Til innholdet

Stilig, arkitekttegnet enebolig med utleieleilighet - oppført 2015/16. Dobbel garasje

Stokke Ravei 36
Prisantydning 3 750 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 160
BRA: 160 m²
Soverom: 5
Byggeår: 2015
Tomtareal: 1113 m²
Få salgsoppgave

Ansvarlig megler
Marianne Gran

Marianne Gran

Finn.no: Lokalområde

Stokke/Tassebekk

Adresse

Stokke Ravei 36 3160 Stokke

Adkomst

Fra Stokke sentrum tar man Rørkollveien mot E-18 og tar til høyre på Stokke Ravei (R-522). Fra Tassebekk krysset kjører man litt nord på Stokke Ravvei og nr 36 ligger så på høyre side. Det vil bli skiltet ved fellesvisninger.

Beliggenhet

Boligen ligger i landlige omgivelser, ca. 5 km fra Stokke sentrum og ca. 15 min fra sentrum av Sandefjord. Kort avstand til skoler og barnehage. Det er Ca. 2,5 km til Stokke skiarena, og forøvrig er det  fine turmuligheter like i nærheten. Boligen ligger fint til i forhold til E-18 hvor man kjører til Torp, Vestfoldbyene og Oslo på kort tid.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 2015

Bygninger og byggemåte

Boligen er på én flate og inneholder:

Hoveddel:
Gang, stue og kjøkken i åpen løsning og med utgang til platting, 3 soverom, derav ett med adkomst til loft, bad og vaskerom.

Hybel: Entré, stue og kjøkken i åpen løsning, 2 soverom og bad.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Boligen er oppført i tre på mur. Se forøvrig vedlagte tilstandsrapport.

Antall rom

Oppholdsrom: 2, Soverom: 5, Bad: 2

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 160 kvm, Bruksareal: 160 kvm, Bruttoareal: 175 kvm

Hoveddel:
1. etasje: 111/111 kvm P-rom/BRA

Hybel:
1. etasje: 49/49 kvm P-rom/BRA

Standard

Stilig og moderne enebolig tegnet av Kuben arkitektkontor. Boligen er på én flate og er i tillegg til hoveddelen innredet med en utleieenhet som har egen inngang.

Inntrykket av boligen vil begeistre! Man kommer inn i en romslig entré med fliser på gulv og varmekabler. Stue og kjøkkenet man kommer videre inn i er imponerede. Lyst og flott med skråtak opp til mønet. Dette i kombinasjon med vinduer som går fra gulv til tak gjør rommet åpent og luftig. Det er flott enstavs parkett på gulv og lysmalte vegger, der det stedvis er listefritt, noe som gir et stramt uttrykk. Det er vektlagt god belysning med downlights i himling. Rommet er enkelt å møblere, der man har plass til en stor sofagruppe i den ene enden, og i den andre enden, ved kjøkken, er det plass til en stor spisestue. Kjøkkeninnredningen er moderne og står i stil med resten av huset. Takhøye skap og gode arbeidsbenker gjør rommet også praktisk. Hvitevarer som koketopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap er integrerte.

Det er 3 soverom i boligen, der hovedsoverommet har adkomst til loft. Rommene er alle lyse og tiltalende med hvitmalte vegger og enstavs eikeparkett på gulv..

Baderommet er av god størrelse og er innredet med dobbelt servant i innredning, dusjkabinett og vegghengt wc. I det ene hjørnet er det opplegg for å sette inn badekar eller boblekar. Det er pene, tidsriktige fliser på gulv og vegger, og varmekabler. God belysning med lys over speil og downlights i himling. Et romslig vaskerom er både praktisk og pent innredet. Gulvet er flislagt og har varmekabler, mens vegger er malte. En god benk er fin for tøybretting, og ellers inneholder rommet utslagsvask, opplegg for vaskemaskin, varmtvannsbereder, skap og ventilasjonsmotor.

Utleiedelen er pent innredet med laminatgulv og hvitmalte vegger. Leiligheten er effektivt utnyttet med kjøkken og stue i åpen løsning, 2 soverom, bad og gang. Kjøkkeninnredningen er stilren i hvitt og har integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, stekeovn og koketopp. Baderommet er flislagt på gulv og vegger, og har varme i gulv. Det er innredet med dusjkabinett, vegghengt wc, servant med skap og opplegg for vaskemaskin. I både bad, kjøkken og stue er det downlights i himling.

Dette er en bolig for deg som vil bo lettvint; nytt og delikat, alt på en flate og gode parkeringsfasiliteter. Velkommen til visning!

Oppvarming

Boligen varmes opp via vegghengt luft-luft varmepumpe og varmekabler på bad, vaskerom og gang. Hybelen varmes opp vis gulvvarme på bad og i gang.

Dersom det i enkelte rom ikke er oppvarmingskilde, medfølger dette heller ikke.

Parkering

Det er meget gode parkeringsmuligheter på eiendommen med bl.a. stor dobbeltgarasje med automatisk portåpner og i tillegg god plass til flere biler i innkjørsel/gårdsplass.

Areal og eierform

Areal: 1 113 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Innkjørsel/gårdsplass er gruset. Forøvrig er tomten flat, men ikke særlig opparbeidet.

Eier

Camilla Iversen

Vei, vann og avløp

Offentlig vei. Adkomst via privat veisnutt eid av gnr. 464 bnr. 8.
Offentlig vann. Eiendommen har ikke vannmåler.
Privat avløpsnett (Biovac renseanlegg). Krever service.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i område som ihht reguleringsplan vedtatt 23.03.2009 er regulert til annen veigrunn, felles avkjørsel og jord- og skogbruk.

Det er sendt ut varsel om igangsetting av reguleringsarbeid for Tassebekk gnr 464 bnr 22, 23, 39 og 36. Se vedlegg.

Tinglyste rettigheter og servitutter

1991/9000659-1/200  Erklæring/avtale  
23.09.1991 
Eier av d.e. fraskriver seg overfor Statens Vegvesen retten til å få montert støyskjerm.
Opprinnelig dok nr 11053/1991 fra TØNSBERG TINGRETT
Gjelder denne registerenheten med flere

1997/9002358-1/200  Jordskifte  
11.11.1997 
 Opprinnelig dok nr 14820/1997 fra TØNSBERG TINGRETT
Gjelder denne registerenheten med flere

Rettighet:
2014/256002-1/200  Bestemmelse om veg  
28.03.2014 
Rettighetshaver:Knr:0710 Gnr:464 Bnr:28

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 23.05.2017. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Prisantydning

3 750 000,-

Beregnet totalkostnad

3 750 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 93 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 750 000,-)) -------------------------------------------------------- 106 072,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 856 072,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Jan Erik Rossavik Takstdato : 06.08.2018 Ligningsverdi : 400 000,-

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter B

Kommunale avgifter

Kr. 9 800 pr. år Kommunale avgifter for 2018 dekker vann, renovasjon og slamtømming.

Leieinntekter

Utleiedelen leies idag ut for kr 9.000,-/mnd. Leietaker ønsker å bli boende. Det vil bli opp til kjøper å evt si opp leieforholdet.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Garantiforsikringspremie (Kr.2 500) Tilretteleggingshonorar (Kr.12 995) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 3 750 000,-) (Kr.67 500) Markedspakke (Kr.9 990) Tønsberg og Sandefjords Blad 290818 (Kr.7 400) Oppløft finn (Kr.1 200) Kommunale opplysninger (Kr.2 970) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Pantattest selger (Kr.387) Servitutter (Kr.172) Sikringsobligasjon - Statens Kartverk (Kr.525) Totalt kr. (Kr.110 514)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Protecor Forsikring ASA, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen  dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Fullstendige vilkår for boligselgerforsikringen kan hentes på www.protectorforsikring.no. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføreskan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z-Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Marianne Gran

Eiendomsmegler MNEF

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Marianne Gran

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?