Til innholdet

Selveierleilighet i 2.etg. sentralt i Tønsberg. Gangavstand til sentrum. Solrik balkong mot vest og biloppstillingsplass ZOLGT

Svend Foyns gate 44
Prisantydning 2 790 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 90
BRA: 96 m²
Soverom: 2
Byggeår: 0
Tomtareal: 412 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Ansvarlig megler
Simon Mellingen

Simon Mellingen

Adresse

Svend Foyns gate 44 3112 Tønsberg 2. etasje

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Z-eiendom. Velkommen til visning!

Beliggenhet

Meget sentral belliggenhet med gangvstand til kjøpesenter og alle servicefunksjoner og kafeer og restauranter langs brygga i Tønsberg. Det er kort vei til SiV og forøvrig andre store arbeidsplasser i
området. Gode kollektivmuligheter hvorav kun en time med toget til Oslo.
Skole og barnehage i gangavstand.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Eierseksjon
Enebolig oppført i 1970. 2.etg. bygget på i 1997.

Bygninger og byggemåte

Boligen er innvendig pusset opp i senere år med nytt kjøkken og noe overflateoppussing. Denne etasjen er bygget opp i 1997. Det er ettermontert ventiler i yttervegger og forbedret avtrekksventilasjonen fra bad/kjøkken. Ett vindu er skiftet i 2018 og det er byttet glasslister på en del av vinduer. Utvendig har bygningen noe værslitasje og behov for vedlikehold.
UTVENDIG - Bygningen er oppført i trekonstruksjoner med fasader av stående trepanel. Det er saltak med tekking av dobbelkrummet betongtakstein.
INNVENDIG - På gulv er er belegg i gang og bod. Ellers 1-stavs parkett i stue og soverom. Vegger har malte panelplater. Tak har malte himlingsplater.
VÅTROM - Badet er flislagt og inneholder innredning med servant, dusjhjørne, opplegg for vaskemaskin og toalett.
KJØKKEN - «Marbodal» innredning fra 2019 med profilerte trefiberfronter og benkeplate av laminat. Det er fliser på vegg mellom over- og underskap. Integrert kjøl/frys, stekeovn, platetopp microbølgeovn og oppvaskmaskin.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Antall rom

Soverom: 2, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 90 kvm, Bruksareal: 96 kvm

1.Etasje: Inngangsparti, trapperom.
2.Etasje: Gang, bod, stue, kjøkken, spisestue, 2 soverom, bad og terrasse.
Lagringsloft, delvis gulvet. Utebod og lekestue.

Standard

Velkommen til Svend Foyns gate 44!
Leiligheten går over hele byggets 2.etg. og fremstår med et helhetlig og tiltalende preg. Vinduene og den åpne løsningen skaper en ekstra god romfølelse! Det er benyttet samme fargetoner og samme type gulv i alle rom, noe som gir leiligheten en flott helhet. Gjennomgående lyst og tiltalende. Parkeringsmuligheter utenfor døren. Leiligheten har også en koselig terrasse ut fra stuen. Denne vender mot vest, og har god med sol hele dagen.

Kjøkken:
Dette er stort, innholdsrikt og har nyere «Marbodal» innredning  fra 2019 med profilerte trefiberfronter og benkeplate av laminat. Det er fliser på vegg mellom over- og underskap.
Integrert kjøl/frys, stekeovn, platetopp microbølgeovn og oppvaskmaskin. På gulvet er det lagt 1-stavsparkett, malte veggflater og malt himling.
Rommet er i åpen planløsning til stuen, som gir en god romfølelse.

Stue 
Et meget lyst og hyggelig rom, hvor de store og vinduene mot sør slipper inn mye lys - i tillegg gjør den åpne løsningen mot kjøkkenet at du får en god romfølelse! Godt med veggplass gjør rommet møbleringsvennlig med fleksible muligheter. På gulvet er det parkett, malte overflater på vegg og malt himling med slette flater. Med pipeløp er det mulighet for å sette inn peisovn.

Baderom
Et lyst rom. Badet inneholder innredning med servant, dusjkabinett, opplegg for vaskemaskin og toalett.
Flislagte vegger og gulv, med elektriske varmekabler. (dusjkabinett og toalett fra 2018)

Soverom
Det er to soverom i leiligheten. Hovedsoverommet er et stort og deilig rom som gir plass for både dobbeltseng, arbeidsplass og massevis av garderobeplass i skyvedørsgarderoben.
Det andre rommet er noe mindre, men også her plass til garderobeskap.

Utenomhus
Leiligheten disponerer to biloppstillingsplasser utenfor inngangspartiet.
En flott terrasse ut fra stuen. Denne vender mot vest, og har godt med sol hele dagen.
Lagringsplass i utebod og lekestuen.

Velkommen til en hyggelig visning!

Oppsummerte tilstandsgrader - fra tilstandsrapport

Sammendraget viser avvikene ved boligen som har fått tilstandsgrad 2 (TG 2) eller 3 (TG 3). Se utdypende informasjon i Tilstandsrapporten.

Boligen har tilstandsgrader oppsummert som følger;
- 13 stk tilstandsgrad 1 (TG1) - mindre eller moderate avvik.
-  5 stk tilstandsgrad 2 (TG2) - avvik som ikke krever tiltak.
-  9 stk tilstandsgrad 2 (TG2) - avvik som kan kreve tiltak.
-  0 stk tilstandsgrad 3 (TG3) - store eller alvorlige avvik.

Se for øvrig komplett tilstandsrapport for ytterligere informasjon og kostnadsestimater for tiltak. For utfyllende informasjon om fastsetting av tilstandsgrader, se siste side av rapporten.

Oppvarming

Elektrisk. Mulighet for å sette inn vedovn.

Parkering

Egen parkering på utsiden av inngangen med plass for to biler.

Areal og eierform

Areal: 412 kvm, Eierform: Eiet tomt

Eier

Ole Auran

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp. Adkomst fra offentlig vei.

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen for Tønsberg kommune er avsatt til "Boligbebyggelse - Nåværende" Kommuneplan (vedtaksdato 25.5.2019).

Det eksisterer ingen reguleringsplan for eiendommen/området innenfor eiendommen.

Eiendommen omfattes ikke av en bebyggelsesplan etter eldre plan og bygningslov, og ligger ikke innenfor et område med nedlagt midlertidig forbud mot tiltak. Det er ikke igangsatt planleggingsarbeider på et område som berører/inkluderer eiendommen og det eksisterer ikke planforslag som berører eiendommen. Alle opplysninger fra Tønsberg kommune.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 16.04.1998. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Prisantydning

2 790 000,-
Det praktiseres ikke felleskostnader i dette sameiet, da det bare er to seksjoner. Det er kun den utvendige husforsikringen som deles hvor denne seksjonen betaler rundt kr.4.000,- pr. år.

Beregnet totalkostnad

2 790 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 80 000,- (Dokumentavgift) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 88 742,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 878 742,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Marius Vedvik Takstdato : 10.01.2022 Formuesverdi : 777 643,- Formuesverdi pr. : 31.12.2020

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D

Energiforbruk av strøm pr. år er beregnet til 10 665 kWh. Forbrukstall er innhentet fra Lede og er snittforbruk over de tre seneste år og gir kun en indikasjon av forbruk gitt dagens situasjon. Endring av forbruk må forventes utfra ny eiers forbruksmønster og aksepteres av kjøper. Strømforbruk/energiforbruk vil variere blant annet avhenge av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, forbruksmønster etc.

Kommunale avgifter

Kr. 14 331 Kommunale avgifter inkluderer vann, avløp og renovasjon.

Formuesverdi - tidligere omtalt som ligningsverdi

Ligningsverdi dersom eiendommen benyttes som primærbolig:777 643,-
Ligningsverdi dersom boligen benyttes som sekundærbolig: ,-

Oppgitte beløp er innhentet fra Skatt sør og er senest kjente verdi som er pr. inntektsåret 2020.

Konsesjon/odel

Eiendommen er ikke konsesjons- eller odelsbelagt.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tønsbergs Blad 190122 (Kr.4 500) Markedspakke (Kr.14 900) Tilrettelegging (Kr.14 950) Eierskifteforsikring (Kr.14 592) Garantiforsikringspremie (Kr.2 950) Oppgjør og tinglysning (Kr.5 950) Provisjon (Kr.38 400) Totalt kr. (Kr.96 242)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.
Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 Sørøst-Norge. Kontakt din megler om dette.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

Heftelser som følger eiendommen:
Bestemmelse om bebyggelse  
1945/714-1/91 
12.04.1945 
Bestemmelse om gjerde
Overført fra: 3803-1007/153
Gjelder denne registerenheten med flere

Bestemmelse om vannledn.  
1971/6058-2/91 
06.12.1971 
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
felles for gnr. 1007, bnr. 153, 154 og 164
Kan ikke slettes uten samtykke fra Tønsberg vann- og kloakkvesen.
Overført fra: 3803-1007/153
Gjelder denne registerenheten med flere

Seksjonering:
1998/14594-1/91
09.12.1998 
Oprettet seksjoner:
snr: 2
Formål: Bolig
Sameiebrøk: 100/318

Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Finn.no: Visningstekst

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i finn-annonsen påmelding. Dette gjør vi for å unngå spredning av smitte ved at for mange er på visningen samtidig. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt. NB: Dersom du er i risikogruppen, ber vi deg kontakte megler.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Følgende gjelder der handel kommer i stand før 1. januar 2022

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Simon Mellingen

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Simon Mellingen

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?