Til innholdet

STOKKE SENTRUM I ROLIG OG SVÆRT SOLRIK BOLIGGATE. Lekker og moderne enebolig m/stor drømmeterrase på ca. 60 m². Barnevennlig og solrikt med skjermet hage og sen kveldssol. Kun få steinkast til sentrumbutikker i Stokke. Bør sees!

Arne Garborgs vei 5A
Prisantydning 3 890 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 135
BRA: 138 m²
Soverom: 3
Byggeår: 2014
Tomtareal: 393 m²

Dokumenter

STOKKE SENTRUM I ROLIG OG SVÆRT SOLRIK BOLIGGATE. Lekker og moderne enebolig m/stor drømmeterrase på ca. 60 m². Barnevennlig og solrikt med skjermet hage og sen kveldssol. Kun få steinkast til sentrumbutikker i Stokke. Bør sees!


Adresse

Arne Garborgs vei 5A 3160 Stokke

Velkommen til Arne Garborgs vei 5A

Velkommen til denne nyere, moderne og påkostede eneboligen i sentrale Arne Garborgs vei i Stokke sentrum.

På en solrik og pent opparbeidet tomt i rolig boliggate i sentrum av Stokke, finner du dette innholdsrike og moderne huset som dekker de fleste behov med innholdsrikt spisekjøkken i åpen løsning mot hovedstue, romslige stuer i hver etasje, 3 romslige soverom (mulighet for fire soverom hvis ønskelig), to baderom, godt med bodplass og praktisk carport. Innredet med moderne og tidsriktig standard og ikke minst delikat material-/fargevalg såvel innvendig som utvendig.

Hagen er pent opparbeidet og svært skjermet. På en herlig terrasse på ca. 60 m² eller på balkong i 2. etasje kan man nyte sol til langt på kvelden. Husets kjøretøy, sykler og annet kan plasseres trygt i eiendommens carport og på en romslig gårdsplass som er asfaltert.

Her bor du meget sentralt kun noen få steinkast til alt Stokke sentrum har å by. Det er også kort vei til idrettsanlegg, skoler, barnehager, småbåthavn og badeanlegg i Melsomvik og flotte tur-/rekreasjonsområder i nærmiljøet.

Velkommen til visning av et hjem som ganske sikkert vil imponere deg!

Fremtredene egenskaper ved eiendommen

* Populær og svært sentral beliggenhet med gode tilbud i nærmiljøet for alle aldersgrupper'
* Nyere hus fra 2014 oppført i moderne stil
* Utvendig nymalt i 2018
* Stille og barnevennlig gate i Stokke sentrum
* Stort og velutstyrt kjøkken i delvis åpen løsning
* Romslig stue-/spisestue i 1. etasje og stor TV-stue i
* To bad hvorav svært stort og lekkert hovedbad i i 2. etasje
* 3 soverom - mulighet for 4 hvis ønskelig
* Praktisk carport og romslig asfaltert gårdsplass
* Pent anlagt barnevennlig hage med gode solforhold
* Stor "drømmeterrasse" på ca. 60 m²
* Gjennomgående god standard
* Lekker 1-stavs lys eikeparkett i alle rom som ikke er flislagte
* Funkisinspirerte løsninger med blant annet vinduer som møter hverandre ved husets hjørner
* Høye og dype vinduer slipper inn dagslyset
* Gulvvarme i samtlige rom i 1. etasje gir herlig varmekomfort
* Innlagt ventilsjonsanlegg med varmegjenvinner
* Lekker eiendom hvor hvor det bare er å flytte rett inn!

Nærområde og beliggenhet

Eiendom som har nær sagt "alt" hva gjelder beliggenhet.
Med sin geografiske plassering mellom Tønsberg og Sandefjord, er Stokke en forstadskommune i sterk og harmonisk vekst - dette er leiligheten for deg som vil bo lettvint og sentralt i hjertet av Vestfold. Til nevnte byer, er det bare ca 15 minutter med bil.

Et levende sentrum med bank, en rekke butikker, post, vinmonopol, bibliotek og helsetjenester - alt dette finner du rett ved eiendommen. Her finner du bl.a. apotek, dagligvareforretning, blomterbutikk, diverse klesbutikker, konditori, jernvarehandel, gullsmed m.m. For fullstendig oversikt over butikker i senteret; Se www.stokkesenter.no.

Fra eiendommen er det også kort vei til sjøen. For båtinteresserte er det en koselig småbathavn i Melsomvik. Her finnes også strand og badeplasser.
Stokke byr også på en idyllisk bøkeskog, flotte turområder med stier og lysløyper, bl.a. i Bokemoa. Skoler og barnehager ligger også innenfor gangavstand.
For de som er glad i gå på ski, finnes det blant annet ett flott og populært skianlegg med snøkanoner på Storås kun 5-6 minutter unna med bil. Her ble blant annet NM på ski avholdt i 2010.

Kort vei til E18 med 4-felts vei hele veien inn til Oslo fra og med 2014. 5-6 minutters gangavstand fra leiligheten frem til Jernbanestasjonen i Stokke med hyppige avganger både sydover samt mot Drammen/Oslo/Gardermoen. Til Torp Flyplass er det ca. 10 minutter med bil med daglige avganger til en rekke Europeiske byer!
For den golfinteresserte, er det få minutters kjøreavstand til Vestfold Golfbane som er en tradisjonsrik og veldrevet 18-hulls golfbane i flotte omgivelser.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Eierseksjon, oppført i 2014

Boligens innhold, uteplasser og carport

Boligen er oppført over to innholdsrike etasjeplan med gjennomgående romslige rom og spennende planløsning. En flott bolig med god og fleksibel planløsning hvor inndelingen er som følger:

I 1. ETASJE: I
Overbygget inngangsparti med adkomst fra tomtens østside
Entre med skyvedørsgarderobe.
Bad/vaskerom med dusj, toalett og skapinnredning med opplegg for vaskemaskin/tørketrommel.
Gang med trappoppgang til 2. etasje og vid åpning mot etasjens hovedoppholdsrom.
Bod med god lagringsplass.
Romslig og innholdsrikt kjøkken med integrerte hvitevarer, godt med kjøkkeninnredning i U-løsning. Åpent mot husets spisestueavdeling (åpen løsning).
Stor og lys stue-/spisestue med peis og vestvendt verandadør til hage/uteplasser.

I 2. ETASJE: I
Trappeløp med hvitmalt tretrapp m/tette trinn.
Stor og luftig TV-stue med utgang til vestvendt balkong. Mulighet for inndeling av rommet til ekstra soverom dersom ønskelig.
3 soverom hvorav to av disse er innredet med skyvedørsgarderober.
Romslig baderom/WC med rikelig baderominnredning, dusjhjørne og frittstående badekar m/dusjanretning.

I Loft: I
Adkomst til inspelsjonsloft fra innvendig himlingsluke med nedtrekkbar trappestige/villeterapp fra TV-stue i 2. etasje.  

I Terrasser og øvrige uteplasser: I
Det er gode solforhold på eiendommen, og dette gjenspeiler i eiendommens terrasseløsninger og utemiljø hvor man i sommerhalvåret kan nyte solen.

Hoveduteplassen ligger ut fra stuen, og på denne kan du nyte solen til langt ut på kvelden i sommerhalvåret. Her er det oppført en lun sydvestorientert terrasse på ca. 60 m² som blir som en stor, ekstra stue i sommerhalvåret. Dette koselige uterommet er usjenert plassert omkranset av to stilfulle og moderne levegger som sammen med tomtens hekk/beplantning sørger for en privat og lun atmosfære. Terrassen er oppført med gulvdekke gråbeisede terrassebord av impregnerte materialer - moderne og innbydende.

Det er også oppført en balkong i 2. etasje ut for stuen. Denne er  bygget med gulvdekke av impregnerte materialer, og har utvendig mål på ca. 6m². Bygget av impregnerte materialer og fundamentert til terreng med støpte fundamenter. Også her kan du nyte sene solstråler på sommeren.

I Carport: I
Praktisk og stiltilpasset carport på ca. 16 m², hvor blant annet den moderne spileveggen mot nord er pent tilpasset øvrig stiluttrykk. Asfaltert dekke som øvrig del av gårdsplass, og det er innlagt både lys og stikkontakter.

I Utvendig sportsbod i tilknytning til carport: I
I tilknytning til carporten er det oppført en romslig og praktisk sportsbod på ca. 6 m². Oppført i tre med betongstøpt gulv. Det er innlagt lys/stikkontakter, og det er montert diverse hyller som medfølger.

I Planskisser: I
Vedlagt følger planskisser over husets to etasjeplan. Terrasser, carport og utvendig sportsbod er også inntegnet i skissene.
Vi gjør oppmerksom på at planskissene kun er av illustrativ karakter og ikke er i målestokk. Det tas forbehold om avvik fra stedlig løsning og innredning.

Standard og utstyr

Denne innholdsrike boligen byr på en arealeffektiv og fleksibel planløsning med i stor utstrekning arealgenerøse rom i kombinasjon moderne løsninger. Åpne og sosiale oppholdsrom,
Boligen er moderne innredet med stiltilpasset eksteriør og interiør, og den innvendige standarden bærer preg av gjennomtenkt materialbruk, god teknisk standard og funksjonalistiske løsninger.
Husets balanserte ventilasjonsanlegg m/varmegjenvinner System-air sørger for god og frisk inneluft året rundt og har stor betydning for inneklimaet. Samtidig medfører boligens nyere byggeår at huset god isolasjonevne.

I Stue-/spisestue i 1. etasje I
Arkitekten har tegnet en flott stueløsning. Rommet på ca. 45m² (inkl. kjøkkendel) er åpent med naturlige soner for hovedstue mot vest og spisestue ut for den delvis åpne løsningen mot kjøkkenet mot sydvest. Den naturlige plasseringen av husets spisestuemøbler ligger i åpen løsning mot kjøkkenet. Det er godt med dype og store vinduer mot to sider hvor lyset slippes inn fra både syd og vest. Den direkte tilkomsten via verandadør til eiendommens hage og terrasse skaper en fin sammenheng med eiendommens "uterom". Den moderne plasseringen hvor vinduene møter hverandre i det ene hjørnet gir godt med veggplass og gode møbleringsmuligheter. Det er innfelte downlights i himlingen i "sofadelen" av rommet, og det er utstrakt bruk av lamellgardiner som medfølger. Det lekre, runde og moderne peisovnen "Heat and Glo - modell Q100" levert av Varmeøkonomi står sentralt plassert og gir deilig varme på mørke vinterkvelder. Innlagt TV-uttak.

I TV-stue i 2. etasje I
TV-stuen i 2. etasje imponerer med sin herlige størrelse på nær 30 m². Med sin herlige størrelse og plassering mot sydvest, er dette et lyst og innbydende rom med flott romfølelse og mange innredningsmuligheter. Legg også merke til de store og dype vinduene ved den ene siden av rommet. Utgang til vestvendt balkong hvor man kan nyte fin utsikt og ikke minst kveldens siste solstråler. Det er innlagt uttak for TV i rommet. Innfelte downlights i himling.

I Kjøkkeninnredningen og utstyr I
Boligen er innredet med et moderne og stilrent kjøkken fra danske Kvik med gjennomtenkte løsninger. Legg merke det store vinduet over benkeplaten - her har man flott nærkontakt med hagen og gårdsplassen i øst mens man kokkelerer. I tillegg gir den delvis åpne løsningen mot stue-/spisestue rommet godt med dagslys fra stuearealet. U-løsningen gir godt med benkeplass, og frontene har utførelse med glatte fronter i hvit-matt. Den stilrene, tynne benkeplaten i hvit utførelse setter en ekstra spiss på det moderne uttrykket og gjør at innredningen går mest mulig diskre "i ett" med rommet for øvrig.
Her er det lagt vekt på detaljer som gir et moderne og praktisk preg som blant annet overskap som er innkasset i overkant, variasjon av vegger med og uten overskap og svært godt med benkeplass og variasjon blant underskapene med innslag av praktiske kolonialskuffer. I hjørneløsning finner du også praktiske rondeller i et av hjørnene. Godt med belysning i himling med innfelte downlights i himling og belysning over benkeplater samt i vegghengt ventilator gir godt med belysning til rommet.
Hvitevarer fra AEG som medfølger; helintegrert oppvaskmaskin, separat induksjon steketopp innfelt i benkeplate, side-by-side (høye) separate kjøle-/fryseskap som er integrerte og stekeovn innfelt i underskap. Stiltilpasset og takhengt ventilator med avtrekk ut yttervegg. Plissègardin montert i vindu medfølger.

I De to baderommene i hver sin etasje I
Hovedbaderommet i 2. etasje er et stort og flott rom på nesten 7 m² som er moderne innredet og rikelig innredet. Veggene har rektangulære, tidsriktige og brede hvite veggfliser, mens det på gulvet er valgt mørke grå fliser for en matchende og eksklusiv kontrast. Baderomsinnredningen har 3 servantskap med (hvite) fronter og glatte dørblader, overliggende hel servantbenkeplate og 3 overskap m/speilfronter og underliggende stikkontakter. Mindre vindu midt i rommet bidrar til ekstra lys til rommet på dagtid. 
Badet er videre innredet med dushjørne (ca. 90 cm x 90 cm) med Inn-/utadsvingende dører av herdet glass. Dusjen har detaljer som blant annet "regndusj" i tillegg til hånddusj. Legg merke til detaljer med småmønstrede fliser i dusjen som bidrar til det moderne preget.
I rommet finner du det frittstående badekaret hvor man kan ta en velfortjent "timeout".  Toalettet er vegghengt med skjult sisterne.

Bad/toalettrom/vaskerom i 1. etasje henter henter opp mange av elementene fra hovedbadet i 2. etasje med mørke gulvfliser (grå) og brede, hvite fliser. Innredet med dusjhjørne med inn-/utadslående glassdører av herdet glass og gulv med småmønstrede fliser, over-/uderskap i hvit uførelse med nedfelt vaskekum samt benkeplate med overlys og avsatt plass til vaskemaskin og tørketrommel som side-by-side løsning. Også i dette rommet er det veggmontert toalett med skjult sistere som både er moderne og gir enklere vedlikehold. Stort vindu mot gårdsplass.

I Entre og gang I
Entreèn og gangen ligger i åpen løsning med hverandre, så her ønskes du "velkommen inn" av et arealgenerøst og delikat arrangement. Det er moderne fliser på gulvet, og den hvite inngangsdøren m/småvinduer  gir et moderne uttrykk til rommet.
I tillegg til plassbygget skyvedørsgarderobe med to speildører fra gulv til tak, er det plass til f.eks. kommoder/skoskap eller lignende. Den flotte trappen i gangen av treverk, malt i hvitt med tette trinn, blir som et møbel i rommet. Praktiske fliser på gulv i begge rom.

I Husets soverom I
Alle boligens soverom er romslige og ligger samlet i 2. etasje. To av de tre soverommene er på hhv. ca. 12,5m² og 10,4 m², har plass til dobbelseng, og begge rommene er innredet med plassbygde skyvedørsgarderober hvor all innredning også medfølger. Det tredje soverommet har plass til garderobeskap/kommode eller lignende. Alle tre soverommene har måltilpassede rullgardiner som medfølger.

I Innvendig bod rom I
Rommet er innredet med diverse hyller, og her er blant annet husets styringsenhet for ventilasjon etc. plassert.

Innevegger, himlinger og belistning:
Innevegger i huset består av malte, slette overflater (gips). I entre, gang og i TV-stue i 1. etasje er det malt mdf-panel. Alle vegger har lyse farger, og dette gir en fin helhet i begge etasjer. Innslag av mørkere kontrastfarger gir et moderne tilsnitt.
Samtlige himlinger har moderne, hvitmalte gipshimlinger. Innfelte downlights i enkelte rom.

Det er gjennomgående benyttet hvitmalt listverk langs gulver, rundt vinduer/dører og i himlinger.

I Gulver I
Det er lagt moderne, mattlakkerte parkettgulv i alle rom som ikke er flislagte. Den lyse 1-stavs eikeparketten i alle rom i begge etasjer gir et flott helhetsinnrykk og høy kvalitetsfølelse, og varmekablene i 1. etasje gjør at man slipper å plassere varmeovner rundt om på veggene.

I Utvidet beskrivelse av husets tekniske anlegg: I
- Sikringsskapet har automatsikringer og er i teknisk rom. 50 ampere hovedsikring
- Frostsikker vanningskran på husets østside
- Boligen har nymalt ytterkledning rundt hele huset i 2018
- Sensorstyrt belysning i himling i carport
- Utvendig belysning er sensorstyrt m/automatisk tenning/slukking
- Yttervegger er isolert med 25 cm isolasjon
- Installert komfyrvakt og waterstopp/alarm på kjøkken
- 200 liter varmtvannstank fra OSO plassert i innvendig bod m/sluk
- VVS anlegg med rør-i-rør system
- Seneste el-kontroll er utført 2017 m/godkjent anlegg
- Innlagt parabolsystem hvor antenne og tuner medfølger
- Innlagt ADSL fra Telenor

Antall rom

Oppholdsrom: 2, Soverom: 3, Bad: 2

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 135 kvm, Bruksareal: 138 kvm, Bruttoareal: 158 kvm, Grunnflate: 79 kvm

1. etasje: BTA/BRA/P-rom:  ca. 79/69/66 m²
2. etasje: BTA/BRA/P-rom: ca. 79/69/69 m²
Carport: ca. 16m²
Utvendig bod: ca. 6m²

Primærrom (p-rom) består av følgende rom:
Alle rom i 1. etasje og 2. etasje unntatt ca. 3 m² bod i 1. etasje er medtatt i primærrommene.

De oppgitte arealer er hentet fra Tilstandsrapport utført av Byggmester/ Takstmann Hans Holt. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte rapport i salgsoppgave for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Eiendommens byggemåte i korte trekk

Enebolig oppført over to etasjeplan i 2014.

Oppført i treverk med grunnmur som isolert plate på mark og støpt ringmur i betong. Drensledninger i kultet masse/drensledninger.

Veggkonstruksjon av tre - bindingsverk som er isolert og utvendig kledd med liggende dobbelfals trekledning. Isolert i følge eier med 25 cm. Isolerte etasjeskiller i trebjelkelag.

Samtlige Vinduer og balkongdører har 3-lags energiglass. Vinduer av type toppsving og type fastkarm.

Yttertaket har saltak - sperretak og er tekket med dobbelkrum betongtakstein. Mønepanner. Stål beslag i grader og overganger. Takrenner og nedløp i stål. Overbygget inngangsparti. Asfalt shingel på carport og utvendig bod.

For ytterligere beskrivelse av byggemåte og bygningens tilstand, henvises det til tilstandsrapport med befaringsdato 11.06.2018 utført av takstmann/byggmester Hans Holt.

Oppvarming

Elektrisk, ved og ventilasjonsanlegg med varmegjenvinningssystem.

Termostatstyrte og soneinndelte elektriske varmekabler i alle gulvflater i 1. etasje (unntatt bod) samt på baderom i 2. etasje. 

Det balanserte ventilasjonssystemet med varmegjenvinner er av typen System-air.

Ildsted Peisovn type Heat & Glo i stue tilkoblet stålpipe. Glassplate under og foran ovn.

Parkering

Eiendommen har gode parkeringsfasiliteter.

Parkering i egen carport samt på romslig gårdsplass som er asfaltert i sin helhet.

For øvrig gateparkering etter gjeldende lokale regler (avgiftsfritt uten tidsrestriksjoner).

Areal og eierform

Areal: 393 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Oppgitt tomteareal på 393 m² er tomten som denne seksjonen har som egen del, da den er oppmålt med utstedet matrikkelbrev.

Solrik og barnevennlig eiertomt som er pent opparbeidet. Lettstelt og godt med boltreplass for både store og små som til innbyr de fleste uteaktiviter hele året enten man oppholder seg i hagen eller på den herlige terrassen.

I denne koselige og ikke minst forholdsvis usjenerte hagetomten nyter du både tidlig morgensol og sen ettermiddags- og kveldsol. Husets plassering, gir en åpen sydvestvendt tumleplass i tillegg til noe hage også på østsiden.
Her sitter du nærmest i din egen oase med flott utsyn over landbruks -og friarealer mot vest. De usjenerte uteplassene ligger skjermet for vær og vind og er orientert mot i forhold til de ypperlige solforholdene.
Hagen er pent beplantet med gressplen, prydbusker og vintergrønn hekk.

Asfalert innkjørsel/gårdsplass hvor det er rikelig med biloppstillingsplasser, og det diverse utvendig belysning montert på husvegger. Mot nabo i nord er det etablert tregjerde fra innkjrøring og

For beskrivelse av tomtens grenselinjer - se situasjonskart som følger av vedlegg til salgsoppgave.

Adkomst - slik finner du frem til Arne Garborgs vei 5A

Reiserute frem til eiendommen:
 Fra Tønsberg kjører man til rundkjøringen på Jarlsberg og tar til venstre og fortsetter videre til Melsomvik. I Melsomvik tar man til høyre i rundkjøringen og fortsett opp til Stokke sentrum. Når veien deler seg i sentrum svinger en til venstre og Arne Garborgs vei kommer som første vei til venstre. Sving til venstre på første stikkvei og boligen ligger så som første hus på høyre hånd. Boligen vil ha "til salgs" plakat fra Z-Eiendom.

Ved å trykke på kartet til høyre i nettannonsen, får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon og frem til eiendommen.
Se også vedlagte kart/nabolagsprofil for nærmere beskrivelse.

Eier

Øivind Bekkevold Sigrunn Irene Slettedal Bekkevold

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og offentlig avløp. Det foreligger ikke pålegg om endring av tilknytningsforhold.

Adkomst til eiendommen er ukjent.

Reguleringsplan og forholdet til konsesjon/odel

Området er i kommunens arealplan avsatt til boligbebyggelse - nåværende. Eiendommen ligger ikke i regulert område. Kommuneplan - "boligbebyggelse-nåværende/hensyn landskap" (Vedtatt 02.11.2015). Kopi av kommuneplan og bestemmelser er inntatt som vedlegg i salgsoppgave.

Eiendommen omfattes ikke av en bebyggelsesplan etter eldre plan og bygningslov og ligger ikke innenfor et område med nedlagt midlertidig forbud mot tiltak.

Det er ikke igangsatt planleggingsarbeid som inkluderer/berører eiendommen.
Eiendommen er ikke konsesjons -/odelsbelagt, og det er ikke boplikt på eiendommen.

Alle opplysninger er innhentet fra Sandefjord kommune.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Grunndata:

2014/684625-3/200  Seksjonering  
18.08.2014 
Opprettet seksjoner:
Snr: 1
Formål: Bolig
Tillegsdel: Bygning og grunn med sameiebrøk: 1/3
 
For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest for både enebolig og carport utstedet av kommunen  24.04.2014. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Prisantydning

3 890 000,-

Beregnet totalkostnad

3 890 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 97 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 890 000,-)) -------------------------------------------------------- 109 572,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 999 572,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Det skal ikke betales noen form for forskuddsbetaling ved inngått kjøpeavtale.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Hans Holt Byggmester/Takstmann Takstdato : 11.06.2018 Ligningsverdi : 985 712,- Sekundær ligningsverdi : 3 154 277,- Ligningsverdi pr. : 31.12.2016

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter C

Energiforbruk av strøm pr. år er beregnet til ca. 18 293 kWt  utfra et snitt forbruk siste 3 årene.

Forbrukstallet er innhentet fra energileverandør og gir kun en indikasjon av forbruk gitt situasjonen over denne perioden.

Endring av forbruk må forventes utfra ny eiers forbruksmønster og aksepteres av kjøper

Forsikring

If

Kommunale avgifter

Kr. 9 859 pr. år

De kommunale avgiftene dekker kommunens leveranse av vann, avløp og renovasjon.

Det er ikke eiendomsskatt i Sandefjord kommune.

Sameie

Eiendommen ligger på seksjonert grunn. Det er i alt 3 seksjoner i sameiet bestående av i alt 3 eneboliger med adressene Arne Garborgs vei 5a-b-c.
Det er ikke formalisert verken vedtekter eller husordensregler, og det er ingen ordning for evt. fellesutgifter da hver og en seksjon bærer sine løpende utgifter.
Eierbrøk for hver av seksjonene: 1/3 iht. tinglyst seksjoneringsbegjæring.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tønsbergs Blad 130618 (Kr.4 200) Tilretteleggingshonorar (Kr.10 675) Internett annonsering (Kr.1 135) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 3 890 000,-) (Kr.38 900) Tønsbergs Blad 270618 (Kr.4 200) Tønsbergs Blad 220818 (Kr.4 200) Tønsbergs Blad 190918 (Kr.4 200) Markeds- og informasjonspakke (Kr.9 995) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 750) Totalt kr. (Kr.82 255)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Protecor Forsikring ASA, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen  dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Fullstendige vilkår for boligselgerforsikringen kan hentes på www.protectorforsikring.no. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Innhenting av komplett salgsoppgave

Nettannonsen er kun et utdrag av prospektets fullstendige eiendomsopplysninger. Alle som vurderer tilbud må sette seg inn i alle prospektets opplysninger. Last ned fullstendig PDF-salgsoppgave fra denne nettsiden eller kontakt meglerselskapet.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Vennligst oppgi ønsket tidspunkt for overtagelse ved inngivelse av bud.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføreskan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z-Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jesper Snekkestad

Eiendomsmegler MNEF

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jesper Snekkestad

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?