Til innholdet

Solfylt og moderne selveierleilighet sentralt på Eik. 2. etasje m/"beste plassering" - vestvendt terrasse og garasje. ZOLGT

Sildreveien 4D
Prisantydning 2 765 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 74
BRA: 74 m²
Soverom: 2
Byggeår: 2007
Tomtareal: 1545 m²

Finn.no: Lokalområde

TØNSBERG - EIK

Adresse

Sildreveien 4D 3123 Tønsberg 2. etasje

Velkommen til Sildreveien 4D på populære og sentrale Eik

Velkommen til denne moderne og nyere leiligheten i funksjonell byggestil beliggende på attraktive Eik.

I et svært solrikt, godt skjermet og trivelig bomiljø kan drømmen om en lettstelt og moderne leilighet med sentral og ypperlig beliggenhet oppfylles. En kort spasertur unna kan du ta del i fasiliteter som blant annet flotte turområder i skog og mark. Disse områdene er også ypperlige for treningsturer til fots eller på sykkel.

Dette er en fin leilighet for deg som ønsker å flytte rett inn! Meget arealeffektiv og lettstelt. Leiligheten er oppført i 2007 og ligger svært gunstig plassert på "solsiden" i syd-vest. Inngangen er fra "svalsiden" i øst. Hjemmet gir for øvrig et meget lyst og trivelig inntrykk med god romløsning og moderne farge-/materialvalg. Her kan man nyte lange og deilige sommerdager!

Innvendig byr hjemmet på et romslig kjøkken m/god benke-/skapplass i åpen løsning med leilighetens stue, et pent moderne flislagt bad med god plass, separat vaskerom, to delikate soverom og entre/gang med garderobeplass. Terrassen mot vest på 12 m² blir nærmest som en "ekstra stue" i sommerhalvåret og ligger perfekt plassert med tanke solforhold. Det bys også på en praktisk utebod og ikke minst garasje m/innlagt strøm samt elektrisk portåpner!

På vegne av eier av eiendommen og Z-eiendom AS ved eiendomsmegler Jesper Snekkestad ønskes det velkommen til visning.

Eiendommens særpreg i korte trekk

º Hjørneleilighet i 2. etasje (øverste plan) m/yttervegger mot tre sider
º "Beste plassering" - gunstig plassert på sydenden av bygget
º Vestvendt terrasse hvor man har solen til sent på kvelden
º Stort antall vinduer gjør leiligheten lys
º Garasjeplass i frittstående garasjebygg (inkl. noe bodplass)
º Utvendig sportsbod i frittstående bygning v/bygget inngangsparti
º Romslig stue-/spisestue
º Innholdsrikt kjøkken m/integrerte hvitevarer
º Åpen løsning mellom spisekjøkkenet og stue
º To soverom
º Utstrakt bruk av integrerte downlights i himlinger
º Stort, moderne og fliselagt baderom
º Separat fliselagt vaskerom
º Romslig lagringsloft
º Innlagt sentralstøvsuger
º Solide parkettgulv i alle rom som ikke er fliselagt
º Gangavstand til barnehage, ungdomsskole og videregående skole
º Gangavstand til dagligvareforretninger på Eik
º Flotte tur-/rekreasjonsområder i umiddelbar nærhet'
º Kort kjørevei til Tønsberg sentrum
º Helhetlig og moderne materialbruk
º Leilighet som bærer preg av pen og forsiktig bruk - flytt rett inn!

Nærområdet og beliggenhet

Sildreveien 4d ligger i et svært barnevennlig, populært og etablert boligområde på Eik i Tønsberg kommune. Det er kun ca. 3 km til Tønsberg sentrum, så dette er absolutt beliggenheten for deg som ønsker å bo tett på Norges eldste by.

Innen kort avstand  ligger blant annet Greveskogen med flotte tur- og friluftsområder. Her finner man også to lysløyper og videre løypenett til områder med oppkjørte skiløyper vinterstid. "Messeområdet" med ishall og utvendig skøytebane ligger også innen kort gangavstand. Dette området er også et godt utgangspunkt for fine turer i Frodeåsen. Historiske Oseberghaugen finner du i nærområdet i Slagendalen, her går også Osbergstien som er flittig benyttet. Ved Gressbanen finnes bl.a. treningsstudio og fotballbaner.

Kort gangavstand til Eik barneskole, Kongseik ungdomsskole og Greveskogen videregående skole. Området byr også på alternative skoler som Wang Ung Tønsberg og private Granly barne-/ungdomsskole. Wang toppidrettskile ligger i kort avstand fra eiendommen. Ved Eik skole finner man også Eikhallen og fotballbaner.

Godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Fra Sildreveien 4d er det også kort vei til dagligvareforretninger (Meny og Rema 1000), Eiktoppen med ulike sentrumsfunksjoner og flere spisesteder langs Eikveien. Eiktoppen har også tilbud som post, bank, frisør, apotek og legesenter m.m. Den korte avstanden til Tønsberg sentrum gjør også at det ikke er lang vei til sentrum med bymessige servicetilbud, Kilen handelspark og Farmandstredet med over 100 innendørsbutikker.

Tønsberg by kan på sommerstid også skilte med stor turisme og et yrende folkeliv. Langs bryggene kan du nyte av båtlivets gleder og et stort utvalg av restauranter, kafeer og barer. Disse er åpne året rundt.

Fra Eik er det ca. 10 minutters kjøretur til populære familiestrender - blant annet til Ringshaugområdet med en stor nydelig sandstrand, Skallevold og Karlsvika. I dette området finner man også kilometerlange kyststier.

Fra Eik er det enkel adkomst til E-18 som på en drøy time tar deg nordover til Oslo eller sydover mot Sørlandet. Til Sandefjord lufthavn (Torp) er det kun ca. 20 minutter med bil. Det er også svært gode bussforbindelser fra Eik med blant annet adgang til/fra Tønsberg sentrum og jernbanestasjonen hvert kvarter dagtid på hverdager (rutetilbud på www.vkt.no).

Se for øvrig nabolagsprofil som viser områdets fasiliteter og avstander til ulike interessepunkt.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Eierseksjon, oppført i 2007

Innhold og rominndeling

En lys og hyggelig selveierleilighet med gunstig plassering i bygget med yttervegger mot tre sider - vest-syd-øst. Man har alt på ett plan med følgende løsning:

Inngangsparti med direkte inngang til leiligheten fra østvendt, felles trappeløp med repo og inn-/overbygg som gir god skjerming.

Entré i åpen løsning med gang med suveren nisjeløsning for garderobeskap.

Praktisk plassert vaskerom med inngang fra leilighetens entre.

Flislagt og romslig baderom med blant annet dusjkabinett m/svingdører av glass, vegghengt toalett, og rikelig med baderomsinnredning.

Innholdsrikt og pent tilpasset kjøkken med vinkeløsning og stort spiseplass i åpen løsning.

Stue i åpen løsning med kjøkkenet og utgang til vestvendt terrasse.

To soverom hvor hovedsoverommet er plassert lengst vekk fra leilighetens hovedoppholdssone ved byggets hjørne mot syd-øst.

Loft:
Leiligheten har et suverent loft med god oppbevaringsplass med lagringsloft hvor ca. 23 m² av gulvflaten er platet/gulvet.

Garasjeplass og ekstra utvendig bod i tilknytning til denne:
Leiligheten har egen garasjeplass på ca. 22 m² i frittstående garasjerekke med elektrisk garasjeport av vedlikeholdsvennlig lakkert stål. Garasjen er oppført i 2008 med blant annet betongstøpt gulvdekke. Det er for øvrig åpen bodplass innerst i garasjen.

Utvendig sportsbod
Leiligheten disponerer også en utvendig sportsbod på ca. 5 m² med innlagt lys og stikkontakter. Boden ligger i et frittstående bygg i tilknytning til eiendommens inngangsparti.

Leilighetens romslige og solfylte terrasse mot vest

Det er utgang fra stue-/kjøkkensonen til en svært solfylt terrasse på ca. 12 m² mot vest. Terrassens plassering, med åpen endedel mot syd, gir en herlig uteplass hvor solen kommer inn fra syd og varer til sent ut på kvelden i sommerhalvåret. Mot naboterrassen i nord er det integrert skillevegg som sørger for god usjenanse. Terrassen er bygget i tre med undergulv av impregnerte terrassebord av treverk og stålplater mellom gulvbjelker.

Planskisser over leilighets inndeling

Vedlagt følger planskisse som illustrerer inndelingen av leiligheten. Disse er kun ment for å gi et innblikk hva angår rominndeling og muligheter i leiligheten. Skissen er ikke å anse som noen eksakt plantegning. Lagringsloft, utvendig sportsbod og garasje fremkommer ikke av planskissen.

Standard

Leiligheten er lys og innredet med stiltilpasset eksteriør og interiør. Den innvendige standarden bærer preg av gjennomtenkt materialbruk, god teknisk standard og løsninger med god, arealeffektiv funksjon. God kvalitet på interiøret, innholdsrikt bad/kjøkken og helhetelig material-/fargevalg fordrer til høy trivsel. Leiligheten bærer for øvrig preg av forsiktig bruk.

Gulvet - rommets femte vegg:
Det er lagt identiske gulv i alle rom som ikke er fliselagt, og dette gir et helhetlig kvalitetspreg over leiligheten. I disse rommene er det lagt merbau-parkett av "hardtre" som er både klassiske, solide og ikke minst av god kvalitet. På baderommet og vaskerommet er det flislagt gulv.

Vegger og himlinger:
Alle innervegger i leiligheten har overflater med malte gipsplater, gjennomgående i lyse farger. Dette gir en flott helhet og understreker det moderne og funksjonalistiske preget. Baderommet og vaskerommet har fliselagte vegger. Samtlige himlinger i leiligheten har hvitmalte gipstak, og det er utstrakt bruk av integrerte downlights med dimmere.

Kjøkkenet med stor spiseplass og åpen løsning:
Leiligheten er innredet med et klassisk og stilrent kjøkken fra Norema med blant annet god benke-/arbeidsplass. Vinduene i vest gir et flott lysinnslipp. Kjøkkenet er luftig og har en god atmosfære i åpen løsning med stuen. Det er god plass til spisestuemøbler. Den åpne løsningen gir flott nærkontakt med både stuen og terrassen. En sosial planløsning hvor samtalen kan holdes i gang med familiemedlemmer eller venner rundt spisestuebordet. Innredningen består av kjøkkenfronter som glir stilsikkert sammen med leilighetens øvrige interiørdetaljer. Underskap består av en kombinasjon av kolonialskuffer og tradisjonelle slagdørsskap. Overskapene har innslag av vitrinedører. I hver ende av kjøkkenet er det høyskap med blant annet integrerte hvitevarer. Mellom over-/underskap er det praktiske fliser, og det er installert rikelig med belysning skjult bak lyslistene under overskapene. Rikelig med integrerte downlights i taket gir god belysning når mørket faller på.

Utstyr til kjøkkenet hvor alt medfølger:
* Integrert stekeovn i høyskap
* Keramisk steketopp innfelt i benkeplate
* Uttrekkbar "slimmet" ventilator med avtrekk ut i yttervegg.
* Integrert oppvaskmaskin med synlig kontrollpanel
* Mikrobølgeovn integrert i høyskap
* Kjøle-/fryseskap - frittstående i tilpasset høyskap
* Oppvask-/skyllekum av stål
* Diverse stikkontakter under overskap for "småelektrisk"

Stuen med fleksible møbleringsmuligheter:
Den åpne løsningen mot kjøkkenet og ikke minst kvaliteten med at leiligheten ligger syd-vest vendt mot dagslyset, gjør stuen lys med god romfølelse. Her bys det på møbleringsmuligheter for både hverdagshygge og mulighet for å samle til familie-/venneselskap når spiseplassen ut for kjøkkenet kombineres med plassen i stuen. Rominndelingen byr på fleksible møbleringsmuligheter for sofa-/loungemøbler. Det er godt med veggplass å møblere mot, og rikelig med vinduer mot vest samt verandadøren ut til hagen og terrassen slipper inn lyset på flott vis. De to største stuevinduene, nærmest hjørnet mot syd-vest, har påkostet løsning med elektriske, utvendige screens som gir flott skjerming på solfylte dager og god tildekning av vindusflatene ved ønske. Stuen har for øvrig pipeløp nærmest overgangen til kjøkkenet hvor evt. ildsted kan monteres hvis ønskelig. Også stuen har rikelig med integrerte downlights i taket!  

Baderommet:
Hva er ikke mer behagelig enn å komme inn på et varmt, lunt og delikat bad på morgenen? Baderommet har flislagte vegger og flislagte gulv med elektrisk gulvvarme. Helhetelig "spafarge" på både gulv og vegger gir et dempet og behagelig uttrykk til rommet. Legg blant annet merke til løsningen med diagonalt lagte gulvfliser og delvis bruk av samme leggemønster på veggene!
Badet er innredet med dusjkabinett m/glidedører av herdet glass. Overskap på hver side av veggspeil m/overlys i tillegg til  4-dørs underskap med servantbenk og høyskap gir god oppbevaringsplass. Løsningen med vegghengt toalett skaper en praktisk overhylle og innfelte downlights i taket gir suveren belysning.

Vaskerommet:
Vaskerommet er et flerfunksjonelt og praktisk rom. Løsningen med separat vaskerom, adskilt fra badet, tilfører leiligheten en flott kvalitet. Med separat vaskerom slipper man å plassere vaskemaskin og tørketrommel på baderommet! Som på baderommet er det også her fliser på gulv og vegger. Vaskerommet byr for øvrig også på noe oppbevarings-/lagringsplass og vegghengt vaskekum. Leilighetens sentralstøvsuger er for øvrig plassert i dette rommet.

Inngangsparti, entre og gang:
Entreen og gangen ligger som "vinkeløsning", i åpen kombinasjon med hverandre. På den måten er hovedinngangspartiet (entreèn) skjermet fra hovedoppholdsrommene i leiligheten. Småruter i hovedinngangsdøren slipper inn dagslys til rommet. Gangen, med åpen nisje med plass for garderobeskap (løst møbel medfølger ikke), har åpen løsning mot stue-/kjøkkensonen. I dette rommet er det innfelte downlights i taket. Leilighetens inngangsdør er for øvrig godt skjermet med takoverbygg av inntrukket bygningskropp som for øvrig gjør at man har takoverbygg fra inngangsdøren.

Leilighetens to soverom:
Begge soverommene er plassert i nær tilknytning til baderommet - inngangsdøren til disse ligger vis a vis baderomsinngangen. Soverommene ligger vegg-i-vegg med hverandre, begge med sydvendt vindu. Hovedsoverommet har god plass til dobbeltseng  og det medfølger garderobeskap i begge rom. Belysningen i disse rommene fra fastmonterte takpunkt.

Øvrig om teknisk utstyr og detaljer:
* Varmtvannsbereder type OSO på 198 liter fra 2007.
* VVS anlegg  med rør i rør system
* Hovedstoppekran innbygget i rørskap på vaskerom
* Sentralstøvsuger m/ny sentralenhet fra 2020
* Elektrisk tavleskap med automatsikringer
* Hovedsikring på 3 x 50 A
* Overspenningsvern og jordfeilbryter til det elektriske anlegget
* Innlagt fibernett for TV og Internett - Viken fiber

For ytterligere beskrivelse av standard og utstyr vises til det utarbeidet tilstandsrapport fra byggmester/takstmann Hans Holt - Norsk takst.

Fellesutgifter og hva de inneholder

Fellesutgifter er kr. 1 200 pr. måned og inkluderer blant annet følgende:

* Felles bygningsforsikring
* Viken fiber - TV og internett
* Festeavgift
* Snørydding utført av Strandmann
* Plenklipping
* Diverse utgifter
* Avsetting til vedlikehold og annet

Se for øvrig sameiets regnskap/budsjett som utgjør vedlegg til salgsoppgave og som viser fullstendig oversikt over hva som dekkes over andel fellesutgifter.

Eiendommens seksjoneringsbegjæring med tinglysningsdato 13.09.2007 viser at seksjonen som her selges har en sameiebrøk på 20/100.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 74 kvm, Bruksareal: 74 kvm, Bruttoareal: 79 kvm

2. etasje: P-ROM/BRA/BTA ca. 74/74/79 m²

Følgende rom er inkludert i oppgitte p-rom (primærrom):
Samtlige rom i 2. etasje er inkludert i oppgitte primærrom. Gulvet loft på ca. 23 m² er ikke medtatt i noen av arealene som er oppgitt. Det er heller ikke inkludert arealer i verken garasje eller utebod.

De oppgitte arealer er hentet fra Tilstandsrapport utført av Byggmester/ Takstmann Hans Holt. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte rapport i salgsoppgave for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Byggemåte

Leiligheten ligger i seksjonert 4-mannsbolig oppført i tre på mur (ikke kjeller) fra 2007. Yttervegger i tre bindingsverk med liggende malt dobbelfalset kledning. Vinduer av type toppsving - glidehengslede og fastkarm vinduer med 2- lags glass. Etasjeskiller i tre bjelkelag. Lydskille mot første etasje. Takkonstruksjon av type saltak som er tekket med dobbelkrummet betongtakstein. Utvendige trapper i tre - impregnerte materialer. Trinn av galvanisert stål, rekkverk og håndløper i malt tre og platting til inngangsparti av impregnerte terrassebord.

For ytterligere beskrivelse av byggemåte og bygningens tilstand henvises det til vedlagte tilstandsrapport utført av takstmann/byggmester Hans Holt.

Adkomst - hvordan finner jeg frem til Sildreveien 4D?

Reiserute frem til eiendommen:

Fra Tønsberg sentrum, kjør Stenmalveien ca. 1,5 k og ta av til Eikveien til høyre ved Tønsberg gressbane. Følg veien ca. 2,2 km og ta inn Kongslyveien til venstre. Ta deretter inn Sildreveien til venstre og ta første stikkvei til venstre som fører inn til Sildreveien 4 i enden av denne.

Ved å trykke på kartet til høyre i nettannonsen, får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon og frem til eiendommen.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med varmekabler på baderom og elektrisk panelovner i utvalgte rom.

Det er installert pipe i leiligheten med mulighet for vedfyring hvis ønskelig, Leca-pipe med etablert sotluke i stuen.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, følger dette heller ikke med. Med andre ord fravikes NAFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Parkering

Parkering i egen garasjeplass i tillegg til utvendige parkeringsplass på asfaltert område i front av garasje. Se for øvrig punktet "innhold" for ytterligere beskrivelse av garasjeplassen.

Tomt og hage

Tomtens samlede areal: 1 545 m² som også inkluderer tomten ved den frittstående boligen som er del av sameiet.

Type: Felles tomt (festet) for sameiets seksjonseiere.

Rundt bebyggelsen er det dannet et hagetun rundt et felles oppholdsområde. Dette skaper en skjermet situasjon for opphold på private balkonger og uteplasser vendt ut mot fellesområdet. 

Hageområdet ligger syd-vest vendt, ut mot hageplen og pent anlagt beplantning, inkl. delvis trebeplantning.

Det er opparbeidet steinlagte gangforbindelser på øst og nordsiden, mens gårdsplassen er asfaltert. Tomten er også pent opparbeid med en rekke vintergrønne planter, innslag av hekk og blomsterbed. Høy og helårsgrønn hekk skjermer eiendommen mot Eikveien.

Årlig festeavgift er pr tiden kr 1 741,- (samlet for seksjonseierne) og er inkludert i seksjonens andel av fellesutgifter. Neste regulering av festeavgiften er i år 2025. Utløpsdato for festeavtalen er i år 2049. Bortfester er Opplysningsvesenets fond. Se pdf-salgsoppgave for mer utfyllende opplysninger om festeforholdet inkl. kopi av løpende festekontrakt.

Eier

Inge Elisabeth Olesen

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og offentlig avløp.

Sildreveien er offentlig vei - kommunal.

Stikkvei frem til eiendommen er privat. Iht. tinglyst erklæring av 20. august 1981 har eiendommen veirett på privat stikkvei mot forholdsmessig andel vedlikeholdsutgifter etter antall leiligheter som til enhver til sogner til veien.

Reguleringsplan og forholdet til konsesjon og odel

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen datert 22.05.2019 er avsatt til boligbebyggelse - nåværende.

Det eksisterer ingen reguleringsplan for eiendommen/området innenfor eiendommen.

Eiendommen eller en del av eiendommen omfattes ikke av en bebyggelsesplan etter eldre PB.  Eiendommen eller del av eiendommen innenfor ikke innenfor et område med nedlagt midlertid forbud mot tiltak, det er ikke igangsatt planleggingsarbeid på et område som inkluderer/berører eiendommen og det eksisterer ikke planforslag som berører eiendommen.

Eiendommen er ikke konsesjons-/odelsbelagt. Det er ikke boplikt.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 12.11.2007. Kopi av denne kan fås ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Kommunen opplyser i tillegg at garasje er godkjent for oppføring i 2008.

Diverse opplysninger om Sameiet Sildreveien 4a-e

Sameiet Sildreveien A-E består består av i alt fem seksjoner, fire i 4-mannsbolig og den siste av en frittstående enebolig.

Sameiet er registrert i enhetsregisteret. Det er ingen forkjøpsrett ved seksjonsoverdragelser og det kreves ingen styregodkjenning av kjøper ved salg.

Sameiets formann er i dag Inge Elisabeth Olesen som også er selger av denne seksjon. Sameiet bekrefter at de ikke har mottatt noe pågående nabovarsel om endringer av reguleringsplaner eller byggearbeider. Det er også opplyst at det ikke er vedtatte/foreslåtte arbeider pr. i dag som vil medføre vesentlig endring i felleskostnader eller evt. opptak av fellesgjeld.

Sameiets total formue pr: 31.12.2019: kr 75 630,-.

Ytterligere informasjon om sameiet finnes i opplysningsbrev fra sameiets styreleder, dette finner du som vedlegg til salgsoppgaven. Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider).

Prisantydning

2 765 000,- / Fellesutgifter: 1 200,- pr. mnd

Beregnet totalkostnad

2 765 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 71 870,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 80 612,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 845 612,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Tilstandsrapport

Det foreligger tilstandsrapport utført sertifisert takstmann Hans Holt Byggmester/Takstmann med befaringsdato 27.08.2020. Den utførte tilstandsrapport for denne leiligheten består utelukkende av TG-1 i alle vurderinger, den har ingen TG-2 eller TG-3.

Tilstandsrapporter er utvidede tekniske rapporter utarbeidet av autoriserte takstmenn. Tilstandsrapport gir en vurdering og beskrivelse av eiendommens byggverk og bygningsdeler som takstmannen har observert, og som normalt vil være av betydning ved salg av eiendommen. Det er opp til selger å avgjøre hvorvidt det skal  innhentes slik rapport eller ikke ved salg av eiendom.

Både tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema følger som vedlegg til salgsoppgaven for denne eiendommen.

Formuesverdi

Ligningsverdi dersom eiendommen benyttes som primærbolig: kr. 764 802,-
Ligningsverdi dersom boligen benyttes som sekundærbolig: kr. 2 753 285,-

Oppgitte beløp er innhentet fra Skatt sør og er senest kjente verdi som er pr. 31.12.2018. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter E

Energiforbruk av strøm pr. år er beregnet til ca. 6 209 kWt  utfra et snitt forbruk siste 3 år.

Forbrukstallet er innhentet fra energileverandør og gir kun en indikasjon av forbruk gitt situasjonen over denne perioden. Endring av forbruk må forventes utfra ny eiers forbruksmønster og aksepteres av kjøper. Strømforbruk/energiforbruk vil variere blant annet avhenge av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, forbruksmønster etc.

Forsikring

Gjensidige Polisenummer: 78887920

Kostnader til ovennevnte felles bygningsforsikring dekkes over fellesutgifter. Eier må selv besørge og bekoste innboforsikring.

Kommunale avgifter og forholdet til eiendomsskatt

Kr. 10 618,75 pr. år

De kommunale avgiftene dekker Tønsberg kommune sin leveranse av vann, avløp, renovasjon (avfall) og feiing av pipeløp. De kommunale avgiftene er oppgitt som "standardsatser". Det er ikke installert vannmåler i leiligheten.

Det er ikke eiendomsskatt i denne delen av Tønsberg kommune.

Dyrehold

I følge sameiets vedtekter, kalt "sameiekontrakt" for dette sameiet, er dyrehold tillatt.

Adgang til utleie

Leiligheten består av en boenhet og den har ingen separat utleiedel. Eiendommen kan leies ut hvis ønskelig, sameiets vedtekter angir at hver av seksjonene har full rådighet over egen seksjon.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tønsbergs Blad 160920 (Kr.4 500) Garanti og utleggshonorar (Kr.2 500) Meglerprovisjon (Kr.43 125) Tilretteleggingshonorar (Kr.13 695) Eierskifteforsikring (Kr.10 580) Markedspakke (Kr.12 200) Kommunale opplysninger, grunnbok, servitutter (Kr.3 390) Eierskiftegebyr til bortfester (Kr.4 600) Administrasjonsgebyr til Opplysningsvesenets Fond - betales i sluttoppgjøret (Kr.2 500) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Totalt kr. (Kr.101 965)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker.. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av salgsoppgave. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen med mindre det tydelig fremkommer i salgsbeskrivelsen.

Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Tinglyste rettigheter, heftelser og servitutter som følger eiendommen

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

Pengeheftelser i festerett - Heftelser:
1950/3407-2/91. Bestemmelse om bebyggelse tinglyst 26.08.1950. Gjelder feste. Gjelder denne registerenheten med flere.
1950/3407-3/91. Festekontrakt - vilkår tinglyst 26.08.1950. Festetid: 99 år, ÅRLIG AVGIFT NOK 360, BESTEMMELSER OM REGULERING AV LEIEN, BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE MED FLERE BESTEMMELSER. Overført fra: 3803-81/1/4. Gjelder feste. Gjelder denne registerenheten med flere.
1976/500146-1/91. ** Nye vilkår tinglyst 08.01.1976.
2008/1395-3/200. ** Nye vilkår - feste tinglyst 03.01.2008. ÅRLIG FESTEAVGIFT: NOK 15.877
2014/630199-2/200 . ** Nye vilkår - feste tinglyst 29.07.2014. ÅRLIG FESTEAVGIFT: NOK 1.741
1981/505831-1/91. Best. om adkomstrett tinglyst 20.08.1981. Med flere bestemmelser. Gjelder feste. Gjelder denne registerenheten med flere
2007/13787-2/91. Erklæring/avtale tinglyst 13.09.2007. Denne seksjon har tilleggsdel - bygning. Gjelder feste. Gjelder denne registerenheten med flere.

Grunndata:
2007/13787-1/91  Seksjonering tinglyst 13.09.2007 - opprettet seksjoner: snr: 2, formål: Bolig, sameiebrøk: 20/100, Bestemmelser om tilleggsdel, se under servitutter. Gjelder seksjon nr.1,2,3 og 4. For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Vennligst oppgi ønsket/evt. betinget tidspunkt for overtagelse ved inngivelse av kjøpetilbud.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Nyttig informasjon ved kjøp av brukt bolig

Når du kjøper brukt bolig er det viktig å ha riktige forventninger og du må ikke tro den er som en «ny» bolig. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Åpenbare og synlige feil og mangler behøver ikke være beskrevet i salgsoppgaven eller i vedleggene. Vi anbefaler at eiendommen besiktiges og oppfordrer interessentene til å sette seg grundig inn i opplysningene som gis i salgsdokumentene, slik at negative overraskelser unngås. Forhold som kunne vært oppdaget på visning, er normalt ikke en mangel. Du må ha som utgangspunkt at bruksslitasje, aldersforringelse, værpåkjenninger med videre forverrer tilstanden gradvis. Husk at alle bygningsdeler og tekniske installasjoner har begrenset levetid. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig avvik relativt strengt, det vil si at noen negative overraskelser må forventes og aksepteres. Det kan foreligge en mangel dersom selger har holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger, og dette har innvirket på avtalen. Dersom du oppdager forhold du mener er vesentlige og som kan være en mangel, stiller avhendingsloven krav om at du reklamerer snarlig og «innen rimelig tid» overfor boligselgerforsikringsselskapet/selger. Vi anbefaler at du reklamerer umiddelbart og senest innen to måneder etter at du oppdaget eller burde oppdaget mangelen.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

'Finn.no: Visningstekst'

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for avtale om visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i finn-annonsen for påmelding. Dette gjør vi for å unngå spredning av smitte ved at for mange er på visningen samtidig. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jesper Snekkestad

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jesper Snekkestad

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?