Til innholdet

Smakfull og lettstelt leilighet med solrik balkong og garasje. 2 soverom.

Gauterødveien 69D
Prisantydning 1 850 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 66
BRA: 69 m²
Soverom: 2
Byggeår: 2004
Tomtareal: 0 m²
Få salgsoppgave

Ansvarlig megler
Jens Erik Wesenberg

Jens Erik Wesenberg

Finn.no: Lokalområde

TØNSBERG - GAUTERØD

Adresse

Gauterødveien 69D 3114 Tønsberg 2. etasje

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Z-eiendom. Velkommen til visning!

Beliggenhet

Eiendommen er beliggende i nydelige og svært solrike omgivelser. Sentralt og hyggelig, etablert boligområde. Her finnes gangveier, lekeplasser og grøntområder i umiddelbar nærhet. Gode bussforbindelser til sentrum, fine sykkel- og gangvei til skoler og til Tønsberg sentrum. Her har du mulighet for varierte trenings- og friluftsaktiviteter. Søndre Slagen kan også by på merkede kultur- og naturstier. Slagenhallen er et naturlig samlingspunkt for en rekke idrettsaktiviteter og andre arrangement. Flint idrettslag er kjent for sitt gode miljø og breddeidrett. I området er det fine turløyper som benyttes både sommer- og vinterstid. Osebergløypa ligger rett i nærheten, med skiløyper ikke langt unna. Kort vei til to av Vestfolds beste badestrender, Ringshaug -  og Skallevoldstranden. Kun et stenkast til Kiwi og Pizza restaurant. Olsrød park byr på varierte butikker og servicesenter som lege, apotek, frisør, cafe og matbutikk samt helt nytt trenings senter med svømmehall ca 3 min gange fra boligen. Kort vei til Tolvsrødsenteret med butikker, bensinstasjon, pizza restaurant m.m. Kort spasertur til Kilen Næringsområde med landets mest moderne kino. Særdeles barnevennlig og hyggelig strøk med nye Sandeåsen barneskole og - barnehage ikke langt unna. Velkommen!

Type, eierform og byggeår

Leilighet Borettslag, oppført i 2004

Bygninger og byggemåte

Leiligheten ligger i 2. etasje og inneholder:
Gang med loftsluke. 2 soverom hvorav 1 med skyvedørsgarderobe. Vaskerom/bod. Bad/wc med dusjkabinett.  Åpen kjøkkenløsning med hvitevarer (kjøleskap medfølger ikke). Stue med utgang til solrik balkong.

Utvendig bod.

Garasje.

Stort lagringsloft.

Antall rom

Oppholdsrom: 1, Soverom: 2, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 66 kvm, Bruksareal: 69 kvm, Bruttoareal: 74 kvm

Standard

Velkommen til denne hyggelige og lettstelte leiligheten. Her er det tidsriktige farger og her kan man flytte rett inn uten nødvendigvis og måtte gjøre noe. På gulv er det parkett og veggene er panelte. Pent flislagt bad. Borettslaget har avtale med Viken Fiber. Sentralstøvsuger. Downlights i stue og kjøkken. Det ligger internett i avtalen. I 2018 ble trappesatsene / vegg rehabilitert. For standard forøvrig se vedlagte tilstandsrapport fra takstmann. Velkommen til visning!

Parkering

Garasje med automatisk portåpner. I tillegg er det p-plasser til gjesteparkering.

Areal og eierform

Eierform: Fellestomt

Fellesareal og hage

Andel av fellesarealer som er pent opparbeidet med prydbusker, trær  og plen. Asfaltert gårdsplass.

Eier

Thomas Jensen

Vei, vann og avløp

Offentlig.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i regulert område og er i kommuneplanen avstatt til boligformål.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 23.06.2004. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret.

Diverse opplysninger

Borettslag: Gauterødtunet Borettslag, Orgnr.: 983757383
Andelsnr.: 22
Andel fellesgjeld: 509000, Andel fellesformue: 26326

Selskapets totale lån og vilkår:
Lånenr                            Type  Restsaldo    Restløpetid       Term  Type Rente
HUS601-11488596 5     A     7.063.405,-  16 år 2                Flyt       1,50%
OBBK01-98207572810 A     400.456,-       7 år 11 md. 12 Flyt       2,35%

Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler. Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp). Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader.

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Forkjøpsrett

Det er forkjøpsrett for borettslagets medlemmer, og medlemmer tilknyttet boligbyggelaget borettslaget er tilknyttet. Forkjøpsretten avklares etter budaksept.

Prisantydning

1 850 000,- / Felleskostnader: 5 638,- Felleskostnader inkluderer, betjening av fellesgjeld, bygningsforsikring, Viken fiber med internett i avtalen, kommunale avgifter, strøm fellesområder, forretningsførsel, styrehonorar, brøyting, plenklipping, avsetting til vedlikehold m.m.

Beregnet totalkostnad

1 850 000,- (Prisantydning) 509 000,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 2 359 000,- (Totalpris ekskl. omkostninger) Omkostninger 4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) -------------------------------------------------------- 5 132,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 364 132,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tilrettelegging: kr. 12.995,-
Provisjon: 1,875 % av salgssum

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Protecor Forsikring ASA, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen  dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Fullstendige vilkår for boligselgerforsikringen kan hentes på www.protectorforsikring.no. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføreskan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z-Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jens Erik Wesenberg

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jens Erik Wesenberg

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?