Til innholdet

STOKKE - Sentrumsnær leilighet med egen balkong og gode solforhold i 3. etasje. 2 sov. 1 bad. 1 extra wc. ZOLGT

Ysterigata 3
Prisantydning 4 300 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 77
BRA: 80 m²
Soverom: 2
Byggeår: 2018
Tomtareal: 1051 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Ansvarlig megler
Arnfinn H. Sørhaug

Arnfinn H. Sørhaug

Kort om eiendommen

Velkommen til Ysterigata 3!

Leiligheten ble bygget i 2018 og ligger i 3. etasje med flott balkong og gode solforhold. Den har 2 soverom, et stort bad med opplegg til vaskemaskin skjult i en stor skyvedørsgarderobe på badet, samt ekstra gjeste wc i gangen. Den åpne løsningen mellom stue/kjøkken og den lyse fargepaletten gjør at leiligheten oppleves som stor og luftig.

I kjelleren er det egen parkeringsplass og sportsbod. Det er heis fra parkeringsanlegget opp til leiligheten. I tillegg er det flotte opparbeidede utearealer som disponeres av sameiet.

Det er kort gangavstand ned til Stokke Sentrum for du har det du måtte trenge av fasiliteter, samt togstasjon med god forbindelse både sørover mot Sandefjord og Porsgrunn, samt nordover mot Tønsberg og Oslo.

Ta kontakt for å avtale visning!

Adresse

Ysterigata 3 3160 Stokke 3. etasje

Beliggenhet

Eiendommen ligger i Stokke sentrum. Gangavstand til de fleste servicefunksjoner.

Nærområdet

Du bor kun et steinkast unna Stokke sentrum med dagligvareforretning, bank/post, vinmonopol og andre sentrumsfunksjoner. Kort avstand også til jernbanestasjonen med god offentlig kommunikasjon sørover mot Sandefjord og Porsgrunn, og nordover mot Tønsberg og Oslo. Her kan du leve uten storbyens stress og samtidig ha byens mange fordeler rett rundt hjørnet. Stokke har fine tur- og rekreasjonsmuligheter med kort vei til bademuligheter og lysløyper vinterstid. 18 hulls golfbane finnes også kun få minutter med bil unna. Ca 10 minutter til sjøen med småbåthavner og gode badeforhold.

9 minutters kjøretur til sjøen og Bogen båthavn/friområder.
2 minutters kjøretur til butikken, Stokke sentrum.
15 minutters kjøretur til Sandefjord Sentrum.
17 minutters kjøretur til Tønsberg sentrum.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Eierseksjon, oppført i 2018

Bygninger og byggemåte

Selveierleilighet i bygning fra 2018.

Bygget er oppført av betong og trekonstruksjon. Fasaden har liggende trepanel og murpuss, med saltak tekket med dobbeltkrummet betongstein. Rennene og beslag er av lakkert stål. Vinduene er av treverk med 2 lags glass, det er isolert inngangsdør med malte finer overflater og terrassedør med 2 lags glass. Balkongen er laget på betongelementer med impregnerte beisede terrassebord over. Rekkverket er av aluminium og glass.

Antall rom

Oppholdsrom: 1, Soverom: 2, Bad: 1, Ekstratoalett: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 77 kvm, Bruksareal: 80 kvm

Innhold
3.Etasje: entre, bad/vaskerom, wc, bod, 2 soverom og kjøkken/stue i åpen løsning med utgang til balkong.
Hver leilighet har en eksklusiv bruksrett til garasje- og bodplass i garasjekjeller.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggeteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Standard

Selveierleilighet i bygning fra 2018. I følge takstmann fremstår overflater, innredninger og teknisk utstyr i god stand. Det er kun bemerkning på utgangsdør som kun har behov for en liten justering.

Innvending
Boligen ligger i 3. etasje og har parkett på gulvene i oppholdsrommene. Alle vegger og tak er malte plater, med unntak av vegger på våtrom. Det er satt inn innvendige dører med finerte overflater.

Våtrom
Badet/vaskerommet har fliser på betonggulv med vannbåren varme, veggene er også flislagt. Det er satt inn sluk av plast, og innredning med dobbel servant, vegghengt wc, dusjhjørne med vegger. Egen "vaskeromsdel" innenfor skyvedørsfrontene med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Gjestetoalettet har flislagte gulv og vegger, med vegghengt toalett og servant.

Kjøkken
Lys kjøkkeninnredning av folierte fronter og skrog med laminat benkeplate og vask i rustfritt stål. Det er integrerte hvitevarer; koketopp, stekeovn, kjøl/fryseskap og oppvaskmaskin, samt kjøkkenventilator med avtrekk ut av boligen.


Øvrig teknisk info om boligen (utdrag av tilstandsrapport):
Rør i rør system. Koblingsskap og stoppekran plassert på badet Det er avløpsrør av plast. Avløpsrør av plast. Ukjent løsning på utlufting og stakemuligheter da dette antatt er felles i bygget. Boligen har balansert ventilasjon. Filter nylig byttet. Vann fra felles kilde i bygget. Ikke vurdert. Leiligheten har vannbåren varme i alle gulver. Fordelingskap monter i bod. Trådløse justeringsenheter. Anlegget er ikke vurdert utover at det er i drift. Sameiets ansvar. Elektrisk anlegg med skjult ledningsnett. Sikringsskap med automatsikringer. 4x40 amp hovedsikring og 11 fordelingskurser ink. 2 i reserve. Det er brannvarslere som er seriekobla i bygget. Det er overrislingsanlegg.

Oppsummerte tilstandsgrader - fra tilstandsrapport

En tilstandsrapport er en utvidet teknisk rapport utarbeidet av en autorisert takstmann. Tilstandsrapporten gir en vurdering og beskrivelse av eiendommens byggverk og bygningsdeler som takstmannen har observert, og som normalt vil være av betydning ved salg av eiendommen. Den bygningssakkyndige undersøker rom og bygningsdeler slik det kommer frem av Forskrift til avhendingsloven. Det er opp til selger å avgjøre hvorvidt det skal innhentes slik rapport eller ikke ved salg av eiendom. Både tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema følger som vedlegg til salgsoppgaven for denne eiendommen. Sammendraget viser avvikene ved boligen som har fått tilstandsgrad 2 (TG 2) eller 3 (TG 3). Se utdypende informasjon i tilstandsrapporten.

Boligen har tilstandsgrader oppsummert som følger;
-  19 stk tilstandsgrad 1 (TG1) - mindre eller moderate avvik.
-  0 stk tilstandsgrad 2 (TG2) - avvik som ikke krever tiltak.
-  1 stk tilstandsgrad 2 (TG2) - avvik som kan kreve tiltak, se mer info nedenfor.
-  0 stk tilstandsgrad 3 (TG3) - store eller alvorlige avvik, se mer info nedenfor.
 
Elementer hvor TG-2 tilstandsgrad er angitt som hovedvurdering, med kommentarer utover normal elde/slitasje/levetidsbetraktninger som kan kreve tiltak:
Utvendig - Dører: Ytterdør går på karm.

Oppvarming

Alle gulv, unntatt i boder, har vannbåren gulvvarme med termostat tilknyttet energibesparende varmepumpe.

Parkering

Flott garasjekjeller med 1 tilhørende parkeringsplass og 1 tilhørende sportsbod (BRA ca. 5 kvm.). Innkjøringen til garasjekjeller er på samme nivå som utvendig terreng. Ellers kortvarig gjesteparkering gjeldende 2 merkede garasjeplasser i garasjekjeller eller ute foran bygget

Areal og eierform

Areal: 1 051 kvm, Eierform: Fellestomt

Tomt og hage

Tomten er felles for sameiet og disponeres i henhold til seksjonsbegjæringen/vedtekter for sameiet Ysterigata 3.

Flott opparbeidet og beplantet felles uteområde for beboerne.

Alle felles utvendige uteområder er etablert med plen og/eller er steinbelagt. Gårdsplass og parkeringsplasser asfaltert.

Eier

Borghild Lona Borgenhaug

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.
Eiendommen har ikke vannmåler.

Reguleringsforhold

KOMMUNEPLAN/KOMMUNEDELPLAN:
Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen for Sandefjord kommune er avsatt til Boligbebyggelse - Nåværende, Kommuneplan (24.9.2019)

GJELDENDE REGULERING:
Eiendommen reguleres av følgende reguleringsplan (PLANID) 3804 20150018, Ysterigaten 3 (2.11.2015) med reguleringsformål; parkering, gatetun, boligbebyggelse og uteoppholdsareal

BEBYGGELSESPLAN:
Eiendommen eller del av eiendommen omfattes ikke av en bebyggelsesplan etter eldre plan og bygningslov.

MIDLERTIDIG FORBUD MOT TILTAK:
Eiendommen eller del av eiendommen ligger ikke innenfor et område med nedlagt midlertidig forbud mot tiltak.

REGULERING UNDER ARBEID:
Det er ikke igangsatt planleggingsarbeider på et område som berører/inkluderer eiendommen.

PLANFORSLAG:
Det eksisterer ikke planforslag som berører eiendommen. Alle opplysninger fra Sandefjord kommune.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 09.01.2020. Kopi av denne kan fås ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Diverse opplysninger

Sameie: Eierseksjonssameiet Ysterigata 3, Orgnr.: 921106033 Leilighetsnr.: 3043
Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler.
Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Prisantydning

4 300 000,- / Fellesutgifter: 4 006,- pr. mnd Forfall 20. hver mnd. Felleskostnaddene dekker kommunale avgifter, diverse felleskostnader etter andel, TV/Bredbånd, garasje, filter til ventilasjon. Se salgsoppgave for mer informasjon fra forrettningsfører angående kostnadene.

Beregnet totalkostnad

4 300 000,- (Prisantydning) Omkostninger 8 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 105 000,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 114 342,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 414 342,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Anders Auen Takstdato : 29.06.2022 Formuesverdi : 833 776,- Sekundær formuesverdi : 3 001 594,- Formuesverdi pr. : 31.12.2020

Energiforbruk og energimerking

Energiforbruk av strøm pr. år er beregnet til  2665 kWh. Forbrukstall er innhentet fra Lede og er snittforbruk over de tre seneste år og gir kun en indikasjon av forbruk gitt dagens situasjon. Endring av forbruk må forventes utfra ny eiers forbruksmønster og aksepteres av kjøper. Strømforbruk/energiforbruk vil variere blant annet avhenge av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, forbruksmønster etc.

Forsikring

Trygg Forsikring AS

Kommunale avgifter

Kr. 110 365 pr. år Kommunale gebyrer for totalt 12 boenheter kr 110 365,50,-. Kommunale avgifter er inkludert i sameiets månedlige fellesutgifter - se egen informasjon om dette i salgsoppgaven.

Formuesverdi - tidligere omtalt som ligningsverdi

Ligningsverdi dersom eiendommen benyttes som primærbolig:833 776,-
Ligningsverdi dersom boligen benyttes som sekundærbolig: 3 001 594,-

Oppgitte beløp er innhentet fra Skatt sør og er senest kjente verdi som er pr. inntektsåret 2020.

Konsesjon/odel

Eiendommen er ikke konsesjons- eller odelsbelagt.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Provisjon 1% av salgssum
Tilrettelegging (Kr.15 950)
Tingl. hjemmelserklæring - Statens Kartverk (Kr.585)
Garantiforsikringspremie (Kr.2 950)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd. til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

Heftelser som skal følge eiendommen:

Dagboknr. 9000083-2/200, tinglyst 06.05.1959 -   Bestemmelse om bebyggelse  
rettighetshaver:Knr:3804 Gnr:422 Bnr:108  
Rett til å bygge inntil felles grense i en avstand på under 4 m
Opprinnelig dok nr 501174/1959 fra TØNSBERG TINGRETT
Overført fra: 3804-422/74
Gjelder denne registerenheten med flere

Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 Sørøst-Norge. Kontakt din megler om dette.

Finn.no: Visningstekst

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for å avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i FINN-annonsen for påmelding. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte senest 2 timer før annonsert visning, vil ikke bli avholdt.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert org.nr.: 988024082
Laster kart..

Arnfinn H. Sørhaug

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Arnfinn H. Sørhaug

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?