Til innholdet

Smakfull og lettstelt selveierleilighet supersentralt beliggende. 2 soverom. Sydvendt. Garasje. Heis.

Olsrødsvingen 116A
Prisantydning 4 190 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 93
BRA: 93 m²
Soverom: 2
Byggeår: 2006
Tomtareal: 6241 m²

Visninger

søndag 31. mai Kl 13.00 - 14.00
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Jens Erik Wesenberg

Jens Erik Wesenberg

Finn.no: Lokalområde

TØNSBERG - OLSRØD

Adresse

Olsrødsvingen 116A 3150 Tolvsrød

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Z-eiendom. Velkommen til visning!

Beliggenhet

Leiligheten ligger solrikt, tilbaketrukket og i fredfulle omgivelser i kort avstand fra Tønsberg sentrum. Et knapt steinkast fra Solsiden terrasse finner du forretningssenteret Olsrød Park med bl.a. Rema 1000 dagligvareforretning med post-i-butikk, kafe, lege-/helsesenter, klesforretninger, bank, apotek, frisør m.m. Senteret huser også populære Level med et stort treningssenter, svømmehall/badeanlegg, spaopplevelser og annet. Det er etablert en gangsti fra Solsiden terrasse frem til Olsrød park som gjør at man går hit på kun et par minutter. Kun få minutter sykkelavstand til Tønsberg sentrum, en avstand vi også tør kalle gangavstand. Få minutters gange til treningssenter på SPREK Fritid som ligger rett vest for området. Kort vei også til Tolvsrødsenteret med ytterligere forretninger og servicetilbud. Det er gode bussforbindelser med hyppige avganger til/fra Tønsberg sentrum med bussholdeplass innen kort gangavstand. Ca. 2,5 km til Tønsberg jernbanestasjon. Det er gang-/sykkelsti på hele denne strekningen, så for mange ligger Norges eldste by innen gangavstand. For den som er glad i å ferdes ved sjøen, finner i en kjøreavstand på 3-4 minutter bl.a. flotte strender på Ringshaug, Skallevold og Klopp. Her finner du også en rekke småbåthavner som fører deg rett ut til den vakre Tønsberg-/Nøtterøy-/ Tjømeskjærgården. Vallø båthavn, som er Vestfolds største småbåthavn, ligger en kort sykkeltur fra området.

Solsiden terrasse ligger ca. 100 km fra Oslo og har enkel adkomst til E 18 med den nye tilførselsveien i Kjelletunnellen fra Kilen. E-18 fra Tønsberg til Oslo har 4-felt hele veien, noe som gjør at kjøreturen til hovedstaden gjøres unna på drøye timen. Til Torp Flyplass er det ca. 25 minutter med bil med daglige avganger til en rekke Europeiske byer.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Eierseksjon, oppført i 2006

Bygninger og byggemåte

Leiligheten ligger i 1. etasje (høy 1. etasje) og inneholder:

Gang med skyvedørsgarderobe. Bad/wc med dusj og opplegg til vaskemaskin. Seperat wc med håndvask. 2 soverom. Romslig stue med utgang til deilig sydvendt terrasse. Åpen kjøkkenløsning med hvitevarer.

2 boder i svalgangen.

Kjellerbod. 

Utebod på terrassen

Garasje i fellesanlegg i kjeller.

Det er heis i bygget.

Antall rom

Oppholdsrom: 1, Soverom: 2, Bad: 1, Ekstratoalett: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 93 kvm, Bruksareal: 93 kvm, Bruttoareal: 99 kvm

Standard

Velkommen til denne flotte og smakfulle leiligheten som gir et meget godt inntrykk. Meget trivlig og funksjonell leilighet hvor du har alt på ett-plan. Leiligheten særpreges blant annet av romslige, åpne rom med store vindusflater som slipper inn dagslyset og en arealeffektiv løsning. Det er nyslipt parkettgulv i stue og kjøkken. Hele leiligheten var nymalt i 2017. Det er satt inn nyere skyvedørsgarderobe på hovedsoverom. Badet er flislagt. Det er innlagt kabel-tv og internett som dekkes over fellesutgiftene. I stuen er det en flott gasspeis som varmer godt og gir mye kos. For standard forøvrig se vedlagte tilstandsrapport fra takstmann Gunnar Sverrisson. Dette er en leilighet man fint kan flytte rett inn i uten å måtte gjøre noe. Bildene er fine, men virkeligheten er enda finere. Velkommen til visning!

Oppvarming

Elektriske varmekabler i stue, kjøkken og på bad. Det er også varmekabler i gang. Alt av varmekabler er termostatstyrt. Varmeeffektiv gasspeis i stue tilknyttet felles, negravd gasstank hvor det betales akonto for forbruk

Parkering

Det medfølger egen garasjeplass i huset felles p-kjeller. Fra garasjekjelleren tar du heis direkte opp til utvendig svalgang. I tillegg til egen garasjeplass, er det rikelig med utvendige, asfalterte p-plasser på sameiets eiendom.

Salto ladesystem for ladbare kjøretøy :
Salto er et effektivt, rettferdig og sikkert system for lading av ladbare kjøretøy. Det er spesielt tilpasset for borettslag og sameier, eller der hvor det er flere biler som lades samtidig. Solsiden Terrasse har investert i infrastruktur fra hovedtavle til felles tavle i garasjen, slik at alle som vil kan kjøpe å få lagt ut lade kontakt på sin egen parkeringsplass. Dette for å unngå at alle lager sin egen løsning og bruker sin egen leverandør til dette. Da sikrer man tilgjengelighet for alle sameierne som ønsker å etablere ladestasjon til egen garasjeplass.

Areal og eierform

Areal: 6 241 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Tomten er felles selveiertomt for sameiet. Alt av vedlikehold som snørydding, gressklipping og øvrig vedlikehold av fellesarealene blir utført via vaktmestertjenester. Her låser du med andre ord døren bekymringsfritt og kan reise bort så lenge du vil!  Felles gårdsplass med biloppstillingsplasser og gjesteplasser samt felles adkomstarealer. Deler av park mot vest samt hageareler mot nord og syd tilhører sameiet og er til bruk for sameierne. Flere fine, felles sitteplasser som sameiet har etablert. Videre vestover er det kommunalt friareal som sikrer et flott og luftig parkanlegg for området!

Eier

Lise Iren Bjørnsen

Vei, vann og avløp

Offentlig.

Reguleringsplan

Området er i kommuneplan/kommunedelplan datert 22.05.2019 avsatt til "boligbebyggelse - nåværende".
Eiendommen ligger i regulert område iht. til egen reguleringsplan for Olsrød/Døsserød datert 02.09.1999 avsatt til konsentrert småhusbebyggelse.
Eiendommen omfattes av en bebyggelsesplan etter eldre PBL hvor reguleringsformål er "felles grøntområde, felles lekeplass, konsentrert småhusbebyggelse, felles parkeringsplass, felles avkjørsel, felles garasjeanlegg, felles gangareal" datert 21.06.2002.
Eiendommen ligger ikke i et område som har midlertidig forbud mot tiltak, det er ikke igangsatt planleggingsarbeider på et område som inkluderer/berører eiendommen og det eksisterer ikke planforslag som berører eiendommen.
Alle opplysninger er hentet fra Tønsberg kommune.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 20.09.2006. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret.

Diverse opplysninger

Sameie: Sameiet Solsiden Terrasse, Orgnr.: 991110275
Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler.
Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Prisantydning

4 190 000,- / Fellesutgifter: 2 733,- pr. mnd

Felleskostnader inkluderer blant annet:

* Felles bygningsforsikring

* Kabel-/TV-anlegg (grunnpakke) inkl. opptaksdekoder

* Internett - grunnpakke

* Rengjøring av trapper/fellesarealer

* Drift/service av heis

* Lys og strøm i fellesarealer

* Snøbrøyting, gressklipping og stell av utvendige fellesarealer

* Styrehonorarer

* Vederlag til forretningsfører og revisor

* Felleskostnader i garasjeanlegg inkl. alarmanlegg

* Avtale med Vaktmester.no for jevnlig sjekk av fellesområder

* Diverse vedlikehold/drift og avsetting til dette

* Seriekoblet brannalarmsystem

* A konto gass

Beregnet totalkostnad

4 190 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 104 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 190 000,-)) -------------------------------------------------------- 113 492,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 303 492,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Gunnar Hilmar Sverrisson Formuesverdi : 937 906,- Sekundær formuesverdi : 3 376 461,-

Forsikring

If Polisenummer: 2067413

Kommunale avgifter

Det er det seneste år installert vannmåler i bygningen, hvilket har resultert i kostnadsbesparelse og betydelig reduserte avgifter for hver av seksjonseierne som følge av dette. Disse faktureres direkte fra Tønsberg kommune og etterhvert vil baseres på erfaringstall for del den av kommunale avgifter som omfatter vannforbruk og dermed også kloakkavgift.

Årlig avgift vil avhenge forbruksmønster av vannforbruk, antallet i husstandenene etc. Erfaringsmessig ligger årlige kostnader til kommunale avgifter på +- kr 4 - 5000,- v/installert vannmåler (mot ca. kr 10.300,- pr. år som fastpris uten vannmåler) i denne type bygg og med dagens sammensetning blant eierne av de ulike seksjonene.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Meglerprovisjon: 1 % av salgssum
Tilretteleggingshonorar: kr. 13.695,-.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
 Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker.. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jens Erik Wesenberg

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jens Erik Wesenberg

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?