Til innholdet

Smakfull selveierleilighet med 2 soverom på kanskje Eik' s høyeste punkt. Innerst i blindvei. Stille. Garasje. Utsikt. ZOLGT

Bårds vei 7d
Prisantydning 3 490 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 71
BRA: 76 m²
Soverom: 2
Byggeår: 2002
Tomtareal: 852 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Ansvarlig megler
Jens Erik Wesenberg

Jens Erik Wesenberg

Finn.no: Lokalområde

TØNSBERG - EIK

Adresse

Bårds vei 7d 3122 Tønsberg

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Z-eiendom. Velkommen til visning!

Beliggenhet

Eiendommen ligger i meget populært og barnevennlig villaområde på Eik. Et ypperlig miljø for så vel barnefamilier som de som er noe eldre, grunnet dens rolige og tilbaketrukne beliggenhet. Leiligheten ligger på kanskje Eik's høyeste punkt innerst i blindvei. Fra leilighetens østside ser man faktisk Oslofjorden og Østfold i det fjerne.

Leilighetens beliggenhet byr på svært korte avstander til viktige fasiliteter som skole, barnehager, idrettsområde, butikkfasiliteter etc. Det er også kort vei til Granly skole, Wang private skole og Greveskogen videregående skole. Eiktoppen kjøpesenter med bl.a. Meny dagligvare ligger heller ikke langt unna. Det er kun ca. 3 km til Tønsberg sentrum, og det er sykkel-/gangvei hele veien.

Eiendommen har en meget solrik beliggenhet med sol fra tidlig morgen til sent på kveld. Det er kort avstand til flotte tur-/og rekreasjonsområder i skogen på Eik med bl.a. lysløype. Her er det ideelt for løping, sykling og evt. ski på snørike vintre. Det kan også nevnes at det er enkel adkomst ut til E-18.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Selveier, oppført i 2002

Innhold

Leiligheten ligger i 2. etasje og inneholder:
Gang. Kjøkken med spiseplass. 2 soverom. Bad/wc med dusj og opplegg til vaskemaskin. Stue med peisovn og utgang til vestvendt balkong. Det er også fin østvendt frokost balkong ved inngangsdøren med flott utsikt.

Loft.

Garasje med lagringsplass.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggeteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Antall rom

Oppholdsrom: 1, Soverom: 2, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 71 kvm, Bruksareal: 76 kvm

2. etasje:
Totalt: 76 kvm. P-rom: 71 kvm. S-rom: 5 kvm.

Standard

Velkommen til denne hyggelige, praktiske og lettstelte leiligheten som gir et godt inntrykk. Inne i leiligheten blir du blant annet møtt av en deilig stue-/spisestue med dype vindusflater mot vest, kjøkken med medfølgene hvitevarer samt spiseplass med utsikt, en innbydende entre, et romslig baderom, to romslige soverom og bod. På gulv er det lagt parkett i stue, kjøkken, soverom og i gangen. Veggene er hovedsakelig malte flater. Badet er flislagt. For standard forøvrig se vedlagte tilstandsrapport fra takstmann Gunnar Sverrisson. Det er lagt inn kabel-tv.

Leiligheten gir et godt inntrykk og passer ypperlig for både yngre, eldre, enslig og par. Velkommen til visning!

Oppsummerte tilstandsgrader - fra tilstandsrapport

En tilstandsrapport er en utvidet teknisk rapport utarbeidet av en autorisert takstmann. Tilstandsrapporten gir en vurdering og beskrivelse av eiendommens byggverk og bygningsdeler som takstmannen har observert, og som normalt vil være av betydning ved salg av eiendommen. Den bygningssakkyndige undersøker rom og bygningsdeler slik det kommer frem av Forskrift til avhendingsloven.
Det er opp til selger å avgjøre hvorvidt det skal  innhentes slik rapport eller ikke ved salg av eiendom. Både tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema følger som vedlegg til salgsoppgaven for denne eiendommen.
 
Sammendraget viser avvikene ved boligen som har fått tilstandsgrad 2 (TG 2) eller 3 (TG 3). Se utdypende informasjon i tilstandsrapporten.

Boligen har tilstandsgrader oppsummert som følger;
-   11 stk tilstandsgrad 1 (TG1) - mindre eller moderate avvik.
-    5 stk tilstandsgrad 2 (TG2) - avvik som ikke krever tiltak.
-    6 stk tilstandsgrad 2 (TG2) - avvik som kan kreve tiltak, se mer info nedenfor.
-    0 stk tilstandsgrad 3 (TG3) - store eller alvorlige avvik, se mer info nedenfor.
 
Elementer hvor TG-2 tilstandsgrad er angitt som hovedvurdering, med kommentarer utover normal elde/slitasje/levetidsbetraktninger som kan kreve tiltak: Innvendig > Andre innvendige forhold: Det er avvik: Noe kosmetisk oppgradering av innvendige overflater må påregnes. Våtrom > Overflater vegger og himling > Bad: Det er påvist at flisfuger har riss/sprekker. Det er påvist at noen fliser har bom (hulrom under) Det er påvist sprekker i fliser. Sprekker og bom i fliser ved sotluke, i tillegg er det sprekker i elastisk fugemasse i hjørne i våtsone samt mellom pipe og trevegg. Tegn til setninger eller krympingen av bjelkelag. Ut i fra synlige forhold kan skader på membran i våtsone ikke utelukkes. Våtrom > Overflater Gulv > Bad: Det er påvist at flisfuger har riss/sprekker. Det er påvist at noen fliser har bom (hulrom under). Det er mulighet for at det kan forekomme vannlekkasje på våtrommet hvor vann ikke vil gå til
sluk. Sprekker i elestisk fugemasse i overgang mellom gulv og vegg med følgende fare for skade i membran, sprekk og bom i fliser inn i våtsone. Kjøkken > Overflater og innredning > Kjøkken: Det er registrert skader på fliser eller flisfuger mellom benkeplate og kjøkkenskap Fuktmerker i benkeplate ved kum samt litt slitte fronter på oppvaskbenk. Tekniske installasjoner > Varmtvannstank: Det er ikke påvist tilfredsstillende avrenning eller annen kompenserende løsning fra varmtvannstank. Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg: Sikringsskap i vindfang. 50 Amp. hovedsikringer, 9 kurser for lys og oppvarming. Anlegget er utstyrt med automatsikringer m/jordfeilbryter.

Oppvarming

Elektrisk. Varmekabler i bad/wc. Peisovn i stue.

Parkering

Romslig garsje med lagringsplass.

Areal og eierform

Areal: 852 kvm, Eierform: Fellestomt

Tomt og hage

Andel av felles hage som er opparbeidet og beplantet med plen, prydbusker og trær. Asfaltert gårdsplass.

Eier

Eli Indrebø Bruun

Vei, vann og avløp

Offentlig.

Reguleringsforhold

KOMMUNEPLAN/KOMMUNEDELPLAN
Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til: Boligbebyggelse - Plan: Nåværende Kommuneplan.

GJELDENDE REGULERING
Ligger eiendommen i et regulert område? Ja.
PLANID Plannavn (vedtaksdato) Reguleringsformål
3803 31009 Bårds vei 7B, gbnr. 83/122 (6.12.2000) Felles lekeareal
3803 31009 Bårds vei 7B, gbnr. 83/122 (6.12.2000) Boliger

BEBYGGELSESPLAN
Omfattes eiendommen eller en del av eiendommen av en bebyggelsesplan etter eldre PBL? Nei.

MIDLERTIDIG FORBUD MOT TILTAK
Ligger eiendommen eller del av eiendommen innenfor et område med nedlagt midlertid forbud mot tiltak? Nei

REGULERING UNDER ARBEID
Er det igangsatt planleggingsarbeid på et område som inkluderer/berører eiendommen? Nei

PLANFORSLAG
Eksisterer det planforslag som berører eiendommen? Nei

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 22.07.2003. Kopi av denne kan fås ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Diverse opplysninger

Sameiet Bårds vei 7
Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Prisantydning

3 490 000,- / Fellesutgifter: 1 300,- pr. mnd Fellesutgifter dekker: Bygningsforsikring, brøyting og strøing.

Beregnet totalkostnad

3 490 000,- (Prisantydning) Omkostninger 8 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 85 000,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 94 342,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 584 342,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Gunnar Hilmar Sverrisson Formuesverdi : 767 748,- Sekundær formuesverdi : 2 763 894,-

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D

Kommunale avgifter

Kr. 11 832

Formuesverdi - tidligere omtalt som ligningsverdi

Ligningsverdi dersom eiendommen benyttes som primærbolig:767 748,-
Ligningsverdi dersom boligen benyttes som sekundærbolig: 2 763 894,-

Oppgitte beløp er innhentet fra Skatt sør og er senest kjente verdi som er pr. inntektsåret 2020.

Konsesjon/odel

Eiendommen er ikke konsesjons- eller odelsbelagt.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Provisjon 1,25 % av salgssum
Tilrettelegging (Kr.15 950)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 Sørøst-Norge. Kontakt din megler om dette.

Finn.no: Visningstekst

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for å avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i FINN-annonsen for påmelding. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte senest 2 timer før annonsert visning, vil ikke bli avholdt.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert org.nr.: 988024082
Laster kart..

Jens Erik Wesenberg

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jens Erik Wesenberg

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?