvendig tak. Innredet med skap, arbeidsbenk med nedfelt stål skyllekum og opplegg for vaskemaskin.

Bad/vaskerom
Bad har fliser på med varmekabler, flislagte vegger og malte slette plater i innvendig tak. Innredet med servantinnredning, dusjkabinett, opplegg for vaskemaskin og wc.

Bad
Bad har fliser på gulv med varmekabler. Flislagte vegger og takessplater med downlights i innvendig tak. Innredet med servantinnredning, dusjkabinett og wc.

KJØKKEN
Kjøkkeninnredning med slette fronter. Steinkompositt benkeplate med vannfaste plater over benk. Integrert induksjonstopp, mikrobølgeovn og stekeovn.
Opplegg for oppvaskmaskin. Ingen synlig waterguard eller komfyrvakt. Normal bruksslitasje, kjøkkeninnredning med slette fronter. Laminat benkeplate med fliser over benk.
Integrert koketopp og stekeovn. Opplegg for oppvaskmaskin. Ingen synlig waterguard eller komfyrvakt.

TEKNISKE INSTALLASJONER
Kobber og plast vannledninger av varierende alder. Plast avløpsrør av varierende alder. Ventilert med mekanisk avtrekk fra bad i underetasjen og fra begge kjøkken. Varmtvannstank er innebygget i kasse på vaskerom i underetasjen uten mulighet for vurdering. Alder ukjent. TG settes ikke.

- El-anlegg av varierende alder.
- Sikringsskap er montert i entre.
- Automatsikringer på alle kurser.
- 50 amp hovedsikring, 20 amp tekniske kurser, forøvrig 10-16 amp kurser.
- Det er montert røykvarsler og det finnes brannslukningsapparat i boligen.

Oppsummerte tilstandsgrader - fra tilstandsrapport

En tilstandsrapport er en utvidet teknisk rapport utarbeidet av en autorisert takstmann. Tilstandsrapporten gir en vurdering og beskrivelse av eiendommens byggverk og bygningsdeler som takstmannen har observert, og som normalt vil være av betydning ved salg av eiendommen. Den bygningssakkyndige undersøker rom og bygningsdeler slik det kommer frem av Forskrift til avhendingsloven.
Det er opp til selger å avgjøre hvorvidt det skal  innhentes slik rapport eller ikke ved salg av eiendom. Både tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema følger som vedlegg til salgsoppgaven for denne eiendommen.
 
Sammendraget viser avvikene ved boligen som har fått tilstandsgrad 2 (TG 2) eller 3 (TG 3). Se utdypende informasjon i tilstandsrapporten.

Boligen har tilstandsgrader oppsummert som følger;
-  (2) stk tilstandsgrad 1 (TG1) - mindre eller moderate avvik.
-  (2) stk tilstandsgrad 2 (TG2) - avvik som ikke krever tiltak.
-  (32) stk tilstandsgrad 2 (TG2) - avvik som kan kreve tiltak, se mer info nedenfor.
-  (3) stk tilstandsgrad 3 (TG3) - store eller alvorlige avvik, se mer info nedenfor.
 
Elementer hvor TG-2 tilstandsgrad er angitt som hovedvurdering, med kommentarer utover normal elde/slitasje/levetidsbetraktninger som kan kreve tiltak:
Taktekking passert 50% av levetiden, det mangler snøfangere på hele eller deler av taket, det mangler tilfredsstillende adkomst til pipe for feier, begrenset lufting bak kledning, det er hull i insektsduk i gesimser, vinduer og bad har passert 50% av levetid. Se tilstandsrapport for mer detaljerte detaljer.
 
Elementer hvor TG-3 tilstandsgrad er angitt som hovedvurdering, med kommentarer med kraftige tegn på forhold som man må regne med trenger utbedring straks eller innen kort tid (evt. funksjonssvikt eller sammenbrudd):
Elektrisk anlegg og baderom, se tilstandsrapport.

Oppvarming

Elektrisk, vedovn og varmepumpe.

Parkering

Carport og asfaltert gårdsplass.

Areal og eierform

Areal: 645 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Vestvendt terrasse og hagedel.

Eier

Nam Van Tran Thi Tuyet Vo

Vei, vann og avløp

Offentlig.

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i et regulert område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til boligbebyggelse - Nåværende Kommuneplan ( vedtatt 31.1.2018)
Gang/sykkelvei - Nåværende Kommuneplan (31.1.2018)
Og omfattes av reguleringsplan med PLANID/ Plannavn: 3811 176B-2 Rv. 308, Engås-Torbjørnrødveien, del b (vedtaksdato 9.9.1981) Reguleringsformål: Boliger.
Kopi kan fås ved henvendelse til meglerkontor.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 28.11.1974. Kopi av denne kan fås ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Prisantydning

3 700 000,-

Beregnet totalkostnad

3 700 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 92 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 700 000,-)) -------------------------------------------------------- 105 842,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 805 842,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Formuesverdi : 1 454 294,- Sekundær formuesverdi : 5 235 458,-

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter E

Forsikring

Sparebank1 Polisenummer: 18943324

Kommunale avgifter

Kr. 21 096 pr. år

Formuesverdi - tidligere omtalt som ligningsverdi

Ligningsverdi dersom eiendommen benyttes som primærbolig:1 454 294,-
Ligningsverdi dersom boligen benyttes som sekundærbolig: 5 235 458,-

Oppgitte beløp er innhentet fra Skatt sør og er senest kjente verdi som er pr. inntektsåret 2020.

Konsesjon/odel

Eiendommen er ikke konsesjons- eller odelsbelagt.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Inneståelse-fakturavederlag (Kr.3 100)
Kommunale opplysninger (Kr.3 700)
Oppstartsvederlag (Kr. 16.950)
Markedspakke (Kr.10 400)
Visning pr time ( kr 2.500)
Meglers provisjon er satt til 1,4 % av kr 3,9 mill (kr 54.600)
Markedspakke utlegg (Kr.6.100)
Oppgjør og tinglysning (Kr.6 250)
Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585)
Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585)
Servitutter (Kr. 800)
Totalt (Kr. 104 985)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd. til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 Sørøst-Norge. Kontakt din megler om dette.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

Følgende heftelser/ rettigheter er tinglyst og følger på eiendommen ved overdragelse:
Heftelser:

1970/5439-1/91  Bestemmelse om bebyggelse. 17.11.1970. Vegvesenets betingelser vedtatt.

1984/106-1/91  Erklæring/avtale. 04.01.1984. Regulering av areal i forbindelse med veggrunn/jernbanegrunn.
 
Rettigheter:
1974/1827-1/91  Bestemmelse om bebyggelse. 28.03.1974. Rettighetshaver:Knr:3811 Gnr:82 Bnr:34. Rett til å bygge inntil felles grense i en avstand på 2

Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Finn.no: Visningstekst

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for å avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i FINN-annonsen for påmelding. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte senest 2 timer før annonsert visning, vil ikke bli avholdt.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert org.nr.: 982832632
Laster kart..

Ola Norderhaug

Eiendomsmegler MNEF

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Ola Norderhaug

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?