Til innholdet

Sjarmerende fjellhytte med anneks. 3 sov. 1 bad. - Din perfekte flukt fra hverdagen!

Støveltjernveien 42
Prisantydning 2 790 000 , -
Boligtype: Hytte
P-ROM: 75
BRA: 97 m²
Soverom: 3
Byggeår: 1961
Tomtareal: 2021 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Ansvarlig megler
Arnfinn H. Sørhaug

Arnfinn H. Sørhaug

Kort om eiendommen

Velkommen til Støveltjernveien 42!

Oppdag denne sjarmerende hytta, perfekt beliggende på et solid fundament av fjell. Interiøret oser av kvalitet, fra de malt panelveggene og heltregulvet, til den koselige peisovnen ved siden av en robust teglsteinpipe. Hytta har 3 soverom inkludert ett soverom i annekset. Nyt hjemmelagede måltider i et vakkert kjøkken med finerte fronter og høytrykkslaminerte benkeplater. Selv badet, med sitt enkle hyttedesign, gir en autentisk fjellhyttefølelse. Med et anneks og ekstra bod, gir denne eiendommen rom for både avslapning og oppbevaring. Ikke gå glipp av denne perlen, din perfekte flukt fra hverdagen!

Kontakt megler for å avtale visning!

Finn.no: Lokalområde

SKRIM

Adresse

Støveltjernveien 42 3648 Passebekk

Adkomst

Se kartskisse i FINN.no-annonse for veibeskrivelse. Det vil bli skiltet med Z-Eiendom visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i etablert område for fritidsbebyggelse med hovedlinja for langrennsløype kun 15 meter fra annekset.

Nærområdet

Skrim byr på flotte turopplevelser både sommer og vinter. Sommerstid er det idylliske badevann, gode fiskemuligheter (med fiskekort) og mye bær og sopp å finne.

Terrenget er hovedsakelig lett kupert, men tilbyr også krevende fjellpartier for den som måtte ønske det. Det er et omfattende merket løypenett, både sommer og vinter, hvor ca. 90 km, skiløyper kjøres opp med to-spors-løypemaskin eller snøscooter. Vintrene er snøsikre på Skrim, og løypenettet er blant de beste i Kongsberg. Løypene er en del av det regionale løypenettet som forbinder Vestfold med Hardangervidda. Turistforeningen har flere hytter innover i fjellområdet og det er fine utfluktsmuligheter til f.eks. "Styggemann" som er et kjent utsiktspunkt.

Fra Skrim er det ca. 40 minutters kjørevei til golfbane og skisenteret i Kongsberg. Således er det ikke problematisk når de yngste søker mere fart og spenning enn de flotte oppkjørte løypene i Skrimfjella kan by på. Alpinløypene i Kongsberg byr for øvrig på turer av varierende vanskelighetsgrad, slik at de fleste vil finne utfordringer som passer for alder, kondisjon eller dagsform. Alpinbakker finnes og så i Bergerbakken (Hvittingfoss) som nås på ca. 30 minutters biltur.

Klikk deg inn på VisitSkrim sin youtube kanal for flotte videoer, både sommer som vinter! Se for øvrig mer informasjon på www.visitskrim.no.
Link (kopieres til nettleser): https://www.youtube.com/channel/UCaaMM-bGEJjO5yrq-2s3mZw


Se for øvrig vedlagte nabolagsprofil i prospektet.

Type, eierform og byggeår

Hytte Selveier, oppført i 1961, modernisert i 1999

Bygninger og byggemåte

Fritidsbolig oppført i 1961, tilbygget mot øst i 1993 og utestue/vinterhage tilbygget i 1999.

Grunn og Fundament:
Eiendommen er fundamentert på fjell, en solid og stabil byggegrunn. Pilarer er konstruert av betong og søyleblokker, supplert av murer laget av betong med sparestein. Det skal nevnes at fundamenteringen kan være vanskelig tilgjengelig for inspeksjon.

Vann og Avløp:
Vannforsyningen til eiendommen kommer fra et felles borehull. Det er installert en plastledning utstyrt med en varmekabel for å forhindre frysing. Avløp fra gråvann antas å gå direkte i grunnen.

Tak:
Eiendommens tak er tekket med asfaltshingel som gir god beskyttelse mot vær og vind. Taket er detaljert med malte vindskier og israfter. Videre er det installert renner, nedløp og beslag av lakkert/plastbelagt stål, men de varierer i alder.

Yttervegg og Fasade:
Huset har yttervegger av bindingsverk og er kledd med stående raftekledning. Vinduene er av treverk med doble lag enkle glass i kobla ramme. Det er også en panelt dør med doble glasslag av en ukjent alder, men den fremstår som relativt ny. Tillegg er det en terrassedør til vinterhagen med doble lag glass fra 2009.

Tak og Loft:
Takets konstruksjon er plassbygget med sperrer. Undertaket består av rupanel. Loftet er isolert med mineralull og noe isopor, med lufting i gesimser.

Terrasse og Utestue:
Terrassen er oppført på blokker og er delvis ansatt mot fjell. Den er bygget med impregnerte bjelker og gulvbord, og er supplert med et malt rekkverk. Alderen på terrassen varierer, og tilgang til undersiden kan være begrenset. En særlig funksjon er den nedsenkede badestampen, selv om denne ikke er vurdert.

Utestuen er bygget på den opprinnelige terrassen. Gulvet er belagt med nålefilt, og veggene er av naturstein som er ytterligere pusset. Deler av veggen har trepanel. Utestuens vinduer er enkle glass, mens frontpartiet har skyvefelt av aluminium og glass. Innenfor uteområdet finnes en plassmurt peis av naturstein. Det er ukjent hva slags type pipe er i bruk, men den er beslått over taket. Utestuens pulttak er tekket med asfaltpapp.

Anneks:
Eiendommen inneholder et sjarmerende anneks, selv om byggeåret for denne strukturen er ukjent. Annekset er grunnlagt på solide punkter av naturstein og lettklinkerblokker, og framstår som en enkel, men solid laftehytte. Over annekset ligger et holdbart saltak tekket med asfaltshingel. For å gi naturlig lys til interiøret, er det installert vinduer med enkelt glass. Inngangen markeres av en nyere formpresset dør, som legger til en moderne berøring. Innvendig vil man finne et gulv dekket med laminat, mens veggene og taket er kledd med panelplater av MDF. For bekvemmelighet er det også innlagt strøm i annekset.

Tilbygget Bod:
Boden er en forlengese av annekset, bygget i 2022. Boden er konstruert som en terrasse med stolpesko, solid fundamentert i fjell, som gir en robust og holdbar struktur. Gulvet i denne boden er laget av impregnert tre, designet for terrassebruk. En smart funksjon er luftingen i bunnen av gulvet, som er ideell for tørking av ved og sikrer god sirkulasjon. Bodens vegger er av bindingsverk og kledd med dobbeltfalset panel for ekstra beskyttelse. Over boden strekker et saltak tekket med asfaltpapp seg. Selv om vinduet på boden er av eldre dato, er det utstyrt med 2-lags glass. Tilgang til boden skjer gjennom en enkel tredør, og for økt funksjonalitet er det innlagt strøm i rommet.

Innhold

Fritidsbolig: Bad , Stue/kjøkken , Soverom , Soverom 2 , Gang , Utestue/vinterhage
Anneks: Stue/soverom 3 , Bod

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggeteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Antall rom

Soverom: 3, Bad: 1, Antall rom: 4

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 75 kvm, Bruksareal: 97 kvm

Arealer er hentet fra tilstandsrapporten og er ikke kontrollmålt av megler.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. Bruksareal (BRA) er det måleverdige arealet som er innenfor omsluttede vegger målt i gulvhøyde (bruttoareal minus arealet som opptas av yttervegger). Se vedlagte rapport i salgsoppgave for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler. Boligens bruttoareal (BTA) angis ikke lengre i tilstandsrapporter som følger forskrift i endret Avhendingslov gjeldende fra 1/1-2022.

Møblering / utstyr

Selges møblert/utstyrt, med unntak av dyner, puter, kniver på kjøkken, diverse pyntegjenstander og skinn. Gjenstander av affeksjonsverdi og personlige ting medfølger ikke.

Standard

Inne i hytta vil du oppleve en klassisk og hjemmekoselig atmosfære. Vegger og himlinger er fremstilt av malt panel og panelplater av MDF. For å gi en ekte hyttefølelse, er det lagt heltregulv i hele hytta. Konstruksjonen består av et trebjelkelag med stubbloft. Som et samlingspunkt i stuen finner du en robust pipe av teglstein med en sotluke vendt mot kjøkkenet. Pipekonstruksjonen er beslått over taket, og i tillegg er det montert en koselig peisovn. Innenfor hyttens vegger vil du også finne elegante heltre fyllingsdører som gir et ekstra preg av kvalitet.

Hytta har et enkelt og funksjonelt hyttebad. Med et heltre gulv og panelert vegg og himling, gir dette badet en autentisk følelse. Det er utstyrt med grunnleggende fasiliteter som et toalett, innredning med servant og et praktisk dusjkabinett. Vannforsyningen kommer fra et internt opplegg, med trykkvann til dusj og servant. Badet er ventilert både i himlingen og på veggen. Det er viktig å merke seg at rommet der utstyret er montert, ikke er spesialtilpasset som et våtrom, så dusjkabinettet blir benyttet for å unngå vannsøl.

Hjertet av hytta er kjøkkenet. Her finner du en robust kjøkkeninnredning med folierte skrog og vakre finerte/heltre fronter. En slitesterk høytrykkslaminert benkeplate med en kum av rustfritt stål fullfører kjøkkenets estetikk. Det er også plass til både en komfyr og et kjøleskap. For å håndtere matlukt og damp, er kjøkkenet utstyrt med en mekanisk avtrekksvifte, ikke en standard ventilator.

Uteplassen er virkelig en perle ved denne hytta. Terrassen, som tidligere nevnt, er oppført på blokker og festet til fjell, konstruert med impregnerte bjelker og gulvbord. Det malte rekkverket glir fint inn i de naturlige omgivelsene. For de som søker litt luksus i fjellheimen, finner man en badestamp på terrassen, et perfekt sted å slappe av etter lange fjellturer. Som en bonus finner du også en flott bålpanne-plass på nedsiden av annekset, ideell for kvelder med grilling, marshmallow-steking eller rett og slett for å nyte en stjerneklar natt rundt flammene.

Øvrig teknisk info om boligen (utdrag av tilstandsrapport):
Egent opplegg for vann til bad. Sisterne som fylles opp og pumper. Rør av plast. Det er avløpsrør av plast. Boligen har naturlig ventilasjon. Veggventiler. Varmtvannsbereder med kapasitet på ca 30 l. Elektrisk anlegg med åpent ledningsnett. Sikringspanel med automatsikringer. 63 amp hovedsikring og 2 fordelingskurser. Utv inntak med 2x32 amp hovedsikring. Det er påvist brannslukker og brannvarsler.

Tilstandsrapport og angivelse av tilstandsgrader

Det foreligger en tilstandsrapport datert 07.08.23 med befaringsdato 05.07.23 fra Anders Auen som er en uavhengig og autorisert Takstmann.
 
En tilstandsrapport er en utvidet teknisk rapport utarbeidet av en autorisert takstmann. Tilstandsrapporten, hvor innholdet i denne er regulert i egen forskrift, gir en vurdering og beskrivelse av eiendommens byggverk og bygningsdeler som takstmannen har observert, og som normalt vil være av betydning ved salg av eiendommen. Den bygningssakkyndige undersøker rom og bygningsdeler slik det kommer frem av Forskrift til avhendingsloven. Rapporten fremhever vanligvis ikke positive egenskaper ved boligen. Det er opp til selger å avgjøre hvorvidt det skal innhentes slik rapport eller ikke ved salg av eiendom. Både tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema følger som vedlegg til salgsoppgaven for denne eiendommen.


Boligen har tilstandsgrader oppsummert som følger;
-  6 stk tilstandsgrad 1 (TG1) - mindre eller moderate avvik.
-  0 stk tilstandsgrad 2 (TG2) - avvik som ikke krever tiltak.
-  17 stk tilstandsgrad 2 (TG2) - avvik som kan kreve tiltak, se mer info nedenfor.
-  2 stk tilstandsgrad 3 (TG3) - store eller alvorlige avvik, se mer info nedenfor.
 
Elementer hvor TG-2 tilstandsgrad er angitt som hovedvurdering, med kommentarer utover normal elde/slitasje/levetidsbetraktninger som kan kreve tiltak:

Fritidsbolig:

Utvendig - Taktekking: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på taktekkingen. Løse ender på shingel. Forekommer mose og skader i vindskier.

Utvendig - Veggkonstruksjon: Det er påvist spredte råteskader i bordkledningen. Det er ingen eller liten lufting i nedre kant av kledning mot grunnmur. Varierende utlufting. Tørkesprekker. Bobler i maling. Utett vindtetting på loftet. Det er benyttet noe isopor som isolering på loftet. Ikke anbefalt.

Utvendig - Takkonstruksjon/Loft: Konstruksjonene har skjevheter. Varierende utlufting. Det er benyttet noe isopor som isolering. Ikke anbefalt.

Utvendig - Vinduer: Det er påvist noen glassruter som er punktert eller sprukne. Et med sprekk. Noe sprekker i treverk/kitt.

Utvendig - Dører: Merker utv. på inngangsdør. Terrassedør går på terskel.

Utvendig - Balkonger, terrasser og rom under balkonger: Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Skjevheter i gulv og rekkverk. Eldste gulv har behov for vedlikehold.

Utvendig - Utestue: Noe mose på tekking. Ufagmessig overgang til vegg. Noe sprekker i utv. panel.

Innvendig - Gulvoverflater: Varierende slitasje.

Innvendig - Overflater himling inngang: Forekommer noen skjolder og bulinger.

Innvendig - Etasjeskille/gulv mot grunn: Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Kryprom under hytta er vanskelig tilgjengelig. Stengt med espalier e.l. I tillegg lav høyde. Ikke undersøkt.

Innvendig - Pipe og ildsted: Ildfast plate mangler på gulvet under sotluke/feieluke på pipe. Ildfast stein har sprekker. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på pipe.

Tekniske installasjoner - Vannledninger: Utstyr er installert i rom uten sluk.

Tekniske installasjoner - Ventilasjon: Det er påvist mangelfull ventilasjon på ett eller flere rom i boligen.

Tekniske installasjoner - Varmtvannstank: Det er ikke påvist tilfredsstillende avrenning eller annen kompenserende løsning fra varmtvannstank.

Tomteforhold - Grunnmur og fundamenter: Forekommer noe skjevheter.

Tomteforhold - Terrengforhold: Det er påvist områder på eiendommen med stående vann. Det er påvist dårlig eller flatt fall inn mot grunnmur og muligheter for større vannansamlinger. Registret vann under hytta. Dette kan påvirk konstruksjoner.

Anneks:

Utvendig - Anneks generelt: Forekommer noe værslitasje og skader. Noe bulning på panelplater/mdf i anneks. Enkelte arbeider er ikke sluttført samt at der forekommer en del ufagmessige utførelse.

 
Elementer hvor TG-3 tilstandsgrad er angitt som hovedvurdering, med kommentarer med kraftige tegn på forhold som man må regne med trenger utbedring straks eller innen kort tid (evt. funksjonssvikt eller sammenbrudd):

Fritidsbolig:

Utvendig - Nedløp og beslag: Det er ikke tilfredsstillende bortledning av vann fra taknedløp ved grunnmur. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på renner/nedløp/beslag. Det mangler tilfredsstillende adkomst til pipe for feier. Det mangler snøfangere på hele eller deler av taket, men det var ikke krav om dette på byggemeldingstidspunktet. Det er store deformasjoner i renner og nedløp.
Kostnadsestimat: 10 000 - 50 000


Det vises forøvrig til rapportens øvrige beskrivelser med detaljer og tilstandsvurderinger som er del av PDF-salgsoppgave som må leses før inngivelse av bud

Oppvarming

Vedovn og åpen peis ellers øvrig elektrisk oppvarming. Det ble sist utført tilsyn og feiing den 06.09.19. Det er ikke registrert avvik eller anmerkninger på bruksenheten.

Parkering

Parkering på egen eiendom.
For øvrig gjelder kommunale/lokale bestemmelser for parkering i terreng/nærområde.

Areal og eierform

Areal: 2 021 kvm, Eierform: Festet tomt

Festetomt hvor grunneier/bortfester er Ivar Arneberg

Årlig festeavgift kr 8 314,-
Neste regulering av festeavgift er 01.01.2028
Festekontrakten løper videre etter tfl. §33
Er rett til fornyelse
Festeavgiften reguleres etter konsumprisindeks
Gyldig overdragelse til andre er betinget av grunneierens samtykke, og dette gjøres ved signatur på skjøtet og/eller signatur på transport av festekontrakt.
Bortfester ønsker ikke å benytte forkjøpsretten
Mulighet for innløsing av festetomten: Normalt ikke, men grunneier gjør unntak i enkelte tilfeller


Festekontrakt - vilkår er tinglyst den 30.04.1963 med dagboknr. 769-3/26 som en pengeheftelse i festerett og følger vedlagt i salgsoppgaven.

Tomt og hage

Naturtomt med gruset biloppstillingsplass.

Eier

Svein-ove Lingjerde Monika Tøfte Øvstetun

Vei, vann og avløp

Adkomstvei: Felles privat vei inn i hyttefeltet. Bomvei fra offentlig vei.
Tilknytning vann: Vann til vegg fra felles borehull.
Tilknyttet avløp: Kun gråvann i grunn.

Reguleringsforhold

Kommuneplan/Kommunedelplan:
Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til Fritidsbebyggelse,Nåværende // Kommuneplan (22.06.2022)

Gjeldende regulering:
Eiendommen ligger i område som reguleres av Id 343R, Omholtfjell (11.03.2009), reguleringsformål; Fritidsbebyggelse, Annet spesialområde; Skiløype, Friluftsområde, Drikkevannsmagasin

Bebyggelsesplan:
Eiendommen eller del av eiendommen omfattes ikke av en bebyggelsesplan etter eldre plan og bygningslov.

Midlertidig forbud mot tiltak:
Eiendommen eller del av eiendommen ligger ikke innenfor et område med nedlagt midlertidig forbud mot tiltak.

Regulering under arbeid:
Det er ikke igangsatt planleggingsarbeider på et område som berører/inkluderer eiendommen.

Planforslag:
Det eksisterer ikke planforslag som berører eiendommen.

Alle opplysninger fra Kongsberg kommune.

Ferdigattest

Kommunen opplyser at "Vi finner ikke byggesaken for selve fritidsboligen i vårt arkiv. Derfor har vi heller ingen ferdigattest/midlertidig brukstillatelse av fritidsboligen. Vi har lagt ved tegninger fra to søknader om mindre byggearbeider. " Se vedlegg i salgsoppgave for informasjon om mindre byggearbeider.

Lovlighet, byggetegninger: (se tilstandsrapport)
Fritidsbolig: Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, men det er avvik fra disse. Enkelte fasader er forandret noe. Dør til utestue er ikke på tegning. Innvendig er enkelte vegger fjernet eller flyttet på.
Anneks: Det foreligger ikke tegninger.

Prisantydning

2 790 000,-

Beregnet totalkostnad

2 790 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 69 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 790 000,-)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 83 092,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 873 092,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Anders Auen Takstdato : 05.07.2023 Formuesverdi : 127 736,-

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Forsikring

KLP Polisenummer: 13713804 Premie: 3302

Kommunale avgifter

Kr. 2 770,11 pr. år Fakturert beløp i 2022, som dekker hytterenovasjon og feie- og tilsynsavg. fritid. Løpende gebyr brukes for å fordele en årlig kostnad på flere innbetalinger.

Andre utgifter:
Årskort Skrimveien/Digerhaugveien p.t. kr. 2.300,-
Brøyting internveier/gårdsplass, p.t. kr. 4.050,-
Frivillig løypekjøring.
Skrim hytteeierforening (frivillig) kr 350,-

Formuesverdi - tidligere omtalt som ligningsverdi

Ligningsverdi dersom eiendommen benyttes som primærbolig:127 736,-
Ligningsverdi dersom boligen benyttes som sekundærbolig: ,-

Oppgitte beløp er innhentet fra Skatt sør og er senest kjente verdi som er pr. inntektsåret 2020.

Konsesjon/odel

Eiendommen er ikke konsesjons- eller odelsbelagt.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tilrettelegging (Kr.16 950)
Tingl. hjemmelserklæring - Statens Kartverk (Kr.585)
Garantiforsikringspremie (Kr.3 100)
Provisjon (kr. 61 875)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd. til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

Heftelser som skal følge eiendommen:

Dagboknr. 769-3/26, tinglyst 30.04.1963 -  Festekontrakt - vilkår  
festetid: 50 år
ÅRLIG AVGIFT NOK 84
BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE
BESTEMMELSER OM REGULERING AV LEIEN
BESTEMMELSER OM OVERDRAGELSE AV KONTRAKTEN
MED FLERE BESTEMMELSER
Gjelder feste
Gjelder denne registerenheten med flere

Dagboknr. 5642-1/26, tinglyst 16.11.1982 -  Bestemmelse om vannrett  
rettighetshaver:Knr:3006 Gnr:42 Bnr:6 Fnr:21  
Gjelder feste

Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 Sørøst-Norge. Kontakt din megler om dette.

Finn.no: Visningstekst

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for å avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i FINN-annonsen for påmelding. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte senest 2 timer før annonsert visning, vil ikke bli avholdt.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert org.nr.: 982832632
Laster kart..

Arnfinn H. Sørhaug

Eiendomsmegler MNEF

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Arnfinn H. Sørhaug

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?