Til innholdet

Smakfull lekker leilighet med ettermiddags-/kveldssol. 3 soverom. Supersentralt.

Storgaten 2H
Prisantydning 3 200 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 85
BRA: 88 m²
Soverom: 3
Byggeår: 1979
Tomtareal: 0 m²
Få salgsoppgave

Visninger

mandag 19. august Kl 18.30 - 19.30
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Jens Erik Wesenberg

Jens Erik Wesenberg

Finn.no: Lokalområde

TØNSBERG - SENTRUM

Adresse

Storgaten 2H 3126 Tønsberg 2. etasje

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Z-eiendom. Velkommen til visning!

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et sentralt og rolig boligområde i Sørbyen i Tønsberg kommune, ca. 400 meter fra Tønsberg sentrum. Området har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Det er kort vei til kino, bibliotek, kulturhus, lekeplass, fotballbane, treningssenter, svømmehall og badeplass. Tønsberg er en populær by som har sitt absolutte høydepunkt sommerstid, med stor turisme og et yrende folkeliv. Langs bryggene i Tønsberg kan du nyte av båtlivets gleder, eller et stort utvalg av restauranter, kafeer og barer.

Tønsberg stadion ligger 2 km fra boligen og er et godt utgangspunkt for fine rekreasjonsmuligheter i Frodeåsen både sommer og vinter. Greveskogen har to lysløyper og videre løypenett til områder med oppkjørte skiløyper vinterstid. I Jarlsbergs skoger finnes også flere kilometer med stier og kulturlandskap, som for eksempel Grevestien og Råkkåsstien. Fra sentrum er det ca. 10 minutter til populære Ringshaugstranda, en stor, nydelig sandstrand med steinmolo, badetrapp og stor gresslette som innbyr til soling. Tønsberg brettseilerklubb er lokalisert på sørsiden av stranden. Slottsfjellet ligger også i nærheten, og byr på attraktive kulturminner, fine turområder, samt flott, vidstrakt utsikt.

Nærområdet

Dagligvarehandelen kan gjøres ved blant annet Rema 1000 og Kiwi. Det tar kun 5 minutter å gå til Tønsberg sentrum, med gode shoppingmuligheter, samt en rekke kafeer, restauranter og puber. Her finner du blant annet handelshuset Foyn og Farmandstredet som har godt over 100 butikker. Bussterminalen er også integrert i Farmandstredet. Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog, hvorav nærmeste holdeplass er ligger ca. 50 meter fra boligen. Fra Tønsberg stasjon er det hyppige avganger til Oslo, noe som er utmerket for pendlere. Reisetiden til Oslo S med tog er ca. 1 time og 22 minutter. Ved å benytte bil tar det ca. 19 minutter til Horten, 19 minutter til Tjøme, 22 minutter til Sandefjord, 46 minutter til Drammen og 1 time til Oslo. Eiendommen har gangavstand til Træleborg barneskole. For elever i ungdomstrinnene er det gangavstand til Byskogen ungdomsskole. Det er kort avstand til Færder videregående skole, og finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Borettslag, oppført i 1979, modernisert i 2014

Bygninger og byggemåte

Leiligheten ligger i 2. etasje og inneholder:
Gang. Bod/garderoberom. Vaskerom/bod. 3 soverom. Kjøkken i åpen løsning med hvitevarer. Stue med utgang til balkong med ettermiddags og kveldssol. Bad/wc med dusjkabinett.

Utebod.

Felles sykkelbod.

Antall rom

Oppholdsrom: 1, Soverom: 3, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 85 kvm, Bruksareal: 88 kvm, Bruttoareal: 91 kvm

Standard

Velkommen til denne lyse og hyggelige leiligheten som holder normal god standard og gir et meget godt inntrykk. Leiligheten ligger tilbaketrukket og uten gjennomgangstrafikk. Leiligheten ble oppusset i 2014 med bl.a. nytt flislagt bad og ny kjøkkeninnredning fra Huseby samt laget nytt vaskerom. Da ble det også lagt nytt sluk på badet. Videre er alt av innvendige overflater som vegger og tak malt i 2014. Da ble det også lagt ny pen 1-stavs parkett i alle rom. Det elektriske anlegget ble også oppgradert samt ny varmtvannsbereder. Utvendig ble bygningene i 2018 oppgradert med ny maling, lagt nye tak og satt inn nye inngangsdører. Det er montert vannstoppere på vaskerom og kjøkken. Borettslaget har felles grunnavtale med Telenor (Canal Digital), den enkelte andelseier kan selv oppgradere for egen regning. Borettslaget har videoovervåket uteområde, godkjent i generalforsamling 11.11.2014. For standard forøvrig se vedlagte tilstandsrapport fra takstmann Gunnar Sverrisson. Dette er virkelig en smakfull og lekker leilighet som man fint kan flytte rett inn i uten å måtte pusse opp. Velkommen til visning!

Oppvarming

Elektrisk. Varmekabler i bad.

Parkering

Borettslaget har 24 garasjeplasser, det søkes om plass til styret storgt@styrerommet.net etter ansiennitet. Garasjeleie etter gjeldene satser. Man kan også søke kommunen om såkalte beboerkort.

Den 1. september 2009 innførte Tønsberg Parkering beboerparkering i sentrum. Dette innebærer at alle som er folkeregistrert beboere i Tønsberg sentrum og eier av motorvogn, kan søke om beboerparkeringskort. Kortet gir tilgang til parkering på offentlige avgiftsplasser.

Areal og eierform

Eierform: Festet fellestomt

Fellesareal og hage

Felles tomt som er delvis inngjerdet med hekk, og pent opparbeidet med plenareal og trær. Gårdsplass og internveier er asfaltert, og andelseierne disponerer både uteboder og felles sykkelparkering. Vedlikeholdet utføres av Strandman.

Eier

Anette Roberg

Vei, vann og avløp

Offentlig.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i uregulert område og er i kommuneplanen avsatt til boligformål.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 06.06.1983 Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret.

Diverse opplysninger

Borettslag: Storgaten Borettslag, Orgnr.: 953265265
Andelsnr.: 31
Andel fellesgjeld: 153000

Selskapets totale lån og vilkår:
Lånenr    Type Restsaldo    Restløpetid  Term  Type Rente pr. år
OBBK01  A       7.821.113,-   24 år 3 md.   12      Flyt    2,55%

Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler. Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp). Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader.

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Forkjøpsrett

Det er forkjøpsrett for borettslagets medlemmer, og medlemmer tilknyttet boligbyggelaget borettslaget er tilknyttet. Forkjøpsretten avklares etter budaksept.

Prisantydning

3 200 000,- / Felleskostnader: 3 936,- Følgende er inkludert i fellesutgiftene: Nedbetaling fellesgjeld og renter, kommunale avgifter, strøm fellesareal, drift og vedlikehold, styrehonorar, forretningsførsel, festeavgift, mediepakke, plenklipping, brøyting. Evt garasjeleie kommer i tillegg.

Beregnet totalkostnad

3 200 000,- (Prisantydning) 153 000,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 3 353 000,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) -------------------------------------------------------- 5 132,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 358 132,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Gunnar Hilmar Sverrisson

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter E

Forsikring

Tryg Polisenummer: 7173260

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tilrettelgging: kr. 12.995,-
Meglerprovisjon: 1% av salgssum

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jens Erik Wesenberg

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jens Erik Wesenberg

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?