Til innholdet

Sentrum; Nyoppusset og tiltalende 3 roms | sydvestvendt balkong vendt mot bakgård | peis | mulighet for parkering

Kong Sverres gate 4
Prisantydning 3 250 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 88
BRA: 92 m²
Soverom: 2
Byggeår: 1987
Tomtareal: 400 m²

Visninger

mandag 6. juli Kl 17.00 - 18.00
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Jørgen Nyhus

Jørgen Nyhus

Boligens innhold og uteplass

Gjennomgående og praktisk eierleilighet med alt på ett-plan i 3. etasje. Leiligheten særpreges av en svært romslig stue med åpen kjøkkenløsning, åpen peis og utgang til en sydvestvendt balkong med gode solforhold.

Leilighetens arealeffektive inndeling er som følger:

3. etasje:
Møbleringsvennlig og lys stue med åpen kjøkkenløsning og utgang til balkong
Baderom med dusj, wc, innredning og opplegg for vaskemaskin
2 soverom, hvorav et med walk-in-closet
Innvendig bod
Utvendig bod på balkong

Felles inngangsparti:
Felles inngangsparti med felles inngangsdør fra Kong Sverres gate.

Uteplass/balkong:
Leiligheten har en sydvestvendt og koselig balkong med areal på  7 m² og gode solforhold. Balkongen ligger utfor stue/kjøkken og den store skyvedøren ut gjør så dette til en utvidelse av stuen i sommerhalvåret. Uterommet har dekke av flis og tett rekkverk. Overbygg over balkongen gjør at man også kan oppholde seg her på dager med litt duskregn.

Planskisser over boligens inndeling:
Vedlagt følger planskisse som illustrerer inndelingen av boligens etasjeplan. Skissene er kun ment for å gi et innblikk hva angår rominndeling og muligheter i boligen og er ikke å anse som noen eksakt plantegning.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggeteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Standard

Lettstelt og tiltalende eierleilighet som er innredet i 1987 og videre oppgradert i 2020 med bl.a. nytt laminatgulv i stue/kjøkken, nytt vindu på ene soverommet, samt diverse overflater er blitt malt opp i moderne farger. Overflater og innredning forøvrig er normalt godt vedlikeholdt.

Innredning og utstyr i boligen og i de ulike rommene er bl.a. som følger:

Stuen med åpen kjøkkeninnredning:
Stuen er et meget romslig med et areal på hele 52 m2. Et lyst og møbleringsvennlig rom med store vindusflater mot sydvest som gir rikelig med lysinnslipp. Fra rommet er det utgang til den solrike balkongen og en koselig, åpen peis gir mulighet for peiskos. Kjøkkenet har en flott løsning med øy med plass til tre barstoler. Innredning fra 1987 med  lyse, profilerte fronter og benkeplater i stein. Videre er det integrert oppvaskmaskin og ventilator med utlufting til felles avtrekksanlegg.

Baderommet:
Badet er fra 1987 og er innredet med fliser på gulv og tre av veggene. Den siste veggen har malte panelplater. Varmekabler i gulv gir en lun varme året rundt. Baderomsinnredning fra 2019 med servant nedfelt i skuffeinnredning, samt speil med lysarmatur. Videre er det dusjkabinett fra 2010 og sokkeltoalett. Det er opplegg/uttak for vaskemaskin og tørketrommel. Ventilasjon via el- vifte i himling.

Soverommene:
Det er to romslige soverom, begge med plass til dobbeltseng og nattbord. Det er walk-in-closet på hovedsoverommet og garderobeskap på barne-/gjesterommet.

Innvendige overflater:
Gulv: Laminat, hvorav det er nytt gulv i stue/kjøkken
Vegger: Malt tapet og malt glassfibervev.
Himling: Malte tak-ess plater på soverom, malt MDF-panel og malt trepanel.

For ytterligere beskrivelse av standard og utstyr vises det til utarbeidet tilstandsrapport som følger av salgsoppgave.

Beliggenhet

Kong Sverres gate 4 har en særdeles sentral og fordelaktig beliggenhet i Tønsberg sentrum.

Området har fått et urbant tilsnitt med bebyggelse preget av noe forretninger, caféer, velstelt leilighetsbebyggelse, eldre trevillaer og ikke minst en rekke parker og friarealer.

Her bor du helt innpå lokale caféer og dagligvareforretninger. Nær umiddelbar gangavstand til alt Tønsberg sentrum har å by på; forretningssentrum, Brygga med sitt yrende restaurantliv, jernbanestasjonen, svømmehall, rutebilstasjon, Farmandstredet, Sykehuset i Vestfold m.m. I tillegg kort avstand til blant annet Gunnarsbøparken, Slottsfjellet, Nordbyen, Frodeåsen og Grevestien for rekreasjon og fine turmuligheter.

Det er god offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet med ca. 300 meter til Tønsberg Rutebilstasjon med bussavganger til hele Vestfold. Til jernbanestasjonen er det knappe 250 meter med tilgang til tog på Vestfoldbanen samt buss til Tjøme/Oslo.

Se også nabolagsprofil i komplett salgsoppgave.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Eierseksjon, oppført i 1987, modernisert i 2020

Antall rom

Oppholdsrom: 1, Soverom: 2, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 88 kvm, Bruksareal: 92 kvm, Bruttoareal: 98 kvm

3.Etasje: BTA/BRA/P-rom: 98/92/88 m2

Primærrom (p-rom) består av følgende rom:
Alle innvendige rom, bortsett fra bod, er medtatt i primærrommene.

De oppgitte arealer er hentet fra Tilstandsrapport utført av Byggmester/ Takstmann Hans Holt. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Utvendig bod er medtatt i arealsammendraget. Det er fratrukket areal på grunn av skråtak utenfor takhøyde 1,90 + 0,60 cm. I følge regler for arealberegning.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte rapport i salgsoppgave for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Felleskostnad og hva den inkluderer

Felleskostnad: 1.150,- pr. mnd.

Felleskostnader inkluderer:
Felles strøm
Trappevask og boning
Service brannanlegg.

Adkomst - slik finner du frem

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med v isningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Oppvarming / teknisk

Elektrisk oppvarming med varmekabler på bad/ vaskerom og forøvrig stedvis panelovner.

Varmtvannsbereder fra 2013 innbygget i kjøkkenbenk med volum på 120 liter. Hovedstoppekran i kjøkkenbenk.

Ventilasjon med klaffventiler i yttervegger. Ventilasjonsanlegg fra 2015

El-skap med automatsikringer fra 2019. Hovedsikring er plassert i felles skap i felles inngang. Åpent og skjult El- anlegg.

Parkering

Hver seksjon har rett til å disponere 1 parkeringsplass mot et vederlag på kr. 750,-/mnd. Se vedtekter. Plassene er ikke tinglyst.

Areal og eierform

Areal: 400 kvm, Eierform: Fellestomt

Tomt og hage

Tomten er opparbeidet med parkeringsareal.

Forkjøpsrett

I følge vedtektene har de andre sameierne lov til å tre inn i høyeste bud. De har fem dager til å tre inn i budet etter at de er varslet om et salg. Vedtektene er vedlagt i salgsoppgaven.

Eier

Bergan & søn as

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og kloakk.

Det er adkomst fra offentlig vei.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i et uregulert område, men omfattes av kommuneplanen/kommunedelplanen, hvor eiendommen er avsatt til sentrumsformål - nåværende.

Ifølge Tønsberg kommune er det ikke igangsatt planleggingsarbeid på et område som inkluderer/berører eiendommen.

Ferdigattest

Det finnes ingen ferdigattest/midlertidig brukstillatelse i kommunens arkiver.

Diverse opplysninger

Sameie: Eierseksjonssameiet Kong Sverresgate 4
Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler.
Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Prisantydning

3 250 000,- / Fellesutgifter: 1 150,-

Beregnet totalkostnad

3 250 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 81 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 250 000,-)) -------------------------------------------------------- 89 992,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 339 992,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Hans Holt Byggmester/Takstmann Formuesverdi : 725 603,- Sekundær formuesverdi : 2 612 170,-

Forsikring

IF Polisenummer: 5P437024.9.

Kommunale avgifter

Kr. 4 801

Kommunale avgifter er kr 4.801,- for inneværende år pluss forbruk. I dette inngår fast gebyr for vann, avløp og renovasjon. Eiendommen er tilknyttet vannmåler (kr 8,50 m3) samt måler for avløp (kr 14,77 pr m3) og kostnadene vil derfor avhenge av faktisk forbruk. Gebyr for vannmåler og avløp er fastgebyr og forbruk.

Faste kostnader

Det betales faste kostnader for felleskostnad, kommunale avgifter og strøm.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Heftelser:
1988/4431-3/91  Erklæring/avtale  
29.03.1988 
Bestemmelse om benyttelse
Overført fra: 3803-1002/396
Gjelder denne registerenheten med flere

2007/14345-1/91  Bestemmelse om veg  
24.09.2007 
Bruk av felles gårdsplassen
Med flere bestemmelser
Gjelder denne registerenheten med flere

GRUNNDATA

1988/4431-2/91  Seksjonering  
29.03.1988 
opprettet seksjoner:
snr: 3
formål: Bolig
sameiebrøk: 104/640
EIENDOMMEN ER OPPDELT I 3 SEKSJONER

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Utleie

Eiendommen består av en boenhet.

Utleie skal meldes skriftlig til sameiets styre.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tønsbergs Blad 240620 (Kr.4 500) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 3 250 000,-) (Kr.41 750) Tilretteleggingshonorar (Kr.13 695) Garantiforsikringspremie (Kr.2 500) Internett annonsering (Kr.16 250) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Totalt kr. (Kr.83 570)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
 Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker.. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Sameiet

Sameiets navn er «Eierseksjonssameiet Kong Sverresgate 4», og har gårdsnummer 1002 og bruksnummer 396 i Tønsberg kommune. Sameiet ble opprettet ved seksjoneringsbegjæring tinglyst 29.03.1988.

Sameiet består av 3 boligseksjoner og 3 næringsseksjoner i henhold til kommunens vedtak om reseksjonering tinglyst den 10.01.2019.

Sameiebrøken er: 104/562.

Andre opplysninger

For 2021 planlegges maling av fasade nordvegg og vedlikehold av kledning og arker. Kostnader fordeles mellom seksionseierne.

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen. Det ble under tilsyn fra brann/feievesen 13.03.2015 ikke avdekket avvik ved tilsyn med fyringsanlegget.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jørgen Nyhus

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jørgen Nyhus

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?