Til innholdet

Sentrum; Romslig & nyoppusset 3roms | 2 stuer, 2 sov | stort loft på 57 m² | flott uteplass

Øvre Langgate 35B
Prisantydning 2 590 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 52
BRA: 52 m²
Soverom: 2
Byggeår: 1900
Tomtareal: 876 m²

Kort om eiendommen

Velkommen til Øvre Langgate 35b og denne tiltalende og oppussede halvparten av en tomannsbolig beliggende i Tønsberg sentrum.

Leiligheten er en del av et sameie forbundet av et eget hyggelig bytun. Sameiet består av tre små boliggårder og to separate småhus, alle nyrenoverte til tidsmessig riktig fremtoning! Eiendommene fremstår som representative og sammen gir de et lunt og koselig inntrykk som bør oppleves.

Leiligheten har i 2019 blitt innvendig modernisert til en god standard og særpreges av en høy himling, lekre detaljer, moderne fargevalg samt store vinduer som slipper inn masse dagslys.

Denne boligen ligger i andre etasje av to etasjer og har en arealeffektiv planløsning med romslig stue med åpen kjøkkenløsning og gode muligheter i forhold til bruk og møblering. Her er det bl.a. ny kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer og pipe med mulighet for ildsted. Videre er det et baderom som nylig er overflateoppusset, samt 2 soverom, i tillegg til entre. Begge soverommene er vendt mot rolig bakgård/tun og ut for det ene soverommet er det en egen og flott balkong på 4 m2 som sikrer deg et hyggelig sted for frokosten eller kos på kvelden. Leligheten har i tillegg et stort loft med areal på hele 57 m², hvorfra det er adkomst til fra trappegang.

Denne delen av Øvre Langgate er spesielt hyggelig og rolig, men likevel veldig sentral i forhold til sentrum. Boligen ligger i et attraktivt boligområde i Tønsberg sentrum og dette er en god mulighet for deg som ønsker å bo i umiddelbar nærhet (gåavstand) til torget, restauranter, dagligvarebutikker, shopping, sjø, småbåthavn, jernbane og rekreasjonsområder på Slottsfjellet. Den fantastiske brygga i Tønsberg er rett utenfor døren og det er også kort vei til sykehuset, skoler, barnehager og andre offentlige servicefunksjoner.

Boligens innhold og uteplasser

Arealeffektiv byleilighet i koselig og oppusset tomannsbolig beliggende i hjertet av Tønsberg. Leilighet ligger med alt på ett plan i 2. etasje. Boligen særpreges av arealeffektiv løsning, høy himling og store vinduer.

Boligen har en god planløsning, hvor rominndelingen følger;

1. etasje: 
Felles entre med første etasje.

2. etasje: 
Trappegang
Egen entré
Baderom/vaskerom med wc og dusj
To soverom, hvorav et med utgang til balkong
Stue med åpen kjøkkenløsning

Lagringsmuligheter: 
Det er rikelig med lagringsmuligheter på loftet loftet, som denne leiligheten disponerer. Loftet har et areal på hele 57 m² og det er adkomst via dør i trappegang.

I tillegg er det felles lagringsrom under Øvre Langgate 35a. Se vedtekter.

Uteplass/terrasse:
Koselig og skjermet balkong med areal på 4 m² utfor soverom mot øst. Uteplassen ligger usjenert til innerst på tunet, noe som sikrer deg et hyggelig sted for frokosten eller kos på kvelden. Det er adkomst fra det ene soverommet. Videre er det dekke av impregnerte materialer.

Standard

Boligen er bygget ca. 1900 og er godt vedlikeholdt opp gjennom årene. Utvendig ble bygget renovert, noe etterisolert, samt vinduer ble skiftet 1994. Innvendig er boligen oppgradert i 2019, hvor bl.a. baderom er renovert med nye overflater, det er montert ny kjøkkeninnredning, samt vegger, gulv og himling i alle rom er malt. Boligen gir et meget tiltalende og godt inntrykk og særpreges av en høy himling, store vindusflater og et moderne fargevalg.

Den generelle standard beskrives bl.a. som følger:

Stuen med åpen kjøkkenløsning: 
Stuen har en flott løsning med gode muligheter i forhold til bruk og møblering. Den gode takhøyden og de store vindusflatene slipper mengder med dagslys inn, noe som gir en ekstra romfølelse. Samtidig gir de lysegrå gulvene en fin kontrast til de mørkegrå/blå veggene. Videre er det nylig (november 2019) montert ny og delikat kjøkkeninnredning med moderne og samtidig tidløse fronter. De profilerte frontene er i mørkegrå utførelse og med laminat benkeplater med fliser over. Alt av hvitevarer er integrert; induksjonstopp, stekeovn, oppvaskmaskin, samt kjøl- og fryseskap. Ventilator med utlufting over tak.

Baderommet/vaskerommet:
Badet er pusset opp i 2019 med vinylbelegg på gulv med oppkant mot vegg og, samt baderomspanel på vegger. All innredning er også nytt; baderomsinnredningen består av skap med nedfelt servant, et skap, samt speil og lysarmatur. Videre er det dusjkabinett og sokkeltoalett. Naturlig ventilasjon med ventil i himling ut over tak og i vegg. Det er opplegg/uttak for vaskemaskin.

De to soverommene:
Begge soverommene er romslige med plass til dobbeltseng og nattbord.

Innvendige overflater:
Gulv: Malte gulvbord (malt i 2019).
Vegger: Malt strietapet på plater. Alle vegger er malt i 2019.
Himling: Malte plater (malt i 2019).

Beliggenhet og nærområdet

Øvre Langgate 35b har en særdeles sentral og fordelaktig beliggenhet i en populær gate i Tønsberg sentrum.

Området har fått et urbant tilsnitt med bebyggelse preget av noe forretninger, caféer, velstelt leilighetsbebyggelse, eldre trevillaer og ikke minst en rekke parker og friarealer.

Her bor du helt innpå lokale caféer og dagligvareforretninger. Nær umiddelbar gangavstand til alt Tønsberg sentrum har å by på; forretningssentrum, Brygga med sitt yrende restaurantliv , jernbanestasjonen, svømmehall, rutebilstasjon, Farmandstredet, Sykehuset i Vestfold m.m. I tillegg kort avstand til blant annet Gunnarsbøparken, Slottsfjellet, Nordbyen, Frodeåsen og Grevestien for rekreasjon og fine turmuligheter.

Det er god offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet med ca. 500 meter til Tønsberg Rutebilstasjon med bussavganger til hele Vestfold. T il jernbanestasjonen er det knappe 700 meter med tilgang til tog på Vestfoldbanen samt bussen til Tjøme/Oslo.

Se også nabolagsprofil i komplett salgsoppgave

Type, eierform og byggeår

Leilighet Selveier, oppført i 1900, modernisert i 2019

Antall rom

Oppholdsrom: 1, Soverom: 2, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 52 kvm, Bruksareal: 52 kvm, Bruttoareal: 65 kvm

2.Etasje: BTA/BRA/P-rom: 65/52/52 m².
Loft: Gulvet lagringsloft på 57 m².

Alle innvendige rom er medtatt i primærrommene. Fellesareal gang + trapp på 5 m2 er ikke medtatt i arealsammendraget.

De oppgitte arealer er hentet fra Tilstandsrapport utført av Byggmester/ Takstmann Hans Holt. Arealene er innvendiberegnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte rapport i salgsoppgave for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Felleskostnader / faste kostnader

Dette er et nyetablert sameie og størrelsen på fellesutgiftene er ikke endelig fastsatt, men er stipulert av forretningsfører til å bli kr. 718 pr. mnd. Fellesutgifter skal dekke eierseksjonssameiets ordinære driftsutgifter og avhenger av ytelsene sameiet rekvirerer.

Det som inngår i felleskostnadene er:
- Forsikring
- Vedlikehold
- Forretningsfører
- Snømåking/istappefjerning/sandstrøing
- Diverse

I tillegg kommer: Kommunale avgifter samt tv og internett.
Kommunale avgifter faktureres den enkelte seksjonseier direkte fra kommunen.

Fastsettelse av første års driftsbudsjett og fellesutgifter vedtas på konstituerende sameiermøte.

Det innbetales en oppstartskapital på kr 5.000 til sameiet. Oppstartskapitalen blir overført forretningsfører når sameiet er etablert og oppgjørsmegler har fått utbetalingsanvisning av sameiets styre. Beløpet er innskuddskapital til sameiet som ikke tilbakebetales.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming ved stedvis panelovner.

El- skap med automatsikringer og 40 ampere hovedsikringer. El- anlegget er oppgradert i november 2019.
 
Varmtvannsbereder i kjeller type OSO på 198 liter fra 1994

Naturlig ventilasjon med klaffventiler i yttervegger

Areal og eierform

Areal: 876 kvm, Eierform: Fellestomt

Tomt og hage

Felles og koselig gårdsplass som er pent opparbeidet av Strandmann i 2019 med ny grus, belegningsstein, blomsterbed og diverse beplantning.

Eier

Tregårdene as

Vei, vann og avløp

Seksjonen er tilknyttet offentlig vann og offentlig avløp. Adkomst fra Øvre Langgate, som er kommunal vei

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i et uregulert område, men omfattes av kommuneplanen, hvor formålet er boligbebyggelse og sentrumsformål.

Iflg. Tønsberg kommune eksisterer det ingen planforslag som berører eiendommen.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest for rehabilitering datert 01.02.1995. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Det finnes ingen ferdigattest for eiendommen i kommunens arkiver.

Prisantydning

2 590 000,- / Fellesutgifter: 718,-

Beregnet totalkostnad

2 590 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 64 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 590 000,-)) 5 000,- (Oppstartsgebyr sameiet) -------------------------------------------------------- 70 972,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 660 972,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Hans Holt Byggmester/Takstmann

Kommunale avgifter

Kr. 8 488

Tinglyste servitutter og rettigheter

Følgende fremkommer av boligens grunnbokblad:

Heftelser:

1871/900034-1/91  Erklæring/avtale  
18.03.1871 
Plikt til å avgi og ryddiggjøre uten vederlag når kommunen
forlanger det, den del av eiend. som er utlagt til gate.
Overført fra: 0704-1002/94
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1995/7028-1/91  Best. om vann/kloakkledn.  
16.06.1995 
rettighetshaver:Knr:0704 Gnr:1002 Bnr:103  
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet
Overført fra: 0704-1002/94
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1995/7029-1/91  Best. om vann/kloakkledn.  
16.06.1995 
rettighetshaver:Knr:0704 Gnr:1002 Bnr:574  
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet
Overført fra: 0704-1002/94
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1995/7032-1/91  Erklæring/avtale  
16.06.1995 
rettighetshaver:Knr:0704 Gnr:1002 Bnr:94  
Rett til 4 sykkeloppstillingsplasser
Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet
Overført fra: 0704-1002/94
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1995/7033-1/91  Erklæring/avtale  
16.06.1995 
rettighetshaver:Knr:0704 Gnr:1002 Bnr:103  
Rett til 2 sykkeloppstillingsplasser
Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet
Overført fra: 0704-1002/94
Gjelder denne registerenheten med flere
 
Grunndata
2019/1013318-1/200  Seksjonering  
02.09.2019 21:00 
opprettet seksjoner:
snr: 3
formål: Bolig
tillegsdel: Bygning
sameiebrøk: 48/676
 
For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tønsbergs Blad 04.12.129 (Kr.4 500) Markedspakke (Kr.9 990) Kommunale opplysninger (Kr.3 100) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 2 590 000,-) (Kr.38 750) Totalt kr. (Kr.61 215)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
 Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker.. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Varmtvannsbereder til denne seksjonen er plassert i kjelleren, som tilhører 1. etasje. Eier av 1. etasje plikter å gi adgang til kjelleren når det er behov for å få tilgang til varmtvannsberederen. 

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jørgen Nyhus

Eiendomsmegler MNEF

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jørgen Nyhus

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?