Til innholdet

Sjelden anledning - Panorama sjøutsikt og sen kveldssol - 4(6) sov - 2 kjk - Meget pent opparbeidet eiendom!

Øvre Smidsrødvei 3
Prisantydning 5 700 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 185
BRA: 199 m²
Soverom: 4
Byggeår: 1926
Tomtareal: 1058 m²
Få salgsoppgave

Ansvarlig megler
Lars Ole Wittingsrud

Lars Ole Wittingsrud

Kort om eiendommen

Øvre Smidsrødvei 3 er en sjeldent flott beliggende og opparbeidet eiendom med sjarme og sjel. Her har du en bolig som opprinnelig er fra 1926, med klassiske detaljer og særpreg både inn- og utvendig. Boligen ble tilbygget i 1997 og nærmest totalrenovert i 2012 og bærer preg av nøye og godt vedlikehold gjennom alle år.

Kort oppsummert;
- Nydelig beliggende med panoramautsikt mot fjorden, Kalvetangen og innseilingen til Tønsberg.
- Sol fra morgen til kveld.
- Boligen har innredet hybel i underetasje (ikke søkt godkjent) med egen inngang.
- Totalt 4 soverom (med mulighet for fler) og 2 bad (+1 toalettrom)
- Gjennomgående god standard
- Nytt, stort bad med ekte "spa-følelse" fra 2012 med dør ut til hagen
- Nye overflater og romløsning i stue og kjøkken i 2012.
- Utvendig totalrenovert og tilbygget i 1997 med kledning, vinduer, dører og taktekking.
- Innredet og isolert anneks fra 1998 med innlagt strøm.
- Nytt drivhus i 2019.
- Pavlijong med gamle vinduer fra Ullevål hageby på terrassen med sjøutsikt.
m.m.

Boligen bør sees! Velkommen til visning.

Finn.no: Lokalområde

TEIE

Adresse

Øvre Smidsrødvei 3 3120 Nøtterøy

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Z-eiendom. Velkommen til visning!

Beliggenhet

Eneboligen har en høytliggende og fri beliggenhet i terrenget med panoramautsikt mot Oslofjorden i øst, mot Slottsfjellet over Teie mot nord og mot Teieåsen mot vest. Nydelige solfrohold med sol fra morgen til kveld.
Boligen er beliggende i et veletablert og populært boligområde, lengst syd på Teie.

Boligen ligger ca 2,5 km sør for Tønsberg sentrum. Området har nærhet, og gang/sykkelvei til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og gode servicetilbud. Kun 800 meter til Teie torv med med butikker, bank, post, vinmonopol m.m. Nydelige turområder i Teieskogen m.m.
Kun få minutters gange til Rosanes og Rosahaugparken med strand og båtmarina.
Kommunesenteret Borgheim ligger ca. 2 km unna. Her er det idrettshall, Tuftepark og beachvolleyball-bane, m.m. Nøtterøy Golfklubbs flotte baneanlegg ligger på Hella, like ved Borgheim. Videre er det kort vei til lekeplass, skiløyper og svømmehall. Ved ungdomsskolen Teigar  ligger Nøtterøyhallen og et flott utendørs idrettsanlegg med en rekke fotballbaner og 400 m friidretts-løpebane.

Nøtterøy er kjent for sin vakre skjærgård, men hovedøya har også fine muligheter for turer i skog og mark. Det er relativt kort vei til fjorden og Øhrebukta, samt gang- og sykkelvei over til Føynland. På Føynland ligger Fjærholmen som er kommunens største og kanskje fineste badeplass. Stedet byr på sandstrand, svaberg, gresslette med lekeapparater og god plass for solbading.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1926, tilbygget i 1997 og modernisert i 2012
Anneks oppført i 1998.

Bygninger og byggemåte

Enebolig bygget i trekonstruksjon over mur.

Innhold:
1.etg.: entré/gang, flislagt bad med utgang til hage samt massasjebad, dusj, servantinnredning og nisje for vaskemaskin og tørketrommel. Bod/walk-in-closet. Soverom. Stue og kjøkken i åpen, vinklet løsning med utgang til terrasse.
2. etg.: soveromsgang, loftstue (mulig soverom), soverom som kan deles i to, samt hovedsoverom med tilknyttet toalettrom.
U.etg.: lagringsbod, gang med dør inn til innredet hybel.
Hybel; entré med egen inngangsdør, stue og kjøkken i åpen løsning, soverom, bad med badekar, servantinnredning, wc og opplegg for vaskemaskin.

Anneks:
1.etg.: åpent rom med plassbygde senger.

Carport/bod:
Parkeringsplass og sportsbod i bakkant.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Antall rom

Soverom: 4, Bad: 2, Ekstratoalett: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 185 kvm, Bruksareal: 199 kvm, Bruttoareal: 224 kvm

Enebolig;
1.Etasje: 90 / 96 kvm p-rom/BRA
2.Etasje: 53 / 53 kvm p-rom/BRA.
U.Etasje: 42 / 50 kvm p-rom/BRA. (Innredet hybel utgjør 42 kvm). Enkelte kjellerrom tilfredsstiller ikke krav til målbarhet da takhøyden er mindre enn 190 cm. Takhøyde på soverom og bad på hhv. 202 cm og 190 cm. Rommene er likevel medregnet som primærrom iflg takstmann.

Anneks:
1.Etasje: 10 kvm BRA.
Carport og bod i underetasje kommer i tillegg til målte arealer.

Standard

Enebolig med gjennomgående meget god standard. Her kommer man inn i en bolig som man kan flytte rett inn i, uten å nødvendigvis måtte gjøre noe.
Det ble i 2012 gjort en større renovering av innvendige overflater og løsninger, samt at boligen i 1997 ble tilbygget og totalrenovert utvendig.
Særdeles lyst og pent innredet med eikeparkett på overflater i stue og kjøkken i 1.etg., samt malte panelte overflater på vegger. Gipsede og malte himlinger fra 2012. Nydelig utsikt også fra stue og kjøkken (samt soverom) i hovedetasjen i boligen, med utgang til østvendt terrasse for nydelig morgensol. Her kommer også den siste solstrålen inn på kvelden.
Stilfullt kjøkken med lindegrønn innredning i tro stil med huset. Åpen løsning, likevel adskilt fra dagligstua, med stor plass til langbord ut fra kjøkken. Flott peis i spisestuedelen montert i 2012.  Soverom i tilbygget del fra 1997 med adkomst fra stue. Med soverom i denne etasjen, har man også mulihget for å bo med alt på en flate. Walk-in closet/bod ved inngangen til badet.
Deilig og lekkert baderom fra 2012 med skikkelig spa-følelse. Det er ekte italienske (gjennomfargede) kvalitetsfliser på gulv og vegger. Her har du direkte inngang fra terrasse og hage, som gjør det svært fristende å benytte seg av massasjebadekaret fra Hurricane, på badet. Det er også dusj, samt nisje med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Vegghengt toalett og moderne servantinnredning.

I boligens andre etasje er det i dag en romslig loftstue med store vinduer mot sjøen. Dette kan eventuelt inndeles til ytterligere soverom om ønskelig. Ellers er det et romslig hovedsoverom med eget toalettrom i "kneloftet". Svært praktisk løst!
Stort soverom som opprinnelig var tiltenkt å være 2 soverom. Dette kan derfor enkelt gjøres om til 2 med en lettvegg. Herfra har man utsikt til Slottsfjellet og sjøen i øst.

I boligens underetasje finnes lagringsplass i opprinnelig kjellerdel. I den nye kjellerdelen fra 1997 er det innredet (men ikke søkt godkjent i kommunen) en hybel med egen inngang på nordsiden av huset. Her er det stue og kjøkken i åpen løsning, soverom og bad. Alle rommene har store vinduer med unntak av badet, hvor det finnes en dør som kan låses mellom hybel og hoveddelens kjeller. Hybelen har en normalt god standard, med unntak av badet som er fra rundt 1980-tallet.

Øvrig teknisk info (utdrag fra tilstandsrapport);
- Innvendig røropplegg med vannrør av kobber. Synlige avløpsrør og sluk av pvc.
- Bereder fra 1997 med kapasitet på 200 liter for boligens hoveddel.
- Bereder med ukjent alder og kapasitet på 120 liter for hybel i kjeller.
- El- anlegg med åpent dels skjult ledningsnett.
- Sikringsskap for boligens hoveddel oppgradert med automatsikringer til alle kurser.
- Sikringsskap for hybel med automatsikringer til alle kurser.

For ytterligere informasjon om boligens tekniske tilstand, se rapport utarbeidet av takstmann.
Vi ønsker velkommen til hyggelig visning!

Oppvarming

Boligen varmes opp med luft-til-luft varmepumpe montert i trappegang og peis med innsats (2012) i stue. 
Varmekabler i entré og bad i hovedetasje, samt på bad i hybeldel.
For øvrig elektrisk oppvarming via panelovner der disse befinner seg.

Parkering

Gode parkeringsmuligheter på egen tomt i forkant av boligen, samt i carport i tilknytning til boligen.

Areal og eierform

Areal: 1 058 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Særdeles lekker og nydelig opparbeidet hagetomt mot vest. Her finner du gressplen over flere nivåer, karpedam med rennende vann (sirkulasjon), flere solrike uteplasser og paviljong med utsikt til sjøen. Paviljongen har gamle vinduer fra Ullevål Hageby, og er innredet med et hyggelig og maritimt miljø. Mulighet for langbord utover paviljongen. Perfekt for hyggelige sammenkomster.
Terrasser/platting både foran og bak boligen med panorama sjøutsikt mot øst og fri utsikt mot Slottsfjellet. Her ligger boligen høyt i terrenget, slik at man har oversikt over alt mot øst, nord og vest. Elektrisk markise på ca 4 meter på terrassen mot øst.
Hagen er ferdig opparbeidet med blomster og stauder, frukttrær, bærbusker, druer og nytt drivhus i 2019 perfekt for dyrking av tomater og grønnsaker. Blåregn vil etterhvert vokse til oppover metallpaviljong under eiketreet i nordvest. Hagen er inngjerdet med bl.a.kastanjetregjerde og flere porter. Praktisk ift barn, hund og holde rådyrene ute.
Asfaltert innkjørsel for enkelt vedlikehold sommer som vinter.

Eier

Atle Jørgensen Kjersti Kosmo Jørgensen

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp.
Adkomst fra kommunal vei, Øvre Smidsrødvei.

Reguleringsplan

Eiendommen er beliggende i uregulert område, avsatt til boligområde nåværende. Ingen planforslag som vil berøre eiendommen iflg kommunen.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

1972/1582-1/91  Erklæring/avtale 04.04.1972 
Regulering av areal i forbindelse med veggrunn/jernbanegrunn

Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Det foreligger ingen ferdigattest i kommunens arkiver. Datert bygningstegninger av 29.05.1997 foreligger på boligen med tilbygg.

Prisantydning

5 700 000,-

Beregnet totalkostnad

5 700 000,- (Prisantydning) Omkostninger 142 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 700 000,-)) 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 154 822,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 854 822,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Takst & Byggservice Anders Kjær / Anders Kjær Formuesverdi : 1 176 673,-

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter G

Kommunale avgifter

Kr. 15 427 pr. år Inkl. vann, avløp. feiing, renovasjon med tilleggsdel.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tønsbergs Blad 07.08.19 (Kr.4 500) Tilretteleggingshonorar (Kr.12 995) Markedspakke (Kr.12 200) Bilder juli (Kr.1 800) Tønsbergs Blad 140819 (Kr.4 500) Garantiforsikringspremie (Kr.2 500) Kommunale opplysninger (Kr.3 100) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 5 700 000,-) (Kr.51 300) Totalt kr. (Kr.97 770)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Lars Ole Wittingsrud

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Lars Ole Wittingsrud

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?