Til innholdet

Stokke/Var - Lettstelt rekkehus med alt på ett plan - 2 soverom, nytt kjøkken og stor terrasse - idylliske omgivelser!

Varveien 38
Prisantydning 2 250 000 , -
Boligtype: Rekkehus
P-ROM: 72
BRA: 72 m²
Soverom: 2
Byggeår: 1992
Tomtareal: 2127 m²

Visninger

torsdag 28. mai Kl 17.00 - 18.00
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Simon Mellingen

Simon Mellingen

Adresse

Varveien 38 3160 Stokke

Adkomst

Fra Sandefjord følger du Råstadveien og Kleppanveien, før du tar av til Varveien mot høyre. Boligen finner du beliggende på høyre side innerst i veien.
Det vil bli skiltet til fellesvisninger og boligen vil være merket med " til salgs"- plakat fra Z-eiendom.

Beliggenhet

Flott beliggenhet i stille og rolig boligområde. Kun 15 minutters gåtur langs sykkelsti til Stokke sentrum med alle sentrumsfunksjoner, jernbanestasjon mm. Gangavstand til flotte kyststier og Melsomvik med friområder og badestrender. Byturen kan du like gjerne legge til Sandefjord som til Tønsberg sentrum. Her kan man bo landlig og idyllisk i naturskjønne områder samtidig som man har kort vei til ulike sentrum og byer.
God bussforbindelse både til Tønsberg og Sandefjord. Forøvrig kort vei til E-18 og Torp flyplass.

Type, eierform og byggeår

Rekkehus Eierseksjon, oppført i 1992

Bygninger og byggemåte

Boligen har støpt plate på mark og yttervegger bestående av bindingsverk med utvendig trekledning. Vinduer og ytterdører av tre med isolerglass. Taket er tekket med betongtakstein og takrenner/nedløp i plastbelagt stål.
Bygningen fremstår med alle bærende konstruksjoner, taktekking, utvendig kledning, samt vinduer og dører fra byggeåret. Innvendig er det pusset opp overflater, kjøkken og bad i løpet av senere år. Det gjøres allikevel oppmerksom på at boligen er oppført i henhold til den byggeskikk som var vanlig på oppføringstidspunktet og det vil normalt alltid kunne registreres enkelte symptomer på avvik fra normal tilstand, det meste som følge av normal slitasje og alder på bygningsdelene.

Antall rom

Soverom: 2, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 72 kvm, Bruksareal: 72 kvm, Bruttoareal: 80 kvm

1.Etasje: Gang, 2 soverom, bad, kjøkken, stue, spisestue og terrasse.
Delvis gulvet, stort lagringsloft.

Standard

Velkommen til Varveien 38 i Stokke!
Boligen er delikat innredet med gjennomtenkt eksteriør og interiør. Boligen er gjennomgående og med store lysflater som gir godt med naturlig lys.
Den innvendige standarden bærer preg av god materialbruk, god teknisk standard og funksjonelle løsninger.
Helhetlig material-/fargevalg, innholdsrikt kjøkken, lyst flislagt bad, 2 soverom, og godt planlagte løsninger fordrer for at du skal trives i denne "flytt rett inn leiligheten".
Vi må også trekke frem den flotte terrassen på hele 40kvm med nydelig utsyn!

Stue og spisestue:
Stuen og spisestuen er i åpen planløsning. Her er det god plass til å dekke til langbord i spisestueavdelingen.
Store vindusflater og gjennomgående naturlig lysinnslipp.
Rommet er malt i nøytrale fine farger.
Det er lagt opp til kabel-Tv i stuen, samt montert luft/luft varmepumpe. Pipeløpet er plassert i stuen.
Utgang til en nydelig, solrik østvendt terrasse.

Kjøkken:
Et romslig rom i åpen løsning til stuen og spisestuen.
Innredning fra 2017 med slette trefiberfronter og benkeplate av laminat. Det er laminatplate på vegg mellom over- og underskap.
Integrerte hvitevarer: oppvaskmaskin, platetopp og komfyr. Veggmontert ventilator over platetopp.

Soverom:
Det er 2 soverom i leiligheten.
Hovedsoverommet har godt med plass i skyvedørsgarderobe og skapplass.
Leilighetens andre soverom har også god plass til garderobeskap.

Baderom/wc/vaskerom:
Badet inneholder vegghengt toalett, baderomsmøbel med servant, opplegg for vaskemaskin og dusjhjørne. Badet er pusset opp i etapper fra 2017-2020.
Taket er belagt med mdf panel. Vegger er belagt med baderomsplater og sokkelflis. Vegger i dusj har fliser. Gulvet er belagt med fliser.
Rommet har mekanisk avtrekk og varmekabler i gulv.

Terrasse/uteplass:
Utgang til den store terrassen på hele 40 kvm ut fra stuen.
Terrassen har nydelig utsyn over landlige omgivelser, og har godt med sol hele dagen.
Terrassen er delvis takoverbygget.

Velkommen til en hyggelig visning!

Parkering

Biloppstillingsplass på felles gruset gårdsplass.

Areal og eierform

Areal: 2 127 kvm, Eierform: Fellestomt

Eier

Noorulhoda Mahseli Patmana Waiz

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp. Privat vei.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i et regulert område med Plannavn (vedtaksdato): Lillevahrskogen næringsareal (24.5.1988) og med Reguleringsformål: Boliger.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

1990/9001041-2/200  Seksjonering 18.09.1990 
opprettet seksjoner: snr: 2
formål: Bolig
sameiebrøk: 25/100

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 13.03.1992. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Prisantydning

2 250 000,-

Beregnet totalkostnad

2 250 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 56 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 250 000,-)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 64 992,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 314 992,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Marius Vedvik Takstdato : 19.05.2020

Forsikring

Sparebank1

Kommunale avgifter

Kr. 9 140

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Annonsering (Kr.4 500) Garantiforsikringspremie (Kr.2 500) Internett annonsering (Kr.17 500) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 2 250 000,-) (Kr.33 750) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Opplysninger fra forretningsfører (Kr.3 250) Tilretteleggingshonorar (Kr.13 695) Totalt kr. (Kr.80 070)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
 Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker.. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Simon Mellingen

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Simon Mellingen

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?