Til innholdet

SOLVANG; Innholdsrikt enderekkehus | 2 stuer, baderom, separat vaskerom og kjøkken, 3 soverom | stor, sydvendt hage

Grevinneveien 12I
Prisantydning 2 690 000 , -
Boligtype: Rekkehus
P-ROM: 136
BRA: 144 m²
Soverom: 3
Byggeår: 1969
Tomtareal: 9074 m²

Ansvarlig megler
Jørgen Nyhus

Jørgen Nyhus

Kort om eiendommen

Grevinneveien 12i er et innholdsrik enderekkehus over tre plan med en rominndeling av bl.a. 2 stuer, bad, separat vaskerom med badekar/dusj og 3 soverom.

Eiendommen ligger meget attraktivt og sentralt til på Solvang - "midt i smørøyet" i byens kanskje beste boligområde! En ypperlig beliggenhet for deg som ønsker å bo veldig sentralt med gangavstand til Tønsberg sentrum og med bl.a. skole, barnehage og flotte tur- og rekreasjonsområder i umiddelbar nærhet.

Selve leiligheten ligger med fordel i enden av rekken av boliger, noe som også gir en romslig, deilig og sydvendt hage som boligen disponerer. Innvendig fremheves spesielt en gjennomgående og særdeles lys stue, separat kjøkken, flott peisovn og utgang til balkong med fjordutsikt.

Kort fortalt:
* Meget innholdsrikt med bl.a. 2 stuer, baderom, separat vaskerom med badekar/dusj, samt 3 soverom
* Store vinduer mot syd og nord slipper inn dagslys i massevis!
* Utsikt mot vannet
* Ildsted i begge stuer
* Flere uteplasser, bl.a. en romslig hagedel mot syd
* Meget sentral, rolig og barnevennlig beliggenhet med kort gangavstand til sentrum
* Kort gangavstand til barnehager og skoler

Z-eiendom v/Jørgen Nyhus ønsker velkommen til visning!

Boligens innhold og uteplasser

Innholdsrikt og romslig enderekkehus oppført over 3 plan med god planløsning med funksjonelle rom og store vindusflater som slipper mye lys inn. Spesielt fremhves en gjennomgående og særdeles lys stue med ildsted, samt den romslige hagen boligen disponerer pga endebeliggenheten på rekken.

Boligens inndelingen er som følger:

1. etasje:
Vindfang med adkomst fra overbygget inngangsparti
Hall med trapp til 2. etasje.
Sove-/baderomsgang med skyvedørsgarderobe.
Baderom med wc og dusj.
3 soverom hvorav et med utgang til terrassen og hagen.

2. etasje:
Gjennomgående og stor stue med peisovn og utgang til sydvendt balkong med markise.
Kjøkken vegg i vegg med stuen.

Kjelleretasje:
Trapegang med trapp til 1. etasje.
Kjellerstue med vedovn.
Praktisk vaskerom med badekar med dusj.
3 boder med gode lagringsmuligheter. 

Uteplasser/terrasser:
Terrasse med areal på 4 m2 ut for soverom i 1. etasje. Terrassen er vendt mot syd og det er således gode solforhold med fra tidlig formiddag til sen ettermiddag! Dekke av impregnerte terrassebord. Det er direkte adkomst til den romslige hagen som denne leiligheten med fordel benytter. Adkomst fra terreng eller via dør fra et av soverommene.

Balkong ut for stue 2. etasje med areal på ca 9 m2. Denne er også sydvendt og det er her montert markise i 2014. Dekke av kompositt belegg og tett rekkverk. Det er adkomst via balkongdør i hovedstue. 

Det er også anlagt en liten uteplass ved inngangspartiet. Her er det ettermiddags- og kveldssol. Det er adkomst via terreng.

Planskisser:
Vedlagt følger planskisser for leiligheten. Vi gjør oppmerksom på at planskissene kun er av illustrativ karakter og ikke er i målestokk. Det tas forbehold om avvik fra stedlig løsning og innredning.

Standard

Boligen er normalt godt bygget og vedlikeholdt. Utvendig er det bl.a. nye balkonger i 2019, samt nord- og sydvegger, vinduer og ytterdør er skiftet i hhv. 2017 og 2019. Innvendig er badet ca. 10 år gammelt, kjøkkenet har noe nyere innredning og ellers er det behov for renovering av tilnærmet alle innvendige overflater, samt vaskerommet.

Beskrivelse av de ulike rom og deler av eiendommens utstyr er som følger:

Stuen med ildsted og utgang til balkong:
Stuen har en flott løsning med naturlige soner for hovedstue mot syd og spisestue ut for kjøkkenet mot nord. Det er godt med vindusflater hvor lyset slippes inn fra både nord og spesielt syd. Sentralt plassert i rommet står ildstedet. Det er utgang til sydvendt balkong med markise.

Kjøkkenet:
Kjøkkenet har plass til et lite spisebord ved vinduet mot nord. Rommet er plassert slik at det er skjermet fra stuen/spisestuen -  likevel ligger rommene i en fin sammenheng med hverandre. I andre tilsvarende leiligheter er det åpnet opp til åpen stue/kjøkkenløsning. Innredning av noe nyere dato med  malte fronter og dører og laminat benkeplater med fliser over. Takhøye overskap gir en fin estetkk til rommet og enklere renhold. Det er integrerte hvitevarer som platetopp, komfyr og oppvaskmaskin. 

Kjellerstuen:
Kjellerstuen er et praktisk rom om man søker alenesoner. Det er montert vedovn i rommet.

Baderommet:
Badet er ca. 10 år gammelt og er innredet med fliser på vegger og gulv. Varmekabler gir en lun gulvvarme året rundt. Av innredning er det dusjkabinett, sokkettoalett og servant med benk og skapinnredning. Ifølge Tilstandsraport er det sprukken flis ved sluk og åpen fuge på vegg til overgang gulv til høyre for servant-skapet. Det er mistanke om "bomm" på flere fliser.

Vaskerommet:
Det romslige vaskerommet er et praktisk rom og er bl.a. innredet med badekar.

Soverommene:
Soverommene ligger alle plassert på samme plan i 1. etasje. Det er utgang til terrasse og hage fra hovedsoverom. Det er garderobeskap på to av soverommene.

Innvendige overflater:
Gulv:
1. etasje: Fliser i entrè og begge ganger. Tepper, belegg og med lakkerte gulvbord på soverom.
2. etasje: Eikeparkett i stue og laminat på kjøkken.
Undereretasje: Laminat gulv alle rom, bortsett fra vaskerom. Murgulv i bod under trapp.

Vegger:
1. etasje: Malte plater og tapet. Det er skyvedørsgarderobe i gang og plassbygde garderobeskap på soverom.
2. etasje: Malt glassfibervev.
Undereretasje: Malt trepanel.

Himling:
1. etasje: Malte plater.
2. etasje: Malt trepanel.
Undereretasje: Malt trepanel og malte plater

Øvrig vedr. teknisk og utstyr:
* Byttet Sarnafil taktekking i 2013
* Avløpsanlegg ble spylt og rengjort i 2013.

Beliggenhet og nærområdet

Eiendommen ligger meget attraktivt og sentralt på Solvang - "midt i smørøyet" i byens kanskje beste boligområde! En ypperlig beliggenhet for deg som ønsker å bo veldig sentralt med gangavstand til Tønsberg sentrum.

Fine tur- og rekreasjonsområder i umiddelbar nærhet, herunder bl.a. Frodeåsen, Byskogen og Messeområdet. Kilometerlang lysløype finner du kun noen få hundre meter fra eiendommen.

Området er også meget barnevennlig med bl.a. gangavstand til skoler, barnehager, idrettsanlegg, forretninger på Heimdal, post, bank og busskommunikasjon. Sykehuset i Vestfold (SIV) og jernbanestasjonen ligger også innenfor gangavstand! Ca. 900 meter til Greveskogen Videregående skole og i underkant av 2 km til Wang toppidrettsskole. 500 meter fra eiendommen ligger også idrettsarenaer med bl.a. Gressbanen og treningssenter.

Enkel tilkomst for å komme til E-18 mot Oslo og Kristiansand. Her bor du også særdeles sentralt i forhold til Torp Lufthavn (ca. 19 km) som normalt nås på ca. 20-25 minutter med bil.

Se for øvrig vedlagte nabolagsprofil som beskriver området fasliteter og avstander til disse.

Type, eierform og byggeår

Rekkehus Borettslag, oppført i 1969

Antall rom

Oppholdsrom: 3, Soverom: 3, Bad: 2, Antall rom: 15

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 136 kvm, Bruksareal: 144 kvm, Bruttoareal: 156 kvm

Underetasje: BTA/BRA/P-rom: 51/47/39 m2
1.Etasje: BTA/BRA/P-rom: 51/47/47 m2
2.Etasje: BTA/BRA/P-rom: 54/50/50 m2

Primærrom (p-rom) består av følgende rom:
Alle rom i under-, første- og andre etasje, unntatt 3 bodrom i underetasjen er medtatt i primærrommene.

De oppgitte arealer er hentet fra Tilstandsrapport utført av Byggmester/ Takstmann Hans Holt. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Vindu i kjellerstue har for lite
lysforhold . Det er ikke tilfredstillende rømningsforhold fra underetasje. Det må etableres tilfredstillende lys og rømningsforhold.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte rapport i salgsoppgave for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Felleskostnader og hva de dekker

Felleskostnad : 4.373,- pr. mnd. 
Mediaprodukter: 289,- pr. mnd.

Totale felleskostnader er dermed kr 4.662,- pr. måned som inkluderer blant annet følgende:
* Kabel-/TV og bredbånd fra Viken Fiber
* Kommunale avgifter
* Felles bygnigsforsikring
* Forretningsførerhonorar
* Felles strøm
* Renter og avdrag på felles lån
* Drift og vedlikeholdskostander
* Andre felleskostander til borettslaget

Oppvarming / teknisk

Det er elektrisk oppvarming ved varmepumpe i stue, varmekabler på bad og stedvis panelovner. Vedfyring ved ildsted i begge stuer.

Varmtvannsbereder type Høiax på 200 liter fra 2006.

El- skap med automatsikringer og 50 ampere hovedsikring.

Parkering

Det er 1 oppmerket parkeringsplass til denne leiligheten rett utenfor hovedinngangsdøren.

Borettslaget har 28 garasjeplasser. Andelseier kan søke styre om garasjeplass som tildeles etter venteliste. Garasjeplass koster kr. 350,- pr./mnd. (liten plass) og kr. 420,- pr./mnd, (stor plass).

Areal og eierform

Areal: 9 074 kvm, Eierform: Fellestomt

Fellesareal og hage

Felles opparbeidet selveiertomt med asfalterte internveier og parkeringsplasser. Pene fellesarealer som er beplantet med busker og diverse trær og busker.

Leiligheten disponerer en stor og sydvent hageplen hvor det er godt med boltreplas for store og små.

Adkomst - slik finner du frem

Fra Tønsberg sentrum kjører en til jernbanestasjonen og tar Stenmalveien opp mot Eik / Horten. Kjør frem til Grevinneveien som går til høyre rett etter at en har passert jernbanebroen. Følg Grevinneveien frem til Wergelandsvei og ta til venstre. Greven borettslag ligger da på høyre side og boligen ligger i første rekke. Det vil bli satt opp til salgsplakat og skiltet frem ved fellesvisninger.

Reiserute frem til eiendommen:
Ved å trykke på kartet til høyre i nettannonsen, får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon og frem til eiendommen.

Eier

Svein Aaker

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offenltig vei, vann og kloakk.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i et uregulert område, men ombefattes av kommuneplanen/kommunedelplanen, hvor formålet er boligbebyggelse - nåværende.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 30.12.1969. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Diverse opplysninger

Borettslag: Greven Borettslag A/L, Orgnr.: 953214776 Andelsnr.: Forkjøpsrettgebyr: 7187 Andel fellesgjeld: 537000, Andel fellesformue: 13000, Total gjeld: 19922107

Lånevilkår på felleslån:
Lån 1: DNB med lånenummer 12138518548. Annuitetslån med restløpetid 30 år. Restgjeld pt.: kr. 19.677.808,- og flytende lånerente pt. 2,50%
Lån 2: Husbanken med lånenummer 11484051 10. Annuitetslån med restløpetid 7 år 3 mnd. Restgjeld pt.: kr. 244.29,- og flytende lånerente pt. 1,65%

Det ingen IN-ordning (individuell nedbetalingsordning) for andelshaverne i borettslaget.

Borettslaget består av 44 andelsleiligheter.

Sikringsfond:
Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.Sikringsfond er en forsikringsordning som dekker tap borettslaget får som følge av at andelseiere misligholder betaling av løpende fellesutgifter. Medlemskap i sikringsordning kan tegnes av det enkelte borettslag, eller av boligbyggelag på vegne av tilknyttede borettslag.

Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler. Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedrørende evt. utvidelse av balkong/terrasse:
Det ble i generalforsamling 18.3.2019 besluttet at styret kan godkjenne søknader om utvidles av balkonger som følger:
* Utvide balkong i 1. etg fra «liten» til «stor» balkong, som går fra skillevegg til skillevegg med samme bredde som eksisterende. Rekkverk skal være lik som rekkverk i 2.etg.
* Bygging av terrasse på bakkenivå, med høyde inntil 0,5 meter fra bakkenivå, og med en total størrelse inntil 15 kvm.
* Søknaden til styret skal inneholde følgende:
* Kart med tiltaket inntegnet og målsatt
* Kvittert nabovarsel fra de berørte naboene
* Redegjørelse/beskrivelse av tiltaket
* Den enkelte andelseier er selv ansvarlig til å følge gjeldende bygningsforskrifter og andre offentlige bestemmelser i henhold til vedtektene punkt 4-3 (2).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Forkjøpsrett

Det er forkjøpsrett for borettslagets medlemmer, og medlemmer tilknyttet boligbyggelaget borettslaget er tilknyttet. Forkjøpsretten avklares etter budaksept.

Prisantydning

2 690 000,- / Felleskostnader: 4 662,-

Beregnet totalkostnad

2 690 000,- (Prisantydning) 537 000,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 3 227 000,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 7 187,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett) 172,- (Pantattest kjøper) 430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) -------------------------------------------------------- 12 319,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 239 319,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Hans Holt Byggmester/Takstmann

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F

Forsikring

If Polisenummer: 587778

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Annonsering (Kr.4 500) Tilretteleggingshonorar (Kr.13 695) Tingl. hjemmelserklæring (Kr.430) Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - SELGER (Kr.5 750) Markedspakke (Kr.11 495) Kommunale opplysninger (Kr.3 100) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 3 227 000,-) (Kr.100 037) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Opplysninger fra forretningsfører (Kr.3 250) Totalt kr. (Kr.147 132)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
 Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker.. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jørgen Nyhus

Eiendomsmegler MNEF

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jørgen Nyhus

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?