Til innholdet

Stor enebolig m/2 kjøkken og velholdt standard - Stor hagetomt - Nær Ekeberg skole m/trygg skolevei m.m. ZOLGT

Neperudveien 5
Prisantydning 4 360 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 194
BRA: 251 m²
Soverom: 4
Byggeår: 1963
Tomtareal: 1016 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

 

Kort om eiendommen

Neperudveien 5 er en svært romslig og innholdsrik enebolig med flere bruksmuligheter. Her kan man enten bruke hele boligen selv, eller leie ut deler av boligen (kjøkken, stue, soverom og bad i underetasjen med rømningsvinduer).
Innvendig er det i de siste årene gjort flere større oppussingsarbeider. Utvendig er boligen nymalt og fremstår som tiltalende!
Stor og tilnærmet flat hagetomt med flotte forhold for deg med barn - en skikkelig boltreplass! Med sol fra morgen til kveld, samt trygg og god gangavstand til skole og barnehage, er dette midt i blinken for deg som søker etter en bolig til familien.
Kort fortalt:
- Nytt totalrenovert bad i hovedetasje fra 2016
- Nytt vann og avløp til boligen i 2016
- Skiftet sikringsskap med autmatsikringer m.m.
- Hybel med dør mellom enhetene
- Integrert garasje - gå tørrskodd inn!
- Meget innholdsrik og romslig planløsning
- Stilfullt kjøkken fra 2010 i hoveddel samt i hybel fra 2016
m.m.
Vi ønsker velkommen til hyggelig visning!

 

Finn.no: Lokalområde

HOLMESTRAND - NEPERUD

 

Adresse

Neperudveien 5 3083 Holmestrand

 

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i Finn.no annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon ( eventuelt din boligadresse) til den aktuelle
visningsboligen. Det vil også bli skiltet med visningsskilter.

 

Beliggenhet

Boligen har en meget attraktiv og solrik beliggenhet på Neperud i Holmestrand.
Området er etablert og landlig, men allikevel meget sentralt med kun et par min gange til nærbutikker med et rikt utvalg. Det er kun få minutter gange til Ekeberg barneskole og det er flere barnehager i nærområdet for de som har barn. Enkel adkomst til E18.  Kun 5 min i bil til sentrum og Jernbanestasjonen med hyppige avganger til storbyene.
Det er heis i fjellet fra togstasjonen/Holmestrand sentrum og opp til Rove-området.
Kort vei til påkjøring E-18 med ca. 25 min. til Tønsberg og Drammen, ca. 50 min. til Oslo. Alt i alt et område hvor barnefamilier lett vil finne seg til rette og bli glad i.

 

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1963

 

Bygninger og byggemåte

Enebolig bygget i trekonstruksjon over støpte murer.
Innhold:
1.etg.: entré/gang med skyvedørsgarderobe, 3 soverom, flislagt baderom med dusjhjørne, badekar, servantinnredning og vegghengt wc. Kjøkken med innredning og delvis åpen løsning mot spisestue og stue.
U.etg.: trappegang, flislagt vaskerom, stort garasjerom og bod.
U.etg., hybel: entré/gang, stue med åpen kjøkkenløsning, flislagt baderom med dusjhjørne, servantinnredning, opplegg for vaskemaskin og wc. Soverom.
Det er den faktiske bruken av rommene på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommene kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

 

Antall rom

Oppholdsrom: 2, Soverom: 4, Bad: 2

 

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 194 kvm, Bruksareal: 251 kvm, Bruttoareal: 269 kvm
1.Etasje: 119 / 119 kvm p-rom/BRA.
U.Etasje:   75 / 132 kvm p-rom/BRA. Areal for trappeinngang til kjeller er medtatt under arealoversikt for kjelleren. Takstmann har ikke gjort noen undersøkelser eller vurdering om stue/kjøkken (i hybel) er godkjent for bruk til oppholdsrm.
Loft.

 

Standard

Enebolig med gjennomgående normalt god standard.
Det er utført flere større oppgraderinger og oppussingsarbeider de siste årene, herunder spesielt tilkobling til vann og avløp, samt komplett nytt bad i hovedetasjen i 2016. Det er også skiftet sikringsskap med nytt opplegg og automatiskringer til alle kurser. Det ble pusset opp kjøkken med ny innredning fra IKEA i 2010, med delvis heltre benkeplater og delvis steinplater samt integrerte hvitevarer. Innredet og etablert vaskerom i kjelleretasjen med fliser og varmekabler samt en del nytt røropplegg.
Boligen er ellers godt vedlikeholdt og har fått jevn oppfølging hva gjelder fornying og maling av overflater. Utvendig er boligen nymalt i 2019.
Innvendig består gulvoverflater av fliser, original og slipt parkett, samt laminat og heltre furugulv. På vegger er det hovedsakelig tapetserte overflater, samt noe panelte overflater. Himlinger med beiset trepanel, malte plater, glassfiberstrie og plater.
Innredet hybel i underetasjen med store rømningsvinduer og egen inngang (samt dør mellom enhetene). Her ble det i 2016 montert nytt kjøkken med hvitevarer.
Overflater består av hovedsakelig fliser på gulv (med varmekabler) og laminat. På vegger er det malt trepanel og malte murvegger. Himlinger består hovedsakelig av malt panel.
Øvrig teknisk info om boligen (utdrag av tilstandsrapport):
El skap med automatsikringer i trappegang. 63 Ampere hovedsikringer. Åpent og skjult anlegg.
Digital måler.
Eget El- skap for kjelleretasje med automatsikringer.
Varmtvannsbereder type OSO, 198 liter fra 2002 bestående i vaskerom kjeller.
Hovedstoppekran ved bereder med inntak vannledning av type plast. Vanninntak fra 2016.
Sluk på gulv . Åpent og skjult rør-anlegg, noe opplegg vannrør type rør i rør, kobber og plast.
Mye av røranlegget er skiftet i 2016.
Naturlig ventilasjon med klaffventiler i yttervegger i de fleste rom.
For ytterligere teknisk info om boligen, se tilstandsrapport utarbeidet av takstmann.

 

Oppvarming

Det er montert en flott og gjennomgående peisinnsats i stua (2014), samt 2 stk. luft-til-luft varmepumper i stue og kjellerstue.
Varmekabler på begge bad,  vaskerom og i entré/gang i hovedetasjen, samt i kjellerstue i hybel.

 

Parkering

Gode parkeringsmuligheter i egen garasje i kjeller (direkte adkomst inn i huset), samt utvendig på stor og steinlagt gårdsplass.

 

Areal og eierform

Areal: 1 016 kvm, Eierform: Eiet tomt

 

Tomt og hage

Stor og svært barnevennlig hagetomt med stor og flat gressplen på sydsiden av boligen. Her er det en skikkelig idyll for en barnefamilie! Med sol fra morgen til kveld i hagen, er dette virkelig en fin plass å være. Her er det også hekk mot naboer.

 

Tilliggende fasiliteter

Tilknyttet fiber.

 

Eier

Miriam Furre Ness Tore Olav Ness

 

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp (nytt fra bolig og til gaten - separert avløp). Adkomst fra kommunal vei.

 

Reguleringsplan

Boligen ligger i et uregulert boligområde, nåværende.

 

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

 

Ferdigattest

Boligen har utstedt ferdigattest 24.01.1963. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

 

Prisantydning

4 360 000,-

 

Beregnet totalkostnad

4 360 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 109 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 360 000,-)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 121 842,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 481 842,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

 

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

 

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Hans Holt Byggmester/Takstmann Formuesverdi : 991 016,- Sekundær formuesverdi : 3 567 659,-

 

Kommunale avgifter

Kr. 15 694 pr. år Inkl renovasjon (samt tillegg), feiing, vann og avløp.

 

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

 

Meglers vederlag (betales av selger):

Bilder mai 2020 (Kr.1 900) Garantiforsikringspremie (Kr.2 500) Markedspakke (Kr.13 700) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 4 360 000,-) (Kr.43 600) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Tilretteleggingshonorar (Kr.13 695) Totalt kr. (Kr.80 270)

 

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

 

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
 Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker.. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

 

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.
Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

 

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

 

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

 

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

 

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

 

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

 

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Lars Ole Wittingsrud

Eiendomsmegler MNEF

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Lars Ole Wittingsrud

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?