Til innholdet

Særdeles tiltalende og nyoppusset toppleilighet med flott utsikt mot Vestfjorden og terrasse på hele 41 kvm! Garasje.

Røsslyngveien 56
Prisantydning 2 975 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 92
BRA: 97 m²
Soverom: 2
Byggeår: 1981
Tomtareal: 0 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Visninger

søndag 19. september Kl 12.30 - 13.30
Søk om finansiering Legg inn bud her Visningspåmelding

Ansvarlig megler
Tor Fredrik Westrum Lindman

Tor Fredrik Westrum Lindman

Kort om eiendommen

Velkommen til denne svært delikate toppleiligheten i Røsslyngveien 56!
Boligen ble vesentlig oppgradert i 2018 og fremstår som moderne og svært tiltalende med en meget god  planløsning.
Alle overflater er oppgradert/byttet i tillegg til nytt kjøkken og bad.

Denne leiligheten ligger på toppen av bygningen og har trinnfri adkomst og en fantastisk utsikt til Vestfjorden og områdene rundt.
Fra den store terrassen på hele 41 kvm. får man virkelig en flott og usjenert frihetsfølelse. I tillegg er det en flott balkong utenfor det ene soverommet, med nydelig utsikt også her.

Bilen parkerer du i tilhørende garasje med automatisk portåpner.

Boligen har en god beliggenhet på Vear/Rakkevik med kun få minutters gangavstand til sjøen, Rakkevik båthavn samt til flotte turområder.
Det er heller ikke langt til dagligvare, skole, barnehage og andre fine fasiliteter i nærområdet.
Tønsberg sentrum er kun få minutter med bil unna.

Velkommen til visning!

Finn.no: Lokalområde

VEAR - RAKKEVIK

Adresse

Røsslyngveien 56 3173 Vear 5. etasje

Boligens innhold

Leiligheten ligger helt øverst i bygget og har trinnfri adkomst.

Boligen inneholder følgende:
*Entrè/gang med walk-in garderobe for ytterøy
*flott flislagt bad/vaskerom
*2 fine soverom hvorav det ene har utgang til balkong
*Romslig stue med utgang til takterrassen
*Flott kjøkkenrom/spisestue
*Innvendig bod

Det tilhører også en bod på 3 kvm. i kjelleretasjen samt egen garasjeplass.

Standard i korte trekk

Leiligheten er beliggende i byggets 5. etasje og har trinnfri adkomst fra byggets overside/bakside.
Boligen har vært igjennom omfattende opgraderinger i 2018 hvor alle overflater er oppusset eller byttet ut samt at det ble bygget et helt nytt bad og kjøkken.
Leiligheten fremstår derfor som moderne og smakfull, og har fått mange smarte løsninger. Materialvalget er tidløst og pent og vil derfor holde seg fint i mange år fremover.

Det at boligen er beliggende øverst i bygget gir en svært god frihetsfølelse. Den fantastiske utsikten og de flotte uteplassene er virkelig noe for seg selv, og som man vanskelig ikke kan la seg imponere over.
Leiligheten har en stor, flott terrasse med utgang fra stuen, og en koselig, overbygd balkong med utgang fra det ene soverommet. Uteplassene er svært solrike og har nydelig utsikt. Her kan lange sommerdager nytes i rolige og vakre omgivelser. Terrassen har i tillegg en delvis innebygd del, noe som gir en lun uteplass der kaffen kan nytes uansett vær.

I tillegg til nevnte oppgraderinger så er også byggets fasade blitt vesentlig oppgradert i 2018, og dermed fått et mer moderne uttrykk.
Alle vinduer og terrassedører er skiftet ut i perioden 2015-2018, og dermed er også energieffektiviteten forbedret.

Bilen parkerer man i egen garasje med nyere automatisk portåpner.

Eiendommens flotte beliggenhet

Leiligheten ligger i et attraktivt og veletablert boligområde på Vear i Tønsberg Kommune. Området har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Det er kort vei til lekeplass, fotballbane, idrettshall og treningssenter.

Kort vei til Melsomvik med sjarmerende bebyggelse i smale gater, samt båthavn, sandstrender, glattskurte svaberg og en populær golfbane.
Det er ellers kort gangavstand til Rakkevik småbåthavn, sandstrand og fantastiske turområder.
Leiligheten ligger ca. 6,4 km fra Tønsberg Sentrum. Tønsberg er en populær by som har sitt absolutte høydepunkt sommerstid, med stor turisme og et yrende folkeliv. Langs bryggene i Tønsberg kan du nyte av båtlivets gleder og et stort utvalg av restauranter, kafeer og barer.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Borettslag.
Oppført i 1981 og modernisert i 2018

Bygninger og byggemåte

Borettslaget består av 2 terassehus med totalt 12 leiligheter i hvert bygg. Byggene er på totalt 5 etasjer og er bygget i betong og tre.

Antall rom

Oppholdsrom: 2, Soverom: 2, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 92 kvm, Bruksareal: 97 kvm, Bruttoareal: 104 kvm

Oppvarming

Det er varme i gulvet på bad/vaskerom.
Ellers vanlig elektrisk oppvarming med panelovner.

Parkering

Parkering i felles garasjeanlegg, samt gjesteparkering rett utenfor inngangspartiet. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Det er montert el-bil lader på borettslagets eiendom.

Areal og eierform

Eierform: Felles eiet tomt for borettslaget

Fellesareal og hage

Uteområdene er opparbeidet med sittegrupper og plenareal. Asfalterte gangveier og parkeringsplasser.

Eier

Eva R Langli Torgersen Bjørnar Torgersen

Vei, vann og avløp

Tilknyttet offentlig vann og avløp.
Privat vei iflg. opplysninger fra Tønsberg Kommune.

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til boligbebyggelse og adkomstvei - Nåværende Kommuneplan ( vedtatt 22.5.2019)
Og omfattes av reguleringsplan med planid/ navn : 3803 01015/ Vear 1 ( vedtatt 21.9.1965) Reguleringsformål: Offentlig trafikkområde - Boliger.

Kopi kan fås ved henvendelse til meglerkontor.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 30.11.1982. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Diverse opplysninger

Borettslag: Røslyngveien borettslag, Orgnr.: 953564750 Andelsnr.: 9 Andel fellesgjeld: 540000, Andel fellesformue: 46934, Total gjeld: 12728762 Forkjøpsrett: Ja

Selskapets totalt lån og vilkår:
Lånenr:  OBBK03-98207764698
Type lån: Annuitet
Restsaldo: Kr. 12.728.762,-
Restløpetid: 27år og 7 mnd.
Term. pr. år: 12
Rente: 1,75%, flytende.

Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler. Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.

Det er ikke mulighet for individuell nedbetaling på hele eller deler av fellesgjeld

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Forkjøpsrett

Det er forkjøpsrett for borettslagets medlemmer, og medlemmer tilknyttet boligbyggelaget borettslaget er tilknyttet. Forkjøpsretten forhåndsavklares. Gå inn på www.obos.no for mere informasjon.

Prisantydning

2 975 000,-.
Felleskostnader: 5 208,- pr. mnd. som inkluderer
Renter og avdrag fellesgjeld, kabel-TV, kommunale avgifter, personalkostnader, honorarer, drift og vedlikehold, forsikring av bygningsmassen og andre driftskostnader.

Beregnet totalkostnad

2 975 000,- (Prisantydning) 540 000,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 3 515 000,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 7 494,- (Forhåndsavklaring forkjøpsrett) -------------------------------------------------------- 12 726,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 527 726,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Tilstandsrapport

Utført av : Hans Holt Byggmester/Takstmann
Takstdato : 10.09.2021

Forsikring

If Polisenummer: 587790.

Kommunale avgifter

Inkludert i fellesutgiftene.

Formuesverdi - tidligere omtalt som ligningsverdi

Ligningsverdi dersom eiendommen benyttes som primærbolig:751 613,-
Ligningsverdi dersom boligen benyttes som sekundærbolig: 2 705 807,-

Oppgitte beløp er innhentet fra Skatt sør og er senest kjente verdi som er pr. inntektsåret 2019.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Digital markedsføring (Kr.15 250)
Oppgjør og tinglysning (Kr.5 900)
Provisjon (Kr.30 000)
Tilrettelegging (Kr.14 950)
Annonsering i avis etter avtale med selger

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 Sørøst-Norge. Kontakt din megler om dette.

Finn.no: Visningstekst

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i finn-annonsen påmelding. Dette gjør vi for å unngå spredning av smitte ved at for mange er på visningen samtidig. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt. NB: Dersom du er i risikogruppen, ber vi deg kontakte megler.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Tor Fredrik Westrum Lindman

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Tor Fredrik Westrum Lindman

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?