Til innholdet

Spesielt stilig bolig i særpreget arkitektur med en spennende planløsning og meget flott utsikt mot Vestfjorden.

Veståsveien 24D
Prisantydning 10 300 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 160
BRA: 201 m²
Soverom: 3
Byggeår: 2018
Tomtareal: 1701 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Ansvarlig megler
Arnfinn H. Sørhaug

Arnfinn H. Sørhaug

Finn.no: Lokalområde

Færder/Nøtterøy

Adresse

Veståsveien 24D 3142 Vestskogen

Adkomst

Fra Tønsberg følger man skilting mot Tjøme. Etter Teiehøyden tar man første vei til høyre som er Kolbergveien. Følg veien over bakken og ta Veståsveien til høyre. Eiendommen er beliggende på venstre side, inn en stikkvei, i Veståsveien 24B, C og D.
Eiendommen er skiltet med salgs skilt fra Z-eiendom.
For øvrig se vedlagte nabolagsprofil i salgsoppgaven eller vedlagte kartskisse i FINN-annonsen.

Beliggenhet

Eiendommen er beliggende meget fordelaktig og solrikt til med nydelig utsikt mot Vestfjorden i et barnevennlig og etablert villaområde.
Et svært hyggelig nabolag i et idyllisk boligområde i Vestskogen med ca. 3 km. fra Tønsberg eller ca. 25 minutters gange til Tønsberg brygge ved å gå gjennom Teieskogen.
Det er gangavstand til barnehager, dagligvareforretning og bensinstasjon, Rudolf Steinerskole, Vestskogen barneskole, Teie barneskole med klatre-/lekepark, Teigar Ungdomsskole, Nøtterøyhallen og Teie idrettspark med kunstgressbaner, friidrettsbane, sandvolleyballbane og utendørs treningspark samt gode rekreasjonsmuligheter i den idylliske Teieskogen med  lysløype og turstier, både sommer og vinter.
I nærområdet er det flere bademuligheter og småbåthavner som for eksempel ved Tørkopp, Hella med sandstrand og stupebrett eller Munkholmen med gresslette og toalettanlegg. For den båtintresserte så er Færder kjent for sin vakre skjærgård, og muligheten er mange enten man beveger seg på Nøtterøy eller tar turen ut til kystperlene Tjøme og Hvasser.

Kulturhuset, som er å finne på Borgheim, byr på flotte tilbud gjennom hele året. Nøtterøy golfklubb sitt flotte 18-hull baneanlegg ligger også ved Borgheim, rett ved Borgheim Ungdomsskole og Nøtterøy Videregående Skole.
Teie torv har flere sentrumsfunksjoner som blant annet bank, post i butikk, dagligvareforretninger, bakeri, kafeer, ulike butikker, restaurant og vinmonopol.

Se for øvrig vedlagte nabolagsprofil i prospektet som viser avstander og fasiliteter i nærområdet.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Eierseksjon, oppført i 2018

Bygninger og byggemåte

En arkitekttegnet bolig med lite vedlikeholdsbehov da bygningen preges av gode valg angående materiell.
Bolig kledd med stående Royalimpregnert kledning og sorte fasadeplater.
Vinduer med 3-lags isolerglass som er utvendig beslått.
Flat takkonstruksjon hvor tak er tekket med asfaltpapp.

Se for øvrig vedlagte boligsalgsrapport utført av takstmann i salgsoppgaven.

Antall rom

Oppholdsrom: 2, Soverom: 3, Bad: 2

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 160 kvm, Bruksareal: 201 kvm, Bruttoareal: 230 kvm.

P-rom 1. etasje med ca. 65 kvm.: Bad, hall, stue, 2 soverom og vaskerom.
S-rom 1. etasje med ca. 35 kvm.: Garasjerom og garderobe.

P-rom 2. etasje med 95 kvm.: Bad, stue/kjøkken og soverom.
S-rom 2. etasje med ca. 6 kcm.: Walk in closet.

Utvendig bod med ca. 6 kvm.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Se for øvrig vedlagte boligsalgsrapport utført av takstmann i salgsoppgaven.

Standard

En stilfull bolig som det bare er å flytte rett inn uten å måtte gjøre noe - lev det gode liv.
Høytliggende og lekker enebolig med topp moderne løsninger og utsikt mot vest hvor man kan nyte lange og deilige sommerdager.
I hovedsakelig er det malte overflater i trendy tidløs fargepalett og hvitmalte slette himlinger med vesentlig bruk av downlights.
Gjennomgående høy kvalitet og standard på materiellvalg og på utstyr.
Eiendommen gir et positivt førsteinntrykk med blant annet diverse utvendig belysning som er styrt av lyssensorer og/eller tidsur om det så er på boligen, i oppkjørselen eller i gårdsplassen.
Asfaltert gårdsplass og asfaltert delvis overbygd inngangsparti er veldig gunstig for vedlikehold som snømåking, vask og spyling.
Velkommen til visning i Veståsveien 24D.

1. etasje
Et noe overbygget inngangsparti er lyssatt med utvendige downlights som er styrt av lyssensorer og/eller tidsur - nærmest som en svalgang. Et utmerket sted for å oppbevare sykler eller gressklipper. Det er også tilgang til en utvendig isolert utebod under overbygg ved inngangspartiet.
Inngangsdøren har elektronisk lås med kode og chip samt app-styring leder inn til hallen som har flislagt gulv med gulvvarme, malte vegger og malt slett tak med downlights. Et hensiktsmessig, plassbygd og spesialtilpasset garderobeskap fra Scmidth i nisje for ytterjakker. En flott heltre eiketrapp med heldekket trinn og er behandlet i spesialfarge viser vei til 2. etasjen. Deler av rekkverket er i glass for å ikke hindre lys, men gi romfølelse.
Tv-stue har parkett på gulv med gulvvarme, malte vegger og malt slett tak med downlights. Rommet gir flere bruks-/ innredningsmuligheter og har plass til salong og skrivebord. Et fint rom om man søker alenesoner, eller evnt. behov for ytterligere et soverom. Dobbeltvindu med heve-/skyvedør ut til fin vestvendt overbygget uteplatting som er flislagt med store pene fliser. Selger opplyser det er membran under hele plattingen. Fra plattingen er det utsikt mot vest over omkringliggende bebyggelse. Det er god plass til sittegruppe, så her ligger alt til rette for å skape sin egen lille oase.
Walk-in garderoben har mye og praktisk innredning, lys med bevegelsesføler og kan ved behov lukkes med skyvedør. God plass til oppbevaring av yttertøy, friluftstøy m.m. i takhøy innredning. Det er parkett på gulv, malte vegger og malt slett tak.
2 soverom med hvert sitt garderobeskap til oppbevaring av dagligklær, og er malt i fine, dekorative farger. Hver av soverommene har vindu med rømningsvei som kan åpes som en dør, samt luftefunksjon i topp.  I tillegg er det spesialtilpasset innvendige persienner. Det er parkett på gulv med gulvvarme og malt slett tak med downlights.
Delikat flislagt baderom med gulvvarme - et herlig rom med komfort. Romslig bad som inneholder pen baderomsinnredning fra Scmidth og servant med Silestones kvartsoverflater, armatur i stål fra Tapwell, fast glassvegg i dusjnisje, ekstra sminkespeil i tillegg til veggspeil og vegghengt WC. Bra med lys i tillegg til malt slett tak med downlights.
Vaskerommet har flislagt gulv med gulvvarme, malte vegger og malt slett tak med downlights. LED lys med dimmer og godt med eksklusiv innredning fra Scmidth hvor det også er en dyp kum av rustfritt stål som er plassert smart i tilknytning til vaskemaskin og tørketrommel. Det er lagt opp til egen kurs både til vaskemaskin og tørketrommel (eller to vaskemaskiner for barnefamilier), slik at begge kan brukes samtidig. Det er tenkt på god arbeidshøyde med plassering av vaskemaskin og tørketrommel på opphøyet nisje i innredningen. Innredningen har integrerte skittentøys kurver som er skult i innredning (3 stk, hvitt, kulørt, kok), overskap for oppbevaring og trykk-skuffer for enkel behandling og bruk. Bereder og fordelingsskap med stoppekran er plassert i dette rommet. Fra vaskerommet er det direkte adkomst til garasjen samt utgang til plen/uteareal.
Isolert dobbelgarasje med god plass til lagring og to biler, er i tilknytning til boligen med direkte adkomst til vaskerommet. Garasjen holder høy standard med lyspunkt, mange EL-punkter samt tilrettelagt til billader med egen kurs. Det er støpt såle i polert armert betong, og behandlet overflater og tak.

2. etasje
Stue med åpen løsning mot kjøkken og kan anees som et velfungerende allrom for hele familien. Store vindusflater i rommet gir gode lysforhold, fritt utsyn og en luftig følelse. Med ekstra takhøyde på 2,72 meter og malte lister og vinduskarmer forsterker inntrykket av takhøyde og gir fin, åpen romfølelse. Foruten smalt vindu over kjøkkenbenk, har vinduer samt skyvedøren til balkongen utvendig elektronisk solskjerming. Heve-/skyvedør ut til stor vestvendt overbygget balkong med downlights som skaper en koselig stemning på sene sommerkvelder. Fra balkongen har man nydelig utsikt mot Vestfjorden og godt med ettermiddags- og kveldssol. I stuen er en moderne takhengende peisovn fra Nordpeis som bidrar til ekstra kos og varme. Det er parkett på gulv med gulvvarme, malte vegger og malt slett tak med downlights. Det er smakfull lyssetting med X-Comfort i stue og kjøkken.
Kjøkkenet har tidsriktig, rikelig og eksklusiv Scmidth kjøkkeninnredning og er velutstyrt med flere finesser som for eksempel fotåpner til flere av underskapene. Benkeplate med Silestones kvartsoverflate har en stor integrert koketopp med ventilator i koketoppen, elegant integrert stekeovn fra De Dietrich, Quoocker (kokende vann i spring), integrert oppvaskmaskin og kjøl-/fryseskap medfølger i handelen. Innredningen inneholder mye spesialinnredning i skapene, gjennomtenkte innredningsdetaljer samt integrert lader for mobil og nettbrett i kjøkkenbenkeplaten. En vegg med luksuriøs vinavdeling som er plassbygd for 2 Sub Zero vinskap. Vinskapene vil selger vurdere selges etter nærmere avtale. Dette kjøkkenet er virkelig et hyggelig sted å tilberede mat mens kokken har selskap av gjestene sine med barløsning og mye benkeplass. I tilknytning til kjøkkenet er det plass til spisebord man kan duke opp til familie og venner. En skillevegg i brysthøyde mellom kjøkken og stue sikrer utsikt fra alle steder i kjøkken/stue/spisestue.
Hovedsoverommet har parkett på gulv med gulvvarme, malte vegger i behagelig fargetone. Med 2,72 meter takhøyde, malt slett tak og downlights, fargevalg og tilpasset lystette persienner vil atmosfæren i rommet påvirke til god nattesøvn. Rommet har direkte adkomst til walk-in garderobe og masterbad.
Walk-in garderoben har takhøy innredning på begge sider av rommet av høy klasse fra Scmidth. Stort speil, trykk-skuffer, fin hengerløsning og takøyde på 2,72 meter gir mye plass til klær og oppbevaring. Det er parkett på gulv med gulvvarme, malte vegger og malt slett tak med downlights.
Pent og innbydende flislagt masterbad med gulvvarme skaper spa-følelse. Romslig bad for velvære med lekre detaljer som dusj-/vaskarmatur i messing fra Tapwell og håndkletørker i messing. Her er nydelig baderomsinnredning fra Scmidth og servant med Silestones kvartsoverflater, svingbar glassvegg i stor dusjnisje, stort veggspeil, vegghengt WC og malt slett tak med downlights. 
Se for øvrig vedlagte boligsalgsrapport utført av takstmann i salgsoppgaven.

Diverse opplysninger
Det er alarm i boligen.

Diverse opplysninger om Eierseksjonssameiet Veståsveien 24C, 24D og 24E
Det er ingen forkjøpsrett for øvrige seksjonseiere.
Erverver og leier av seksjon må meldes til styret for registrering.
Vedtekter for Eierseksjonssameiet Veståsveien 24C, 24D og 24E er vedlagt i salgsoppgaven.

Oppvarming

Gulvvarme i alle rom bortsett fra garderoberom i 1. etasje er med termostatstyrt regulering (rom- eller gulvtemperatur).
Peisovn i stue med pipe av stål ført over tak fra Nordpeis, type Me Celing.
Boligen har balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning.
Dersom rom/beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette ikke med i handelen.

Parkering

Dobbelgarasje i tilknytning til boligen med lakkert leddport av stål og automatisk åpner.
Ellers plass for gjesteparkering.

Areal og eierform

Areal: 1 701 kvm, Eierform: Fellestomt.

Oppgitt tomteareal er et beregnet areal som er innhentet hos/oppgitt av Færder kommune og må kunne anses som er ca./antatt areal.
Arealet er hentet fra Eiendomsinformasjon og Matrikkelkart som er mottatt fra kommunen.
Det tas forbehold om at arealet kan avvike noe.

Tomt og hage

Pent opparbeidet fellesareal med asfaltert oppkjørsel og gårdsplass, med fellesområde for postkasser og avfall.
Naturtomt samt eksklusivt plenareal med stort potensiale for utvikling og opparbeidelse i henhold til vedktektene.
Det er felles eiertomt i sameiet med tilhørende egen ekslusiv hagedel.
Lettstelt og tilnærmet nesten vedlikeholdsfri hagedel.

Se for øvrig vedlagt situasjonsplan og vedtekter i salgsoppgaven.

Eier

Jørn Stian Dahl

Vei, vann og avløp

Vei
Eiendommen har adkomst fra offentlig vei via privat felles vei.
Kostnad for vedlikehold/brøyting av privat/ felles vei fordeles mellom oppsitterne med 1/3del og pt. utgjør dette kr. 2 000,- pr. år, ifølge selger.
Bestemmelse om veg er tinglyst den 27.11.2017 med dagboknr. 1321744 og følger vedlagt i salgsoppgaven.

Vann
Eiendommen er tilknyttet kommunalt vann.

Avløp
Eiendommen er tilknyttet kommunalt avløp.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i område som i kommuneplan, vedtatt 17.09.2015, er avsatt til boligbebyggelse nåværende.

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanens arealdel 2015-2027 er avsatt til boligbebyggelse nåværende.

Eiendommen ligger i regulert område som i reguleringsplan med planID 115: Omregulering Veståsveien - Furusetveien, vedtatt 21.02.1990, er avsatt til reguleringsformål boligbebyggelse konsentrert småhusbebeyggelse, kjøreveg og annen veggrunn grøntareal.

Kommunen opplyser at det eksisterer igangsatt planleggingsarbeider på et område som inkluderer/berører eiendommen, og det er varslet oppstart av arbeide med ny områdeplan Vestskogen, Plannr. 2016003.

Eiendommen eller del av eiendommen omfattes av en bebyggelsesplan etter eldre PBL.
Eiendommen eller del av eiendommen ligger ikke innenfor et område med nedlagt midlertidig forbud mot tiltak.
Det eksisterer ingen planforslag som berører eiendommen.

Opplysninger er innhenet hos Færder kommune.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Dagboknr. 15639, tinglyst 24.10.1988 - Bestemmelse om vann/kloakkledning
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Overført fra: 3811-8/125
Gjelder denne registerenheten med flere.

Dagboknr. 1303882, tinglyst 21.11.2018 - Seksjonering
Opprettet seksjoner:
Snr: 2
Formål: Bolig
Tillegsdel: Bygning
Sameiebrøk: 1/3.

Dagboknr. 1321744, tinglyst 27.11.2017 - Bestemmelse om veg og Erklæring/avtale
Rettighetshaver: Knr: 3811 Gnr: 8 Bnr: 125 Snr: 1, 2 og 3  
Rett til plassering av renovasjonsbeholdere.

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning, og følger vedlagt i salgsoppgaven. Eller be om kopi ved henvendelse til meglers kontor.
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest, datert 27.08.2018.
Kopi av denne følger vedlagt i salgsoppgaven eller kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret.
At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Prisantydning

10 300 000,-

Beregnet totalkostnad

10 300 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 257 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 10 300 000,-)) -------------------------------------------------------- 270 342,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 10 570 342,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Anders Auen Takstdato : 21.02.2020 Formuesverdi : 1 565 896,- Sekundær formuesverdi : 5 637 227,- Formuesverdi pr. : 31.12.2018.
Formuesverdi er innhentet og bekreftet hos Skatteetaten.

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter C

Forsikring

Storebrand Polisenummer: 18285940

Pliktig medlemsskap i velforening/sameie

Eiendommen er seksjonert og eierforholdet reguleres av "Lov om eierseksjoner".
En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.
Det kan ikke erverves mer enn to boligseksjoner i et sameie av en og samme juridiske person/selskap, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tønsbergs Blad 040320 (Kr.4 500) Provisjon (forutsatt salgssum: 10 300 000,-) (Kr.68 750) Tilrettelegging (Kr.13 695) Dronefoto (Kr.2 500) Tønsbergs Blad 300920 (Kr.4 500) Garantiforsikringspremie (Kr.2 500) Markedsføringspakke (Kr.17 500) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Totalt kr. (Kr.118 820)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
 Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker.. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Arnfinn H. Sørhaug

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Arnfinn H. Sørhaug

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?