Til innholdet

Sentrum; Romslig & oppusset halvpart av tomannsbolig | 2 stuer, 2 soverom | flott uteplass | uinnredet loft på hele 75m2

Øvre Langgate 35A
Prisantydning 3 290 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 85
BRA: 87 m²
Soverom: 2
Byggeår: 1890
Tomtareal: 876 m²

Kort om eiendommen

Velkommen til Øvre Langgate 35a og denne tiltalende og oppussede halvparten av en tomannsbolig beliggende i Tønsberg sentrum.

Leiligheten er en del av et sameie forbundet av et eget hyggelig bytun. Sameiet består av tre små boliggårder og to separate småhus, alle nyrenoverte til tidsmessig riktig fremtoning! Eiendommene fremstår som representative og sammen gir de et lunt og koselig inntrykk som bør oppleves.

Leiligheten har i 2019 blitt innvendig modernisert til en god standard og boligen særpreges av en høy himling, lekre detaljer, moderne fargevalg samt store vinduer som slipper inn masse lys fra flere sider.

Denne boligen ligger i andre av to etasjer. To stuer gir en ærverdig romfølelse og det gir også spennende muligheter i forhold til bruk og møblering. En av stuene har ildsted. En egen flott balkong vendt mot tunet sikrer deg et hyggelig sted for frokosten, soling eller kos på kvelden. Separat og romslig kjøkken med pen innredning, spiseplass og lysinnslipp fra vinduer i to retninger. Kjøkkenet har integrert platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og ventilator med utlufting ut over tak. To delikate soverom, begge med god plass til dobbeltsenger og klesskap. Begge soverommene er vendt mot rolig bakgård/tun. Et lyst og fint bad/vaskerom/wc, fliselagt på gulv og vegger.

Med denne leiligheten får du med deg et stort uinnredet loft med hele 75 m2 gulvareal. Det er sjelden slike muligheter dukker opp. For den rette kjøper vil det trolig være interessant å undersøke potensialet i omgjøring til bolig! Arealet på 75m2 er ikke tatt med i de arealer som er oppgitt for leiligheten.

Denne delen av Øvre Langgate er spesielt hyggelig og rolig, men likevel veldig sentral i forhold til sentrum. Boligen ligger i et attraktivt boligområde i Tønsberg sentrum og dette er en god mulighet for deg som ønsker å bo i umiddelbar nærhet (gåavstand) til torget, restauranter, dagligvarebutikker, shopping, sjø, småbåthavn, jernbane og rekreasjonsområder på Slottsfjellet. Den fantastiske brygga i Tønsberg er rett utenfor døren og det er også kort vei til sykehuset, skoler, barnehager og andre offentlige servicefunksjoner.

Boligens innhold og uteplasser

Romslig byleilighet i koselig og oppusset tomannsbolig beliggende i hjertet av Tønsberg. Leilighet ligger med alt-på-ett plan i 2. etasje, i tillegg til eget tilhørende, uinnredet loft med gulvareal på hele 75 m2. Boligen særpreges av romslige rom, høy himling og store vinduer.

Boligen har en god planløsning, hvor rominndelingen følger;

1. etasje: 
Felles entre med første etasje.

2. etasje: 
Eget trapperom med dør til leilighet, terrasse og loft.
Entré
Helflislagt baderom/vaskerom med wc og dusj
2 romslige soverom med garderobeskap
Kjøkken med spiseplass
2 stuer i kombinert løsning med bl.a. stuedel m/plass til salongdel samt spisestueavdeling med flott peisovn.

Loft: 
Stort, uinnredet loft med gulvareal på hele 75 m2. Loftet består av 3 romslige rom. Det er adkomst fra eget trapperom.

Utebod: 
Det tilhører en egen utvendig bod som er plassert rett ved felles inngangsdør. Her er det godt med lagringsplass for f.eks. grill, bildekk osv. 

Uteplass/balkong:
Den nordøstvendte balkongen på 5 kvm vendt ut mot tunet sikrer deg et hyggelig sted for frokosten, soling eller kos på kvelden. Til denne er det adkomst fra egen trappegang. Videre er det dekke av impregnerte tremmer fra 2019 og malt, tett rekkverk i tre.

Standard

Nyoppusset og tiltalende eierleilighet som er modernisert med en god standard og særpreges av en høy himling, lekre detaljer, store vindusflater og et moderne fargevalg. Innvendig er alle gulv og vegger, i tillegg til kjøkkeninnredning malt i 2019. Utvendig er bygningen renovert og noe etterisolert på ca. 1980 tallet, det er i tillegg skiftet til nye vinduer i 2012, samt fasaden er malt i 2019.

Den generelle standard beskrives bl.a. som følger:

De 2 stuene: 
To stuer gir en ærverdig romfølelse og det gir også spennende muligheter i forhold til bruk og møblering. En av stuene har ildsted. Videre er det rikelig med vindusflater som slipper mengder med dagslys inn og sammen med den gode takhøyden gir en god romfølelse.

Kjøkkenet: 
Kjøkkenet er plassert slik at det er skjermet fra stuen/spisestuen - likevel ligger rommene i en fin sammenheng med hverandre. Det er plass til et lite spisebord og to store vinduer gjøre dette til et koselig rom å nyte frokosten i. Den pene innredningen har mørke grå, profilerte fronter som er malt i 2019, samt laminat benkeplater med fliser over.  Videre er det integrert platetopp, stekeovn og oppvaskmaskin. Ventilator med utlufting over tak.

Baderommet/vaskerommet:
Badet er helfliselagt og varmekabler gir en deilig gulvvarme året rundt. Baderomsinnredningen består av underskap med nedfelt servant, speil, lysarmatur samt et høyskap. Videre er det sokkeltoalett og dusjkabinett. Det er opplegg for vaskemaskin og strømuttak for tørketrommel. Ventilasjon via el-vifte i himling.

De 2 soverommene:
Begge soverommene er romslige med plass til dobbeltseng og nattbord. Garderobeløsning på begge rommene gir god plass til klær, sengetøy og andre ting for oppbevaring.

Innvendige overflater:
Gulv: Hovedsakelig malte gulvbord, malt laminatgulv i kjøkken. Alle gulv er malt i 2019.
Vegger: Malt tapet, malt trepanel, malt glassfibervev, malte plater og malte MDF- plater. Alle vegger er malt i 2019.
Himling: Malt trepanel, malte tre-ullplater, malte plater samt malte tak-ess plater.

Beliggenhet og nærområdet

Øvre Langgate 35a har en særdeles sentral og fordelaktig beliggenhet i en populær gate i Tønsberg sentrum.

Området har fått et urbant tilsnitt med bebyggelse preget av noe forretninger, caféer, velstelt leilighetsbebyggelse, eldre trevillaer og ikke minst en rekke parker og friarealer.

Her bor du helt innpå lokale caféer og dagligvareforretninger. Nær umiddelbar gangavstand til alt Tønsberg sentrum har å by på; forretningssentrum, Brygga med sitt yrende restaurantliv , jernbanestasjonen, svømmehall, rutebilstasjon, Farmandstredet, Sykehuset i Vestfold m.m. I tillegg kort avstand til blant annet Gunnarsbøparken, Slottsfjellet, Nordbyen, Frodeåsen og Grevestien for rekreasjon og fine turmuligheter.

Det er god offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet med ca. 500 meter til Tønsberg Rutebilstasjon med bussavganger til hele Vestfold. T il jernbanestasjonen er det knappe 700 meter med tilgang til tog på Vestfoldbanen samt bussen til Tjøme/Oslo.

Se også nabolagsprofil i komplett salgsoppgave.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Selveier, oppført i 1890

Antall rom

Oppholdsrom: 3, Soverom: 2, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 85 kvm, Bruksareal: 87 kvm, Bruttoareal: 94 kvm

2.Etasje: BTA/BRA/P-rom: 97/85/85 m².
1.Etasje: BTA/BRA/P-rom: 2/2/0 m².

Alle innvendige rom er medtatt i primærrommene. Trappegang på 8 m2 er medtatt i arealsammendraget. Utvendig bod på 2,5 m2 er ikke medtatt i arealsammendraget. Anført S-rom i 1. etasje er halvpart av felles areal i gang første etasje. Eget gulvet lagringsloft på ca. 75  m2 - inkludert panelte rom. Ikke målbart areal til summering i arealsammendraget.

De oppgitte arealer er hentet fra Tilstandsrapport utført av Byggmester/ Takstmann Hans Holt. Arealene er innvendiberegnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte rapport i salgsoppgave for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Fellesutgifter / faste kostnader

Dette er et nyetablert sameie og størrelsen på fellesutgiftene er ikke endelig fastsatt, men stipulerte fellesutgifter skal dekke eierseksjonssameiets ordinære driftsutgifter og avhenger av ytelsene sameiet rekvirerer.

Det er stipulert til ca. kr 20,- - 25,-  per kvm. BRA pr. mnd.

Det som inngår i felleskostnadene er:
- Forsikring
- Vedlikehold
- Forretningsfører
- Snømåking/istappefjerning/sandstrøing
- Diverse

I tillegg kommer: Kommunale avgifter samt tv og internett.
Kommunale avgifter faktureres den enkelte seksjonseier direkte fra kommunen.

Fastsettelse av første års driftsbudsjett og fellesutgifter vedtas på konstituerende sameiermøte.

Det innbetales en oppstartskapital på kr 5.000 til sameiet. Oppstartskapitalen blir overført forretningsfører når sameiet er etablert og oppgjørsmegler har fått utbetalingsanvisning av sameiets styre. Beløpet er innskuddskapital til sameiet som ikke tilbakebetales.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming ved varmekabler på bad/vaskerom og stedvis panelovner. Det er vedfyring via peisovn i stuen.

El-skap er plassert i fellesgang i 1. etasje.

Varmtvannsbereder på 200 liter, type CTC er plassert i felleskjeller.

Naturlig ventilasjon med klaffventiler i yttervegger

Areal og eierform

Areal: 876 kvm, Eierform: Fellestomt

Eier

Tregårdene as

Vei, vann og avløp

Seksjonen er tilknyttet offentlig vann og offentlig avløp. Adkomst fra Øvre Langgate, som er kommunal vei

Ferdigattest

Ifølge Tønsberg kommune eksisterer det ikke noen ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse på eiendommen.

Prisantydning

3 290 000,-

Beregnet totalkostnad

3 290 000,- (Prisantydning) Omkostninger 82 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 290 000,-)) 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 83 472,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 373 472,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Hans Holt Byggmester/Takstmann

Tinglyste servitutter og rettigheter på eiendommens grunnbok

Følgende fremkommer av eiendommens grunnboksblad:

Heftelser:

1871/900034-1/91  Erklæring/avtale  
18.03.1871 
Plikt til å avgi og ryddiggjøre uten vederlag når kommunen
forlanger det, den del av eiend. som er utlagt til gate.
Overført fra: 0704-1002/94
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1995/7028-1/91  Best. om vann/kloakkledn.  
16.06.1995 
rettighetshaver:Knr:0704 Gnr:1002 Bnr:103  
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet
Overført fra: 0704-1002/94
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1995/7029-1/91  Best. om vann/kloakkledn.  
16.06.1995 
rettighetshaver:Knr:0704 Gnr:1002 Bnr:574  
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet
Overført fra: 0704-1002/94
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1995/7030-1/91  Best. om adkomstrett  
16.06.1995 
rettighetshaver:Knr:0704 Gnr:1002 Bnr:103  
Bestemmelse om garasje/parkering
Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet
Overført fra: 0704-1002/94
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1995/7031-1/91  Best. om adkomstrett  
16.06.1995 
rettighetshaver:Knr:0704 Gnr:1002 Bnr:574  
Bestemmelse om garasje/parkering
Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet
Overført fra: 0704-1002/94
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1995/7032-1/91  Erklæring/avtale  
16.06.1995 
rettighetshaver:Knr:0704 Gnr:1002 Bnr:94  
Rett til 4 sykkeloppstillingsplasser
Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet
Overført fra: 0704-1002/94
Gjelder denne registerenheten med flere

1995/7033-1/91  Erklæring/avtale  
16.06.1995 
rettighetshaver:Knr:0704 Gnr:1002 Bnr:103  
Rett til 2 sykkeloppstillingsplasser
Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet
Overført fra: 0704-1002/94
Gjelder denne registerenheten med flere

Grunndata:

2019/1013318-1/200  Seksjonering  
02.09.2019 21:00 
opprettet seksjoner:
snr: 2
formål: Bolig
sameiebrøk: 97/676
For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Markedspakke (Kr.9 990) Tønsbergs Blad 110919 (Kr.4 500) Oppløft FINN.NO (Kr.500) Oppgjør og tinglysning (Kr.3 975) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 3 290 000,-) (Kr.38 750) Totalt kr. (Kr.57 715)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jørgen Nyhus

Eiendomsmegler MNEF

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jørgen Nyhus

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?