Til innholdet

SJØIDYLL V/STRAND OG BRYGGE. Ny eierleilighet i et av Hortens flotteste bomiljø nær sjøkanten. Mulighet for båtplass! ZOLGT

Fyrmesterveien 24C
Prisantydning 3 690 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 69
BRA: 74 m²
Soverom: 2
Byggeår: 2018
Tomtareal: 5739 m²

Finn.no: Lokalområde

STEINSNESBUKTA - STRANDPARKEN V/SJØEN

Adresse

Fyrmesterveien 24C 3186 Horten

Velkommen til Steinsnesbukta og denne flott beliggende leiligheten ved sjøen

Velkommen til sjøidyllen Steinsnesbukta og denne romslig og herlig beliggende leiligheten nær sjøen. Alt er nytt og frisk  - du overtar en ny og ubrukt leilighet.

Rett utenfor døren har man et eldorado av fasiliteter som strender, båthavner, kyststi, parkmessige utomhusarealer og ikke minst herlige turstier både sydover og nordover langs sjøen. Hva med et morgenbad? Her er det bare å ta på seg morgenkåpen og rusle ned til stranden. 

Ønsker man båtplass kan dette medfølge i Strandparken etter nærmere avtale! Hit er det kun 3-4 minutter å gå fra leiligheten!

Leiligheten ligger svært gunstig plassering i forhold til blant annet solforhold. Den har stor terrasse mot vest og en liten lettstelt hage hvor man har solen til sent ut på kvelden i sommerhalvåret. Levegger på hver side en overbygget uteplass på 23 kvadratmeter i hele leilighetens bredde sørger for fin usjenanse mot naboleilighetene vegg-i-vegg. Hjemmet ligger i "hus 3" som er plassert i 3. rekke fra sjøen. Det er ikke sjøutsikt direkte fra leiligheten.

Gjennomgående løsning med soveromene på "svalsiden" i øst og stue samt kjøkken på "solsiden" mot vest gjør den lys og arealeffektiv. Den er inndelt med romslig entre-/gang, to soverom, stort lekkert baderom, en luftig stue-/spisestue og delvis åpen løsning mot et lekkert og velustyrt kjøkken. Det medfølger bod både innvendig og utvendig.

Bilen din plasserer du enkelt og bekymringsfritt i egen carport tilknyttet inngangspartiet. 

På vegne av utbygger, Steinsnesbukta Eiendom AS og Z-eiendom AS v/eiendomsmegler Jesper Snekkestad ønskes du hjertelig velkommen til visning av et område med helt spesiell beliggenhet som anbefales å oppleve!

Kort fortalt om leiligheten

º Nyoppført og lekker leilighet - blir førstemann til å flytte inn!
º Leiligheten ligger i 3. rekke fra sjøen et drøyt steinkast fra strand og båthavn
º Få meter til sandstrand, bryggeanlegg og langstrakt friareal langs sjøen
º Et vakkert og nyetablert bomiljø med kort vei å gå til sentrum av byen
º Planløsning med alt på ett plan
º Hele 23 m² terrasse i hele leilighetens bredde
º Nyplantet bøkehekk juli 2020 i ca, 140 cm høyde (se bilde nr. 9/82)
º Stuesone, kjøkken og terrasse mot vest m/fin kveldssol
º Store og dype vinduer ned til gulv skaper en moderne atmosfære og slipper masse lys
º Bred skyvedør m/store glassflater ut til terrassen
º Mulighet for båtplass ved Strandparken hvis ønskelig
º Arealeffektiv stue-/spisestue med delvis åpen løsning mot kjøkken
º Lekkert kjøkken hvor det er rikelig med innredning og integrerte hvitevarer
º To soverom
º Lekkert flislagt baderom
º Romslig entre/hall med garderobeplass
º Godt med bodplass både innvendig i leiligheten og i utvendig sportsbod
º  Privat, eksklusiv og lettvint adkomst direkte fra egen carport
º Vannbåren gulvvarme gir herlig varmekomfort
º Balansert ventilasjon med varmegjenvinning gir sunt og godt inneklima
º Lekker 1-stavs eikeparkett i alle rom
º Flott og praktisk løsning m/egen carport ved eget inngangsparti
º Ingen boplikt
º Lav statlig dokumentavgift - (kun kr. 11 120,-) og IKKE 2,5% av kjøpesum
º Alt er nytt og ubrukt - opplev nyboligfølelsen i unike og maritime omgivelser!

Innhold

Leiligheten har gjennomgående planløsning med alt på ett plan. Carport og utvendig sportsbod ligger i tillegg i direkte tilknytning til leiligheten.

Bred og innbydene ENTRE/GANG med innfelt skyvedørsgarderobe og inngang til samtlige rom i leiligheten.

Lys, koselig og ikke minst åpen STUE-/SPISESTUE som vinkelstue hvor skyvedør av glass tar deg ut til leilighetens TERRASSE.

Delikat og innholdsrikt KJØKKEN i smart og åpen løsning mot stue-/spisestue hvor det er rikelig med kjøkkeninnredning og integrerte hvitevarer.

Lekkert BADEROM med moderne innredning, vegghengt WC, dushjørne og flislagt nisjevegg for vaskesøyle.

TO SOVEROM plassert vis a vis hverandre, adskilt av entre/gang.

TO BODER hvorav innvendig bod med inngang fra entre/gang og sportsbod m/inngang vis a vis boligens hovedinngangsdør. Sportsboden er på ca. 5 m² med innvendig lys og en dobbel stikkontakt.

TERRASSE på ca. 23 m² blir en flott  "ekstra stue" i sommerhalvåret. Denne herlige og ikke minst solrike uteplassen byr på massevis av plass for utemøbler og god skjerming også for egen hagedel av hekk og levegger på begge sider.

Båtplass

Selger kan pr. tiden tilby kjøp av båtplass i Strandparken, kun noen få steinkast fra leiligheten. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon rundt dette

En maritim og herlig beliggenhet langs sjøen

Steinsnesbukta er et nytt, unikt og attraktivt bomiljø med kort vei inn til sentrum både med sykkel og til fots. Leiligheten har en fantastisk beliggenhet. Steinsnesbukta ligger som en naturlig del/utvidelse av Strandparken, en bydel i maritim stil ca. 10 minutters gange fra sentrumskjernen av Horten.

Her bor man ned mot sjøen og kan bruke nærområdet sine idylliske sandstrander eller rusle langs sjøpromenade i friområder med variasjon av småbåtbrygger, koselige gresstun og et herlig maritimt miljø. Foruten sandstrand ved Strandparken, tilbyr også Rørestrand litt lengre syd på blant annet sandstrand, koselig gresslette, strandbar med mer.

Det er ikke vanskelig å forstår hvorfor dette idylliske området på kort tid er blitt Horten sitt kanskje mest attraktive sted å bo. Bebyggelsen langs sjølinjen med variert, moderne leilighetsbebyggelse i fin harmoni med det vakre, maritime miljøet kombinert med gangavstand til byens fasiliteter har resultert i et unikt sted å bo.

Langs dette området kan man flere steder sette seg ned med føttende dyppet i sjøen for å lese en god bok, ta et forfriskende bad eller bare nyte stillheten og sjelefreden området byr på. Kyststien, hvor man kan vandre fra Horten til Åsgårdstrand via Borreparken, går rett nedenfor leilighetene ved Steinsnesbukta. Denne er populær gjennom alle fire årsider. Det er også gangsti langs sjøen til Horten gjestehavn som blant annet tilbyr flere restaurantmuligheter.

Andre populære rekreasjonsområder i nærheten er Karljohansvern med en rekke koselige bevertningssteder, turområder og badestrender. Hortenskogen tilbyr variert rekreasjon gjennom hele året.

Strandparkens småbåthavn grenser inn mot området. Det samme gjør småbåthavnen rett utenfor vinduene ved Steinsnesbukta. I Strandparken kan selger tilby båtplass etter nærmere avtale. Her er det med andre ord mulighet for å reise ut på sjøen i egen båt liggende nærmest rett på utsiden av egen bolig.

Horten er også "sykkelbyen i Vestfold", og her anbefales blant annet  en historisk rute forbi Gildehallen og Borrehaugene (Lystlunden - Borre) langs den gamle Jernbanetraseen, en sykkeltur ved Karljohansvern blant spennende arkitektur, parker, kanaler og en eventyrlig edelløvskog. Kyststien Horten - Åsgårdstrand byr på en vakker tur forbi strender, svaberg og Fjugstads sjeldne askeskog og naturreservat.

Butikker og servicetilbud

Steinsnesbukta ligger sammen velrennomerte og populære Strandparken, sentrumsnært og tett på byens fasiliteter.

Innen få minutters gange finner man Linden park med bl.a. stor dagligvareforretning, treningssenter, hurtigmatrestauranter, frisør, apotek og legesenter. Det er også et rikelig utvalg av øvrige dagligvareforretninger i kort avstand fra Steinsnesbukta.

Litt nærmere sentrumskjernen, finner man Sjøsiden kjøpesenter, Vektergården og alle de øvrige sentrumsfasilitetene til den flotte havnebyen Horten.

For den golfinteresserte er det ca. 5 min med bil 18-hulls bane ved Borre golfbane. Det er ca. 20 minutter til Tønsberg, 40 minutter til Torp flyplass og kun få minutter å gå til Bastøfergen med hyppige avganger til Moss. For gående og syklende er fergen gratis. Med bil når man Oslo på normalt +- 1 time med 4-felts kjørevei fra E-18 inn til hovedstaden.

Ved Strandparken er det også barnehave og flere lekeplasser samtidig som det er kort vei til skoler for alle alderstrinn.  Det er blant annet gangavstand til nyoppførte Granli barneskole, for elever i ungdomstrinnet til Holtan ungdomsskole og kort vei til Horten videregående skole. For de aller minste er det også gangavstand til flere barnehager.

Se for øvrig vedlagte nabolagsprofil med kart og ytterligere angivelse av fasiliteter.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Selveier, oppført i 2018

Utbygger og selger

Steinsnesbukta AS - Sollistrandveien 12 - 3187  Horten

Standard

Moderne leilighet med et gjennomført og helhetelig kvalitetspreg. Innvendig fremstår leilighetenes rom innbydende med lyse farger, godt materialvalg og funksjonelle løsninger som samlet gir et flott, gjennomtenkt og tidsriktig helhetsinntrykk.

Leiligheten byr på en fin og ikke minst arealeffektiv planløsning. Dype og store vindusflater slipper inn godt med naturlig lys. De store vinduene i stue-/kjøkkendelen bidrar også til ekstra god romfølelse.

Gulv, innervegger, himlinger og belistning:
Et vakkert gulv gir et rom et ekstra pent inntrykk og en god følelse, et gulv er "boligens femte vegg". Det er 1-stavs eikegulv i alle rom, til og med i innvendig bod. Disse er både klassiske, solide og moderne - et gulv vi er sikre på at du vil bli glad i og som vil begeistre deg og dine gjester.

Alle innervegger i leiligheten har malte overflater med malte gipsvegger i samtlige rom. Utstrakt bruk av lun, lys og moderne gråtonet farge. Samtlige himlinger i leiligheten har hvitmalt gips. Innfelte downlights i enkelte tak, se beskrivelse av de ulike rommene.

På gulvet er det eikelister som følger de flotte 1-stavs eikegulvene. Hvitmalte lister som i himlinger rundt dører, rundt vinduer og i tak. Alt malt listverk er sparklet og malt.

Kjøkkeninnredningen og utstyr:
Leiligheten er innredet med et klassisk og stilrent kjøkken fra tradisjonsrike og 100% danskeide Aubo som har produsert kjøkken i flere tiår. Her er det lagt vekt på detaljer som gir et stiltilpasset preg, som blant annet takhøye overskap (overliggende innkassing), moderne benkeplater og delikate løsninger. Belysning mellom over-/underskap.

Hvitevarer fra Electrolux hvor alt er integrert:
* Helintegrert oppvaskmaskin
* Separat induksjon steketopp innfelt i benkeplate m/komfyrvakt
* Stekeovn i høyskap
* Mikrobølgeovn i høyskap
* Helintegrert kjøle- og fryseskap i separat løsning.

Det er også montert stiltilpasset og uttrekkbar ventilator fra Røråshetta på kjøkkenet. Vannbåren gulvvarme gir et lunt og deilig parkettgulv og man slipper veggmonterte varmekilder om opptar unødvendig plass.

Leilighetenes lyse og romslige baderom:
Hva er ikke mer behagelig enn å komme inn på et varmt, lunt og delikat bad på morgenen? Baderommet har flislagte vegger og flislagte gulv med elektrisk gulvvarme. De grå og delikate gulvflisene skaper en lun kontrast til de klassiske og lysere veggflisene. Innredet med dushjørne m/dører av herdet glass hvor gulvet har mindre fliser enn øvrig gulvflate. I dusjsonen er gulvet også noe nedsenket. Veggmontert toalett fra Villeroy & Boch m/skjult sisterne fra Tece gir enklere renhold og et mer moderne uttrykk. Hylle over innbygget sisterne gir plass til koselige interiørdetaljer.
Baderomsinnredning fra Iconic Nordic rooms med praktiske kolonialskuffer m/overliggende, stilren kvadratservantbenk og veggspeil m/innfelt lys øverst i speilet (styres av veggbryter). Innfelte downlights i himling gir suverent lys. Baderommene har har også flislagte nisjer med avsatt plass og ferdig opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Entre/gang med innfelt skyvedørsgarderobe:
Den lyse og innbydene entreèn har en praktisk og takhøy 2-dørs skyvedørsgarderobe fra Elfa med dører av speil. I tillegg god plass til ytteligere møbler som f.eks. smale garderobeskapsløsninger, kommoder, skoskap eller lignende. Fra rommet er det bred dør som kan lukkes mot stuen og kjøkkenet. Legg merke til koøyet i den dekoraktive inngangsdøren som passer fint inn i det maritime miljøet og gir et pent særpreg til rommet. De innfelte og nivåjusterbare downlightsene i himlingen gir god belysning til rommet. I garderoben er det montert Elfa hyllesystem m/heng, hylle og ferdig opplegg for evt. andre moduler fra Elfa hvis ønskelig.

De to soverommene plassert på "svalsiden" mot øst:
På hovedsoverommet, hvor det er god plass til bred dobbeltseng inkl. nattbord eller lignende, har montert takhøy to-dørs skyvedørsgarderobe fra Elfa med speildører. I garderoben er det montert Elfa hyllesystem m/heng, hylle og ferdig opplegg for evt. andre moduler fra Elfa hvis ønskelig.
Det andre soverommet ligger på motsatt side av entrèen. Her er det avsatt plass til garderobeskap/arbeidsbord eller annet i tillegg til avsatt plass for seng.

Øvrig om standard/installsjoner/utstyr for boligen:
* VVS system med rør-i-rør koblingsskap og fordelingsskap plassert i innvendig bod
* Seriekoblede røykvarslere
* Eget ventilasjonsaggregat med innvendig, veggmontert betjeningspanel
* Innlagt fibernett fra Canal digital fro TV og internett
* Solide, moderne og gode innerdører av type "rammedører" i hvitt

Carport

Leiligheten har flotte parkeringsfasiliteter. Her kan en enkelt parkere eget kjøretøy i flott carport og gå rett inn egen inngangsdør. Det er lagt opp til egen 16 A kurs frem til carporten, og det er mulighet for etablering av ladepunkt for el-bil/ladbar hybridbil.

For ytterligere parkeringsmuligheter, se punktet "parkering".

Byggemåte

Bygget består av leilighetsbebyggelse med ett plans leiligheter i hhv. 1. etasje og i 2. etasje. Oppført etter teknisk forskrift 2010 (TEK10) i treverk hvor 1. etasje har støpt plate på mark, og fasaden består av moderne trekledning.

Leilighetene i byggetrinn 1 er fordelt på seks frittstående bygninger med henholdsvis 2, 4, 6 og 8 boenheter. Samtlige leiligheter er gjennomgående og hver av leilighetene går over ett plan.

Arealer og fordeling per etasje

Alt på ett plan i 1. etasje: P-ROM/BRA: ca. 69,5/74,5 m²

Rom medtatt i oppgitt P-rom: Alle rom i leiligheten utenom egen, innvendig bod.

Samtlige arealer er basert på arkitektens byggetegninger og arealberegninger. Se for øvrig plantegning for hver enkelt leilighet.

Det medfølger også sportsbod på ca. 5 m² og carport. Areal for disse er ikke medtatt i noen av de ovennenvte totale arealer. Se for øvrig vedlagte tegninger.

Oppvarming og balansert ventilasjonsanlegg

Det er vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjon, hvilket er både økonomisk lønnsomt og har stor betydning for inneklimaet.

Kostnader knyttet vannbåren gulvvarme dekkes av leilighetseier i forhold til størrelse av eget forbruk. Den vannbårne gulvvarmen er lagt i stue-/spisestue og på kjøkkenet. Baderom har elektriske varmekabler. På soverommene er det montert elektriske panelovner. 

Leilighetene har balansert ventilasjon med avtrekk og tilluft. Eget styringstablå er plassert i leiligheten, det samme er eget ventilasjonsaggregat plassert i innvendig bod.

Parkering

Utover egen carport ved leilighetens inngangsparti, parkeres det ved område avsatt for gjesteparkeringsplasser og i nærmiljøet iht. områdets til enhver tid gjeldende bestemmelser.

Areal og eierform

Areal: 5 739 kvm, Eierform: Fellestomt

Tomt og hage

Leilighet disponerer hagetomten ut for terrassen hvor man kan sette sitt eget personlige preg med tilsådd plen og ikke minst ferdigplantet løvhekk (bøk) som gir en skjermet, privat hage mot vest for denne leiligheten. Det er nyplantet hekk juli 2020 på ca. 140 cm! Det avgrensede området for hagen følger av tegning i seksjoneringsbegjæring.

Ved inngangspartiet er det asfaltert og noe hellelagt ved adkomstpartiene, noe som resulterer i enkelt vedlikehold.

Foran bebyggelsen ved Steinsnesbukta, og i en raus sone er det regulert romslige friområder med blant annet kyststi og felles uteoppholdsarealer. Disse arealene er tilgjengelig for alle og vil være et verdifullt supplement til alle ute- og lekeområdene mellom husene.

Adkomst - slik finner du frem til Steinsnesbukta

Fra Horten sentrum følger man Storgaten sydover i retning Steinsnes og Rørestranden. Ved lyskrysset hvor Shell bensinstasjon ligger, tar man ned Johan Riefs gate til venstre. Kjør ned bakken og ta til høyre inn på Halvdan Svartes gate og deretter første vei til venstre som er Steinsnesveien. Etter ca. 300 meter finner man Steinsnesbukta på venstre side.

Reiserute frem til eiendommen:
Ved å trykke på kartet til høyre i nettannonsen, får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon og frem til eiendommen.

Eier

Steinsnesbukta as

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og offentlig og avløp.

Veiadkomst fra Fyrmesterveien er offentlig vei (kommunal).

Det gjøres oppmerksom på at velforeningen eier de fellesområder som ikke eies av de enkelte sameierne.

Reguleringsplan og forholdet til konsesjon samt odel

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen for Horten kommune av 22.06.2015 er avsatt til boligbebyggelse-nåværende, friområde-nåværende, krav vedrørende infrastruktur, gul sone iht. T-1442 og byggegrense.

Eiendommen ligger i et regulert område med planid 701/00384, plannavn Fyrmesterveien 7 og 9 vedtaksdato 23.03.2015. Plan med bestemmelser følger som vedlegg i salgsoppgave. Planen inneholder yttterligere boligbebyggelse vest for/bak dagens bebyggelse, ref. den vedlagte plan som inngår i etterfølgende byggetrinn i Steinsnesbukta.

Relaterte planer: planid 00285 plannavn Steinsnes 19/2 - vedtaksdato 05.03.2001, planid 00210 - plannavn ny riksvei 19 Borre - Horten vedtaksdato 19.09.1990 og planid 00247 - plannavn Sollistrand/Linden vedtaksdato 03.02.1997.

Eiendommen omfattes ikke av en bebyggelsesplan etter eldre plan og bygningslov. Eiendommen ligger ikke innenfor et område med nedlagt midlertidig forbud mot tiltak.  Det er ikke igansatt planleggingsarbeid som inkluderer/berører eiendommen.  Alle opplysninger er innhentet fra Horten kommune.

Eiendommen er ikke konsesjons -/odelsbelagt og det er ingen boplikt.

Tinglyste rettigheter, servitutter og heftelser

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

Følgende servitutter og heftelser følger samtlige seksjoner i sameiet:

1971/227-1/28. Erklæring/avtale 15.01.1971. Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m. Overført fra: 0701-126/328. Gjelder denne registerenheten med flere

1974/2980-1/28.  Erklæring/avtale 15.07.1974. Bestemmelse om kloakkledning. Overført fra: 0701-126/328. Gjelder denne registerenheten med flere.

1978/2290-1/28. Erklæring/avtale av 01.06.1978. Bestemmelse om kloakkledning. Med flere bestemmelser. Overført fra: 0701-126/328. Gjelder denne registerenheten med flere

1979/2548-1/28. Erklæring/avtale av 22.05.1979. Bestemmelse om kloakkledning. Overført fra: 0701-126/328. Gjelder denne registerenheten med flere.

1982/2889-1/28. Erklæring/avtale av 17.06.1982. Bestemmelse om trafostasjon/kiosk. Elektriske kraftlinjer. Overført fra: 0701-126/328. Gjelder denne registerenheten med flere.

1995/997-2/28. Bestemmelse iflg. skjøte  av 24.02.1995 

Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m. Med flere bestemmelser. Overført fra: 0701-126/328. Gjelder denne registerenheten med flere.

2018/1151344-1/200. Erklæring/avtale av 17.08.2018. Rettighetshaver:HORTEN KOMMUNE, Org.nr: 964951284. Kan ikke slettes uten samtykke fra STEINSNESBUKTA AS, Org.nr: 993468711. Bestemmelse om rett til å ha stående kloakkpumpestasjon med hovedledninger. Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger. Bestemmelse om (begrensning av) endring i terrenget i nærhet av kabler/ledninger. Bestemmelse om adkomst for kjøretøy fram til og rundt pumpestasjonen. Overført fra: 0701-126/328. Gjelder denne registerenheten med flere.

Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Iht. lov om Eierseksjonssameier, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil en gang (1G) Folketrygdens grunnbeløp.

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses og legalpant følger derfor eiendommen ved salg.

Ferdigattest

Samtlige leiligheter har ferdigattest utstedet i 2019. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret.

Diverse opplysninger

Boligsameiet Steinsnesbukta 1 består av 32 seksjoner boligseksjoner. 

Forretningsfører i sameiet: USBL.

Det gjøres oppmerksom på at sameiet er nyetablert, og sameiets kostnader vil derfor kunne økes eller reduseres med tiden avhengig av tjenestetilbudet sameiet/styret beslutter.

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av egen boligseksjon, jf. eierseksjonsloven § 1. Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 22, 3. ledd.

Leilighetene inngår i eierseksjonssameier i samsvar med Eierseksjonsloven av 23. mai 1997. Kjøper får et tinglyst skjøte på sin seksjon og har eksklusiv bruks- og disposisjonsrett til egen bolig, og bruksrett til sameiets fellesarealer iht. vedtektene til sameiet.

Vedalgt salgsoppgave finner man sameiet sine vedtekter.

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Prisantydning

3 690 000,- / Fellesutgifter: 2 146,- pr. mnd

Beregnet totalkostnad

3 690 000,- (Prisantydning) Omkostninger 5 000,- (Startkapital til sameiet) 1 000,- (Startkapital til Steinsnesbukta velforening) 7 100,- (Help (valgfritt)) 11 100,- (Dokumentavgift) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 25 542,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 715 542,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Fellesutgifter til sameiet

Felleskostnadene er kr. 2146,- pr. mnd.

Felleskostnadene dekker blant annet følgende:

* Felles bygningsforsikring
* TV - grunnpakke
* Internett - grunnpakke
* Strøm ved fellesanlegg
* Snøbrøyting og strøing
* Diverse vedlikehold og avsetting til dette
* Utgifter til felles verktøy og redskaper i sameiet
* Service brannalamanlegg
* Service sprinkelanlegg
* Service og filer for ventilasjonsanlegg
* Utgifter til forretningsførsel (pr. tiden USBL)
* Utgifter til revisor, styre m.m.

Fastsettelse av felleskostnader er iht. budsjett utarbeidet på vegne av sameiet. I budsjettet (vedlagt salgsoppgave) fremkommer det hvilke poster i fellesutgiftene som er arealuavhengige og hvilke som er arealavhengige.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Kjøper skal ikke innbetale noen form for forskuddbetaling innen ovennevnte.

Formuesverdi ved skattefastsetting

Interessenter oppfordres til å sjekke skatteetatens hjemmeside da formuesverdi p.t. ikke er fastsatt. Formuesverdien fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" der boligeieren er folkeregistrert bosatt eller "sekundærbolig" som man eier, men ikke bor fast i.
Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Øvrige løpende kostnader

Boligen har ikke vært bebodd og det eksisterer dermed ingen oversikt over erfaringsmessige kostnader knyttet til kostnader knyttet til energiforbruk på årsbasis.

Strømforbruk/energiforbruk vil variere blant annet avhenge av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, forbruksmønster av tappevann etc.

Kommunale avgifter

Kommunale avgifter  vil bli fakturert direkte fra Horten kommune til leilighetseier. Standard sats er pr. tiden årlig kr. 10.610,- inkl. mva. for husstander uten vannmåler.

Beløpet fordeles over fire terminer og inkluderer kommunens leveranse av vann, avløp og renovasjon.

Pliktig medlemsskap i velforening/sameie

Alle seksjonseierne i boligsameiet er pliktig til å være medlem av Steinsnesbukta Velforening, ref. sameiets vedtekter punkt 5-3. Ved å eie bolig i Steinsnesbukta, har man rett og plikt til ett medlemskap i velforeningen. Velforeningen har blant annet som formål å drifte og vedlikeholde området som velforeningen disponerer slik som blant annet felles utomhusareal, lekeplass, støyskjerm osv. Det gjøres oppmerksom på at deler av område er overtatt av Horten kommune, slik som friområde mot øst, areal for kyststi med mer.

Foreningens overordnede formål er "å skape og opprettholde gode forhold på fellesarealene slik at det blir til gavn og trivsel for beboerne". Som vedlegg finner du foreningens utkast til vedtekter datert 15/1-2019.

Forholdet til utleie av eiendommen

Leilighetene består av en boenhet og har ingen separat utleieenhet.

Selve leilighetene kan fritt leies ut dersom ønskelig. Sameiets vedtekter,  fastslår at "seksjonseier disponerer fritt over egen seksjon med de begrensninger som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven. Seksjonseieren kan fritt leie ut sin egen seksjon".

Konsesjon-/boplikt og forholdet til evt. forkjøpsrett

Det er ikke boplikt eller konsesjonsplikt på eiendommen.

Det eksisterer ingen forkjøpsrett.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Internett annonsering (Kr.9 875) Meglerprovisjon (Kr.35 000) Oppgjørshonorar (Kr.4 750) Tilretteleggingshonorar (Kr.8 750) Foto med terrassemøbler (Kr.1 900) Annonsering (Kr.4 500) Totalt kr. (Kr.64 775)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Garantistillelse fra utbygger

Iht. Avhendingslova sin paragraf 2-11 som omhandler "garanti for oppfylling av avtalen" (en garanti tilsvarende 5% av kjøpesummen), vil selger ikke stille denne da det er over 6-seks-måneder siden ferdigstillelse.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Leiligheten er ferdig bygget og klare for innflytting.

Hvis mulig, vennligst angi ønsket, evt. betinget tidspunkt for overtagelse ved inngivelse av bud.

Det er Ikke krav om styregodkjenning, men styret skal informeres om eierskiftet. Dette blir besørget opplyst av megler gjennom rutinemessig eierskiftemedling.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges «som den er», jf. Avhendingsloven § 3-9 da den er ferdigstillet på salgstidspunktet.
Lovens normalordning, som beskrevet i Avhendingsloven § 3-2 til § 3-6, fravikes. 
En «som den er» klausul overfører risikoen for skjulte feil og mangler fra selger til kjøper. 
Selger er likevel ansvarlig dersom eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn det kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. Avhendingsloven § 3-9, annet punktum. 
Ved omsetning av nyoppført bolig skal det lite til for at nevnte vesentlighetskrav anses som oppfylt.
Det antas at en «som den er» klausul normalt ikke vil ha nevneverdig betydning for mangelsvurderingen ved omsetning av ny bolig. 
Eiendommen har likevel mangel dersom det er gitt mangelfulle eller uriktige opplysninger om forhold ved eiendommen som selgeren kjente eller måtte kjenne til og som kjøperen hadde grunn til å regne med å få, dersom det har virket inn på avtalen av opplysningen ikke ble gitt.

Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

'Finn.no: Visningstekst'

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for avtale om visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" for påmelding. Dette gjør vi for å unngå spredning av smitte ved at for mange er på visningen samtidig. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jesper Snekkestad

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jesper Snekkestad

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?