Til innholdet

Sjelden anledning med orkesterplass i byggets øverste etasje. Vid panorama til sjøen, usjenert terrasse og bynært! ZOLGT

Kanalveien 4H
Prisantydning 3 890 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 60
BRA: 64 m²
Soverom: 2
Byggeår: 2017
Tomtareal: 4826 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Ansvarlig megler
Jesper Snekkestad

Jesper Snekkestad

Finn.no: Lokalområde

ØRSNES PARK - TOPPETASJELEILIGHET

Adresse

Kanalveien 4H 3127 Tønsberg 5. etasje

Velkommen til Ørsnes park og denne flotte og innholdsrike toppetasjeleiligheten

Velkommen til Ørsnes park og denne flotte og innholdsrike leiligheten i byggets øverste etasje.

Med en gang man kommer inn i leiligheten, skjønner man at dette er et spesielt sted å bo. De store vinduene mot Kanalen gir en unik følelse. I stuen kan man åpne opp nærmest hele veggen mot blant annet sjøen ved å skyve den brede 4-dørs foldedøren til side. På denne måten kan man sitte inne i leiligheten og fortsatt føle man sitter utendørs. Den flotte terrassen på ca. 11 m² er svært usjenert.

Denne lekre ett plans leiligheten byr blant annet på en romslig stue-/spisestue med flere møbleringsalternativer og et flott kjøkken tilbaketrukket fra stuen i åpen løsning. Den har to soverom, en i hver ende av hjemmet. Begge har plass til dobbeltsenger hvis ønskelig og hovedsoverommet har både utgang til terrassen og svært god garderobeplass med tre-dørs skyøvedørsgarderobe på langvegg. Leiligheten byr også på en romslig entrè med skyvedørsgarderobe og et flott baderom m/dusj, toalett og skjermvegg for vasketårn. Det er for øvrig en stor og flott bod på ca. 5 m² i kjelleretasjen i tillegg til ca. 4 m² innvendig bod i leiligheten.

Ørsnes park har en rekke flotte tilleggsfasiliteter til sine beboere. Dersom du har  behov for ekstra overnattingsplass, er det to gjesteleiligheter med hver sitt baderom på nederste etasjeplan. Det bys også på et felles allrom, oppvarmet svømmebasseng i fellesparken ut mot sjøen, fellesrom med sykkelparkering og kajakkrom.

Bilen din parkerer du trygt og godt i parkeringshuset. Eier har anlagt medfølgende ladestasjon for El-bil frem til parkeringsplassen som disponeres. Det går heis rett ut for egen inngangsdør til lukket trappegang med tilkomst til samtlige etasjeplan, også til parkeringskjelleren.

På vegne av selger og Z-eiendom AS ved eiendomsmegler Jesper Snekkestad ønskes du velkommen til visning i en lekker og nyere leilighet der du kan flytte rett inn!

Kort fortalt om leiligheten og Ørsnes park

º Toppetasjeleilighet med vid panorama til Kanalen og innseilingen til byen
º Nyt sjø-/båtlivet langs bryggekanten rett utenfor leiligheten
º Kort gangavstand både til Tønsberg sentrum og Teie torv
º Oppført i 2017 med preg av forsiktig bruk
º Bred foldedør "åpner hele stuen" ut mot sjøen
º Garasjeplass disponeres i parkeringskjeller med egen El-bil lader
º Svært skjermet og usjenert terrasse på ca. 11 m² ut mot sjøen
º Stue med plass til både spisestue og sofa-/sittegruppe
º Lekkert og innholdsrikt kjøkken med Siemens hvitevarer og benkeplater av stein
º To soverom
º Hovedsoverom med vakker utsikt, utgang til terrasse og stor skyvedørsgarderobe
º Lyst og delikat baderom med fliser på gulv og vegger
º Innbydende entrè/gang med god garderobeplass
º Praktiske skyvedørsgarderober gir suveren oppbevaringsplass
º Innvendig bod på ca. 4 m² og bod i kjelleretasje på ca. 5 m²
º Inngang fra innvendig, skjermet fellesgang
º En-stavs matt lakkert eikeparkett i alle rom
º Vannbåren gulvvarme i alle rom (varmekabler på baderom) gir herlig varmekomfort
º Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinner gir suverent inneklima
º Lave energiutgifter - energimerke B
º Seriekoblet brannvarslingsanlegg og felles sprinkleranlegg
º Felles kajakkrom og felles sykkelparkering
º Kyststi, badestrand og båthavn i nærmiljøet
º Felles oppvarmet svømmebasseng
º To felles gjesterom i sameiet og felles møterom-/selskapslokale m/kjøkken
º Ved Ørsnes park bor man trygt og godt!
º Ingen boplikt!
º En sjelden anledning - velkommen til visning!

Nærområdet og beliggenhet

Ørsnes Park har en sentral beliggenhet ved sjøen og langs Kanalen. Kort vei til både Teie Torv og Tønsberg sentrum - det er faktisk omtrent den samme korte avstanden til begge steder. Det er flotte turområder, badestrender og båthavner i nærmiljøet.

En kort spasertur hjemmefra kan ta deg til Tønsberg by sitt allsidige tilbud eller til det koselige handelssenteret på Teie med Apotek, Vinmonopol, restauranter og butikker. Eller hva med en skogstur i Teieskogen? Det går også lange kyststier rett på utsiden av eiendommen.

Med fellesrom for kajakker ved Ørsnes park er kanskje terskelen lav for en padletur i Tønsbergfjorden - kanskje du også får besøk via sjøveien?

Med gangavstand til Tønsberg sentrum med blant annet Tønsberg Torg, Farmandstredet, restaurantene på Brygga og Tønsberg jernbanestasjon, vil du kunne ta i bruk byen på en helt ny måte.

Tønsberg har også et rikt kulturliv. Med alt dette innen gangavstand, vil du helt sikkert bruke bilen mindre enn tidligere - denne kan stå trygt og godt i byggets garasjekjeller.

I løpet av ca. en time med bil/tog kan man være i Oslo sentrum. Kort vei til Torp flyplass.

Se også vedlagte nabolagsprofil for ytterligere beskrivelse av den flotte beliggenheten.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Eierseksjon, oppført i 2017

Innhold

Leiligheten har løsning med alt på ett plan og er inndelt med følgende arealeffektive planløsning:

Romslig ENTRÈ og GANG med skyvedørsgarderobe.

Pent flislagt BADEROM som inneholder veggmontert toalett, dusjhjørne med nedsenket gulv og vegger av glass, servant i baderomsinnredning, speil med lys og opplegg for vaskemaskin samt tørketrommel.

TO SOVEROM hvorav hovedsoverom med flott sjøutsikt og direkte utgang til leilighetens terrasse.

Moderne og pent tilpasset KJØKKEN i åpen løsning med integrerte hvitevarer fra Siemens, rikelig med innredning og granitt benkeplate.

Romslig og luftig STUE-/SPISESTUE med vid utsikt samt fin nærkontakt med sjøen og terrassen. Den store foldedøren fra nær gulv til tak fører ut til den flotte uteplassen på ca. 11 m² (målt på innsiden av rekkverk) mot sjøsiden. Rommet ligger i åpen løsning med kjøkkenet.

Innredet INNERBOD med god lagringsplass.

Det medfølger også en KJELLERBOD på ca. 5 m². Denne er plassert i felles bodanlegg, merket med "nr. 91" i skjermet del av kjelleretasjen som ligger innen kort tilkomst fra garasjeplassen som leiligheten disponerer. Det er innlagt lys men ikke stikkontakt i boden.

Planskisser over leilighetens inndeling

Vedlagt følger planskisse som illustrerer inndelingen. Kjellerbod og garasjeplass er ikke illustrert. Skissen er kun ment for å gi et innblikk hva angår rominndeling og muligheter i boligen og er ikke å anse som noen eksakt plantegning.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Arealer og spesifikasjon av primærrom

BTA/BRA/P-rom: ca. 71/64/61 m²

Rom medtatt i oppgitt P-rom (primærrom): Alle innvendige rom i leiligheten er medtatt i oppgitt størrelse for p-rom med unntak av innvendig bod på ca. 4 m². Utvendig bod i kjelleretasje på 5 m² og terrasse er ikke medtatt i noen av arealsammendragene.

Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk. Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte rapport i salgsoppgave for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Se vedlagte rapport i salgsoppgave for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Fellesrom ved Ørsnes Park

Ørsnes Park har to gjesterom med soverom og eget bad. Her kan du innlosjere familie og venner for overnatting i gjesterommene som er bygget felles for beboerne. Hvert av de to gjesterommene er fullt møblert inkludert garderobeskap, dobbeltseng og med egne baderom.  I leiepris er det inkludert strøm, vedlikehold, toalettpapir, renhold og administrering. Rommet kan reserveres for tre netter, og kan forlenges dersom rommet er ledig.

Allrom/møterom/selskapsrom er et flerbruksrom til felles benyttelse for beboerne ved Ørsnes Park. Dette rommet kan også leies som selskapslokale. Lokalet er innredet med bord-/stoler for 22 personer, kjøkken med oppvaskmaskin/kjøleskap, glass/servise/bestikk, kaffetrakter, vannkoker m.m. Rommet var tidligere avsatt med mulighet for bruk som trimrom, men det er vedtatt i sameiet rommet skal fungere som til selskaps-/møterom.

Kajakkrom i kjelleretasjen er fellesrom, og herfra kan man trille egen kajakk ut i Kanalen. Rommet er til fri bruk for sameierne.

Svømmebassenget er omkranset av en felles terrasse. Bassenget, som også er fellesareal for eierne, har mulighet for helårsbruk med oppvarmingsfunksjon. Det er vedtatt reglement for bruk av felles badeanlegg, se vedlegg til salgsoppgaven. Seneste sesonger har bassenget ikke vært oppvarmet i vinterhalvåret, etter flertallsvedtak i sameiet.

Standard

Leiligheten er innredet med moderne, tidsriktig og tiltalende standard. Dette i kombinasjon med arealeffektiv og god planløsning gjør at leiligheten har svært mange suverene  kvaliteter å by på.

Gulv:
Et vakkert gulv gir et rom et ekstra pent inntrykk og en god følelse, et gulv er "boligens femte vegg". Det er en-stavs matt lakkerte eikeparkettgulv i alle rom. Gulvet er både pent, moderne og solid. Vannbåren gulvvarme tilbyr "hverdagsluksus" og gir en lun, deilig og uslåelig velværefølelse.

Innervegger, himlinger og belistning:
Alle innervegger i leiligheten har malte gipsvegger i lys og moderne farge. Alle himlinger i leiligheten er hvitmalte gipsplater med unntak av i inneboden hvor det er bøylehengte takplater. Det er innebygget spotbelysning med dimmer i entrè/gang og på baderommet. Alt av øvrige monterte taklamper medfølger.

Vinduer og balkong-/terrassedører:
Vinduer med vedlikeholdsvennlighet PVC-ramme. Terrassedør er av type leddet foldedør (4-blads dør) av PVC og aluminium fra den tyske kvalitetsprodusenten Schuko.

Ventilasjon:
Balansert ventilasjonssystem m/varmegjenvinner fra Flexit. Leiligheten har eget ventilasjonsaggregat med innvendig, veggmontert betjeningspanel. Aggregat er plassert i leilighetens innvendige bod.

Stue og spisestue med bred foldedør ut til terrasse:
Den store foldedøren tar deg ut til terrassen mot sjøen. Fra dette rommet og terrassen kan man nyte den vide og slående utsikten til både Kanalen, Træla og deler av Husøysundet. Rommet har fleksible møbleringsmuligheter med plass til både spisestue og sofa-/sittegruppe. Med gjennomgående løsning mot kjøkkenet, som ligger i motsatt ende av det åpne rommet, kan man samle familie og venner til et hyggelig lag. Det er godt med  veggplass å møblere mot, og åpner du den geniale foldedøren, får man følelsen av å sitte ute i friluft mot sjøen selv når man sitter inne i stue-/spisestuesonen.

Kjøkken med spiseplass:
Leiligheten er innredet med et moderne, men likevel klassisk og stilrent kjøkken med blant annet hvitevarer av god kvalitet og lekker benkeplate av granitt. Innredning i hvit med kjøkkenfronter med moderne rammedører i utførelse som skaper en flott kontrast til den sorte og solide granittbenkeplaten. Her er det lagt vekt på detaljer som gir et eksklusivt preg, som blant annet takhøye overskap, integrerte hvitevarer, ventilator fra Røros hetta og kombinasjonen med glassdører med integrerte downlights inne i vitrineskap. Det er montert nivå- og fargejusterbare downlights også under overskapene på kjøkkenet slik at en har godt arbeidslys på kjøkkenet. Belysningen styres av medfølgende fjernkontroller. Legg også merke til den elegante og praktiske løsningen med underlimt oppvaskkum, under denne er det kolonialskuff i underskap med kildesorteringssystem.

Alt av hvitevarer fra Siemens er integrert og medfølger:
* Stekeovn i høyskap
* Mikrobølgeovn i høyskap
* Oppvaskmaskin - helintegrert
* Induksjonsstekeplate nedfelt i benkeplate
* Integrert kjøleskap
* Integrert fryseskap

De to soverommene hvorav hovedsoverom mot sjøen med utgang til terrasse:
Hovedsoverommet har ligger med vinduer ut mot sjøen og tilbyr på samme måte som stuen en herlig sjøutsikt. Fra sengegavlen kan man nyte det flotte og imponerende utsynet! Vinduet samt terrassedøren av glass er ført helt ned til gulvet, øverste del av vinduet har åpnings-/luftingsfunksjon. Det er montert en herlig stor tre-dørs skyvedørsgarderobe med takhøye speildører og innredning med massevis av klesoppbevaringsplass. Soverommet har god plass til dobbeltseng, nattbord osv. Som ellers i leiligheten er det også vannbåren gulvvarme, så tøflene kan nå "pensjoneres". 

Det andre soverommet ligger i motsatt ende av leiligheten, ut mot svalgangen som vender mot Kanalen og felles atrium ved Ørsnes park. Velger man å ha enkeltseng i rommet, er det i tillegg plass til f.eks. et arbeids-/PC-bord. Alternativt er det for eksempel plass til seng med to soveplasser.

Det lyse og romslige baderommet:
Hva er ikke mer behagelig enn å komme inn på et varmt, lunt og delikat bad på morgenen? Baderommet har flislagte vegger og flislagte gulv med elektrisk gulvvarme. I dusjløsningen er det matchende fliser av mindre dimensjon enn de øvrige gulvflisene og dusjvegger med glassdører i herdet glass. Legg også merke til detaljen med nedsenket gulv i dusjsonene. Baderomsinnredning hvor servantskap har underskap i hvit utførelse med to kolonialskuffer i hvit høyglans. Baderommet har også vegghengt toalett som både understreker det moderne preget og forenkler rengjøringen. Et moderne bad skal også ha god lyssetting. Baderommet har derfor innfelte downlights med nivåjustering. I tillegg er det innfelt LED-belysning i veggspeilet over baderomsservanten. Opplegg til vaskemaskin og tørketrommel som praktisk er adskilt med flislagt skjermvegg.

Entrè/gang:
Fra den kombinerte entrèen og gangen er det dør som fører deg videre inn i leiligheten. Rommet betjener utover dette inngang til leilighetens minste soverom baderommet og inneboden. Rommet oppleves som lyst og innbydende og innerst i rommet er det en praktisk skyvedørsgarderobe med takhøye speildører som gir god plass til ytterklær og skotøy. I himlingen er det nivåjusterbar spotbelysning.

Annet:
* Felles brannvarslingssystem og innfelt  vannsprinkelsystem i himlinger m/blendelokk
* Innerdører av god kvalitet - "rammedører" i hvit utførelse
* Elektrisk sikringsskap med automatsikringer
* Fiber internett - Altibox
* Innlagt fibernett for TV og internett fra Altibox (inkludert i fellesutgifter)
* Komfyrvakt over steketopp
* Diverse hyller i innebod medfølger
* Rikelig med klargjorte uttak m/veggbrytere for takbelysning i stue-/kjøkkensone

Parkering og egen ladestasjon for El-bil til leiligheten - flotte fasiliteter i byggets parkeringskjeller

Bilen holder seg snøfri på vinterdager og skjermes for solen på hete sommerdager. Det er selvfølgelig heis fra leilighetsplanet og ned til P-huset. Man har rett til leie av 1 stk. garasjeplass i garasjeanlegget på eiendommen som ikke eies av boligsameiet, men eies av egen aktør. Plassen er tildelt i byggets P-hus og kjøper overtar samme plass som selger disponerer i dag. Leiepris er pr. tiden kr 840,- pr. mnd. som faktureres fra eier av parkeringshuset og kommer i tillegg til seksjonens andel fellesutgifter. Leieprisen kan kun justeres årlig ihht. økning i konsumprisindeks. 

Det er to oppmerkede, felles gjesteparkeringsplasser i garasjeanlegget som kan benyttes iht. reglement fastsatt av sameiet.

Øvrig parkering skjer som gateparkering i nærområdet iht. kommunalt regelverk.

Byggemåte

Leilighetene ved Ørsnes park er oppført i treverk (modulbygg) bygget på betongplate på grunnplanet. Fasadene har en kombinasjon av malt trekledning og platekledning (Cemberitt). P-hus og fellesarealer i kjelleretasjen er oppført i betong/mur.

Se for øvrig utarbeidet Tilstandsrapport for mer inngående beskrivelse av byggemåte.

Oppvarming og balansert ventilasjon med varmegjenvinner

Det er vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjon, hvilket er både økonomisk lønnsomt og har stor betydning for inneklimaet.

Den vannbårne gulvvarmen ligger i alle gulv innvendig i leiligheten, bortsett fra på baderommet hvor det er elektriske varmekabler. Tenk deg hvor deilig det er å alltid ha varme gulv - i tillegg slipper du varmeovner på veggene og står mer fritt til plassering av møbler. Det vannbårne anlegget blir avregnet etter forbruksmålere m/akonto innbetaling. Se punktet "fellesutgifter" hvor dette er nærmere spesifisert.

Leiligheten har eget balansert ventilasjonsanlegg fra Flexit med eget ventilasjonsaggregat plassert i omkledningsrom/gang mellom hovedsoverom og bad, styrt fra veggmontert kontrollpanel.

Det er ikke pipeløp eller innlagt gass ved Ørsnes park.

Felleskostnader og akontobetaling for vannbåren varme/varmtvann

Felleskostnadene for leiligheten er per tiden 2 062,- pr. måned. Dette dekker kostnader for TV-grunnpakke Altibox fra Viken fiber og internett fra Viken fiber (utgjør 499,- av fellesutgiftene), felles bygningsforsikring, snøbrøyting, vaktmester-/gartnertjenester for fellesarealer, avsetting til vedlikehold, strøm i fellesarealer, drifts-/serviceutgifter til heisanlegg, drifts-/vedlikeholdskostnader for svømmebasseng, utgifter til forretningsførsel, utgifter til revisor, styre m.m.

I sameiets vedtekter punkt 5 fremkommer det blant annet hvilke felleskostnader som fordeles etter eierbrøk og hvilke poster som fordeles likt uavhengig av eierbrøk. Eier er ikke kjent med planer eller forhold som må betraktes som ekstraordinære tiltak som vil kunne medføre endringer i fellesutgifter. Vedtektene finner du i salgsoppgaven.

I tillegg til ovennevnte fellesutgifter innbetales det et akontobeløp på 480,- pr. måned til forbruk av vannbåren gulvvarme og varmt tappevann. Det avleses faktisk forbruk normalt en gang pr. år hvor under-/evt. overforbruk gir tilbakebetaling eller ekstra fakturering. Akonto vannbåren varme og tappevann avregnes årlig via ISTA  per 31.12. hvert år. Det betales også leie av garasjeplass 805,- pr. måned, ref. egen informasjon om parkeringsplass). Totalsum felleskostnader (2 062,-) + akonto varme (480,-) + leie av garasjeplass (840,-) er dermed 3 362,-. Felleskostnader og akonto varme- og tappevann faktureres av boligsameiet hver måned. Kostnad for garasjeplass faktureres direkte fra eier av garasjeanlegget.

Areal og eierform

Areal: 4 826 kvm, Eierform: Fellestomt

Sameiets tomt og park-/fellesanlegg

I tillegg til å ha sjøen som nærmeste nabo, skiller Ørsnes Park seg ut med sin flotte park. Sameiets tomt er selveiet og har et totalt areal på ca. 4 826 m².

Leilighetseierne disponerer sammen et romslig uteomhusanlegg på felles selveiertomt som danner et sentrum med ulike aktivitetselementer som ligger i parkanlegget mellom de ulike bygningene. Med bygningenes plassering og ved at parken blir løftet opp fra bryggekanten, er det skapt et solrikt og privat uteoppholdsarealet for leilighetseierne.

Parken består blant annet av sameiets eget oppvarmede svømmebasseng hvor det rundt deler av dette er anlagt en felles sol-/uteplass, stein-/hellelagte gangarealer, gressplen og ulik beplantning.

Ørsnes Park er utformet med to bygninger som åpner seg ut mot Kanalen. Alle innganger er fra denne parken som har forbindelse til både Kanalveien og brygga langs Kanalen. I tillegg kan alle trapper og heiser nås direkte fra parkeringskjeller som også inneholder sportsboder og sykkelparkering.

Det er trapp opp fra bryggekanten og opp til parkanlegget, og det er etablert beplantning på eiendommens adkomstparti mot bryggekanten og inn til parkanlegget. Under fellesparken ligger underetasjen med garasjeanlegg og boder.

Eier

Walhalla service og finans as

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og offentlig avløp.

Adkomst fra Kanalveien som er offentlig vei.

Reguleringsforhold

I følge innhentede opplysninger fra Tønsberg kommune, ligger eiendommen i område avsatt til veg - nåværende og kombinert bebyggelse og anleggsformål - nåværende(ikke vurdert) ihht. kommuneplan.

Det er egen reguleringsplan for området; Reguleringsplan med planid. 65220 for Kanalveien 2 og 4 av 10.09.2008 med formål bolig/kontor, felles gårdsplass, gangvei og felles parkeringsplass. Plan m/bestemmelser fås av megler på forespørsel.

Eiendommen eller deler av eiendommen omfattes ikke av en bebyggelsesplan etter eldre PBL, eiendommen ligger ikke i et område som har midlertidig forbud mot tiltak og det er ikke igangsatt planleggingsarbeider på et område som inkluderer/berører eiendommen.
Kommunen opplyser at det eksisterer planforslag på naboeiendommen ut for leiligheten med planid 90019, plannavn sentrum, byplan 2018-2030 vedtatt 22/5-2019. I følge nåværende kommuneplan er den tilgrensende naboeiendommen gnr. 1004, bnr. 96 (mot øst) avsatt i nåværende kommuneplan til blant annet byggeområde "framtidig" og havn "nåværende". Denne eiendommen eies per i dag av Tønsberg kommune må forventes fremtidig utviklet.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 04.12.2018. Kopi av denne kan fås ved henvendelse til meglerkontoret.

Prisantydning

3 890 000,- / Fellesutgifter: 2 062,- pr. mnd

Beregnet totalkostnad

3 890 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 109 500,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 118 242,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 008 242,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Diverse opplysninger om sameiet Ørsnes park

Sameie: Sameiet Ørsnes Park. Boligsameiet Ørsnes Park består av 94 seksjoner. Parkeringshuset/garasjekjellerens parkeringsplasser er seksjonert som næringsseksjon da disse plassene leies ut til seksjonseierne ved Ørsnes park.

Fellesgjeld: Det er ingen fellesgjeld i sameiet.
Seksjonens andel av formue:kr 5 292,- pr. 31/12-2020.
Sameiebrøk for denne leiligheten: 64/10 089.
Forretningsfører i sameiet: Obos ved Matthias Melby tlf. 33 30 94 68 ev. pr. e-post: matthias.melby@obos.no.

Verdt å merke seg ved det å bo i et boligsameie:En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25. Det kan ikke erverves mer enn to boligseksjoner i et sameie av en og samme juridiske person/selskap, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd. Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene finner du som vedlegg til salgsoppgaven.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Tilstandsrapport

Det foreligger tilstandsrapport utført av Sertifisert takstmann Hans Holt - Byggmester/Takstmann datert 18.11.2021. Rapporten undersøker rom og bygningsdeler slik det kommer frem av ny forskrift til avhendingsloven som har ikrafttredelse 1/1-2022.

Tilstandsrapporten har utelukkende vurderinger gitt som tilstandsgrad 1 (TG-1), i alt 13 stk. Den har 1 stk. TG-2 med kommentar om at det er påvist riss i fuge mellom flis 1 og 2 nedenfra på vegg høyre side i dusjområde (åpen fuge i dusj vil bli fuget av eier). Den har ingen TG-3 anført i rapporten.

Både tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema følger som vedlegg til salgsoppgaven for denne eiendommen. Det er viktig at man leser disse dokumentene før inngivelse av bud.

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter B

Energiforbruk av strøm pr. år er beregnet til 5 310 kWt. Forbrukstall er innhentet  fra Lede og er snittforbruk over de tre seneste år og gir kun en indikasjon av forbruk gitt dagens situasjon. Endring av forbruk må forventes utfra ny eiers forbruksmønster og aksepteres av kjøper. Strømforbruk/energiforbruk vil variere blant annet avhenge av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, forbruksmønster etc.

Forsikring

If Skadeforsikring Polisenummer: 1427710

Ovennevnte bygningsforsikring dekkes over fellesutgifter. Eier må selv tegne innboforsikring.

Kommunale avgifter

Det er installert vannmåler ved Ørsnes park, og kommunale avgifter betales ihht. eget forbruk. Kostnaden varierer dermed avhengig av eiers forbruksmønster. Ved normalt forbruk utgjør de totale årlige avgiftene for kommunale avgifter +- 6 000,- til +- 8 000,-. Forbruket vil være avhengig av antall i husstanden, forbruksmønster etc. Kommunale avgifter faktureres direkte fra Tønsberg kommune til seksjonseier og inngår dermed ikke i fellesutgifter.

Formuesverdi - tidligere omtalt som ligningsverdi

Ved megler forespørsel og innhenting av formuesverdi til Skatt sør er det opplyst at "endommen mangler formuesverdi". Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Eiendomsskatt

Det er per tiden ikke eiendomsskatt i Tønsberg kommune.

Forholdet til konsesjon, odel og boplikt

Eiendommen er ikke konsesjons- og/eller odelsbelagt. Det er ikke boplikt i Tønsberg kommune.

Dyrehold

Det er tillatt med husdyrhold ved Ørsnes park iht. "trivselsregler for sameiet Ørsnes park i Tønsberg kommune".

Forholdet til utleie av eiendommen

Leiligheten har kun en boenhet, og den har ingen separat utleiedel.

Eiendommen kan leies ut, dog. må utleie meldes til sameiets styre/forretningsfører for registrering. Det er bestemmelser om begrensning rundt korttidsutleie i sameiet, se sameiets vedtekter.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Avtalt provisjon er 1,25% av salgssum. Oppgjørshonorar på 5 900,- og tilretteleggingshonorar på 15 900,- tilkommer.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg & Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Adkomst - slik finner du frem til leiligheten og Ørsnes park

Fra Tønsberg sentrum tar du til venstre i rundkjøringen når du har kjørt over Kanalbroen på Nøtterøysiden. Ørsnes park ligger på venstre side av Kanalveien med innkjøring til parkeringshus mellom Kanalveien 2 og Kanalveien 4. Leiligheten har adkomst fra heis og trappehus, til høyre for sameiets svømmebasseng når man kommer fra Kanalveien. Leiligheten har enkel og super tilkomst. Den har innvendig inngangsdør fra fellesgang i 5. etasje.

Det vil bli skiltet med Z eiendom sine visningsbukker frem til leiligheten ved fellesvisning.

Se også vedlagte kart/nabolagsprofil for nærmere beskrivelse.

Reiserute frem til eiendommen:
Ved å trykke på kartet til høyre i nettannonsen, får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon og frem til eiendommen.

Andre opplysninger

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av salgsoppgave. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen med mindre det tydelig fremkommer i salgsbeskrivelsen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 Sørøst-Norge. Kontakt din megler om dette.

Finn.no: Visningstekst

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i finn-annonsen påmelding. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte minimum 2-to-timer på forhånd vil ikke bli avholdt (ring/sms megler dersom det er mindre 2 timer til oppstart av fellesvisning dersom du ikke er påmeldt).

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning, vennligst angi ønsket tidspunkt for overtagelse ved inngivelse av bud.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledning for arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Viktig informasjon ved kjøp av brukt bolig

Når du kjøper brukt bolig er det viktig å ha riktige forventninger og du må ikke tro den er som en «ny» bolig. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Åpenbare og synlige feil og mangler behøver ikke være beskrevet i salgsoppgaven eller i vedleggene. Vi anbefaler at eiendommen besiktiges og oppfordrer interessentene til å sette seg grundig inn i opplysningene som gis i salgsdokumentene, slik at negative overraskelser unngås. Forhold som kunne vært oppdaget på visning, er normalt ikke en mangel. Du må ha som utgangspunkt at bruksslitasje, aldersforringelse, værpåkjenninger med videre forverrer tilstanden gradvis. Husk at alle bygningsdeler og tekniske installasjoner har begrenset levetid. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig avvik relativt strengt, det vil si at noen negative overraskelser må forventes og aksepteres. Det kan foreligge en mangel dersom selger har holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger, og dette har innvirket på avtalen. Dersom du oppdager forhold du mener er vesentlige og som kan være en mangel, stiller avhendingsloven krav om at du reklamerer snarlig og «innen rimelig tid» overfor boligselgerforsikringsselskapet/selger. Vi anbefaler at du reklamerer umiddelbart og senest innen 2 måneder etter at du oppdaget eller burde oppdaget mangelen.

Tinglyste erklæringer/helftelser/servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

Heftelser:
* 1975/6594-3/91. Erklæring/avtale tinglyst 04.12.1975. Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. - avløpsledning. RETTIGHETSHAVER: TAU. Overført fra: 0704-1004/93. Gjelder denne registerenheten med flere.

* 1977/6157-2/91 Erklæring/avtale tinglyst 25.10.1977. Rett til anlegg av avløpsledning, best. ang. erstatning. RETTIGHETSHAVER: TAU. Overført fra: 0704-1004/93. Gjelder denne registerenheten med flere.

* 2016/130956-1/200. Best. om vann/kloakkledn. tinglyst 15.02.2016. Rettighetshaver:Knr:0704 Gnr: 1004 Bnr: 49. Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen. Overført fra: 0704-1004/93. Gjelder denne registerenheten med flere.

* 2016/130956-2/200 Erklæring/avtale tinglyst 15.02.2016. Rettighetshaver: Knr:0704 Gnr:1004 Bnr:49. Rett til å etablere felles avkjørsel samt gangareal. Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen. Overført fra: 0704-1004/93. Gjelder denne registerenheten med flere.

Grunndata:
* 2017/541782-1/200. Seksjonering tinglyst 23.05.2017. Opprettet seksjoner: snr: 91. Formål: Bolig. Tilleggsdel: Bygning. Sameiebrøk: 64/10 089
For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

Rettigheter på andre eiendommer:
* Rettigheter på 0704-1004/93/0/1. Rettigheter i eiendomsrett. 2017/541782-2/200. Bestemmelse om adkomstrett tinglyst 23.05.2017. Rettighetshaver: Knr:0704 Gnr: 1004 Bnr: 93 Snr.: 2 - 95.

* Rettigheter på 0704-1004/93/0/1. Rettigheter i eiendomsrett. 2017/695511-1/200. Bestemmelse om parkering tinglyst 28.06.2017. Rettighetshaver: Knr:0704 Gnr:1004 Bnr: 93 Snr: 2 -95. Rett til å leie 1 stk. garasjeplass. Bestemmelse om leiepris.

Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jesper Snekkestad

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jesper Snekkestad

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?