Til innholdet

Sjelden stor eierleilighet på 137 m² over ett plan. Rålekkert oppusset. Svært romslig stue, 3 soverom og 2 bad. Garasje!

Trudvangveien 59
Prisantydning 6 900 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 131
BRA: 137 m²
Soverom: 3
Byggeår: 2003
Tomtareal: 7775 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Visninger

tirsdag 21. september Kl 17.45 - 18.45
Søk om finansiering Legg inn bud her Visningspåmelding

Ansvarlig megler
Jesper Snekkestad

Jesper Snekkestad

Finn.no: Lokalområde

SOLVANG TERRASSE - TØNSBERG

Adresse

Trudvangveien 59 3117 Tønsberg 2. etasje

Velkommen til bynære Solvang terrasse og denne sjelden romslige selveierleiligheten på ett plan

Ved byære og attraktive Solvang terrasse har vi nå har gleden av å presentere rålekker og misunnelsesverdig romslig selveierleilighet med solfylt, fredelig og fordelaktig plassering. Boligen har et innvendig bruksareal på hele 137 m² og er dermed sjelden romslig.

Leiligheten ligger i 2. etasje som endeleilighet og med gjennomgående løsning med yttervegger og vinduer mot tre sider. En stor, skjermet og sydvendt  terrasse med flott utsyn og flotte solforhold "utvider" leiligheten på en elegant og flott måte. Inntrukket og skjermet løsning og takoverbygg gjør at denne kan benyttes fra tidlig vår til sen høst.

Innvendig møter man et nyoppusset hjem, så her er det bare å flytte rett inn! Eier har benyttet farge-/materialkonsulent i forbindelse med oppussingen og resultatet er blitt både stilfullt og moderne. Man tar heis direkte opp til leiligheten, like utenfor heisen ligger leilighetens inngangsdør man innenfor denne møter en ekstraordinær stor hall med skyvedørsgarderobe, en svært romslig stue med vinduer på tre sider og flere åpne avdelinger, et stort spisekjøkken, tre soverom, to flislagte bad, eget vaskerom og to praktiske innvendige boder. Fra leilighetsetasjen er det heis ned til egen garasjeplass i avlåst parkeringshus på nederste etasjeplan. Her finner man også en romslig, tilhørende sportsbod med god oppbevaringsplass.

Eiendommen ligger meget attraktivt og sentralt på Solvang - "midt i smørøyet" i et av Tønsberg sitt kanskje mest attraktive boligområder. En ypperlig beliggenhet for deg som ønsker å bo veldig sentralt med gangavstand til Tønsberg sentrum og tett på en rekke flotte rekreasjonsområder. Med gangavstand til jernbanestasjonen og enkel adkomst med bil til E-18 byr en beliggenhet samtidig ypperlig med tanke på lettvint kommunikasjon til andre byer.

På vegne av selger og Z-eiendom AS ved Jesper Snekkestad ønskes du velkommen til visning av en lekker og svært romslig leilighet som vi tror vi begistre!

Leilighetens særpreg i korte trekk

* Misunnelsesverdig romslig og innholdsrik med grunnflate på hele 142 m²
* Nylig omfattende oppusset med stilfullt farge- og designvalg
* Endeleilighet med gjennomgående planløsning og vinduer fra tre sider
* Høyreiste og vide vinduer mot syd slipper inn flott utsikt og masse dagslys
* Sydvendt, overbygget og påkostet terrasse på drøye 16 m² med ypperlige solforhold
* Garasjeplass i felles garasjeanlegg med heis direkte opp til leiligheten
* Enkel adkomst med 2-3 meter fra heis frem til egen inngangsdør
* Man deler trappegang med kun to naboleilighet på samme etasjeplan
* Elegante, nyslipte og oljede eikeparkettgulv i alle rom 
* Imponerende romslig stue-/spisestue med gasspris og vinduer på tre sider
* Stuen byr på flere sofa-/loungegrupper og god plass til langbord i spisestuen
* Kjøkken med pen og lys HTH kjøkkeninnredning, spiseplass og hvitevarer
* Særdeles romslig hall m/skyvedørsgarderobe og plass til en rekke valgfrie møbler
* Tre soverom av god størrelse hvorav med fransk balkong på hoved soverom
* To flislagte baderom hvorav - begge med dusj og vegghengt toalett
* Separat vaskerom med diverse skapinnredning 
* God oppbevaringsplass -  2 innredede inneboder samt 1 sportsbod i kjeller
* Utstrakt bruk av nylig installerte LED-downlights i himlinger
* Utvendig solskjerming i stue-/spisestue og på spisekjøkken
* Rikelig med utendørs gjesteparkeringsplasser
* Elegant, felles inngangsparti ønsker deg velkommen hjem på en flott måte
* Sameiets pent anlagte grøntanlegg stelles og vedlikeholdes av gartner
* Rolig og veletablert bomiljø med kort gangavstand til Tønsberg sentrum
* Gangavstand til dagligvareforretninger og servicetilbud på Heimdal og Eik
* Ypperlig også for pendlere med gangavstand til togstasjonen og kort vei til E-18
* Steinkast til stort og attraktivt treningssenter i tilknytning til Gressbanen
* Flotte turområder i parker og naturstier like utenfor egen dørstokk
* Ingen boplikt
* Sameiet har egen nettside; www.solvangterrasse.no
* En rålekker "flytt rett inn" leilighet som bør oppleves!

Beliggenhet og nærområdet

Nærmiljøet er kjent som et "grønt område" hvor det er hyggelig å bo og vokse opp.

Fine tur- og rekreasjonsområder i umiddelbar nærhet, herunder bl.a. Frodeåsen, Byskogen og Messeområdet. Lysløype finner du kun noen få hundre meter fra eiendommen. Fra Messeområdet går det også turveier videre over til skogsområder på Eik hvor det på vinteren er lysløype på kveldstid og oppkjørte skiløyper. Her er det også ideelt for sykling og løping. For innendørsaktiviteter, finnes det treningssenter ved "naboeiendommen", Tønsberg gressbane (Stamina Tønsberg). Tønsberg idrettshall ligger innen 5 minutters gangavstand.

Med gangavstand til Tønsberg sentrum bor man særdeles sentralt med alt den koselige byen inneholder av tilbud som butikker og forretningsliv, "Brygga" med sitt yrende restaurantliv, Jernbanestasjonen (ca. 15 minutter å gå), butikksenteret Farmandstredet og Sentralsykehuset i Vestfold som er Vestfold sin største arbeidsplass.

Området er også meget barnevennlig med bl.a. gangavstand til skoler, barnehager, idrettsanlegg, forretninger på Heimdal, post, bank og busskommunikasjon. Ca. 1 km til Greveskogen videregående skole og i underkant av 2 km til Wang toppidrettsskole. 6-700 meter fra eiendommen ligger også idrettsarenaer med bl.a. Gressbanen og innendørs treningssenter.

Kort gangvei til bussholdeplass. Enkel tilkomst for å komme til E-18 mot Oslo og Kristiansand, så ypperlig Solvang terrasse har en ypperlig plassering enten man pendler i bil eller med tog. Her bor du også særdeles sentralt i forhold til Torp lufthavn (ca. 19 km) som normalt nås på ca. 20-25 minutter med bil.

Se for øvrig vedlagte nabolagsprofil som beskriver området fasiliteter og avstander til disse.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Eierseksjon, oppført i 2003, modernisert i 2016

Innhold

Leilighetens plassering som endeleilighet med gjennomgående løsning gjør den svært lys og innbydende med vinduer mot tre sider og inndeling som følger:

Leilighetens indre rom:
Lys, svært innbydende og meget romslig hall med skyvedørsgarderobe og stor sone med plass for valgfrie møbler.

Særdeles romslig stue-/spisestue med gasspeis og utgang til sydvendt og overbygget terrasse på ca. 16 m². Balkongen ligger gunstig med tanke solforhold.

Innholdsrikt og delikat spisekjøkken med to innganger fra skyvedører av glass og lukket løsning fra stue-/spisestuen.

Tre soverom med god størrelse og hvor hovedsoverommene har 2-fløyet balkongdør mot fransk balkong.

To flislagte  baderom hvorav begge har toalett og dusj. Hovedbadet har også kvaliteter som dobbel baderomsinnredning og badekar i tillegg til dusj.

Sove-/baderomsgang og stue-/kjøkkengang hvor begge er forbundet mellom den store hallen og stue-/kjøkkensonen i leiligheten.

Separat vaskerom med diverse skapinnredning, vegghengt skyllekum og side-by-side løsning for vaskemaskin og tørketrommel.

To boder hvorav et i tilknytning til spisekjøkken og et med inngang fra gang. Begge bodene er pent innredet med plassbygde oppbevaringsløsninger. Boden i innenfor hallen fungerer like fint som et garderoberom/walk in closet som et lagrings-/bodrom.

Bod utenfor leiligheten

Det tilhører sportsbod på ca. 5,5 m² i tilknytning til felles bodanlegg på nederste etasjeplan. Boden har faste vegger, plassbygde hyller og innlagt lys,

Garasjeplass i parkeringskjeller

Det tilhører garasjeplass i felles garasjekjeller med heis direkte opp til leiligheten. Se punktet "garasje" for ytterligere beskrivelse av denne.

Den flotte, solfylte og påkostede terrassen mot syd med flott utsyn

En av leilighetens "signaturer" kan trygt sies å være den flotte, romslige og solfylte terrassen. Med sine skjermende løsninger og fine kvaliteter blir uterommet nærmest som en "ekstra stue" å regne i sommerhalvåret. Samtidig utvider balkongen stue-/kjøkkenarealet på en flott måte. Takoverbygg går helt ut til rekkverket og gir flott overdekning som sammen med sidevegger skaper en lun og svært hyggelig atmosfære. Det er installert elektriske terrassevarmere i taket som forlenger terrasselivet når solen faller ned. Terrassen på ca. 16m² har konstruksjon og gulv i betong med overliggende, frostfrie fliser som forenkler vedlikeholdet. Rekkverket er av glass med overliggende håndløper av treverk. Det er også montert stikkontakter samt lys på vegg.

Planskisser over leilighetens inndeling

Vedlagt følger planskisse som illustrerer inndelingen av leiligheten. Denne er kun ment for å gi et innblikk hva angår rominndeling og muligheter i leiligheten. Skissen er ikke å anse som noen eksakt plantegning og den er ikke målsatt. Bod på kjellerplanet og den medfølgende garasjeplassen er ikke vist i planskisser.

Fellesutgifter og akontokostnader - hva er inkludert?

Leilighetens felleskostnader er pr. tiden kr 3.562,- pr. måned som inkluderer blant annet felles bygningsforsikring, service-/driftsutgifter til heis, vedlikehold, stell av utvendige fellesarealer (gressklipping, snømåking, stell av beplanting/strøing osv.), utgifter til forretningsførsel/revisor/styre, lys-/strøm i fellesarealer, brannvernsystem, rengjøring i fellesarealer, kostnader til drift-/vedlikehold av garasjeanlegg med mer. Varmtvannsforbruk (tappevann) er også inkludert i fellesutgiftene da dette kommer fra felles varmtvannssystem. For komplett oversikt over fellesutgifter, se regnskap/budsjett som følger av vedleggene i salgsoppgaven.

I tillegg til fellesutgiftene faktureres det følgende pr. måned fra forretningsfører:
Akonto gassforbruk: kr 300,- (avregnes senere mot målt forbruk)
Medieprodukter TV og Internett til leiligheten: 390,-

Arealer og fordeling per etasje

P-ROM/BRA/BTA ca. 131/137/142 m² - alt på ett plan.

Følgende rom er inkludert i oppgitt P-rom (primærrom):
Samtlige rom i leiligheten er inkludert i oppgitt primærrom med unntak av 2 stk. innvendige boder i tilknytning til leiligheten på til sammen ca. 6 m².

Arealer for kjellerbod, terrasse og garasjeplass er ikke medtatt i noen av de ovennevnte arealer.

De oppgitte arealer er hentet fra Tilstandsrapport utført av Takstmann Hans Holt. Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte rapport i salgsoppgave for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Standard

Interiørmessig fremstår leiligheten svært smakfull, delikat og nyoppusset med gjennomtenkte og helhetlige løsninger. Blant annet er parkettgulvene i leiligheten renovert, veggflater er oppusset, himlinger er nymalt og en rekke nye innredninger er plassbygget. Store og dype vindusflater slipper inn godt med naturlig lys.

Gulv og gulvbelistning:
Et vakkert gulv gir et rom et ekstra pent inntrykk og en god følelse, gulvet er "boligens femte vegg". Ved oppussingen er det klassiske eikeparkettgulv i samtlige rom nyslipt og oljet. I alle rom er det samtidig lagt nye gulvlister som setter et stilfull preg på rommene - det er benyttet ca. 120 mm høye malte trelister inkl. topplist som tilfører et eksklusivt preg! På baderommene og i leilighetens separate vaskerom er det flislagte gulv med varmekabler.

Innervegger, himlinger m/spotbelysning og takbelistning:
Alle innvendige vegger er nymalt i farger og sammensetninger valgt ut av fargekonsulent. Glatte overflater og ikke minst lune og tidsriktige farger gir et flott, lunt og gjennomtenkt helhetsinntrykk. På hovedsoverommet er det tapetserte vegger. I nedsenkede himlinger er det nymalte gipshimlinger og nyinstallerte LED-downlights med hvite og diskre armaturer med dimmerfunksjon. I leilighetens øvrige himlinger er det vesentlig nymalte betonghimlinger. Det er nye, brede og kraftige taklister på ca. 80 mm som henter opp de eksklusive gulvlistene i alle rom med unntak av på spisekjøkkenet, i de innvendige bodene og på våtrommene.

Den svært romslige stue-/spisetuen med peis, utgang til terrasse og vinduer mot tre sider:
Stuen er imponerende romslig og har rikelig med plass til flere "avdelinger" - alt i en åpen og sosial løsning. Med vinduer i både syd, vest og nord tilbyr rommet suverent lysinnfall. Tross rikelig med vindusflater særpreges rommet likevel av god veggplass. Leiligheten er opprinnelig tegnet med fire soverom, og valget med tre soverom hvor det fjerde i stedet ble tillagt stuen resulterte i ekstra god plass for spisestuemøbler. I tillegg til god plass for flere soner for sofa-/loungemøbler, gir stuen plass for et godt langbord med plass til større venne-/familieselskap. Taklyset over spisestuebordet er tilknyttet bryter med dimmerfunksjon. I motsatt side av spisestueavdelingen fører den doble verandadøren deg ut til den store terrassen. Verandadøren er strategisk plassert i overgangen mot kjøkkenet slik at uterommet enkelt nås fra begge rom. Det brede og dype vinduet i syd, mot terrassen, sørger for en hyggelig stemning i sammenheng med uteplassen og utsikt til områdets velstelte grøntanlegg.  Gasspeisen gir ekstra godt med varme i vinterhalvåret og skaper hyggelig stemning når mørket faller på i vinterhalvåret!

Kjøkken med spiseplass og tilknyttet bod som er innredet:
Kjøkkenet har en sentral plassering i leiligheten. Skyvedøren fra stuen sørger for en fin sammenheng mellom de sosiale rommene, så her kan man tilberede dagens måltid samtidig som man har fin nærkontakt med terrassen eller vil føre en god samtale med hjemmets gjester i stuen. På samme tid sørger skyvedøren for at man kan skjerme rommet på dager hvor det er ønskelig. Stort og dypt vindu mot terrassen skaper en spesiell stemning. I kombinasjon med sydvendt vindu ved spiseplassen har kjøkkenet et flott lysinnslipp. Kjøkkenet har også inngang via skyvedør fra gangen i forlengelsen av leilighetens store hall. Kjøkkenets tilknyttede bod er elegant innredet med nye og plassbygde hyller som tilbyr oppbevaringsplass - dette rommet har for øvrig et lite vindu på sydveggen.
Innredningen fra HTH er fra byggeåret, men malt i forbindelse med oppussingen av leiligheten. Det er godt med skap-/benkeplass og godt med benkeplater sørger for god arbeidsplass. Kjøkkeninnredningen har både over-/underskap, det er klassiske fliser over solide heltre benkeplater og oppvaskkummen har praktisk sidekum. Innredningen med malte heltredører er pent tilpasset øvrige fargevalg, og alt av hvitevarer medfølger:

º Oppvaskmaskin fra Bosch 
º Stekeovn integrert i underskap fra Gorenje
º Induksjon steketopp fra Gorenje nedfelt i benkeplate
º Kombinert kjøle-/fryseskap fra Bosch
º Mikrobølgeovn i overskap fra Bosch
º Ventilator fra Flexit med utlufting til felles kanalsystem

Den store og brede hallen med skyvedørsgarderobe og tilknyttede ganger:
Den lyse og ikke minst store hallen ønsker deg og dine gjester velkommen inn i leiligheten. I tillegg til garderobeplass byr rommets størrelse på mulighet for innredning av valgfrie møbler. Hallen har en praktisk og plassbyget to-dørs skyvedørsgarderobe med takhøye speildører. I garderoben er det innredning med blant annet overhylle og hengeanordninger som gir god plass for ytterklær og skotøy. De innfelte downlightsene i himlingen gir god belysning, og rommet oppleves som romslig og bredt med plass for  ytterligere møbler/garderobeanordninger hvis ønskelig. En av leilighetens to porttelefoner er plassert i hallen. Rommet fører videre til sove-/baderomsgang på den ene siden og til kjøkken-/stuegang på den andre - begge rommene har innfelte downlights i taket. Hallen har også inngang til en av leilighetens to innvendige boder hvor det er rikelig med plassbygde hyller fra gulv til tak, integrerte kommoder, anhengshylle og overskap.

Det lyse og romslige hovedbadet:
Hva er ikke mer behagelig enn å komme inn på et varmt, lunt og delikat bad på morgenen? Hovedbadet er romslig og byr på nær sagt "alt" med inngang vis a vis hjemmets tre soverom. De lyse grå gulvflisene med underliggende varmekabler skaper lun og moderne fargekontrast til de lysere og klassisk veggflisene. Det stor antall nyinstallerte downlights i himlingen sørger for god belysning. Baderommet særpreges av rikelig med baderomsinnredning med nymalte dører i samme fargetema som leilighetens øvrige valg. Underskap med fire dører gir god oppbevaringsplass. Integrert og bredt speil over servantbenk med doble servanter tilfører rommet enda en flott kvalitet med moderne løsning. Badet er videre innredet med både dusj og badekar. Romslig, flislagt dusjnisje m/herdet glassdør m/sidefelt er adskilt av en flott skillevegg mot badekar m/dusjanretning. Legg også merke til det nye og påkostede vegghengte toalettet fra Geberit - her tilbys det aller nyeste på markedet med elektronisk spyletoalett som også inkluderer fjernkontroll på magnetisk oppheng.

Leilighetens baderom nummer to:
Med to baderom har leiligheten både ekstra dusj og ekstra toalett. Rommet er mindre enn det store hovedbadet. likevel er det innredet med både romslig dusjnisje m/glassdør og sidefelt, vegghengt toalett og servant med et mindre underskap for noe oppbevaringsplass. Badet har også en plassbygget/flislagt hylle i sonen ved integrert veggspeil. Også dette rommet har flislagte vegger, flislagt gulv med varmekabler og nyinstallerte LED downlights i tak.

Separat vaskerom med diverse innredning:
Eget vaskerom er enda en av leilighetens fortreffeligheter. Rommet er godt arealutnyttet med nymontert 3-dørs overskap med ekstra høye dører som gir god oppbevaringsplass, side-by-side løsning for både vaskemaskin og tørketrommel og veggmontert vaskekum m/praktisk dusj-/spylearmatur. Gulvet er flislagt med varmekabler.

Leilighetens tre soverom:
Leilighetens tre soverom ligger samlet i leilighetens "nordre fløy" hvor alle rommene har nordvendte vinduer som gir en svalende effekt. 

Hovedsoverommet har to-fløyet balkongdør ut til fransk balkong og byr på god plass for både stor dobbeltseng, nattbord og oppbevaringsmøbler. All innredning med hyller etc. i eik er tilpasset rommet og medfølger. 3-dørs skyvedørsgarderobe med god oppbevaringsplass fyller en av langveggene. Garderoben er innredet med hyllesystemer i hver ende, hengeanordninger og langsgående overhylle. Soverom 2 er innredet med tanke på at rommet også kan fungere som et kontor hvis ønskelig, likevel er det fortsatt avsatt plass til seng i rommet. Langveggen mot hovedsoverommet har plassbygde hyller fra gulv til tak i hele rommets lengderetning. Leilighetens tredje soverom er plassert nærmest hallen og har plass til garderobeskap i tillegg til den naturlige plasseringen av seng.

Elektrisk anlegg:
Elektrisk tavleskap med automatsikringer. Det er innlagt 50 A hovedsikring. 20 A sikring til steketopp, for øvrig 16 A til øvrige kurser med unntak av 1 stk. 10A kurs. Tavleskapet har også integrert telleverk for eget gassforbruk.

Øvrig om teknisk utstyr og detaljer:
* Utvendige persienner til alle stuevinduer med unntak av til dobbel verandadør
* Sydvendt  hovedvindu har elektrisk styring til persienner
* To speilede solide innerdører med kvalitetspreg
* Callinganlegg både på kjøkken og i hall tilkoblet byggets hovedinngang
* Nær alt av lysarmaturer er utskiftet i 2016
* Seriekoblet felles brannvarslingssystem i bygget
* Inngangsdør type branndør B- 30 og 35 db lyddør.
* Felles varmtvannssystem - man slipper å oppta plass til egen varmtvannstank
* Glassoverbygg v/felles inngangsparti med tablå for ringeklokker
* Felles postkassesystem ved byggets hovedinngangsparti
* Felles søppel-/renovasjonsløsning innvendig i bygget på nederste etasjeplan
* Relé med automatisk av-/på bryter for belysning i fellesgang
* Automatisk døråpnersystem for hovedinngangsdør på bakkeplanet

Parkering og egen garasjeplass

Det tilhører egen garasjeplass i byggets garasjekjeller, merket med nr. "321". Garasjeplassen ligger svært gunstig plassert, like ved døren ut fra egen trappe-/heisgang. Garasjeanlegget har innkjøring fra leilighetsbygget helt øst i området hvor det er automatisk portåpner for anlegget som ligger sammenhengende under bygningene. I sameiet er det vedtatt av seksjonseierne har anledning til å installere El-lader for ladbart kjøretøy. Dette må evt. gjøres for egen kostnad.

På sameiet sin eiendommen er det også rikelig med asfalterte felles gjesteparkeringer som er avmerket på nordsiden av bygningene. For øvrig er det oppmerket gateparkering etter kommunale regler langs Trudvangveien.

Bygninger og byggemåte

Eierleilighet bygget i 2003. Sameiets leiligheter er fordelt på fem hus, fire hus med 18 til 19 leiligheter og et hus med fire leiligheter oppført i dels betong og dels treverk med etasjeskiller i betong. Bebyggelsen er konstruert med yttervegger i betong og beiset ytterkledning/bindingsverk av tre. Vinduer av type innadslående og fastkarmvinduer med to- lags energiglass. Felles trapper og heis. Etasjeskiller i betong. For ytterligere beskrivelse av byggemåte og bygningens tilstand henvises det til vedlagte tilstandsrapport utført av takstmann/byggmester Hans Holt.

Oppvarming

Leiligheten har varmekilder fra elektrisitet i tillegg til gasspeis.

Elektrisk oppvarming med veggmonterte panelovner og varmekabler på begge baderommene og på vaskerommet. Alle panelovnene i leiligheten er nye fra 2016.

Gasspeisen i stuen er tilknyttet felles gasstankforsyning med måleravlesning hvor man betaler etter eget forbruk, avregnet i forhold til akonto innbetaling. Peisen er enkel i bruk, termostatstyrt og av/på bryter montert på vegg. Det er også uttak for gass på terrassen med mulighet for bruk av gassgrill dersom ønskelig.

Sameiets felles selveiertomt på over 7 mål og beskrivelse av denne

Sameiet Solvang terrasse ligger på en selveiet fellestomt på 7.660,4 m² som tilhører sameiet. Tomten har et fint opparbeidet og luftig fellesareal med pen beplantning og steinlagte stier mellom bygningene.

Det er lagt stedstilpasset belegningsstein og brostein/gatestein i gårdsrom og foran inngangspartiet. Trapper av granitt tar deg inn til fellesarealene fra gangvei på lavere terrengnivå. Gjesteparkeringsplasser er asfaltert, og det er anlagt pent tilpasset belysning til både gangarealer og adkomstarealer.

Grøntanlegget mellom bygningene består også av hageplen, diverse bed m/grantittkanter, belysning og flott variasjon av prydbusker som i det vesentlige er vintergrønne. Det klippes gress, vannes beplantet skråning mot Trudvangveien og besørget snømåking med ekstern innleid hjelp.

Eier

Salvesen Erik Thorne

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og offentlig avløp.

Trudvangveien er offentlig vei, kommunal.

Reguleringsopplysninger

Eiendommen ligger innenfor reguleringsplan for Tønsberg gressbane datert 11.10.2000 med tilhørende reguleringsbestemmelser hvor eiendommen er regulert til boligbebyggelse. I kommuneplan/kommunedelplan for 2018 - 2030 ligger eiendommen innenfor et område avsatt til tilsvarende formål, ref. seneste plan av 22.05.2019.

Eiendommen omfattes ikke av en bebyggelsesplan etter eldre plan og bygningslov, og ligger ikke innenfor et område med nedlagt midlertidig forbud mot tiltak. Det er ikke igangsatt planleggingsarbeider på et område som inkluderer/berører eiendommen, og det eksisterer ikke planforslag som berører eiendommen. Alle opplysninger er innhentet av megler fra Tønsberg kommune.

Adkomst - hvordan finner man frem til Trudvangveien 59 og Solvang terrasse?

Kjør Stenmalveien fra sentrum mot Eik. Ta så Trudvangveien til høyre i lysregulert kryss ved Tønsberg Gressbane. Innkjøring til leilighetene ligger like deretter med innkjøring inn til Gressbanen på venstre side. Hovedinngangen til leilighetene og heisanlegget i nr. 59 ligger på byggets nordside, ut mot Tønsberg gressbane.

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Se også vedlagte kart/nabolagsprofil for nærmere beskrivelse. Det vil bli skiltet med meglers visningsbukker frem til eiendommen ved fellesvisning.

Reiserute frem til eiendommen:
Ved å trykke på kartet til høyre i nettannonsen, får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon og frem til eiendommen.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 09.10.2010. Ferdigattesten inkluderer også byggets garasjeanlegg. Kopi av denne kan fås ved henvendelse til meglerkontoret.

Prisantydning

6 900 000,- / Fellesutgifter: 3 562,- pr. mnd

Beregnet totalkostnad

6 900 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 172 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 900 000,-)) -------------------------------------------------------- 181 242,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 7 081 242,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Sameiet Solvang Terrasse - kortfattet beskrivelse

Sameiets sammensetning: Sameiet Solvang terrasse består av 78 boligseksjoner med adressene Trudvangveien 45 - 51 og 55 - 65. I tillegg er garasjeanlegget sameiets seksjon nr. 79. Samtlige bygninger ligger på matrikkelen gbnr. 1011/202 i Tønsberg kommune. Sameiet er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 886477392.

Sameiebrøk for denne leiligheten: 138/9907.

Forretningsfører i sameiet: OBOS Eiendomsforvaltning AS ved Madeleine Sundin, madeleine.sundin@obos.no.
Styreleder i sameiet: Randi Lindestad - beboer ved Solvang terrasse - Trudvangveien 65.

Arbeidskapitalen i sameiet fremkommer i balansen ved å trekke kortsiktig gjeld fra omløpsmidler og viser sameiets likviditet. Arbeidskapitalen pr. 31.12.2019 var kr 4 602 679,-.

Felles lån: Sameiet Solvang Terrasse har ingen lån.
Andel av felles formue: Leilighetens andel av felles formue var per 31/12-2020 kr 55 356,-.

Verdt å merke seg ved det å bo i et boligsameie: En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25. Det kan ikke erverves mer enn to boligseksjoner i et sameie av en og samme juridiske person/selskap, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd. Ytterligere informasjon om sameiet og pågående saker etc. finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører sammen med seneste vedtatte årsrapport. Disse dokumentene finnes som vedlegg i PDF-salgsoppgave. Løpende informasjon om sameiet kan også leses på sameiets egne hjemmeside www.solvangterrasse.no.

Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Tilstandsrapport

Det foreligger tilstandsrapport utført av Sertifisert takstmann/byggmester Hans Holt med befaringsdato 28.04.2021. Tilstandsrapporten følger som vedlegg til salgsoppgave.

Tilstandsrapporter er utvidede tekniske rapporter utarbeidet av autoriserte takstmenn. Tilstandsrapport gir en vurdering og beskrivelse av eiendommens byggverk og bygningsdeler som takstmannen har observert, og som normalt vil være av betydning ved salg av eiendommen. Det er opp til selger å avgjøre hvorvidt det skal  innhentes slik rapport eller ikke ved salg av eiendom.

Tilstandsgrader i rapporten består av TG-1 i 9 av 10 vurderinger for denne leiligheten. Den har 1. stk. TG-2 og ingen TG-3. TG-2 er gitt på et av leilighetens to bad med kommentar "Ingen fukt registret. Ut fra alder på nær 20 år fremstår badet i god tilstand. Vurdering TG- 2 er vurdert ut fra
alder og levetidsbetraktninger". TG-0 benyttes ikke ved denne type Tilstandsrapporter og TG1 er således angitt tilstandsgrad med "beste karakter" og svakeste symptomer. Rapporten konkluderer med at "Boligen er normalt godt bygget og godt vedlikeholdt av eier siden kjøp og overtakelse i 2016. Felles bygningsdeler og konstruksjoner er ikke vurdert men kort beskrevet".

Det vises forøvrig til rapportens øvrige beskrivelser med detaljer og tilstandsvurderinger.

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter E

Energiforbruk av strøm pr. år er beregnet til 9 289 kWt. Forbrukstall er innhentet av megler fra strømleverandør (Lede) og er estimert årlig snittforbruk basert på reelt forbruk i boligen de seneste 3 år. Beregnet årsforbruk gir kun en indikasjon av forbruk gitt dagens situasjon. Endring av forbruk må forventes utfra ny eiers forbruksmønster og aksepteres av kjøper. Det opplyses at leiligheten har hatt begrenset bruk i oppgitt forbruksperiode. Strømforbruk/energiforbruk vil variere blant annet avhenge av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, forbruksmønster etc.

Forsikring

Nemi Polisenummer: 32271331

Ovennevnte polise er felles bygningsforsikring tegnet av sameiet. Utgiftene til denne inngår i fellesutgifter. Evt. innbo-/løsøreforsikring må bekostes og besørges av leilighetseier.

Kommunale avgifter

De kommunale avgiftene for leiligheten er per tiden årlig 11 192,-. Avgiftene dekker Tønsberg kommune sin leveranse av vann, avløp og renovasjon (søppel).

Forholdet til eiendomsskatt

Det er pr. tiden ikke eiendomsskatt i denne delen av Tønsberg kommune.

Forholdet til forkjøpsrett

Det er ingen forkjøpsrett i forbindelse med omsetning av denne leiligheten.

Utleiemuligheter for eiendommen

Leiligheten består av 1. stk. boenhet, den har ingen ekstra utleiedel utover denne. Selve leiligheten kan fritt leies ut dersom ønskelig etter beskjed til forretningsfører og styret.

Sameierne kan fritt omsette eller leie ut sin seksjon, dog må forretningsfører og styret få melding for registrering. Garasje kan kun overdras sammen med leilighet eller til en av sameierne som ikke har garasje fra før. Det er ikke tillatt å leie ut/låne ut garasjeplass i fellesanlegget samt parkeringsplasser på sameiets eiendom til utenforstående som ikke bor i sameiet. Opplysninger iht. sameiet sine vedtekter, §4.

Skattemessig formuesverdi (tidligere kalt ligningsverdi)

Formuesverdi dersom eiendommen benyttes som primærbolig: 1 198 483,-
Formuesverdi dersom boligen benyttes som sekundærbolig: 4 314 538,-

Oppgitte beløp er innhentet fra Skatt sør og er senest kjente verdi som er for inntektsåret 2019. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Forholdet til evt. boplikt, konsesjon og odel

Det er ikke boplikt, konsesjon eller odel knyttet til boligseksjonen.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd. til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av salgsoppgave. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen med mindre det tydelig fremkommer i salgsbeskrivelsen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Særskilt for denne leiligheten: Lysekrone over spisestue og tilpassede gardiner inkl. gardinstenger medfølger inkludert i kjøpesummen dersom ønskelig. Vaskemaskin og tørketrommel (nytt 2016) og vegghengt TV-skjerm i stuen kan evt. medfølge etter nærmere avtale.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Finn.no: Visningstekst

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i finn-annonsen påmelding. Dette gjør vi for å unngå spredning av smitte ved at for mange er på visningen samtidig. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte senest 4-fire-timer før annonsert tidspunkt for visning vil ikke bli avholdt. NB: Dersom du er i risikogruppen, ber vi deg kontakte megler.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Hvis mulig, vennligst angi ønsket/evt. betinget tidspunkt for overtagelse ved inngivelse av bud. Evt. ønske som relativt rask overtagelse kan imøtekommes hvis ønskelig. I følge opplysningsbrev fra forretningsfører kreves det ikke styregodkjenning av ny seksjonseier.

Dyrehold

I følge sameiets ordensregler er det tillatt med husdyr, men eier må påse at de ikke er til sjenanse for andre.

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, ordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nettsalgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Dokumentene finner du som vedlegg til PDF-salgsoppgave.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler. Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår hvor kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Følgende er tinglyst og medfølger ved salg iht. grunnboksblad på eiendommen: 

Heftelser:
2003/1754-3/91. Erklæring/avtale av 12.02.2003. Denne seksjon har tilleggsdel - bygning. Gjelder denne registerenheten med flere.

Grunndata:
2003/1754-1/91. Seksjonering av 12.02.2003. Opprettet seksjoner: snr.: 24. Formål: Bolig med sameiebrøk: 138/9907. Bestemmelser om tilleggsdel, se under servitutter. Gjelder seksjon nr. 1 - 78.

Rettigheter på andre eiendommer:
2001/12416-1/91. Bestemmelse om veg av 13.09.2001. Overført fra: 3803-1011/202. Gjelder seksjon nr. 1 - 79.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Nyttig informasjon ved kjøp av brukt bolig

Når du kjøper brukt bolig er det viktig å ha riktige forventninger og du må ikke tro den er som en «ny» bolig. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Åpenbare og synlige feil og mangler behøver ikke være beskrevet i salgsoppgaven eller i vedleggene. Vi anbefaler at eiendommen besiktiges og oppfordrer interessentene til å sette seg grundig inn i opplysningene som gis i salgsdokumentene, slik at negative overraskelser unngås. Forhold som kunne vært oppdaget på visning, er normalt ikke en mangel. Du må ha som utgangspunkt at bruksslitasje, aldersforringelse, værpåkjenninger med videre forverrer tilstanden gradvis. Husk at alle bygningsdeler og tekniske installasjoner har begrenset levetid. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig avvik relativt strengt, det vil si at noen negative overraskelser må forventes og aksepteres. Det kan foreligge en mangel dersom selger har holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger, og dette har innvirket på avtalen. Dersom du oppdager forhold du mener er vesentlige og som kan være en mangel, stiller avhendingsloven krav om at du reklamerer snarlig og «innen rimelig tid» overfor boligselgerforsikringsselskapet/selger. Vi anbefaler at du reklamerer umiddelbart og senest innen to måneder etter at du oppdaget eller burde oppdaget mangelen.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jesper Snekkestad

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jesper Snekkestad

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?