Til innholdet

Sjeldent lekker og påkostet enebolig med alt på én flate!Moderne pusset opp i god kvalitet i 2018.Særdeles barnevennlig!

Berberisveien 9
Prisantydning 4 950 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 124
BRA: 124 m²
Soverom: 4
Byggeår: 1970
Tomtareal: 773 m²
Få salgsoppgave

Visninger

søndag 25. august Kl 15.30 - 16.15
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Marianne Gran

Marianne Gran

Kort om eiendommen

Moderne, rålekker enebolig med stor stue/kjøkkenløsning, 4 soverom og 2 bad! Boligen oppleves meget stor og innholdsrik, og løsningen er lys og åpen. Rommene som alle er pusset opp det siste året er innredet i en stil som burde appellere til de aller fleste! Bra finish og eksklusive materialer vitner om at ingenting her er overlatt til tilfeldighetene. Også utvendig har boligen vært gjenstand for vesentlig oppgradering med ny kledning i 2013 og etterisolasjon av tak og vegger i 2018. Alle vinduer og dører samt elektrisk og rør-i-rør er nytt av samme år.

Dette er det ideelle hus for en barnefamilie med stor, deilig hage i Tønsbergs kanskje aller mest barnevennlige område; trafikkstille, sjønært, solrikt, kort og trygg skolevei samt nærhet til en rekke fasiliteter for store og små!

Finn.no: Lokalområde

Tønsberg/Tolvsrød

Adresse

Berberisveien 9 3151 Tolvsrød

Adkomst

Fra sentrum kjører man over Kilen og fortsetter rett fram i rundkjøringen på Olsrød. Følg veien fram til neste rundkjøring (ved Kiwi på Gauterød)og ta til høyre i denne. Ta så første vei til venstre mot Plantasjen. Ta så Berberisveien som første vei opp til venstre. Eiendommen ligger så på venstre side av veien. Det vil bli skiltet med visningsskilt ved fellesvisninger.

Beliggenhet

I Berberisveien 9 bor du "midt i smørøyet", da dette virkelig er beliggenheten som har nesten "alt". Området er kanskje et av Tønsbergs aller mest barnevennlige område; trafikkstille, sjønært, solrikt  og kort vei til en rekke fasiliteter for store og små! Ikke rart dette er en av Tønsberg sine mest populære steder å bo uansett alderstrinn.

Enten du liker deg best på land eller på sjøen i båt, ligger området perfekt til med tanke på tilgjengelighet. Det er få minutters gange og meget trygg vei til Presterød barneskole og Presterød ungdomsskole. Like i nærheten finnes en rekke barnehager. Innenfor kort gangavstand er det flere idrettsplasser som blant annet Flint idrettsforening sitt uteanlegg og Slagenhallen. Fra området er det kun ca. 4 km til Tønsberg sentrum med Tønsberg brygge, kulturhus, jernbanestasjon og et stort antall restauranter og serveringssteder. Bussholdeplass med mange avganger i timen finnes i umiddelbar nærhet. Det er også gangavstand til Tolvsrødsenteret med en rekke sentrumsfunksjoner som bl.a. café, restaurant, apotek, lege- og tannlegesenter, dagligvareforretninger og en rekke andre servicetilbud. Det er også kort vei til Olsrød park med en rekke butikker, servicetilbud, "badeland", Level treningssenter m.m.

I nærområdet finnes Vestfolds kanskje flotteste badestrand - Ringshaugstranda og Furustrand. Denne er svært populær sommerstid, men vel så populær på øvrige årstider takket være den flotte kyststien som er anlagt. Her kan man gå lange turer langs sjøen på oppmerket kyststi, bla. frem til en annen populær familiestrand, Skallevoldstranda lengre nord i nærmiljøet. I området finnes flere båthavner med bl.a. Vallø Båthavn som gir deg anledning til direkte adkomst til den flotte Nøtterøy- og Tjømeskjærgården med båt.

Vil du bo trygt og lettvint med alt innenfor få minutters gange er dette virkelig stedet å bo!

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1970

Bygninger og byggemåte

Eneboligen har alt på én flate og inneholder:
Gang, stue og kjøkken i åpen løsning og med utgang til stor, sydvendt terrasse, 4 soverom, bad og vaskerom.

Bygget er fundamentert med ringmur og støpt gulv. Yttervegger i bindingsverk som er utvendig panelt. Sperretak med saltak form er tekket med betongstein.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.
Søknad om bruksendring av garasje til bolig er sendt kommunen for behandling.

Antall rom

Oppholdsrom: 1, Soverom: 4, Bad: 2

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 124 kvm, Bruksareal: 124 kvm, Bruttoareal: 137 kvm

1. etasje: 124/124 kvm P-rom/BRA

I P-rom inngår kjøkken, stue, bad, vaskerom, 4 soverom og gang.

Standard

Moderne, rålekker enebolig med alt på en flate! Boligen oppleves meget stor og innholdsrik, og løsningen er lys og åpen. Rommene som alle er pusset opp det siste året er innredet i en stil som burde appellere til de aller fleste! Bra finish og eksklusive materialer vitner om at ingenting her er overlatt til tilfeldighetene. Boligen oppleves god og lun med varmekabler/varmefolie i alle gulv, unntatt soverom. Også utvendig har boligen vært gjenstand for vesentlig oppgradering med ny kledning på alle vegger unntatt nordsiden i 2013, nymalt 2018/19 og etterisolasjon av tak og vegger i 2018. Også alle vinduer og dører samt elektrisk (elko-plus materiell) og rør-i-rør er nytt av 2018.

Boligen imponerer med det samme man trer inn. Her er en romslig, delikat gang/hall med fliser på gulv og en påkostet skyvedørsgarderobe med god plass til ytterklærne. I tilknytning til gangen er et praktisk og stilfullt innredet vaskerom/bad med fliser på gulv. Det er her dusjhjørne, vegghengt wc, opplegg for vaskemaskin og tørketrommel, og kjekk innredning med diverse oppbevaring, vask og brettebenk.

Stue og kjøkken er i åpen løsning og er et fantastisk stort og herlig rom med fleksible møbleringsmuligheter. Her er rikelig med lys og luft, og masse boltreplass! En spisestue som kan dekkes til langbord ligger hyggelig ved kjøkkenet, og ellers rommer stuen en stor sofagruppe og trivelig lesekrok. Overflater er her nye av 2018, som i resten huset; moderne laminatgulv og malte, slette veggflater. Stilrent og lekkert!

Fra stuen er det utgang til en meget stor terrasse. Denne ligger gunstig mot syd, og har upåklagelige solforhold med sol fra tidlig morgen og til nærmere kl. 22 på kvelden. Lett adkomst videre til en stor, deilig hage som er supert lekeareal for de små (og store)!

Et blikkfang av de sjeldne er det lekre Svanekjøkkenet som er ekslusivt innredet i sort! Detaljer som kvalitetsfliser og blandebatteri i "gull" setter prikken over i'en, og gjør dette til et drømmekjøkken! Det praktiske er ivaretatt med takhøye skap, god belysning med downlights og integrerte hvitevarer som induksjonstopp, stekeovn, mikroovn, oppvaskmaskin og kjølekskap/fryser.

Baderommet gir en deilig spafølelse med lekre fliser på gulv og vegger, og behagelig varme med kabler i gulv. Rommet er innredet med en stor dusjnisje, et frittstående, stilig badekar, vegghengt wc og servant i innredning i stilrent, grepfritt design. Her som på vaskerom/bad er det blandebatterier fra Tapwell. Badet ligger ypperlig til i direkte tilknytning til et av husets 4 soverom. 2 av soverommene kan fungere som hovedsoverom med sin gode størrelse, og badet ligger i tilknytning til et av disse. Det andre "hovedsoverommet" ligger i tilknytning til det ene barnerommet som idag er innredet til kontor. En kan se for seg dette også som et walk-in closet. Her er med andre ord mulighetene flere!

Ønskert dere å bo lettvint i et av Tønsbergs aller mest barnevennlige område, er dette boligen for dere! Her kommer man til dekket bord med et nymalt hus i 2018/19 som er nydelig oppusset og på én flate!

Oppvarming

Boligen har elektrisk oppvarming. Det er varmefolie i stue og kjøkken. Varmekabler på bad, gang og vaskerom. Det er montert Delta Dore styresystem på oppvarming, belysning m.m.

Det er pipe i boligen, men ildsted er ikke montert.

Dersom det i enkelte rom ikke er oppvarmingskilde, medfølger dette heller ikke.

Det er en nedgravd brenselstank på eiendommen. Som en følge av Stortingets klimaforlik fra 2012 er det bred politisk enighet om å innføre forbud mot oppvarming av boliger med fossil olje eller parafin fra 2020. Vi gjør derfor oppmerksom på at det kan komme pålegg for eiendommer med oljetank/parafintank om at tanken må fjernes i sin helhet, alternativt tømmes/spyles/plomberes. Kjøper overtar risikoen og ansvaret for dette. For mer informasjon og støtteordninger, se www.enova.no.

Parkering

Gode parkeringsmuligheter i stor, steinlagt innkjørsel.

Areal og eierform

Areal: 773 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Beregnet areal er ihht opplysninger fra kommune 773 kvm. Oppgitt areal er 755 kvm.

Eiendommen har meget gode parkeringsmuligheter med stor, steinleagt innkjørsel. Hagen er lettstelt, usjenert og pent opparbeidet med stort plenareal og hekk/beplantning i grensen som luner den flotte eiendommen.

Tomten kan fremstå større enn den er, da noe areal mot sør er kommunal eiendom. Se vedlagte kart.

Eier

Magnus Skontorp Tine Henriksen

Vei, vann og avløp

Offentlig.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i uregulert område. Ihht kommuneplan vedtatt 22.05.2019 er området avsatt til boligbebyggelse - nåværende og veg - nåværende.

Det foreligger ikke forslag til reguleringsendringer i eiendommens umiddelbare nærhet.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 28.05.1970. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Garasjetilbygg er byggemeldt i 1970. Søknad om bruksendring og innredning av garasje til beboelsesrom er til behandling hos kommunen.

Prisantydning

4 950 000,-

Beregnet totalkostnad

4 950 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 123 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 950 000,-)) -------------------------------------------------------- 136 072,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 086 072,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Jan-Erik Rossavik Takstdato : 08.08.2019 Formuesverdi : 700 150,- Sekundær formuesverdi : 2 520 541,-

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter E

Kommunale avgifter

Kr. 9 974 pr. år Kommunale avgifter for 2019 dekker vann, avløp og renovasjon.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tønsbergs Blad 140819 (Kr.4 500) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 4 950 000,-) (Kr.49 500) Tilretteleggingshonorar (Kr.15 495) Tønsbergs Blad 210819 (Kr.4 500) Garantiforsikringspremie (Kr.2 500) Markedspakke (Kr.15 995) Kommunale opplysninger (Kr.3 100) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Totalt kr. (Kr.100 465)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk.

Av hvitevarer medfølger kun integrerte hvitevarer på kjøkken. Lampe i spisestue og elbillader medfølger ikke i handelen.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Marianne Gran

Eiendomsmegler MNEF

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Marianne Gran

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?