Til innholdet

Kun 1 igjen -Tolvsrød; Nyoppførte, moderne, innflyttingsklare boliger | romslige uteplasser | supre solforhold | garasje

Hyllveien 11
Prisantydning 5 190 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 128
BRA: 128 m²
Soverom: 3
Byggeår: 2020
Tomtareal: 1568 m²

Adresse

Hyllveien 11 3151 Tolvsrød

Boligens innhold og uteplasser

4 innflyttningsklare boliger - fordelt på to vertikaldelte tomannsboliger - med godt utnyttet areal, god standard, moderne arkitektur og en inndeling som følger:

1. etasje
Entrè/hall med trapp til 2. etasje
Vaskerom/wc/teknisk med vegghengt toalett
Stue med åpen kjøkkenløsning og utgang til sydvendt terrasse

2. etasje:
Tv-stue
3 soverom, hvorav masterbedrom har walk-in-closet.
Baderom med vegghengt toalett, dusj og baderomsinnredning.

Uteplass/terrasse:
Boligene har alle romslige terrasser som er orientert mot syd. Alle vil få adkomst fra stue og terreng.

Planskisser over boligens inndeling:
Vedlagt følger planskisser som illustrerer inndelingen av boligene. Planskissene er kun ment for å gi et innblikk hva angår rominndeling og muligheter i boligen og er ikke å anse som noen plantegning.

Standard

Nyoppførte, stilrene og tøffe boliger med gjennomarbeidet og stiltilpasset eksteriør og interiør. Den innvendige standarden bærer preg av tidsriktig materialbruk, god teknisk standard og funksjonelle løsninger. Det er bl.a. 1-stavs parkett i alle rom hvor det ikke er flis på gulv, mens baderommene er helfliselagte med moderne 60x60-fliser. Kjøkkenene har moderne og delikate innredninger med slette fronter med innfelte håndtak, samt alt av hvitevarer er integrert. 

Stuene:
I spesielt hovedstuen er det tenkt på alt; lys -luft -gode og fleksible møbleringsmuligher og ikke minst en flott romfølelse. De store og stedvis nesten takhøye vinduene i hovedstuen gir rommet særpreg og slipper inn deilig dagslys. Det er også godt med innvendig veggplass å møblere mot tross de store vindusflatene. Det er utgang til terrassen og hagen fra hovedstuen.

Kjøkkener:
Kjøkkenet er i åpen løsning til hovedstuen, noe som gir gjennomlys til rommet og gjør dette til en sosial sone. Innredningen er moderne og meget delikat med slette fronter i lys utførelse og matchende, gråtonet benkeplate, samt innfelte håndtak. Alt av hvitevarer er integrert; kjøl-/ og fryseskap, induksjonstopp, komfyr og microbølgeovn i brythøyde, samt oppvaskmaskin. Kjøkkenventilator med uttrekk til yttervegg over induksjonstopp.

Baderom / vaskerom:
Hva er ikke mer behagelig enn å komme inn på et varmt, lunt og delikat bad på morgenen? Hver bolig er innredet med et hovedbad som ligger omkranset av soverommene i 2. etasje. Videre har de et vaskerom plassert med adkomst fra entrè i 1. etasje.

Baderommene er helflislagte med moderne fliser i 60x60-størrelse, i tillegg til at det er elektrisk varmekabler i gulv. Badene er utstyrt med romslig baderomsinnredning med dobbel servant plassert på benkeplate over innredning med skuffer, samt overhengende speil. Videre er det vegghegt toalett og dusnisje med regnfalsdusj og inn- og utfeltbare dusjvegger med glassdører i herdet glass. Taklys og belysning i overkant av speil ifm. baderomsinnredningen.

Vaskerommene er også helfliselagt med moderne fliser. Rommene er innredet med vegghengt toalett og baderomsinnredning med nedfelt servant i innredning med skuffer og overskap med speil og lys.

Soverommene:
Det er 3 soverom og alle plassert på samme plan i boligenes andre etasje. Hovedsoverom har walk-in-closet, mens det er avsatt plass til garderobeskap på de to øvrige rommene.

Innvendige overflater:
Gulver:
Tregulver gir et rom et ekstra pent inntrykk og en god følelse. Alle rom, hvor det ikke er flis, har en moderne 1-stavs eikeparkett - et gulv vi er sikre på at du vil bli glad i. På baderom og i hall er det fliser.

Innevegger:
Vegger er i malte gipsplater. På baderom og vaskerom er det fliser.

Himlinger:
Samtlige himlinger har malte gipstak. Det er innfelte spotter i de fleste rom.

Supre og arealeffektive boliger - flytt rett inn og bo lettstelt og enkelt uten de store vedlikeholdsutgiftene i nær fremtid. Velkommen!

Beliggenhet og nærområdet

Eiendommen ligger i et attraktivt, etablert og barnevennlig boligområde på Tolvsrød i Tønsberg kommune, ca. 4 km fra Tønsberg sentrum. Eiendommen har umiddelbar nærhet til flott natur, balløkke, samt kort gangavstand til både barnekole, ungdomsskole (nærmeste ca. 450 meter) barnehager (nærmeste ca. 550 meter) og bussholdeplass.

Det er kort vei til badestrender og kyststi ved Klopp, Skallevoldbukta og Ringshaugstranda. Sistnevnte er en stor, nydelig sandstrand med steinmolo, badetrapp og gresslette som innbyr til soling. I sørenden av stranden
holder Tønsberg brettseilerklubb til. Videre er det nærhet til Vallø småbåthavn, samt kort vei til Flint idrettsanlegg, Slagenhallen, fine turområder ved Søndre Slagen kirke, samt turstier og frodig kulturlandskap i
Essoskogen.

Tønsberg er en populær by som har sitt absolutte høydepunkt sommerstid, med stor turisme og et yrende folkeliv. Langs bryggene i Tønsberg kan du nyte av båtlivets gleder, eller et stort utvalg av restauranter, kafeer og barer. Slottsfjellet i Tønsberg byr på musikkfestival, attraktive kulturminner, fine turområder og vidstrakt utsikt.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Coop Prix, Meny, Coop Extra og Kiwi. Tolvsrød nærsenter ligger i kort avstand fra boligen, med blant annet apotek, bank, diverse butikker og servicetilbud. I Tønsberg sentrum er det gode shoppingmuligheter, samt en rekke kafeer, restauranter og puber. Her finner du også Kilen Handelspark, og Farmandstredet hvor bussterminalen er integrert i senteret.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, hvorav nærmeste holdeplasser er Buskveien og Tolvsrød som begge ligger ca. 2 min fra boligen. Fra Tønsberg stasjon er det hyppige togavganger til Oslo, noe som er utmerket for pendlere. Reisetiden er ca. 1 time og 22 min. Ved å benytte bil tar det ca. 7 min til Tønsberg sentrum, 13 min til Åsgårdstrand, 21 min til Horten, 27 min til Sandefjord og 48 min til Drammen.

Eiendommen har gangavstand til Presterød barne- og ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Eierseksjon, oppført i 2020

Type bebyggelse og eierform

4 selveide leiligheter i to stk. tomannsboliger. Det tilhører garasje til alle leilighetene.

Antall rom

Oppholdsrom: 2, Soverom: 3, Bad: 1, Ekstratoalett: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 128 kvm, Bruksareal: 128 kvm

1.Etasje: BRA/P-rom: 64/64 m².
2.Etasje: BRA/P-rom: 64/64 m².

Alle rom i første- og andre etasje er medtatt i primærrommene. Walk-in-closet er på grunn av størrelse medtatt i p-rom.

Arealer er angitt ut fra selger/byggherres egne oppmålte arealer og megler har ikke foretatt kontrollmåling av leiligheten. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA).

Adkomst - slik finner du frem

Fra sentrum kjører man over Kilen industriområde, rett frem i Presterødkrysset og tar til høyre i Valløveien mot Tolvsrød i Olsrødkrysset. Ta Seljeveien til venstre rett før Shell-stasjonen. Følg Seljeveien og ta så til høyre inn Hyllveien. Eiendommen ligger så etterhvert på høyre hånd.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 04.05.2020. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Oppvarming / teknisk

Elektrisk, ventilasjonsanlegg med varmegjenvinningssystem og vedfyring.

Det er lagt elektriske varmekabler i entrè, vaskerom, og baderom.

Vedfyring ved moderne peisovn i stuen. 

Varmtvannsbereder plassert på vaskerom.

Sentralstøvsuger med uttak i begge etasjer.

Parkering

Nyoppført garasje med plass til en bil. Det er støpt dekke og automatisk portåpner. Alle leilighetene får egen utvendig bod.

Ny Lov om eierseksjoner er gjeldende fra og med 1. januar 2020:
Alle eierseksjonssameier er forpliktet til i sine vedtekter å ha bestemmelser knyttet til en bytteordning som skal sikre at parkeringsplasser tilrettelagt for funksjonshemmede er tilgjengelig for seksjonseiere som har behov for disse. Sameiet må i sine vedtekter, gjennom en bytteordning eller på annen måte, sikre at parkeringsplasser som i vedtak etter plan- og bygningsloven er krevet opparbeidet til bruk av personer med nedsatt funksjonsevne, gjøres tilgjengelige for disse. En seksjonseier med nedsatt funksjonsevne kan kreve at styret pålegger en seksjonseier uten behov for en tilrettelagt plass å bytte parkeringsplass. Bytteretten gjelder bare dersom seksjonseieren med nedsatt funksjonsevne allerede disponerer en parkeringsplass i sameiet. Retten til å bruke en tilrettelagt plass varer så lenge et dokumentert behov er til stede. Styret i sameiet er ansvarlig for at lovendringen hensyntas i vedtekter eller ved en vedtektsendring.

Areal og eierform

Areal: 1 568 kvm, Eierform: Fellestomt

Tomteareal for det samlede fellesarealet for alle seksjonene utgjør 1.568 kvm.

Av dette arealet disponerer hver seksjon et eget eksklusivt uteareal og andel av fellesareal i henhold til vedtekter.

Se for øvrig vedlagte utdrag av tinglyst seksjonering som følger vedlagt i prospektet.

Tomt og hage

Stor og hyggelig felles eiertomt på 1.568 kvm, hvorav hver bolig disponerer det som naturlig tilligger den enkelte bolig. Tomten er opparbeidet med nylagt ferdigplen og nylagt asfaltert innkjørsel/gårdsplass med "bord" av belegningsstein. Det er plantet rikelig med tujahekk mot naboer, samt det er montert flott smijernsgjerde mot vei. Tomten har supre solforhold med sol fra tidlig til sent.

Eier

Staverngaten 15 AS v. Morten Klæstad

Vei, vann og avløp

EIendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og kloakk.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i et uregulert område, men omfattes av kommuneplanen/kommunedelplanen, hvor formålet er boligbebyggelse - nåværende.

Ifølge Tønsberg kommune eksisterer det ingen planforslag som berører eiendommen.

Prisantydning

5 190 000,- - 5 490 000,-

Omkostninger pr. bolig fremkommer som følger

Omkostninger som tilkommer kjøpesummen

Ved kjøp av nyoppført bolig skal det kun belastes dokumentavgift av boligens andel av tomteverdi og ikke av enhetens salgspris (2,5% av andel tomteverdi).

Kjøper skal i tillegg til kjøpesummen betale følgende omkostninger:

* 2,5% statlig dokumentavgift kun av tomteverdi hvor dokumentavgiften utgjør kr 31 875,- pr. bolig
* Tinglysingsgebyr skjøte p.t. kr 585,-
* Tinglysingsgebyr pantobligasjon p.t. kr 585,-
* Attestgebyr kr 172,-

Totale omkostninger pr. eiendom vil utgjøre kr. 33 217,-

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Kommunale avgifter

Kr. 10 737,50

Priser oppgitt gjelder pr. ferdigstilte boenhet.

Faste kostnader

Hver enkelte boligeier vil ha ansvar for drift og vedlikehold av egen eiendom såvel utvendig som innvendig. Utover utgifter for kommunale avgifter må en beregne kostnader til blant annet forsikring, TV-/internett, vedlikehold, strøm-/energiutgifter og diverse andre kostnader.

Evt. utleie av egen bolig

Boligene består av en boenhet og de har ingen separat utleieenhet.

Verdi ved skattefastsetting (formuesverdi av egen bolig)

Formuesverdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som baseres på hvorvidt eiendommen er en "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (boliger man selv eier, men ikke bor fast i). Verdien for skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt for boligene. Det oppfordres til å undersøke www.skatteetaten.no eller kontakte meglerselskapet vedr. informasjon om formuesverdien ved skattefastsetting.

Tinglyste servitutter og rettigheter

Følgende fremkommer av boligens grunnbokblad:

Det er ingen tinglyste servitutter på eiendommens grunnblad.

Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Grunndata:

1927/900112-1/91  Registrering av grunn  
05.07.1927 
Denne matrikkelenhet opprettet fra:Knr:3803 Gnr:151 Bnr:5

1977/507547-1/91  Registrering av grunn  
01.11.1977 
Utskilt fra denne matrikkelenhet:Knr:3803 Gnr:151 Bnr:493
 
2020/510981-1/200  Omnummerering ved kommuneendring  
01.01.2020 00:00 
 
2020/2271683-1/200  Seksjonering  
26.03.2020 21:00 
opprettet seksjoner:
snr: 1
formål: Bolig
tillegsdel: Bygning
sameiebrøk: 130/520

opprettet seksjoner:
snr: 2
formål: Bolig
tillegsdel: Bygning
sameiebrøk: 130/520

opprettet seksjoner:
snr: 3
formål: Bolig
tillegsdel: Bygning
sameiebrøk: 130/520

opprettet seksjoner:
snr: 4
formål: Bolig
tillegsdel: Bygning
sameiebrøk: 130/520

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Solgt ihht. avhendingloven og presisering rundt garantier

Eiendommen selges ihht avhendingsloven og dens bestemmelser om garanti og sikring av innbetalte midler. Iht. Avhendingslova sin paragraf 2-11 som omhandler "garanti for oppfylling av avtalen", vil selger i det tilfellet kjøp av leilighet evt. skjer innen 6-seks-måneder etter ferdigstillelse stille en garanti tilsvarende 5% av kjøpesummen til kjøper i forbrukerforhold etter tilsvarende regler i paragraf 12 i Bustadoppføringslova. Konferer gjerne megler før inngåelse av kjøp hvorvidt det vil bli stillet slik garanti eller ikke med henvisning til tidsfristen på 6 måneder.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
 Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker.. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Ved omsetning av nyoppført bolig, slik som i dette kontrakts tilfellet, skal det lite til for at nevnte vesentlighetskrav anses som oppfylt. Det antas at en "som den er" klausul normalt ikke vil ha nevneverdig betydning for mangels vurderingen ved omsetning av ny bolig.

Andre opplysninger

Eiendommen er seksjonert og eierforholdet reguleres av "Lov om eierseksjoner". Det gjøres oppmerksom på at man kun kan erverve to boligseksjoner i sameiet, med unntak av erverv av fritidsbolig.

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jørgen Nyhus

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jørgen Nyhus

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?