Til innholdet

SJØPARKEN; Ny og ubrukt 3-roms eierleilighet I Fjord-/byutsikt I 5. etg. I Stor balkong I 2 sov I Dobbeltboligforsikring ZOLGT

Rambergveien 45C
Prisantydning 4 390 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 52
BRA: 57 m²
Soverom: 2
Byggeår: 2024
Tomtareal: 2900 m²

Ansvarlig megler
Jesper Snekkestad

Jesper Snekkestad

Finn.no: Lokalområde

KALDNES BRYGGE - TØNSBERG

Adresse

Rambergveien 45C 3115 Tønsberg 5. etasje

Velkommen til Sjøparken ved Kaldnes brygge og denne herlig plasserte selveierleiligheten i byggets 5. etasje

Ved Kaldnes brygge har vi nå har gleden av å presentere en mulighet for deg som setter høye krav til hvor du vil bo - eller feriere!

Leiligheten, som er helt nyoppført og stod klar i januar 2024, ligger i 5. etasje med suveren plassering med balkong mot Byfjorden i boligsameiet Sjøsiden. Fra en stor og i sin helhet overbygget balkong på drøye 9 m² kan man nyte fint utsyn over Byfjorden, byen og nærmiljøet ved Tønsberg brygge. Samtidig ligger leiligheten gunstig plassert med tanke på solforhold både ettermiddag og til ut på kvelden i sommerhalvåret.

Leiligheten er ubrukt og nyoppført. Det er en egen følelse å flytte i ny bolig. Det er rent og friskt i alle kroker - alt er nytt og tidsmessig.

Hjemmet fremstår med en godt utnyttet planløsning og et helhetlig materialvalg i delikate farger. Hver kvadratmeter er flott utnyttet og leilighetens utforming gjør den lys og åpen. Gulvvarme i alle rom sørger for ypperlig komfort! Vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjon er både økonomisk lønnsomt og har stor betydning for inneklimaet. Stuen og spisestuen er romslig og har åpen løsning mot tilbaketrukket og raust innredet kjøkken fra Drømmekjøkkenet med integrerte hvitevarer. Videre tilbyr leiligheten et romslig og delikat bad med dusjhjørne, vegghengt toalett og vaskeromsløsning, to soverom med skyvedørsgarderober og en praktisk entre/gang med god garderobeplass. Leiligheten har i tillegg en romslig bod i kjelleretasjen.

På Kaldnes Brygge kan du leve det enkle liv uten hverken snømåking eller gressklipping. Gangbroen mellom Kaldnes Brygge og Tønsberg brygge binder bydelene sammen, og Kaldnes er blitt en naturlig forlengelse av Tønsberg sentrum. Ta del i det urbane bylivet i Norges eldste by, eller nyt den flotte skjærgården rundt Nøtterøy og Tjøme. Kaldnes brygge har nå også fått sin egen bystrand som ligger kun et drøyt steinkast fra leiligheten!

Velkommen til en leilighet med beliggenhet og løsninger vi er sikre på vil begeistre!

Kort fortalt

º Splitter ny selveierleilighet - ferdigstilt januar 2024
º Flott sjøutsikt til Tønsbergfjorden fra balkong
º Moderne og tidsriktige løsninger
º Misunnelsesverdig utsikt fra balkong og fine solforhold
º Stor overbygget balkong på drøye 9 m² med god plass og fine solforhold
º Arealeffektiv leilighet med alt på ett plan - hver kvadratmeter er flott utnyttet!
º Store og høyreiste vinduer slipper inn massevis av dagslys og flott utsyn
º Spisestue og stue i åpen løsning med tilbaketrukket kjøkken med integrerte hvitevarer
º Diverse påkostende løsninger på kjøkkenet fra Drømmekjøkkenet
º To soverom - begge med skyvedørsgarderober
º Delikat baderom med flislagte vegger og flislagt gulv
º Separat entre/gang med stor skyvedørsgarderobe
º Elektriske utvedige screens på begge soverom + ett i stue
º Romslig bod på kjellerplanet
º Energivennlig oppvarming fra vannbåren gulvvarme gir herlig bo komfort
º Balansert ventilasjon m/gjenvinning
º Delikat  en stavs lys eikeparkettgulv i alle rom - alle rom med gulvvarme
º Lyd-/dempelister til leilighetens innerdører
º Heis mellom alle etasjer
º Småbåthavn på Kaldnes brygge og få steinkast til kommunal småbåthavn i Ollebukta
º Eiere av boliger ved Kaldnes brygge kan kjøpe/leie båtplass når disse evt. er ledige/tilbys
º Perfekt for deg som ønsker alt innen gangavstand
º Ingen boplikt
º Alt er nytt og ubrukt - vær førstemann til å flytte inn!

Beliggenhet

Kaldnes Brygge har en sentral beliggenhet i Tønsberg by i brygge-/sjømiljøet vis av vis "Brygga" i Tønsberg.

Leiligheten ligger i et sentrumsnært boligområde ved Kaldnes brygge i Tønsberg kommune. Gangbroen tar deg direkte over til alle byens fasiliteter, og selve Kaldnes brygge har også sine tilbud med spisesteder, dagligvareforretning og ulike kulturtilbud.

I tillegg er det kort vei til Teie torv, samt Teieskogen med flotte turområder, noe som gir god rekreasjon året rundt. Kort vei også til treningssenter på Ramdal.

Kaldnes brygge er i stadig utvikling, og det er blant annet en egen bystrand m/park i forbindelse med videre utbygging. På Kaldnes brygge bor du i bydelen som knytter Nøtterøy og Tønsberg sammen på en naturlig måte, med den praktiske gangbroen. Grønne parker gir trivelige uteoppholdsarealer for små og store og hvor du har båtliv og badeliv rett utenfor døren. Småbåthavn på området ligger bare noen få skritt fra leiligheten. Kommunal båthavn i Ollebukta ligger kun få minutter til fots.

Kaldnes brygge er blitt en ny, svært moderne og urban bydel i spennende kontrast til den gamle bebyggelsen på andre siden av broen. Gjennom å velge flere arkitekter får man flere uttrykk og former som igjen vil gjøre dette til en av Norges mest spennende bydeler. En bryggevandring langs Tønsberg brygge i det gamle sjøbodkvartalet og modernistisk arkitektur på Kaldnes viser kontraster i tid.

Nærområdet

Tønsberg en populær by som har sitt absolutte høydepunkt sommerstid, med stor turisme og et yrende folkeliv. Langs bryggene i Tønsberg kan du nyte av båtlivets gleder eller et stort utvalg av kulturtilbud, restauranter, kafeer og barer.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Spar v/Kaldnes brygge eller ved Kiwi like over gangbroen som også har søndagsåpent. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Tønsberg sentrum gode shoppingmuligheter, samt en rekke kafeer og restauranter. Her finner du også Farmandstredet med godt over 100 butikker. Bussterminalen er integrert i dette senteret.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog, hvorav nærmeste holdeplass er Kaldnes bussholdeplass og ligger ca. 3 minutter fra boligen. Det er gangavstand til Tønsberg jernbanestasjon hvor det er det hyppige togavganger til Oslo.  I løpet av ca. en time med bil/tog kan man være i Oslo sentrum. Kort vei til Torp flyplass.

Se også vedlagte nabolagsprofil for ytterligere beskrivelse av den flotte beliggenheten.

Type, eierform og byggeår

Selveierleilighet oppført/ferdigstilt i 2024.

Innhold

Meget lys og innbydende leilighet med suveren plassering i byggets 5. etasje med heis mellom alle etasjer. Leiligheten har en godt utnyttet og ikke minst arealeffektiv planløsning med alt på ett plan hvor inndelingen er som følger:

Leilighetens indre rom:
ENTRE/GANG med takhøy skyvedørsgarderobe i hele rommets lengderetning.

Delikat og moderne BADEROM med dusjhjørne, baderomsinnredning, vegghengt toalett og opplegg for vaskemaskin.

Lys og innbydende STUE-/SPISESTUE med store og høyreiste vindusflater og utgang til leilighetens store balkong.
 
KJØKKEN i tilbaketrukket, åpen løsning mot stue-/spisestuen med integrerte hvitevarer og rikelig med benke-/skapplass.

TO SOVEROM - begge med takhøye skyvedørsgarderober og plass til dobbeltseng.

Egen bod utenfor leiligheten:
Det medfølger avlukket bod på ca. 5 m² i byggets nedre etasjeplan, som nås via heis (evt. trapp). Boden har galvaniserte, tette skillevegger i tillegg til mur- og platevegger. Det er innlagt lys i tillegg til dobbel stikkontakt. Boden er merket nr. 87 og er låsbar med serienøkkel.

Stor balkong med flott sjøutsikt og gode solforhold

Leiligheten har en romslig balkong på drøye 9 m².  Balkongen, ut for stuen og kjøkkenet, er en romslig, solfylt balkong med perfekt plassering - balkongen vender nemlig mot nordvest med ettermiddags-/kveldssol. Uteplassen blir en flott "utvidelse" av stue-/kjøkkenarealet i sommerhalvåret hvor man kan nyte sol og hyggelig utsyn mot Byfjorden og Tønsberg brygge i øst - mot vest er det utsyn opp mot Valhalla/Teieskogen. Balkongen er overbygget i sin helhet, noe som gir en flott skjerming. Det er god plass til både utemøbler, grill/utekjøkken og variert "stemningsbotanikk". Uteplassen har eksklusivt terrassedekke av treverk, utfreset med rillet mønster. Rekkverket har matchende rekkverk i sort metall. Uteplassen er også utstyrt med dobbel stikkontakt med sort armatur.

Fellesrom i Rambergveien 45c

Blant fellesrommene i sameiet finner man blant annet innvendig sykkelparkering i kjelleretasjen med i alt to ganger så mange sykkelplasser som det er leiligheter i bygget. Sykkelparkeringen er i eget avlåst rom, innenfor garasjehuset i bygget med adkomst fra garasjeport. Medfølgende digitalbrikke åpner garasjeport

Det er felles inngangsparti m/innendørs plasserte postkasser til hver av leilighetene.

Felles søppelrom ligger rett innenfor byggets inngangsparti, i 1. etasje. Rommet inneholder renovasjonsbeholdere for kildesortering, inkludert bioavfallsystem med avkjøling i samme rom.

Inngang/adkomst til leiligheten - suveren plassering med kort vei fra heis

Leiligheten ligger svært gunstig med tanke på tilkomst. Hovedinngangsdør til bygningen er avlåst og utstyrt med ringetablå med porttelefon som kan fjernåpnes innvendig fra leiligheten. Adkomst fra heis til innvendig trappegang som deretter fører deg til innvendig fellesgang med kort vei fra heisen til leilighetens inngang i det 5. etasjeplanet. Leiligheten ligger nærmest heisen av leilighetene i 5. etasje.

Planskisser av leilighetens inndeling

Vedlagt følger planskisse som illustrerer inndelingen av leilighetens etasjeplan. Disse er kun ment for å gi et innblikk hva angår rominndeling og muligheter i leiligheten og er ikke å anse som noen eksakt plantegning. Kjellerboden er ikke vist i illustrasjonen. Planskisse fra arkitekt, benyttet som salgstegninger, er også vedlagt. Det tas forbehold om endringer fra stedlig løsning.

Arealer

BRA-i: ca. 52 m² som omfatter samtlige innvendige rom i leiligheten
BRA-e: ca. 5 m² som omfatter bod på nederste etasjeplan
BRA: ca. 57 m² som omfatter samtlige innvendige rom i leiligheten samt bod på nederste etasjeplan
TBA ca. 9 m² som omfatter leilighetens balkong

De oppgitte arealer er basert på utbyggers tegninger og arealberegninger.

Forklaring på arealbenevnelser

BRA-i (internt bruksareal) er areal innenfor omsluttende vegger. Det er for eksempel stue, soverom, kjøkken, entre, bad, innvendig bod og rom for kommunikasjon mellom disse.

BRA-e (eksternt bruksareal) er for eksempel en ekstern bod, kjellerstue med egen inngang, gjesterom, tilleggsbygg eller andre rom som tilhører boenheten, men som ikke er direkte tilknyttet det interne arealet. Tilleggsbygg kan være for eksempel garasje, naust eller utvendig bod.

BRA-b (innglasset balkong) er innglassede balkonger, verandaer og altaner som tilhører boenheten.

BRA totalt (totalt bruksareal) er ovenstående bruksareal summert.

TBA (terrasse- og balkongareal) er arealet av terrasser, altaner, verandaer og åpne balkonger som er tilknyttet boenheten.

ALH (areal med lav himlingshøyde) er ikke-måleverdige gulvarealer som skyldes skråtak og lav himlingshøyde. Areal med lav himlingshøyde (ALH) måles på samme måte som BRA, men det skal sees bort fra krav til himlingshøyde og arealer som allerede er medregnet i BRA skal ikke regnes med i ALH.

GUA (gulvareal) er når BRA og ALH oppsummeres og samlet kalles gulvareal (GUA).

Fellesutgifter og hva de inkluderer

I tillegg til fellesutgiftene på 1 092,- per måned, faktureres det sammen med disse kostnader til TV/ bredbånd fra Canal Digital p.t.  509,- pr måned, med andre ord per tiden i alt 1 601,- .

Fellesutgifter på månedlig 1 092,- inkluderer blant annet følgende:

* Felles bygningsforsikring
* Strøm/elektrisitet/energiforbruk i fellesarealer
* Andre driftskostnader og uforutsette utgifter
* Drift-/vedlikehold av heisanlegg
* Vedlikehold felles uteområde
* Serviceavtaler og reparasjoner heisanlegg
* Medlemsavgift til Velforening
* Snømåking
* Kostnader for forretningsførsel, styreledelse og revisor

Se for øvrig sameiets regnskap som utgjør vedlegg til salgsoppgave og som viser fullstendig oversikt over hva som dekkes over fellesutgifter.

Sameiet planlegger felles vindusvask for leiligheter hvor vinduer må vaskes med lift, kostnad for dette vil eventuelt tilkomme. Kommunale avgifter faktureres eier direkte fra Tønsberg kommune, etter de til enhver tid gjeldende satser, se eget punkt "kommunale avgifter".

Fjernvarme og strøm avregnes etter individuell måler(e) og faktureres eier direkte.

Standard

Interiørmessig fremstår leiligheten moderne og smakfull med solide gulv, innervegger i delikate lyse farger og med et generelt et solid materialvalg. Løsninger, utstyr og standard beskrives blant annet som følger:

Gulv:
Et vakkert gulv gir et rom et ekstra pent inntrykk og en god følelse, et gulv er "boligens femte vegg". Det er moderne en-stavs lyse eikeparkettgulv med vannbåren gulvvarme i alle rom. Baderommet har "selvsagt" flislagt gulv med elektriske varmekabler.

Innervegger, himlinger og belistning:
Alle innervegger i leiligheten har malte og slette overflater som gir en flott helhet med sine lyse og helhetlige overflater. Innerveggene består av slettmalte gipsvegger. Himlinger består av hvitmalte overflater med innslag av v-fuger i rom med malte betongelementer. Det er hvitmalt gips i rom med nedsenkede himlinger hvor det også er innfelte downlights (i entre/gang og på baderommet). Langs gulv er det eikelister som henter opp de klassiske eikegulvene. Hvitmalte geriktlister rundt dører/vinduer, mens listefri overgang mellom innervegger og himlinger forsterker det moderne og innovative uttrykket. Det er også listefritt rundt vinduer og balkongdør - løsningen med "smyg" viderefører den listefrie løsningen mellom innervegger og himlinger. Innerdører er for øvrig påkostet med lyd-/demperlist for ekstra komfort.

Stue og spisestue med utgang til stor balkong:
Dominerende inntrykk i denne delen av leiligheten er store og høyreiste vindusflater, god plassutnyttelse og en luftig/lys følelse. Stuen og spisestuen er også romslig og møbleringsvennlig tatt leilighetens størrelse i betraktning. Verandadøren leder ut til den overbygde balkongen hvor du kan nyte utsikten til sjøen, "Brygga i Tønsberg" og byen. De store og høyreiste vinduene sørger for en fantastisk stemning som endrer seg gjennom døgnets tider. Tross de store vindusflatene, er det likevel godt med veggplass å møblere mot. Rommet har for øvrig god plass til både sofa-/loungemøbler og til spisebord hvor man kan samle til venne-/familieselskap. Det er montert uttak i overgang vegg/himling flere steder i rommet for eventuell montering av taklamper. Disse uttakene er tilknyttet dimmerbrytere for lysnivåjustering. På vinduet som ikke vender ut mot balkongen er det montert utvendig, elektrisk sceen. Stuen har for øvrig TV-uttak. Selger har påkostet leiligheten med doble spikerslag/forsterkning på begge sider av vegg mot leilighetens største soverom slik at man kan ha vegghengt TV i begge rom hvis ønskelig.  

Kjøkkenet med innredning fra Drømmekjøkkenet:
Hjemmets kjøkken har en strategisk plassering, lengst inn i den åpne sonen for stue-/kjøkken. Leiligheten er innredet med et moderne, men likevel klassisk og stilrent kjøkken fra tradisjonsrike Drømmekjøkkenet hvor selger har gjort en rekke påkostninger. Innredningen i tidsriktig farge er pent tilpasset rommets utforming og dets interiørmiljø for øvrig. De lyse dørfrontene med integrerte håndtak danner match til de lyse laminerte benkeplatene. Både skapdører og kjøkkenskuffer har dempere for sømløs lukking. Her kan man stå og kokkelere mens samtalen holdes i gang med leilighetens gjester enten de sitter i sofa-/loungegruppen eller rundt spisestuedelen med plass til langbord. Innredningen er pent integrert i "L-løsning" med blant annet høye overskap som gir ekstra god oppbevaringsplass. Over skapene er det foring for en mer "håndsydd" løsning. Det er godt med belysning mellom over-/underskapene. Disse består av downlights med nivåjustering og gir suveren belysning over benkeplatene. Over benkeplatene er det tre doble stikk kontakter til småelektrisk. Til sides for oppvaskkummen er det side-/utslagskum.
Alt av hvitevarer er fra Siemens og medfølger; Helintegrert oppvaskmaskin, separat steketopp i benkeplate (induksjon), stekeovn i underskap og helintegrert kjøle-/fryseskap. Det er installert både water stop og komfyrvakt. Blant eiers påkostninger er blant annet kjøkkenventilator fra Røråshetta.

Baderommet:
Hva er ikke mer behagelig enn å komme inn på et varmt, lunt og delikat bad på morgenen? Baderommet har inngang fra entre/gang. De lune og steingrå gulvflisene med varmekabler skaper en flott kontrast til de klassisk kremhvite veggflisene i moderne bredformatdesign. De mindre flisene på gulvet i dusjsonen tilfører en moderne kontrast og fin variasjon til velværerommet. Baderomsinnredningen, som også er fra Drømmekjøkkenet, har doble kolonialskuffer med integrerte håndtak i frontpanel, helstøpt servantbenk og veggspeil med integrert LED lys og touch panel med baklys. I tillegg er det et enkelt overskap, også fra Drømmekjøkkenet, med slagdør. På siden av innredningen er det dobbelt strømuttak. Et moderne bad skal også ha god lyssetting. Baderommet har derfor innfelte downlights i himling i tillegg til nevnte innfelte LED-stripes i veggspeilet. Badet er videre innredet med dusjhjørne med inn-/utsvingbare dører av herdet glass, utstyr med dusjløsning med både hånddusj og takdusj. Videre badet har vegghengt toalett fra Duravit med skjult sisterne fra TECE og opplegg for vaskemaskin. Ønsker du overliggende tørketrommel i tillegg, er det montert ekstra strømuttak for dette - overskap må i tilfelle fjernes i rommet.

Entre/gang med skyvedørsgarderobe:
Vel innenfor leiligheten inngangsdør møter man den lyse entreèn og gangen som ønsker deg og dine gjester velkommen inn i hjemmet. Rommet er adskilt med integrert skyvedør. I den takhøye skyvedørsgarderoben med speildører, som fyller hele lengderetningen i rommet, tilbys det god plass til ytterklær, skotøy og annet. Garderoben har langsgående overhylle og henganordning. Som ellers i leiligheten gir den vannbårne gulvvarmen en suveren komfort. Porttelefon til callinganlegg med video er plassert i dette rommet som for øvrig har nedsenket himling med integrerte LED downlights med nivåjustering. Det er også installert digital styring for balansert ventilasjon entre/gangen.

De to soverommene:
Begge soverommene, også med vannbåren gulvvarme, ligger gunstig plassert med vinduer orientert ut mot samme side som balkongen. Et av soverommene har for øvrig ekstra sidevindu som gir en ekstra fin nærkontakt med leilighetens flotte uterom. Soverommene er praktisk plassert på hver sin side av stue-/spisestuen som trygger god usjenanse i forhold til hverandre. Begge soverommene har plass til dobbeltseng og er innredet med hvert sitt skyvedørsgarderobesystem med doble takhøyde dører og godt med oppbevaringsplass med hyller og hengeanordninger. Begge soverommene har elektriske, utvendige screengardiner på vinduene, med unntak av det minste vinduet ut mot balkongen.

Oppvarming og balansert ventilasjonsanlegg

I leiligheten er det innlagt miljøvennlig fjernvarme, et anlegg som er installert i hele bygget.  Leverandør er Skagerak Varme (www.skagerakvarme.no). Det er dermed vannbåren varme i gulv som er leilighetens basisoppvarming. Oversikt over hvilke rom som har gulvbåren varme er angitt under "standard". På baderommet er det elektriske varmekabler. Det leveres undermålere fra BKK eller tilsvarende per leilighet og øvrige bruksarealer for varmeanlegget, og for varmt vann, for fordeling energikostnadene iht forbruk. BKK sin måletjeneste koster pt. kr. 1 000,- pr år pr leilighet. Til informasjon er det installert individuell måling av forbruk til fjernvarme til oppvarming av gulv, oppvarming av forbruksvann og elektrisk strøm og man betaler etter målt forbruk.

Det er balansert ventilasjon med varmegjenvinning i leiligheten, som både er økonomisk lønnsomt og har stor betydning for inneklimaet. Leilighetens egne aggregat er plassbesparende montert i baderomshimlingen.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning, følger dette heller ikke med. NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør fravikes.

Annet - teknisk

* Callinganlegg med porttelefon og muligheter for video
* Felles brannvarslingssystem og felles overrislingsanlegg (sprinkelanlegg)
* Vannfordelingsskap/rør-i-rør system
* Vinduer og terrassedør av tre
* Utvendig aluminiumsbeslåtte vinduer og terrassedør for enklere vedlikehold
* Varmt vann til tappevann leveres også fra fellesanlegg
* Brannklassifisert inngangsdør - lyddør
* Sikringsskap for elektrisk anlegg er montert i entre/gang

Parkering

Mulighet for leie av garasjeplass. Ellers vanlig gateparkering i nærmiljøet.

Det er tilgjengelig parkering under Dockside hus D, E og F hvor det er mulighet for å inngå avtale om leie av p-plass. Leieforhold vil være basert på markedsmessige vilkår og tilgjengelighet hos utleier - Micasa parkering i byggets P-hus. For informasjon om leiepris og betingelser, se: https://www.micasa.no/parkering/leie-parkering/.

Tomt og hage

Tomteareal: 2 900,30 m² iht. matrikkelbrev
Tomtetype: Selveiertomt - fellestomt

Tomten er fellesareal, hvilket innebærer at sameiet eier og disponerer over de aktuelle arealene i fellesskap. Denne organisasjonsformen gir ikke hver enkelt seksjon noen eksklusiv rett på noe vis til bruk eller å disponere over sameiets tomteområde, med mindre annet er uttrykkelig avtalt eller det følger av sameiets vedtekter.

Tomtens grenselinjer fremkommer av situasjonskart og matrikkelkart som utgjør vedlegg til komplett salgsoppgave. Det gjøres oppmerksom på at oppgitt tomteareal også omfatter areal på naboeiendom - areal for kun bnr. 368 er 1 471,10 m².

Byggemåte

Leilighetsblokk over seks boligetasjer bestående av selveide boligseksjoner samt kjeller med blant annet boder, fellesanlegg og garasjehus under terrenglokk.

Byggets fasader er forblendet med en kombinasjon av bekledningstegl og behandlet trepanel. Innvendige lettvegger platekles med gips. Vinduer er ferdig behandlet på innvendig side og utvendig kledd med lakkert aluminium.

Eier

Rita Regbo

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og offentlig avløp. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Adkomst fra Rambergveien som er offentlig vei.

Ferdigattest

Boligen har midlertidig brukstillatelse datert 11.01.2024. Kopi av denne finner du i salgsoppgaven. I følge attesten har tiltakshaver frist til 30.06.2024 til å ferdigstille innregulering av ventilasjon, at plantearbeid uføres til våren rundt torvet i sør, noe mindre komplettering av listverk fellesareal og litt komplettering av kledning på inngangspartier før ferdigattest kan utstedes.

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i et regulert område. I henhold til reguleringsplanen "Kaldnes, delfelt M, N, K m fl." vedtatt 25.04.2012, er området regulert til kombinert bebyggelse og anleggsformål, park, trafikkregulerende tiltak og parkeringsbestemmelser og uteoppholdsareal.
I henhold til kommunedelplanen "Sentrum - byplan 2018-2030 TBG" vedtatt 22.05.2019 er området avsatt til grønnstruktur og sentrumsformål.
Relaterte planer i området: Kaldnes felt "O" med tørrdokka og tilhørende torg vedtatt 01.02.2006 og Kaldnes - felt K og N vedtatt 10.09.2008.

Eiendommen eller en del av eiendommen omfattes ikke av en bebyggelsesplan etter eldre PBL. Eiendommen eller del av eiendommen ligger ikke innenfor et område med nedlagt midlertid forbud mot tiltak. Det er ikke igangsatt planleggingsarbeid på et område som inkluderer/berører eiendommen. Det eksisterer ikke planforslag som berører eiendommen.

Kaldnes området er under utvikling og videre bygging.

Prisantydning

4 390 000,- / Fellesutgifter: 1 092,- pr. mnd

Beregnet totalkostnad

4 390 000,- (Prisantydning) Omkostninger 9 700,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 240,- (Pantattest kjøper) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 106 250,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 117 190,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 507 190,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Tilstandsrapport

Det er ikke utarbeidet noen tilstandsrapport i forbindelse med omsetning av denne eiendommen.

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter B

Energiutgifter for leiligheten, både nettleie og forbruk, er ikke kjent da leiligheten er nyoppført og eier ikke har bebodd eiendommen. Strømforbruk/energiforbruk vil variere blant annet avhenge av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, forbruksmønster, volum for bruk av ikke strømdrevne oppvarmingskilder etc.

Forsikring

Sameiets bygning er forsikret gjennom felles bygningspolise.

Ovennevnte forsikring er felles bygningsforsikring for sameiet som dekkes gjennom fellesutgifter. Kjøper må selv besørge og bekoste innboforsikring.

Kommunale avgifter

Årlige kommunale avgifter for denne leiligheten er beregnet til 11 918,50,- som inkluderer kommunens leveranse av vann, avløp og renovasjon (søppel).

Det er installert vannmåler ved Sjøparken og kommunale avgifter betales hit. forbruk. Tidligere forbruk er naturligvis ikke kjent da leiligheten er nyoppført. Tønsberg kommune opplyser for denne leiligheten at vann- og avløpsgebyrer betales etter målt forbruk. Forbruket er beregnet til 100 m³ for denne seksjonen på ett år. Med det som grunnlag som forbruk  betales det forskudd på kommunale avgifter for 2024 på totalt kr 11 918,50,-. Evt. opp-/nedjustering kan gjøres etter at erfaringsmessig, årlig vannforbruk foreligger.

Eiendomsskatt

Det er ikke eiendomsskatt i Tønsberg kommune per i dag.

Diverse opplysninger om boligsameiet

Sameiet SE Sjøparken Kaldnes brygge består av 104 seksjoner, hvorav 103 boligseksjoner og 1 næringsseksjon fordelt over fire bygninger. Sameiet er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjons-nummer 932541017, og ligger i Tønsberg kommune med følgende adresse: Rambergveien 45A-D. Sameiet består av i alt fire leilighets hus, hvorav denne leiligheten ligger i bygget som intern kalles "Hus K1A" som består av i alt 32 leiligheter.

Leilighetens sameiebrøk: 52/7256 ifølge tinglyst seksjoneringsbegjæring av 18.08.2023.

Sameiets økonomi: Sameiet har ikke hatt sitt første driftsår enda, så det foreligger av den årsak ikke noe sameieregnskap per i dag.

Felles lån: Det er ingen gjeld i sameiet, og leiligheten har således ingen andel fellesgjeld.

Sameiets forretningsfører: Sameiet benytter Obos eiendomsforvaltning som regnskaps- og forretningsfører. Kontaktperson for sameiet er rådgiver Gro Runhaug, e-post gro.runhaug@obos.no.

I salgsoppgaven finner du vedlagt blant annet sameiets sameiets budsjett og vedtekter. Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i disse dokumentene.

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av egen boligseksjon, jf. eierseksjonsloven § 1. Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 22, 3. ledd. Leilighetene inngår i eierseksjonssameie i samsvar med Eierseksjonsloven av 23. mai 1997. Kjøper får et tinglyst skjøte på sin seksjon og har eksklusiv bruks- og disposisjonsrett til egen bolig, og bruksrett til sameiets fellesarealer. Regnskaps-/forretningsfører har på vegnet av sameiet lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp), ref. lov om Eierseksjoner.

Formuesverdi - tidligere omtalt som ligningsverdi

Med bakgrunn i at leiligheten er nyoppført er formuesverdien ikke fastsatt på nåværende tidspunkt.

Formuesverdi fastsettes med utgangspunkt i en formel for kvadratmeterpris som fastsettes av SSB. Den estimerte kvadratmeterprisen er fastsatt ut fra flere kriterier (beliggenhet, alder, areal og boligtype) som danner markedsverdien i området. Boligens faktiske markedspris vil derfor ikke være Skatteetatens grunnlag for den første fastsettelsen av formuesverdi.

Det første året boligeiendommen skal formues verdsettes, må skatteyter påse å gi tilstrekkelig med opplysninger om boligen til skattemyndighetene slik at korrekt estimert markedsverdi og formuesverdi kan beregnes. Formuesverdien vil senere justeres i takt med prisutviklingen eiendommer og beregnet formuesverdi vil fremgå av forhåndsutfylt skattemelding.

Formuesverdien for boligeiendommer for inntektsåret 2023 skal ikke overstige 25 % av dokumentert markedsverdi opp til kr 10 000 000 for primærbolig (der man bor fast). Formuesverdien for sekundærboliger (øvrig bruk av eiendommen, f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) skal for inntektsåret 2023 utgjøre 100% av dokumentert markedsverdi. Skatteetaten kan kontaktes for ytterligere informasjon.

Adgang til utleie

Leiligheten består av en boenhet, og den har ingen egen/separat utleiedel i tillegg til denne.

Leiligheten kan leies ut da vedtektene inneholder ingen begrensninger av eiers utleieadgang.

Korttidsutleie er tillatt i opptil 90 døgn i året, jf. eierseksjonsloven § 24. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene, men må settes til mellom 60 og 120 døgn. I sameiets vedtekter er grensen satt til 90. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende.

Forholdet til forkjøpsrett

Det foreligger ikke forkjøpsrett i sameiet.

Konsesjon/odel/boplikt

Det er verken konsesjonskrav eller odel knyttet til omsetning av eiendommen. Det er heller ikke boplikt.

Dyrehold

Dyrehold er tillatt så lenge dette ikke på en urimelig eller unødvendig måte er til skade eller ulempe for de øvrige brukerne av eiendommen.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Andre opplysninger - økonomi

Det opplyses at selger har innbetalt sin andel av en egengangsinnbetaling, oppstartskapital på kr. 5 000,- til sameiet. Oppstartskapitalen er overført forretningsfører for sameiet, Obos - avd. Tønsberg. Beløpet er innskuddskapital til sameiet som ikke tilbakebetales.

Meglers vederlag (betales av selger):

Markedspakke (Kr.10 480) Tilrettelegging (Kr.16 950) Internettannonsering (Kr.4 800) Provisjon (Kr.42 500) Visninger (Kr.3 500) Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - SELGER (Kr.6 385) Inneståelse-fakturavederlag (Kr.3 100) Kommunale opplysninger (Kr.5 500) Oppgjør og tinglysning (Kr.8 900) Opplysninger fra forretningsfører (Kr.5 500) Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.500) Totalt kr. (Kr.108 115)

Boligselgerforsikring

Det foreligger ikke tilstandsrapport med innhold fra takstforskriften som trådte i kraft 1.1.22. Selger har derfor heller ikke tegnet boligselgerforsikring. Likevel foreligger selgers egenerklæring til Fremtind, i tillegg til salgsoppgaven, og som interessenter må sette seg inn i før bud inngis. Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Dobbeltboligforsikring

Denne eiendommen selges med Dobbeltboligforsikring fra Søderberg & Partners. Forsikringen gir kjøper en garanti mot doble boutgifter dersom det tar tid å selge egen bolig. Forsikringen kjøpes og betales av selger, men det er kjøper som vil få utbetaling fra forsikringen. Forsikringen dekker faktiske ekstra boligkostnader med inntil kr 15 000 per måned i inntil 9 måneder, dersom kjøper ikke får solgt sin gamle bolig før overtakelse av den nye. Dette omfatter netto rentekostnader og faktiske ekstra boligkostnader ved usolgt bolig (felleskostnader, boligforsikring, oppvarming/strøm og kommunale avgifter). Forsikringen har ingen egenandel, kun en karenstid på 3 måneder. Den er gyldig i 12 måneder etter overtakelse, og kjøper må oppfylle følgende krav for å få utbetaling gjennom forsikringen; 1) Overtatt ny bolig.
2) Forsøkt å selge boligen gjennom eiendomsmegler i minst tre måneder. Forsikringen opphører en måned etter budaksept, og kjøper må akseptere bud på sin usolgte bolig innenfor 90 % av markedsført prisantydning. Dersom bud innenfor denne grensen ikke aksepteres, bortfaller muligheten for erstatning. For ytterligere informasjon om forsikringen; soderbergpartners.no/eiendom/dobbeltboligforsikring/

Andre opplysninger

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av salgsoppgave. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen med mindre det tydelig fremkommer i salgsbeskrivelsen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Overtagelse og §12-garanti fra utbygger

Kjøper trer inn i garanti utstedet av utbygger iht. §12 i Lov om Bustadoppføring som er en pengegaranti for byggsikkerhet i henhold til Bustadoppføringslova - som er en lovpålagt om garantistillelse overfor boligkjøper som sikkerhet for feil og mangler som kan oppstå både under oppføringstiden og i reklamasjonstiden i inntil 5 år etter overlevering. Garantibeløpet er på 202.500,- og gjelder i 5 år regnet fra selgers overtagelse av leiligheten, 22/1-2024.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 Sørøst-Norge. Kontakt din megler om dette.

Finn.no: Visningstekst

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for å avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i FINN-annonsen for påmelding. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte senest 2 timer før annonsert visning, vil ikke bli avholdt.

Tinglyste rettigheter, servitutter og grunndata

På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser/servitutter og evt. rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

Følgende er heftelser/servitutter tinglyst på eiendommens grunnboksblad foruten selgers evt. frivillige pant:
2016/128514-1/200  Seksjonering - 12.02.2016. Opprettet seksjoner: Snr: 7. Formål: Bolig. Tilleggsdel: Bygning. Sameiebrøk: 1/8
1877/900095-1/91  - Erklæring/avtale av 08.01.1877. Åstedsbefaring vedr. Tønsbergs bygrenser mv.
1899/900073-1/91 - Erklæring/avtale av 07.02.1899. Forbud mot å anlegge ølbryggeri eller å lede vann over d.e. m.v.
1900/900223-1/91  - Bestemmelse om gjerde av 30.01.1900.
1915/900185-1/91 - Bestemmelse om vannrett av 12.10.1915.
1977/7546-1/91 - Best. om adkomstrett 26.07.1921.
1977/7663-1/91 - Best. om adkomstrett 22.12.1977.
1978/6075-1/91  - Erklæring/avtale av 10.10.1978 vedr. rett til anlegg og vedlikehold av avløpsledninger for TAU m.v.
1995/11817-4/91 -  Best. om vann/kloakkledning m.v. av 27.09.1995.
1998/2573-1/91 - Best. om adkomstrett 05.03.1998.
1998/11070-1/91 -  Elektriske kraftlinjer m.v. av 16.09.1998.
2015/1122219-6/200  - Erklæring/avtale vedr. bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. av 01.12.2015.
2016/467364-6/200 - Best. om adkomstrett for utvalgte rettighetshavere av 26.05.2016.
2017/1095204-8/200 - Erklæring/avtale vedr. rett til bruk av felles anlegg for søppelhåndtering av 05.10.2017.
2021/851833-1/200 -  Bestemmelse om nettstasjon. Adkomstrett for drift og vedlikehold for Lede m.v. av 09.07.2021.
2021/1010000-1/200  - Bestemmelse om nettstasjon. Adkomstrett for drift og vedlikehold  for Lede m.v. av 18.08.2021.

Grunndata tinglyst på eiendommen:
2023/883023-1/200  - Seksjonering 18.08.2023. Sameiebrøk: 52/7256. Formål: Bolig. Tilleggsdel: Bygning.

Eiendommen selges med de ovennevnte tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning. Eventuelt ønske om relativt hurtig overtagelse kan imøtekommes.

Hvis mulig, vennligst angi ønsket tidspunkt for overtagelse ved inngivelse av bud.

Styregodkjennelse fra sameiet av ny eier er ikke påkrevd.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert org.nr.: 982832632
Laster kart..

Jesper Snekkestad

Eiendomsmegler MNEF

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jesper Snekkestad

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?