Til innholdet

Solvang; Tiltalende 3 roms m/bl.a. nytt kjøkken 2015 | vestvendt, stor balkong m/sol hele dagen | sentralt og rolig

Trudvangveien 26A
Prisantydning 2 190 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 65
BRA: 65 m²
Soverom: 2
Byggeår: 1957
Tomtareal: 7344 m²

Visninger

søndag 9. august Kl 16.00 - 17.00
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Jørgen Nyhus

Jørgen Nyhus

Adresse

Trudvangveien 26A 3117 Tønsberg 1. etasje

Boligens innhold og uteplass

Tiltalende og praktisk leilighet med funksjonell og arealeffektiv planløsning med alt på ett-plan i byggets 1. etasje. Spesielt fremheves det delikate kjøkkenet fra 2015 og den solrike balkongen mot vest, hvor det er direkte adkomst til felleshagen.

Boligens inndelingen er som følger:

Indre rom:
Entré
2 Soverom, hvorav et har skyvedørsgarderobe
Baderom med dusj og wc
Avdelt kjøkken med innredning fra 2015
Stue med utgang til vestvendt balkong med svært gode solforhold.

Balkong:
Flott og overbygget balkong som er utvidet i 2015 og har et areal på 9.5 m². Det er adkomst via balkongdør i stuen. Balkongen er vestvendt og har sol hele dagen.  

Utvendige rom:
Det tilhører 3 boder. En på loft med areal på 3,5 m², bod i kjeller med areal på 3 m², samt en bod ved inngangsparti med areal på 3 m²..

Det er felles sykkelbod, samt felles tørkerom i kjeller. Utvendig overbygget sykkelparkering.

Standard

Tiltalende leilighet som er renovert på flere områder etter 2015. Bl.a. er det ny kjøkkeninnredning fra IKEA i 2015, diverse nye gulv i 2015 og 2017, samt diverse overflater er malt i 2020. Boligen fremstår som pen og godt vedlikeholdt med gjennomgående bruk av moderne farger og overflater i de ulike rom.

Den generelle standard beskrives bl.a. som følger:

Stuen:
Stuen/spisestuen er et lyst rom med vinduer både mot syd og vest! Avsatt plass for både sittegrupper og for spisestueavdeling. Direkte utgang til balkongen mot vest.

Kjøkkenet:
Kjøkkenet har en delikat og moderne innredning fra IKEA. Innredningen er ny 2015 og har slette fronter med laminat benkeplater med porselen kum med ett-greps blandebatteri. Videre er det integrerte hvitevarer som induksjon platetopp, stekeovn og oppvaskmaskin. Det er ventilator med utlufting i yttervegg over steketopp.

Baderommet:
Badet har overflater av fliser på gulv, samt vegger opp i ca. brystningshøyde og malte plater og betong forøvrig. Varmekabler i gulv gir en lun varme året rundt. Av innredning er det dusjkabinett (nytt 2020), servant på vegg, samt sokkeltoalett. Videre er det opplegg og strømuttak for vaskemaskin og ventilasjon via naturlig avtrekk og vindu (vindu slipper også godt med dagslys inn).

Soverommet:
Det er to romslig soverom. Det ene soverommet har skyvedørsgarderobe fra 2017.

Diverse overflater:
Gulver:  Laminat gulv, som er nye bl.a. 2015 og 2017
Vegger: Malte gipsplater og malt mur. Alle overflater er malt i 2020.
Himling: Malt betong, som er malt i 2020

Delikat leilighet som man kan flytte rett inn i!

Beliggenhet og nærområdet

Eiendommen ligger meget attraktivt og sentralt på Solvang - "midt i smørøyet" i byens kanskje beste boligområde! En ypperlig beliggenhet for deg som ønsker å bo veldig sentralt med gangavstand til Tønsberg sentrum.

Fine tur- og rekreasjonsområder i umiddelbar nærhet, herunder bl.a. Frodeåsen, Byskogen og Messeområdet. Kilometerlang lysløype finner du kun noen få hundre meter fra eiendommen.

Området er også meget barnevennlig med bl.a. gangavstand til skoler, barnehager, idrettsanlegg, forretninger på Heimdal, post, bank og busskommunikasjon. Sykehuset i Vestfold (SIV) og jernbanestasjonen ligger også innenfor gangavstand! Ca. 1 km til Greveskogen Videregående skole og i underkant av 2 km til Wang toppidrettsskole. 6-700 meter fra eiendommen ligger også idrettsarenaer med bl.a. Gressbanen og treningssenter.

Enkel tilkomst for å komme til E-18 mot Oslo og Kristiansand. Her bor du også særdeles sentralt i forhold til Torp Lufthavn (ca. 19 km) som normalt nås på ca. 20-25 minutter med bil.

Se for øvrig vedlagte nabolagsprofil som beskriver området fasiliteter og avstander til disse.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Borettslag, oppført i 1957, modernisert i 2015

Bygninger og byggemåte

Bærende konstruksjoner, etasjeskillere og leilighetsskillende vegger i betong/mur

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggeteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Antall rom

Oppholdsrom: 2, Soverom: 2, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 65 kvm, Bruksareal: 65 kvm, Bruttoareal: 69 kvm

1.Etasje: BTA/BRA/P-rom: 69/65/65 m².

Primærrom (p-rom) består av følgende rom:
Alle innvendige rom er medtatt i primærrommene.

De oppgitte arealer er hentet fra Tilstandsrapport utført av Byggmester/ Takstmann Hans Holt. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte rapport i salgsoppgave for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Felleskostnader og hva de dekker

Totale felleskostnader er kr 5.181,- pr. måned som inkluderer blant annet følgende:

* Renter og avdrag på lån som brl har tatt opp
* Ytre vedlikehold
* Bygningsforsikring
* Kabel-tv
* Bredbånd
* Gressklipping og snøbrøyting på fellesarealer
* Internett
* Kommunale avgifter (vann-kloakk-renovasjon-feiing)
* Honorar til forretningsfører og styreledelse
* Festeavgift
* Andre driftskostnader og uforutsette utgifter

Økonomiske opplysninger om leiligheten:
Totale felleskostnader pr. d.d. kr 5.181,- pr. md. 
Herav:
Felleskostnad 3.131,-
Dugnad 50,-

Selskapet har dugnadsgebyr. Gebyret innbetales hver måned og utbetales over felleskostnadene i januar året etter, dersom andelshaver stiller til dugnader.

Adkomst - slik finner du frem

Fra sentrum kjører du Halvdan Wilhelmsens Allé forbi sykehuset. Ta Severin Kjærs vei til venstre ved Meny. Ta så Tverrveien til høyre. Truvandveien 26 følger på venstre hånd. Det v il bli skiltet ved fellesvisning.

Oppvarming / teknisk

Sentralfyrvarme som er inkludert i fellesutgiftene.

El - skap i felles gang med automatsikringer og 63 ampere hovedsikring. Det er ny hovedsikring i 2015.

Varmtvannsbereder fra 2015 innbygget i kjøkkenbenk type OSO med volum på ca. 120 liter.

Det er callinganlegg ved inngangspartiet.

Parkering

Borettslaget har 20 garasjeplasser som fordeles etter ansiennitet. I tillegg har borettslaget 15 oppstillingsplasser

Areal og eierform

Areal: 7 344 kvm, Eierform: Festet fellestomt

Fellesareal og hage

Andel av 7.344 kvm felles festetomt. Utearealet er pent beplantet med gressplen, prydbusker og trær. Asfaltert innkjørsel/gårdsplass. Det er mulig å drifte/bruke en grønnsakshage på borettslagets tomt. Ved ønske om dette kan styret konfereres - dette er kostnadsfritt. Tomtens store plenarealer er barnevennlige og solrike. Stell/brøyting av utearealene er inkludert i fellesutgiftene

Eier

Hozan Suleyman

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og kloakk.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i et uregulert område, men omfattes av kommuneplanen, hvor formålet er boligbebyggelse - nåværende.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 21.05.1959. Kopi av denne kan fås ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Diverse opplysninger

Borettslag: Solvang Borettslag, Orgnr.: 953174588 Andelsnr.: 15 Andel fellesgjeld: 304000, Andel fellesformue: 9958, Total gjeld: 12299811

Lånevilkår på felleslån:
Obos med lånenummer 98207536407. Annuitetslån med restløpetid 25 år og 11 mnd. Restgjeld pt.: kr. 12.299.811,- og flytende lånerente pt. 1,85%

Det ingen IN-ordning (individuell nedbetalingsordning) for andelshaverne i borettslaget.

Borettslaget består av 42 andelsleiligheter.

Solvang Borettslag er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 953174588, og ligger i TØNSBERG kommune med følgende adresse: Trudvangveien 24, 26, 28 og gbnr. 1010 / 215. 

Sikringsfond:
Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato. Sikringsfond er en forsikringsordning som dekker tap borettslaget får som følge av at andelseiere misligholder betaling av løpende fellesutgifter. Medlemskap i sikringsordning kan tegnes av det enkelte borettslag, eller av boligbyggelag på vegne av tilknyttede borettslag.

Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler. Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Forkjøpsrett

Det er forkjøpsrett for borettslagets medlemmer, og medlemmer tilknyttet boligbyggelaget borettslaget er tilknyttet. Forkjøpsretten er forhåndsvarslet på Obos sine hjemmesider.

Prisantydning

2 190 000,- / Felleskostnader: 5 181,-

Beregnet totalkostnad

2 190 000,- (Prisantydning) 304 000,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 2 494 000,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 7 325,- (Forkjøpsrettsavklaring) -------------------------------------------------------- 12 557,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 506 557,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Hans Holt Byggmester/Takstmann

Forsikring

If Skadeforsikring Polisenummer: 561585

Tinglyste servitutter og rettigheter

Følgende fremkommer av seksjonens grunnboksblad:

Pengeheftelser i eiendomsrett

1957/3030-3/91  Festekontrakt - vilkår  
05.11.1957 
festetid: 100 år
ÅRLIG AVGIFT NOK 2,350
PANT FOR FORFALT FESTEAVGIFT
LEIEN KAN REGULERES
HUSBANKENS STANDARKLAUSUL VEDTATT
 
Pengeheftelser i festerett

1957/3030-3/91  Festekontrakt - vilkår  
05.11.1957 
festetid: 100 år
ÅRLIG AVGIFT NOK 2,350
PANT FOR FORFALT FESTEAVGIFT
LEIEN KAN REGULERES
HUSBANKENS STANDARKLAUSUL VEDTATT
Gjelder feste
 
1964/433-2/91  Fellesobl. for bor.innsk.  
05.02.1964 
BELØP: NOK 330.000
Panthaver: Tønsberg Boligbyggelag  
Lnr: 1310395
Gjelder feste

2016/500433-1/200  Pantedokument  
06.06.2016 
BELØP: NOK 13.700.000
Panthaver: OBOS-BANKEN AS  
Org.nr: 911986884
Uomsettelig
Gjelder feste
Elektronisk innsendt

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Annonsering (Kr.4 500) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 2 494 000,-) (Kr.39 850) Tilretteleggingshonorar (Kr.12 695) Garantiforsikringspremie (Kr.2 500) Markedspakke (Kr.14 250) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Opplysninger fra forretningsfører (Kr.3 100) Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - SELGER (Kr.5 860) Totalt kr. (Kr.87 630)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
 Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker.. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jørgen Nyhus

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jørgen Nyhus

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?