Til innholdet

Særdeles tiltalende og flott eierleilighet over to plan med 3 soverom, 2 bad, solrik balkong og garasjeplass. Sentralt på Eik! Flytt rett inn!

Bårds vei 8C
Prisantydning 3 390 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 97
BRA: 103 m²
Soverom: 3
Byggeår: 1991
Tomtareal: 3237 m²

Dokumenter

Særdeles tiltalende og flott eierleilighet over to plan med 3 soverom, 2 bad, solrik balkong og garasjeplass. Sentralt på Eik! Flytt rett inn!


Kort om eiendommen

- Svært sentral beliggenhet med gangsavstand til det meste
- Hjørneleilighet med tre "frie" yttervegger som gir flere vindusflater
- Påkostet og meget delikat innredet
- Lekkert og moderne kjøkken fra 2016
- Rikelig med skap- og benkeplass
- Integrerte hvitevarer
- Stue-/spisestue med biopeis og store og dype vinduer
- Varmepumpe fra 2016
- 3 soverom hvorav et "master bedroom"
- Særdeles stort og delikat flislagt baderom
- Solrik og usjenert uteplass på 7 kvm
- Elektrisk markise over terrassen i 2018
- Praktisk bad kombinert med vaskerom
- Kontor/bod
- Lekker "flytt rett inn" leilighet som må sees
- Garasjeplass i frittstående bygg
- En plass på fellesparkering
- Veldrevet sameie med god økonomi

Finn.no: Lokalområde

Tønsberg / Eik

Adresse

Bårds vei 8C 3122 Tønsberg

Beliggenhet

Eiendommen ligger i blindvei, i et stille, barnevennlig og etablert boligområde på Eik, ca. 2,8 km fra Tønsberg sentrum i Tønsberg kommune. Eiendommen har umiddelbar nærhet til Eiktoppen kjøpesenter med Meny-butikk, spisesteder, post, bank, frisør, apotek og legesenter m.m. Rema 1000 er også representert i nærområdet. Videre er det kort vei til Tønsberg sentrum med bymessige servicetilbud, samt Farmandstredet med godt over 100 butikker.

Eiendommen har gangavstand til Eik barneskole, Granly og Kongseik barne- og ungdomskole, samt Wang toppidrett ungdomsskole. Videre er det umiddelbar nærhet til Wang toppidrett, samt gangavstand til Greveskogen videregående skole. Det finnes også et godt utvalg av både private og kommunale barnehager i området.
 Det er også kort vei til lekeplass, fotballbane, idrettshall, treningssenter, tennisanlegg, ridesenter og badeplass. Videre er det flotte tur- og rekreasjonsområder rundt Eik med bl.a. Greveskogen som har to lysløyper og videre løypenett til områder med oppkjørte skiløyper vinterstid.

I Jarlsbergs skoger finnes også flere kilometer med stier og kulturlandskap, som for eksempel Grevestien og Råkkåsstien. Fra boligen er det gangavstand til "messeområdet" med ishall og utvendig skøytebane. Stedet er også er et godt utgangspunkt for fine turer i Frodeåsen. En kort sykkeltur unna ligger Slottsfjellet som byr på attraktive kulturminner, fine turområder og flott, vidstrakt utsikt.

Tønsberg er en populær by som har sitt absolutte høydepunkt sommerstid, med stor turisme og et yrende folkeliv. Langs bryggene i Tønsberg kan du nyte av båtlivets gleder, eller et stort utvalg av restauranter, kafeer og barer.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog, hvorav nærmeste holdeplass er Eiktoppen som ligger rett ved eiendommen.

Adkomst

Kjør riksvei 19 fra Tønsberg mot Horten over Stenmalen. Ta første avkjørsel i rundkjøring ved Gressbanen og følg Eikveien videre opp mot Meny Eiktoppen. Bårds vei ligger inn til venstre rett før Meny. Eiendommen ligger så på venstre hånd. Eiendommen blir merket med "til salgs" plakat på boligen og skiltet til fellesvisninger.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Eierseksjon, oppført i 1991

Bygninger og byggemåte

Bygning i 3 etasjer oppført i 1991. Leiligheten går over 2. og 3. etasje med egen inngang. Grunnmur og gulv av betong. Vegger av bindingsverk kledd med stående panel. Saltak konstruksjon tekket med dobbeltkrummet betongstein.

Kjøkken fra 2016. Bad i leilighetens 1.etg er fra 2016 og bad/ vaskerom i 2. etg fra 2018. De fleste overflater er oppgradert siste 2 år. I samme periode ble nytt gulv i 1.etg lagt. Nytt tett sjikt og terrassefliser lagt i 2017. Sikringsskap og deler av EL anlegg er oppgradert i 2007.

Alle arealer og tilstandsvurderinger er hentet fra tilstandsrapport utarbeidet av Takstmann Anders Auen.

Antall rom

Oppholdsrom: 1, Soverom: 3, Bad: 2

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 97 kvm, Bruksareal: 103 kvm, Bruttoareal: 111 kvm

2.Etasje, 74 kvm: Bad, gang, kjøkken, stue, kontor, soverom og utv. sportsbod.
3.Etasje, 29 kvm: Gang, 2 soverom og bad/ vaskerom.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Standard

Tiltalende og flott leilighet med lyse og moderne fargevalg. Her kan man flytte rett inn! Leiligheten er vesentlig oppgradert i 2016/18, med bla nytt kjøkken, nye baderom og generell oppussing.

Utvendig overbygget trappeoppgang med egen sportsbod og liten koselig platting som skaper et hyggelig inngangsparti. Man kommer inn i en lys og åpen gang med trapp opp til 2. etasje. Leiligheten har et kontor/bod med lyse overflater og stor, praktisk skyvedørsgarderobe. Dette rommet kan en møblere etter hvilket behov en har, enten det feks. er kontotplass eller lagring. Hovedsoverommet er et stort og innbydende rom med moderne farger, god plass til dobbelseng og stor skyvedørsgarderobe. Delikat og moderne kjøkken med innredning av merke Epoc fra 2016. Kjøkkenet har integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, komfyr, microbølgeovn, koketopp med induksjon og kjøleskap med frysedel. Pene, lyse fliser mellom skap og kjøkkenbenk, samt benkeplate i hvitvokset eik. Kjøkkenet har rikelig med skap- og benkeplass og fremstår meget delikat. Fra kjøkkenet er det utgang til delvis overbygget terrasse på ca. 7 kvm. Her vil en garantert tilbringe mye tid og soltimer. Det er også montert ny elektrisk markise i 2018. Kjøkkenet ligger i delvis åpen løsning med stuen. Stue/spisestue er et luftig og innbydende rom med mye naturlig lys. Stuen er malt i lyse farger og det er lagt parkett i senere tid. Det er montert en hyggelig biopeis som fremstår som et koslig møbel i rommet. Dette er et svært flott rom som oser av lunhet og hjemmehygge. Det er også montert en effektiv varmepumpe i 2016, som både kan varme opp boligen, men også kjøle på varmere dager. Romslig og delikat baderom fra 2016 som inneholder baderomsinnredning med servant, vegghengt toalett og badekar med dusj. Et delikat og moderne baderom med pene detaljer.

Åpen trappegang opp til leilighetens 2. plan (3. etasje). Det er montert takvindu i gang/over trapp, noe som gir godt lys inn i rommet. Bad/vaskerom er pusset opp i 2018. Baderommet inneholder baderomsinnredning med servant, dusjkabinett, toalett og opplegg for vaskemaskin/tørketrommel. Her ligger også leilighetens 2. og 3. soverom. Det er to romslige soverom med flere innredningsmuligheter. På det ene soverommet er det satt opp ett dobbelt garderobeskap. Det er godt med lagringsplass i denne etasjen, både i knevegger og i det åpne rommet som ligger innerst i gangen.

Alt i alt er dette en svært tiltalende og innholdsrik leilighet med tidsriktig innredning og fargevalg! Velkommen til visning!

Oppvarming

Boligen varmes opp av panelovner og varmekabler på badet. I tillegg er det en biopeis med noe begrenset varmeeffekt. Ny varmepumpe montert i 2016.

Parkering

Det følger med garasjeplass i frittstående bygg, samt en plass på fellesparkering.

Det opplyses at det i løpet av oktober(2018) skal EL anlegget i garasje oppgraderes slik at man kan montere ladestasjon for EL bil. Ladestasjon skal installeres av den enkelte seksjonseier.

Areal og eierform

Areal: 3 237 kvm, Eierform: Fellestomt

Tomt og hage

Solrik og usjenert balkong på 7 kvm. med delvis overbygg og elektrisk markise montert i 2018. Felles selveiertomt som er pent opparbeidet med asfaltert innkjørsel/gårdsplass, gressplen og hyggelig beplantning.

Eier

Kamilla Hindhamar Emil Meyer Fjeld

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp, samt adkomst fra kommunal vei.

Reguleringsplan

Eiendommen er beliggende i uregulert område.

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til Boligbebyggelse - Nåværende, vedtatt den 03.02.016.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

Erklæring/avtale
Dagboknr. 1991/12869-1/91
Tgl. 29.10.1991 
rettighetshaver:Knr:0704 Gnr:83 Bnr:89  
Bestemmelse om adkomstrett med bil samt gangvei.
Overført fra: 0704-83/13
Gjelder denne registerenheten med flere

Seksjonering
Dagboknr. 1991/12984-1/91
Tgl. 30.10.1991 
opprettet seksjoner:
snr: 12
formål: Bolig
sameiebrøk: 112/1411

Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 31.10.1991. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Diverse opplysninger

Sameie: Sameiet Bårdsvei 6-12, Orgnr.: 995450305 Andel fellesgjeld: 5316, Andel fellesformue: 29632, Total formue: 302393, Oppdatert pr: 31.12.2017
Sameiet består av 14 seksjoner, hvorav 13 er boligseksjoner og 1 er garasjeseksjon.
Det er ikke forkjøpsrett i sameiet.

Utbedringer i 2018:
- Oppgradere plater i garasjetak- Pristilbud innhentes
- Byttet kledning på østvegg hus 8 i juni
- Beise hus 8 og 10- pristilbud innehentes

Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler.
Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 1G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning, kan fås ved henvendelse til megler. Det må påregne dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Prisantydning

3 390 000,- / Fellesutgifter: 2 044,- pr. mnd Felleskostnader inkluderer grunnpakke internett/kabel-tv (Altibox), utvendig bygningsforsikring, snømåking, avsetting til utvendig vedlikehold, strøm i fellesarealer og forretningsførsel.

Beregnet totalkostnad

3 390 000,- (Prisantydning) 5 316,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 3 395 316,- (Totalpris ekskl. omkostninger) Omkostninger 7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 84 870,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 3 395 316,-)) 3 125,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER) -------------------------------------------------------- 96 317,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 491 633,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Anders Auen Takstdato : 10.10.2018

Forsikring

IF Polisenummer: SP1724128.1.5

Kommunale avgifter

De kommunale avgiftene for vann og avløp blir satt etter forbruk og vil derfor variere etter hvilket forbruk beboerene har.

Vann areal/m³ kr. 9,925,- pr m³ , vann fastledd kr.639,-, avløp areal/m³ kr.17,55,- pr m³, vann fastledd kr.1093,75,-, renovasjon kr. 2479,- og feieavgift pipe kr. 461,-.

Pliktig medlemsskap i velforening/sameie

Pliktig medlemsskap i sameiet.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Meglerprovisjon (Kr. 35.000,-)
Tilretteleggingshonorar (Kr. 12.995,-)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Protecor Forsikring ASA, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen  dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Fullstendige vilkår for boligselgerforsikringen kan hentes på www.protectorforsikring.no.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføreskan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z-Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Richard Askjem

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Richard Askjem

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?