Til innholdet

Smakfull og arealeffektiv selveierleilighet. Lave felleskostnader. Perfekt for utleie. Garasjeplass. Supersentralt!

Skogergaten 7B
Prisantydning 2 100 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 36
BRA: 36 m²
Soverom: 1
Byggeår: 2009
Tomtareal: 415 m²
Få salgsoppgave

Visninger

søndag 19. januar Kl 15.00 - 16.00
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Jens Erik Wesenberg

Jens Erik Wesenberg

Finn.no: Lokalområde

TØNSBERG - SENTRUM

Adresse

Skogergaten 7B 3112 Tønsberg 1. etasje

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Z-eiendom. Velkommen til visning!

Beliggenhet

Skogergaten 7 har en særdeles sentral og fordelaktig beliggenhet i populær gate på Træleborg/Tønsberg sentrum. Området har fått et urbant tilsnitt med bebyggelse preget av noe forretninger, caféer, velstelt leilighetsbebyggelse, eldre trevillaer og ikke minst en rekke parker og friarealer. Café M finnes rett over veien og daglivareforretning er i umiddelbar nærhet. Til sentrum går man på få minutter. Her finnes "alt" av sentrumsfasiliteter; shoppingsenter, brygga med sitt yrende restaurantliv, jernbanestasjon og busstasjon. Det er kort gangavstand til Sykehuset i Vestfold, svømmehall og flotte rekreasjonsområder i Gunnarsbøparken, Slottsfjellet, Nordbyen, Frodeåsen og Greveskogen.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Eierseksjon, oppført i 2009

Bygninger og byggemåte

Leiligheten ligger i 1. etasje og inneholder:
Entré med garderobeskap og lagringshems, stue og kjøkken (hvitevarer medfølger) i åpen løsning, bad  med vaskemaskin av nyere modell og soverom med garderobeskap (det gjøres oppmerksom på at soverom ikke har direkte rømingsvei via vindu).  Egen eksklusiv overbygd terrasse ved inngangsdøren.

Tilhørende leiligheten er en garasjeplass og sportsbod i kjeller.

Stor felles takterrasse på ca. 90 kvm.

Antall rom

Oppholdsrom: 1, Soverom: 1, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 36 kvm, Bruksareal: 36 kvm, Bruttoareal: 39 kvm

Standard

Velkommen til denne nyere og svært moderne leiligheten med særdeles god plassutnyttelse, moderne design og hyggelig stue med mye lys/glassflater. Leiligheten har unike kvaliteter som bl.a. egen garasjeplass i felles p-kjeller og felles takterrasse på hele ca. 90 kvm.

Kjøkkenet har innredning i hvit, høyglans med slette fronter fra norske Sigdal.  Det er integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, keramisk koketopp, kjøleskap og stekeovn i børstet stål. Badet er av god størrelse og er et lekkert rom med adkomst via skyvedør fra stue og skyvedør fra soverom. Fine løsninger med dusjhjørne med inn- og utfellbare glassdører i herdet glass. Det er avsatt plass og ferdig opplegg for vaskemaskin i nisje under benkeplate. Soverommet har en smart løsning hvor det er plass til dobbeltseng. Det er installert garderobeskap, og det er i tillegg plass for nattbord eller lignende. Entréen/gangen har plassbygd skyvedørsgarderobe med speildører (2-dørs). Praktisk løsning med "lagringshems". Dette er den perfekte leilighet for førstegangskjøpere, pendlere eller deg som tenker utleie. Velkommen til visning!

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med bl.a. varmekabler på bad.

Parkering

Det medfølger 1 garasjeplass i felles garasjekjeller. Garasjekjelleren har elektrisk port, og det er lagt varmekabler i adkomstvei ned til etasjen. Felles sykkelparkering for et begrenset antall sykler i felles garasjekjeller. I områdets gateløp er det også diverse avgiftsfrie biloppstillingsplasser.

Areal og eierform

Areal: 415 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Felles selveiertomt som disponeres av sameierne i fellesskap. Meget lettstelt tomt uten hageplen eller annet som trenger jevnlig stell/vedlikehold. Gårdsplass og adkomstparti er stenlagt. Nedkjørsel til garasjekjeller er asfaltert. Leiligheten har egen eksklusiv overbygd terrasse ved inngangsdøren. Felles takterrasse.

Eier

Lise Ramberg

Vei, vann og avløp

Offentlig.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i uregulert område og er i kommuneplanen avsatt til boligformål/forretninger/kontorer.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 14.01.2010. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret.

Diverse opplysninger

Sameie: Sameiet Skogergaten 7
Ytterligere informasjon om sameiet skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler.
Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp). Formann i sameiet opplyser om at det har til tider vært en del fukt i p-kjeller. Sameiet har hatt dialog med utbygger og det ble på nytt injisert i 2019. Kjelleren virker tørrere nå ifølge sameiet.

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Prisantydning

2 100 000,- / Fellesutgifter: 1 300,- pr. mnd Fellesutgifter dekker: Canal Digital TV og internett, bygningsforsikring, strøm fellesarealer, snøbrøyting, forretningsfører, styrehonorar og avsetning til fremtidig vedlikehold og andre uforutsette utgifter.

Beregnet totalkostnad

2 100 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 52 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 100 000,-)) -------------------------------------------------------- 60 942,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 160 942,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Gunnar Hilmar Sverrisson Formuesverdi : 512 829,- Sekundær formuesverdi : 1 846 184,-

Forsikring

Nemi Forsikring Polisenummer: 2299755

Kommunale avgifter

Kr. 8 561

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Meglerprovisjon (Kr.31 250)
Tilretteleggingshonorar (Kr.13 695)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker.. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jens Erik Wesenberg

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jens Erik Wesenberg

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?