Til innholdet

Sjelden mulighet 30 meter fra sjøen! Nydelig eiendom på nesten 2,2 mål med panorama over Oslofjorden! Ingen boplikt.

Ringshaugveien 140
Prisantydning 6 990 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 141
BRA: 181 m²
Soverom: 4
Byggeår: 1935
Tomtareal: 2156 m²
Få salgsoppgave

Ansvarlig megler
Tor Fredrik Westrum Lindman

Tor Fredrik Westrum Lindman

Finn.no: Lokalområde

Tønsberg/Ringshaug

Adresse

Ringshaugveien 140 3150 Tolvsrød

Adkomst

Fra Tønsberg følger man skilting mot Åsgårdstrand. Ta til høyre mot Ringshaug i rundkjøringen ved Gauterød. Følg så Ringshaugveien helt til du får Ringshaugveien 140 på venstre hånd. Det vil bli skiltet ved fellesvisninger.

Beliggenhet

I Ringshaugveien 140 bor du "midt i smørøyet", da dette virkelig er beliggenheten som har nesten "alt"; Særdeles barnevennlig, solrikt, sjønært og kort vei til en rekke fasiliteter for store og små! Ikke rart dette er en av Tønsberg sine mest populære steder å bo uansett alderstrinn.

Enten du liker deg best på land eller på sjøen i båt, ligger området perfekt til med tanke på tilgjengelighet. Nesten rett utenfor døren ligger svært populære Skallevoldstranda, og rett bort veien kanskje Vestfolds flotteste badestrand - Ringshaugstranda. Disse er svært populære sommerstid, men vel så populære på øvrige årstider takket være den flotte kyststien som er anlagt. Her kan man gå kilometerlange turer langs sjøen på oppmerket kyststi. Karlsvika og Essoskogen som man rusler bort til på noen minutter har nydelige rekreasjonsområder, skogsstier og badeplasser.

En kort gåtur til Vallø Båthavn gir deg anledning til direkte adkomst til den flotte Nøtterøy- og Tjømeskjærgården med båt.

Fra Ringshaugveien 140 har man kort vei til barne- og ungdomsskole på Ringshaug og en rekke barnehager. Det er gangavstand til en rekke idrettsplasser som blant annet Flint idrettsforening sitt uteanlegg og Slagenhallen. Ved Ringshaugstranda ligger den populære lekeplassen Leikvin som er sjeldent stor med spennende lekeapparater og som er et yndet samlingssted for både barn og foreldre.

Fra området er det kun ca. 5-6 km til Tønsberg sentrum med Tønsberg brygge, kulturhus, jernbanestasjon og et stort antall restauranter og serveringssteder. Bussholdeplass med mange avganger i timen finnes rett borti veien. Det er også gangavstand til Tolvsrødsenteret med en rekke sentrumsfunksjoner som bl.a. café, restaurant, apotek, lege- og tannlegesenter, dagligvareforretninger og en rekke andre servicetilbud. Det er også kort vei til Olsrød park med en rekke butikker, servicetilbud, "badeland", Level treningssenter m.m.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1935, tilbygget/ombygget i 1972

Bygninger og byggemåte

Kjeller/underetasje: Vindfang, hall, soverom, 2 boder og garasjerom.

1. etasje: Entré, kjøkken, stue, 3 soverom og bad.

Anneks på 20 kvm med 2 innredete rom.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Bygget er fundamentert med støpte såler og grunnmurer er oppført i leca og støpte murer. Yttervegger i bindingsverk og reisverk som er utvendig panelt. Sperretak med valmtak form er tekket med betongstein.

Antall rom

Oppholdsrom: 1, Soverom: 4, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 141 kvm, Bruksareal: 181 kvm, Bruttoareal: 196 kvm

1. etasje: 118/118 kvm P-rom/BRA
Kjeller/underetasje: 23/63 kvm P-rom/BRA

Standard

Eneboligen som opprinnelig er fra 1935 har senere blitt tilbygget og ombygget i 1972. Av det som er gjort i senere tid, kan nevnes sydveggen som ble kledd om i 2018, varmepumpe montert ca. 2016 og nye atomatsikringer i 2015. Nedgravd brenselstank er sanert i 2019.

Boligen har en fin planløsning, der man har alle nødvendige funksjoner på ett plan. Man har to innganger til boligen, der hovedeinngangen befinner seg i underetasjen. Her er et vindfang med adkomst til et av husets fire soverom. Innenfor vindfanget er en romslig hall med adkomst til 2 boder samt en flott trapp som leder til hovedetasjen.

Hovedetasjen har en spennende løsning med to forskjellige nivåer. Trappen leder opp til en lun og koselig stue med vedovn. På dette nivået er det også 3 soverom og utgang til en nydelig, skiferlagt terrasse. Den sydvendte terrassen er av god størrelse og ligger godt opp i høyden, slik at man har flott oversikt og utsyn over Oslofjorden - helt over til Østfold! Fra terrassen kommer man videre til hagen og de fine uteplassene som finnes ulike steder på tomta; i terrenget på nedsiden, den lune steinlagte plassen på vestsiden samt terrassen ved annekset. Dette er forøvrig innredet med 2 rom, og kan med en kjærlig hånd bli et nydelig sted for sommergjestene å overnatte!

Boligen har videre en lys og romslig stue i tillegg til den beskrevne. Et par trappetrinn nedenfor er hovedstuen med et meget stort vindu hvorfra sjøutsikten er praktfull! Her kan man lene seg tilbake i godstolen og se på dette "maleriet" som er i stadig endring. I tilknytning til denne stuen er kjøkkenet. Et stort og godt rom med rikelig med innredning i hvit profil fra 90-tallet. Vaskemaskinen har tidligere stått her. Det er plass til et stort spisebord ved kjøkkenvinduet, hvor den samme utsikten kan nytes.

Badet er av eldre dato og må påregnes å pusses opp. Det er innredet med badekar, wc, servant i innredning samt en stråleovn for oppvarming. Ved badet er en gang som tidligere var husets hovedinngang. Denne leder til husets vestvendte, steinlagte terrasse og den koselig hagen.

Dette er en eiendom av de sjeldne og som bare MÅ oppleves! Velkommen til visning!

Oppvarming

Kombinert ved og parafinovn i stue, men parafindel er frakoblet. Forøvrig elektrisk oppvarming med bl.a. varmepumpe i stue.

Nedgravd glassfibertank er sanert i 2019. Jobben ble utført av et profesjonelt firma.

Parkering

I garasje integrert i boligen samt god plass til flere biler i innkjørsel.

Areal og eierform

Areal: 2 156 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Eiendommen er samlet på 2156 kvm og er en nydelig eiendom i umiddelbar nærhet til sjøen. Fra tomtegrensen er det 30 meter til sjøen, og uansett hvor man er på tomta har man panorama over Oslofjorden. I tillegg til den flotte utsikten har man her nær kontakt med havet, og kan både kjenne den friske sjølufta og høre bølgene bruse.

Eiendommen består av 2 bruksnumre; bnr 67+237. Innkjørsel er asfaltert, og ellers består eiendommen av ulike nivåer, hvor det flere steder er etablert terrasser og uteplasser. Området foran huset er et stort, plenlagt areal, ideelt for lek. Bak huset er det også plenlagte områder, men mye er naturtomt på denne siden. På den sydvestlige delen av tomta er det mer kupert. Her kommer en godt oppi høyden og kan virkelig nyte utsikten over havet og mot Østfold.

Det understrekes at rød avmerking av tomtegrenser på hovedbilde er å anse som ca. Avvik kan forekomme. Se vedlagte kart i prospekt for mer nøyaktige grenser.

Den sjeldent flotte beliggenheten og meget store tomteareal gjør dette til en særdeles spennende eiendom med stort potensial!

Eier

Helge Jan Andersen

Vei, vann og avløp

Offentlig.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i uregulert område. Ihht kommuneplan vedtatt 03.02.2016 er området avsatt til veg - nåværende, bebyggelse - nåværende og gang/sykkelvei - fremtidig.

Det er i kommuneplan tegnet inn en gang- og sykkelvei på denne siden av Ringshaugveien. Når og om denne kommer, vites ikke.

Tinglyste rettigheter og servitutter

1950/1814-1/91  Erklæring/avtale  
08.05.1950 
Bestemmelse om felles vannverk/ledning

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Opprinnelig del har ikke ferdigattest. Tilbygg har ferdigattest datert 04.05.1973.  Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Prisantydning

6 990 000,-

Beregnet totalkostnad

6 990 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 174 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 990 000,-)) -------------------------------------------------------- 187 192,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 7 177 192,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Jan-Erik Rossavik Takstdato : 13.05.2019 Formuesverdi : 974 153,- Sekundær formuesverdi : 3 506 952,-

Oppgitt ligningsverdi er kun for bnr. 67. Skatteetaten har ingen ligningsverdi for tomten (bnr 237).

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter G

Kommunale avgifter

Kr. 10 463 pr. år Kommunale avgifter for 2019 dekker vann, avløp, renovasjon og feiing.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tønsbergs Blad 220519 (Kr.4 500) Markedspakke (Kr.15 995) Dronefoto (Kr.2 200) Tønsbergs Blad 05.06.19 (Kr.4 500) Oppløft finn (Kr.1 200) Tønsbergs Blad 07.08.19 (Kr.4 500) Oppløft på finn (Kr.1 200) Tønsbergs Blad 29.01.20 (Kr.4 500) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 6 990 000,-) (Kr.55 920) Tilretteleggingshonorar (Kr.15 495) Drone (Kr.2 500) Totalt kr. (Kr.117 385)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Tor Fredrik Westrum Lindman

Eiendomsmegler MNEF

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Tor Fredrik Westrum Lindman

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?