Til innholdet

Stor enebolig med potensiale - Godt utleieobjekt m/5 sov og 2 kjk - Landlig beliggende i naturskjønne omgivelser!

Kirkeveien 257
Prisantydning 3 600 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 197
BRA: 197 m²
Soverom: 5
Byggeår: 1959
Tomtareal: 1116 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Ansvarlig megler
Lars Ole Wittingsrud

Lars Ole Wittingsrud

Kort om eiendommen

Kirkeveien 257 er en innholdsrik og sjarmerende enebolig som går under navnet "Montebello" og ligger idyllisk til med flott utsikt mot skog og kulturlandskap. Boligen fremstår som solid bygd og pent holdt, men har
behov for oppgradering og modernisering for å oppnå dagens krav til tidsmessighet og standard. Likevel fremstår boligen med et stort potensial for personlig utforming.
Boligen er i dag i bruk som en utleiebolig, og er innredet med hybel i underetasjen (ikke søkt, men installert store rømningsvinduer).

Kort fortalt:
- Innholdsrik enebolig over tre plan.
- 5 soverom
- 2 kjøkken
- Montert flere rømningsvinduer i hybel i underetasjen i 2017.
- Nytt sikringsskap (2 stk) og utført el-kontroll for hele anlegget.
- Pusset opp bad i hybeldel i 2017 med varmekabler i gulvet og fliser.
- Hollandsk glassert takstein av nyere dato, samt nye renner og nedløp.
- Garasje
- Stor hage, fin veranda og balkong.
- Sentralt med kollektivtrafikk rett på utsiden av eiendommen.
- Gang/sykkelsti lang Kirkeveien for trygg ferdsel for gående.
m.m.

Velkommen til hyggelig visning!

Finn.no: Lokalområde

NØTTERØY

Adresse

Kirkeveien 257 3140 Nøtterøy

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra
eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et rolig og idyllisk område ca. 2 km fra Borgheim i Nøtterøy kommune. Borgheim er administrasjonssentrum for kommunen og foruten kommuneadministrasjonen finnes det både
ungdomsskole, videregående skole, dagligvarebutikk, bakeri og frisør, m.m. Det er ca. 7 km til bymessige fasiliteter i Tønsberg.

På Borgheim er et nytt trenings-/parkouranlegg (Tuftepark) klart for bruk. Anlegget ligger ved siden av Wilhelmshallen som er en av tre idrettshaller på Nøtterøy. Bak hallen er det beachvolleyball-bane. Nøtterøy
Golfklubbs flotte baneanlegg ligger på Hella, like ved Borgheim.

Fra Borgheim er det gang- og sykkelvei over til Hella og Vestfjorden. Hellastranda er en populær badeplass for både liten og stor, med sandstrand og gresslette. Herfra kan du følge kysstien til Øra badeplass og videre
sørover. Nøtterøy er viden kjent for sin vakre skjærgård, men hovedøya har også fine muligheter for turer i skog og mark. Vinterstid, så fort værforholdene tillater det, kjøres det opp skiløyper i området.

Nærområdet

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Rema 1000 Borgheim og Kiwi Vestskogen. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Teie Torg et variert utvalg av fasiliteter. Tønsberg sentrum har alle bymessige fasiliteter og
ligger også godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon og bil.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss. Nærmeste holdeplass er Meum som ligger ca. 120 meter fra boligen. Ved å benytte bil tar det ca. 4 min til Teie, 6 min til Tønsberg, 18 min til Åsgårdstrand,
25 min til Sandefjord lufthavn og 45 min til Drammen.

Fra eiendommen er det ca. 3 km til Herstad barneskole og ca. 2 km til Borgheim ungdomsskole. Ved Borgheim ungdomsskole ligger også Nøtterøy Videregående skole. Steinerskolen i Vestfold ligger på
Vestskogen. Kommunen har et utvalg av både private og kommunale barnehager.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1959, modernisert i 2017

Bygninger og byggemåte

1. etasje: Entré/trapperom, stue, stue/bibliotek, bad/wc, spisestue og kjøkken.
2. etasje: Gang/trapperom, separat wc og 3 soverom.
Kjelleretasje: Gang/trapperom, kjellerstue, kjøkken/vaskerom, anretning og 2 boder

Det er den faktiske bruken av rommene på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommene kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Antall rom

Soverom: 5, Bad: 2

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 197 kvm, Bruksareal: 197 kvm, Bruttoareal: 211 kvm

1.Etasje: 83 / 83 kvm p-rom/BRA.
2.Etasje: 39 / 39 kvm p-rom/BRA.
U.Etasje: 75 / 75 kvm p-rom/BRA. Vinduer i stue og soverom oppfyller ikke krav til dagslys for rom for varig opphold. Minstekravet til dagslys i rom for varig opphold er 10% netto glassflate av totalt gulvareal for rommet. Ref. regler plan og bygningsloven-dagslys i oppholdsrom. Laveste målt himlingshøyde i underetasje er 1,93 meter.

Standard

Enebolig med gjennomgående standard fra byggeåret, hvor det er gjort flere og større oppussings- og oppgraderingsarbeider de siste årene.
Blant annet er det skiftet ut og montert to nye sikringsskap, skiftet taktekking med glassert takstein, nedløp og renner, samt satt inn større rømningsvinduer i hybel i underetasje. Det er også pusset opp bad i underetasjen, og denne etasjen er i dag i bruk som en hybel. Det gjøres oppmerksom på at hybelen ikke er søkt om i kommunen.

Videre er det lagt nyere parkettgulv i alle oppholdsrom i hoveddelen, foruten inngangspartiet og gangen. Ellers er det overfalter med teppe på gulv i hall/gang, samt stortsett tapetserte overflater på vegger rundt om. Malte himlingsplater og panel i himling.

Øvrig teknisk info om boligen;
El - skap i 2.etasje med automatsikringer. 40 ampere hovedsikring. Ny innmat. Åpent og skjult anlegg. Det mangler kursoversikt i el-skapet.
El skap med automatsikringer i kjøkken. 40 ampere hovedsikringer. Skjult og åpent el-anlegg.
Digital automatisk måleravlesning i utvendig skap. Gjelder for hele boligen- begge boenheter.

Varmtvannsberedere i bad/vaskerom i underetasje 2 stk. type Høiax. 200 liter. Beredere er av nyere dato. Hovedstoppekran i kjøkkenbenk i kjøkken underetasje. Innbygget
vannfordelingssskap i bad/vaskerom med drensløsning av eventuelt lekkasjer i rørskapet. Utvendig synlig stoppekran på terreng ved terrasse. Utvendig vannkran.

For øvrig er kjelleretasjen byggmeldt med sekundærrom, men har blitt innredet med flere oppholdsrom.

Oppvarming

Boligen er elektrisk oppvarmet med panelovner, varmekabler på bad i underetasje, samt stråleovn på bad i hovedetasje. Det er montert nyere peisovn i hovedetasjen, samt åpen peis i stue i underetasje.

Parkering

Det er parkering i en tilbygd enkelgarasje med vippeport. Garasjen er tilknyttet huset via et overbygg med glassvegger. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser

Areal og eierform

Areal: 1 116 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Solrik og hyggelig hagetomt med hekk mot veien. Her har du en flott beliggenhet nær skogen og omkringliggende jordbruksområder.
Grusett innkjørsel.

Eier

D&V Eiendom AS v. Tom Nilsen

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann. Nyere vannledning. Avløp til privat septik med kommunal tømming. Kommunen opplyser om at det vil komme pålegg om tilkobling til offentlig avløpsledning.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i område regulert til landbruksområde, LNFR, nåværende. Ingen igangsatte planleggingsarbeider som vil inkludere/berøre eiendommen iflg. kommunen.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Det finnes ingen ferdigattest/midlertidig brukstillatelse i kommunens arkiver. Godkjente bygnignstegninger foreligger.

Prisantydning

3 600 000,-

Beregnet totalkostnad

3 600 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 90 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 600 000,-)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 102 842,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 702 842,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Hans Holt Byggmester/Takstmann Formuesverdi : 1 337 843,- Sekundær formuesverdi : 4 816 236,-

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G

Kommunale avgifter

Kr. 9 843 pr. år

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tønsbergs Blad 110320 (Kr.4 500) Garantiforsikringspremie (Kr.2 500) Markedspakke (Kr.13 700) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 3 600 000,-) (Kr.54 000) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Tilretteleggingshonorar (Kr.13 695) Totalt kr. (Kr.93 270)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
 Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker.. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Lars Ole Wittingsrud

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Lars Ole Wittingsrud

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?