Til innholdet

Koselig og meget barnevennlig beliggende enebolig m/3 soverom - 2 bad - Loftstue - Innglasset utestue - Flott hage!

Vearveien 9A
Prisantydning 2 840 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 101
BRA: 101 m²
Soverom: 3
Byggeår: 1873
Tomtareal: 801 m²
Få salgsoppgave

Visninger

fredag 5. juni Kl 15.00 - 16.00
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Lars Ole Wittingsrud

Lars Ole Wittingsrud

Kort om eiendommen

Vearveien 9A er en sentralt beliggende og svært barnevennlig plassert enebolig med gangavstand til barneskole, barnehager, idrettsarena, butikker m.m. Det er også gangavstand ned til Rakkevik hvor det er flott badestrand og båthavn.
Sjarmerende innredet enebolig med innebygde tømmervegger og lune, fine rom. Det er utført flere oppgraderinger de siste årene, allikevel er det behov for enkelte oppgraderinger.

Kort fortalt;
- 3 soverom og 2 bad
- Nytt sikringsskap med automatsikringer (el-kontroll utført) 2014.
- Rehabilitert pipe med nytt røykrør innvendig i 2017.
- Ny, flott peisovn i stue i 2017
- Montert luft-til-luft varmepumpe i stue
- Skiftet enkelte vinduer
- Hagestue på 16 kvm med innlagt strøm og skyvedører i glass - perfekt vår, sommer og høst!
- Nyere og større terrasseplatting mot vest i 2018
m.m.

Vi ønsker velkommen til hyggelig visning!

Finn.no: Lokalområde

TØNSBERG - VEAR

Adresse

Vearveien 9A 3173 Vear

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Z-eiendom. Velkommen til visning!

Beliggenhet

Sentral og barnevennlig beliggenhet i et trafikkstille og rolig område med gangavstand til alle fasiliteter på Vear. Det er kun noen hundre meter til skole og barnehage langs gate/gang/sykkelsti, hvor det også finnes idrettsanlegg med idrettshall og fotballbaner. På Vear finnes også dagligvare, frisør, pizzarestaurant m.m.

Kort avstand til Vestfold golfklubb, innendørs golfhall og områdets lysløype hvor fasilitetene kan nytes gjennom hele året. Det er bademuligheter og småbåthavn i Rakkevik, som ligger innenfor gangavstand.

Kort kjøreavstand på ca 7-8 minutter inn til Tønsberg sentrum med shoppingmuligheter, restauranter og kulturtilbud. Ca 5 minutters kjøring til E-18 med enkel adkomst til andre Vestfoldbyer og Torp lufthavn. Jernbanestasjon i Tønsberg og i Stokke sentrum.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1873. Tilbygget og ombygget ca 1980.

Bygninger og byggemåte

Enebolig bygget i tømmer, dels tilbygg i stående tre bindingsverk over støpte sparesteinsmurer.

Innhold:
1.etg.: entré/gang, bad/vaskerom med opplegg for vaskemaskin, wc, dusjkabinett og servant. Gang med trapp til 2.etg. Kjøkken med innredning. Stue med med spisestuedel og utgang til overbygget terrasse og uteplatting.
2.etg.: loftstue, 3 soverom, bad med badekar, wc og vask.
Krypkjeller/lite kjellerrom med lem fra 1.etg.

Det er den faktiske bruken av rommene på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommene kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Frittligende utebod og lekestue.

Antall rom

Oppholdsrom: 2, Soverom: 3, Bad: 2

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 101 kvm, Bruksareal: 101 kvm, Bruttoareal: 109 kvm

1.Etasje: 54 / 54 kvm p-rom/BRA
2.Etasje: 47 / 47 kvm p-rom/BRA. Det er fratrukket areal for 2.etasje på grunn av skråtak utenfor takhøyde 1,90 + 0,60 cm. I følge regler for arealberegning.
Kjeller: Gulvareal 4 m2. Ikke målbart areal på grunn av takhøyde under 1,90 meter. Takhøyde er 1,88 meter.

Lekestue på 5 kvm. Bod på 6 kvm.

Standard

Enebolig med hovedsakelig standard fra tilbygging/renoveringsåret 1980. Det er utført flere og større oppgraderinger i nyere tid, særlig herunder el-anlegg og fyringsanlegg.
Det er nevnt i tilstandsrapport at det er behov for renovering av utvendige fasader, samt begge bad.

Innvendig er boligen svært hyggelig og sjarmerende innredet med lyse og fine farger i alle rom. Det er svært praktisk med de 3 soverommene boligen har, samt at det er egen loftstue og 2 bad. Dette gjør boligen passende for en barnefamilie.
Kjøkkenet er fra IKEA og montert i år 2000. Det er senere oppgradert hvitevarer på kjøkkenet, herunder oppvaskmaskin og stekeovn (2018/2019). Svært hyggelig innredet kjøkken!
Fra kjøkkenet kommer man inn i stua som er delt inn i to; spisestue og dagligstue. Meget praktisk, og på den måten har man en romslig plass til langbord i den ene enden, samt god plass til sofaløsning i andre enden. Stua er lysmalt og fremstår som svært hyggelig med mye naturlig lys inn fra alle vinduene. Det er også utgang til overbygget veranda, samt uteplatting og hagestue mot vest.
Hagestua er nylig oppført av selger, med innlagt strøm (utført av fagfolk) og skyvedører i glass. Meget flott plass på vår, sommer og høst!

Overflater innvendig består hovedsakelig av laminatgulv og fliser, og på vegger er det hovedsakelig malt tapet og trepanel. Himlinger har både tak-ess og malt trepanel. Alle innvendige vegger er malt opp de siste årene.

Øvrig teknisk info (utdrag av tilstandsrapport):
Varmtvannsbereder i kjellerrom , volum 194 liter. Alder ukjent. Hovedstoppekran ved bereder.
Inntaksledning vann og plast/pvc, åpent og skjult rør-anlegg, kobber og plast, sluk i kjeller av plast.
Naturlig ventilasjon med klaffventiler i yttervegger.
El -skap med automatsikringer. 50 ampere hovedsikringer. Åpent El- anlegg.
Eier har oppgradert anlegget med flere nye kurser.2014. Eier har dokumentasjon. Digital måler fra 2014.

For ytteligere info om boligens tekniske stand, se tilstandsrapport og selgers egenerklæring.

Oppvarming

Det er montert ny, flott peisovn i stue (rehab. pipe med nytt innvendig røykrør i 2017), samt IVT luft-til-luft varmepumpe i spisestue fra 2013. 
Stråleovn på begge bad.
For øvrig elektrisk oppvarming via panelovner der disse befinner seg.

Parkering

Gode parkeringsmuligheter på egen tomt.

Areal og eierform

Areal: 801 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Pent opparbeidet hagetomt med hovedsakelig tilnærmet flat gressplen. Gruset innkjørsel. Belegningssteing foran inngangsparti og treplattinger rundt og på baksiden av huset. Her er det også en flott uteplass med nyere oppført og stor vinterhage/sommerhage, innglasset med innlagt strøm. Flott, naturlig berg i dagen mot vest hvor det er laget flere koselige blomsterbed i forskjellige nivåer.
Utebod på baksiden av huset mot nord.

Eier

Veronica Lønmo Jakobsen Morten Strange Tørnqvist

Vei, vann og avløp

Tilknyttet offentlig vann og avløp. Adkomst fra offentlig vei.

Reguleringsplan

Boligen ligger i et område regulert til boliger, nåværende. Ingen igangsatte planleggingsarbeider som bil berøre eiendommen, iflg kommunen.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.


1990/16761-1/91  Målebrev 06.11.1990 
Areal 1507 m2
1994/6777-1/91  Registrering av grunn 09.06.1994 
Utskilt fra denne matrikkelenhet:Knr:3803 Gnr:203 Bnr:440

Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest for rehabilitering av pipe, datert 20.11.2018.
Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Bygningen er registrert i SEFRAK med ID SEFRAK-ID0720-0102-003 - gul trekant.
SEFRAK er ei forkorting for SEkretariatet For
Registrering Av faste Kulturminner. Dette sekretariatet hadde ansvaret for ei
l andsomfattande registrering av eldre bygningar. Dette gjelder bygninger fra før 1900.
Bygningene er ikke automatisk verneverdige, men det kan ligge restriksjoner i forhold til
å endre eller rive bygningene.

Prisantydning

2 840 000,-

Beregnet totalkostnad

2 840 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 71 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 840 000,-)) -------------------------------------------------------- 83 842,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 923 842,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Hans Holt Byggmester/Takstmann Formuesverdi : 799 171,- Sekundær formuesverdi : 2 877 017,-

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter G

Kommunale avgifter

Kr. 11 112 pr. år

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tønsbergs Blad 260220 (Kr.4 500) Tilretteleggingshonorar (Kr.13 695) Garantiforsikringspremie (Kr.2 500) Markedspakke (Kr.13 700) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 2 840 000,-) (Kr.42 600) Totalt kr. (Kr.81 870)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
 Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker.. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Lars Ole Wittingsrud

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Lars Ole Wittingsrud

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?