Til innholdet

*VISNING ONS. 01.05* Særdeles innholdsrik og pen enebolig m/5sov og 2 bad - Høytliggende - Flotte utsikts- og solforhold

Stamnåsveien 10
Prisantydning 3 490 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 187
BRA: 246 m²
Soverom: 5
Byggeår: 1972
Tomtareal: 1363 m²
Få salgsoppgave

Visninger

onsdag 1. mai Kl 19.30 - 20.15
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Lars Ole Wittingsrud

Lars Ole Wittingsrud

Kort om eiendommen

Stamnåsveien 10 er en særdeles flott beliggende eiendom med flotte sol- og utsiktsforhold. Boligen ligger således høyt og har en fri og rolig beliggenhet med skogen som nærmeste nabo.
Boligen er beliggende i et svært attraktivt område for barnefamilier, og har mer enn nok plass til å romme en hel familie. Gangavstand til barnehage på Linnestad, samt trygg gang- og sykkelsti til Revetal sentrum.

Kort oppsummert;
- Enebolig med barnevennlig beliggenhet
- hele 5 soverom og 2 bad
- alt. 4 soverom på ett plan og kjellerstue nede
- Egen inngang i sokkeletasjen, samt tørrskodd gange fra garasje og inn i boligen
- 2 bad (ett fra 2006) og badstue
- Separat vaskerom og godt med bodplass i kjeller og loft
- Nye vinduer og balkongdører i hele boligen i 2013 (foruten 2 stk i sokkel)
- Utestue på terrasse mot vest bygget i 2015
- Glassert takstein
- Lys og hyggelig bolig 
m.m.

Vi ønsker velkommen til en hyggelig visning!

Finn.no: Lokalområde

LINNESTAD

Adresse

Stamnåsveien 10 3175 Ramnes

Adkomst

Fra Revetal følger du Bispeveien mot Tønsberg. Etter ca 5 km tar du til venstre inn på Stamnåsveien i Linnestadfeltet. Følge Stamnåsveien rundt venstresvingen og videre opp til høyre. Boligen ligger da på venstre
side. Det vil bli skiltet ved fellesvisninger.

Beliggenhet

Eneboligen ligger landlig til i et hyggelig boligfelt på Linnestad. Meget solrik og barnevennlig beliggenhet med barnehage og bussholdeplass like i nærheten. Kort vei er det også til lekeplass, fotballbane og ridesenter.

Rett ved boligfeltet finnes friarealer samt flotte tur- og rekreasjonsområder både sommer og vinterstid. Det finnes utallige merkede turmuligheter, og turistforeningen sørger for løypekjøring vinterstid.

Ca 5 km unna ligger Revetal hvor det finnes barneskole, ungdomsskole og gode servicetilbud som bl.a. dagligvareforretning, restaurant, vinmonopol og diverse shoppingmuligheter.

For golfinteresserte er det kun ca. 2 km til Re golfbane med ni hull i naturskjønne omgivelser. Langvannet ligger ca. 10 km unna, og byr på bademuligheter. Bademuligheter i saltvann finnes ca. 13 km unna, der Tønsberg byr på noen av Vestfolds flotteste strender. Byen har forøvrig alt en måtte ønske seg av bar- og restaurantliv på brygga, shopping, kulturelle tilbud og rekreasjonsmuligheter på land og vann med parker, Slottsfjellet og vår vakre skjærgård!

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1972, tilbygget 1984.

Bygninger og byggemåte

Enebolig bygget i trekonstruksjon over mur. Etasjeskiller av tre og betong.

Innhold:
1.etg.: entré/gang, kjøkken med spiseplass, stue i vinkel med utgang til sydvendt terrasse. Mellomgang med utgang til vestvendt terrasse med innglasset sommer/vinterhage. 4 soverom hvorav ett har direkte adkomst til hovedbad. Flislagt baderom med dusjkabinett, vegghengt wc og servantinnredning.
U.etg.: gang, entré/vindfang, gang, vaskerom med opplegg til vaskemaskin, fyrrom med direkte adkomst til garasjerom, flislagt baderom med wc, dusj og servant. Direkte adkomst til badstu fra bad. Lagringsbod. Kjellerstue/soverom med sovealkove (stort vindu).
Loft for lagring over hele boligens lengde.
Garasje i tilknytning til boligens sokkeletasje.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Antall rom

Soverom: 5, Bad: 2

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 187 kvm, Bruksareal: 246 kvm, Bruttoareal: 267 kvm

1.Etasje: 138 / 147 kvm p-rom/BRA. Innglasset hagestue er medregnet som bruksareal.
U.Etasje: 49 / 99 kvm p-rom/BRA. Boder med utvendig adkomst er medregnet som bruksareal.

Møblering / utstyr

Lysekrone i spisestue og en lysestake i taket i stuen medfølger ikke i handelen.

Standard

Enebolig med gjennomgående normalt god standard, hvor det er utført vedlikeholdsarbeider gjennom alle år. Det er blant annet skiftet vinduer og terrassedør i 2013, samt bygget ny sommer/vinterstue på terrassen mot vest i 2015. Utvendig har boligen glassert takstein og stående tømmermannskledning i mørk grå farge.
Innvendig er boligen lys og romslig, og det er gjort oppgraderinger og oppussingsarbeider etter behov. Det nevnes blant annet pusset opp hovedbad i ca 2006 med fliser på gulv, dusjkabinett og vegghengt toalett. Badet har i tillegg direkte adkomst til hovedsoverommet i boligen.
Hyggelig kjøkken med lys innredning og spiseplass. Fra kjøkkenvinduene er det flott utsikt over omkringliggende område.
Stor og romslig stue i i vinkel med hyggelig, åpen peis. Her er det flere møbleringsmuligheter! Downlights i nedfelt innramming i himlingen - fin detalj i rommet. Utgang til terrasse fra stua mot syd, samt fra gangen mot vest. Her finner man rommet som forlenger sommersesongen - nemlig utestua (bygget 2015).
På hovedplanet i boligen er det også hele 4 soverom på samme plan, perfekt for barnefamilier som ønsker å ha nærkontakt med sine barn nattestid.
I sokkeletasjen, som også har egen inngangsdør, er det flere bruksmuligheter. Her er det en romslig kjellerstue med sovealkove, som enten kan brukes fullt ut som ekstra stue, eller som et soverom nr 5 med god plass. Det er også et ekstra bad i denne etasjen, som har dusj, vask og wc. Innenfor badet er det badstu.
I sokkeletasjen finnes også god bodplass, samt eget vaskerom og direkte adkomst fra garasjen inn i boligen. Loftet i boligen fungerer som ekstra lagringsplass for sesongklær osv.

Boligen gir et svært hyggelig inntrykk, og bør ses!
For øvrig teknisk info om boligen, se tilstandsrapport utarbeidet av takstmann.

Oppvarming

Det er montert varmepumpe samt peis i stua.
Varmekabler på begge bad, samt vaskerom. For øvrig elektrisk oppvarming.

Det er sentralfyr med radiatorer rundt om i boligen. Nedgravd utvendig glassfibertank på 3000L i forkant av boligen. Anlegget har ikke vært i bruk på flere år, i flg. selger.
Som en følge av Stortingets klimaforlik fra 2012 er det bred politisk enighet om å innføre forbud mot oppvarming av boliger med fossil olje eller parafin fra 2020. Vi gjør derfor oppmerksom på at det kan komme pålegg for eiendommer med oljetank/parafintank om at tanken må fjernes i sin helhet, alternativt tømmes/spyles/plomberes. Kjøper overtar risikoen og ansvaret for dette. For mer informasjon og støtteordninger, se www.enova.no.

Parkering

Gode parkeringsmuligheter på egen tomt, samt i garasjen.

Areal og eierform

Areal: 1 363 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Stor og høytliggende selveiertomt, pent opparbeidet med en del gressplen og diverse busker og blomsterbed rundt eiendommen. Flotte sol- og utsiktsforhold på eiendommen.
Belegningsstein i gårdsplass samt i trappetrinn opp mot inngangsparti. Til dels naturtomt ned mot vest.

Tilliggende fasiliteter

Innlagt fiber

Eier

Monica Wilhelmsen Solli Trond Otto Solli

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp. Adkomst fra kommunal vei, Stamnåsveien.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i område regulert til boligområde, nåværende. Ingen igangsatte planleggingsarbeider eller planforslag som vil berøre eiendommen, flg kommunen.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler;

1970/4214-4/28  Rettigheter iflg. skjøte 31.10.1970 
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger mv

1986/1536-1/28  Sammenslått med denne matrikkelenhet: 10.02.1986 
 bnr. 83
Gjelder denne registerenheten med flere


Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Det finnes ingen ferdigattest/midlertidig brukstillatelse i kommunens arkiver. Det foreligger godkjente bygningstegninger på bolig og tilbygg.

Prisantydning

3 490 000,-

Beregnet totalkostnad

3 490 000,- (Prisantydning) Omkostninger 87 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 490 000,-)) 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 99 572,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 589 572,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Takst & Byggservice Anders Kjær / Anders Kjær Ligningsverdi : 897 593,-

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Kommunale avgifter

Kr. 21 672 pr. år Inkl, vann, avløp, renovasjon, branntilsyn/feiing, eiendomsskatt

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tønsbergs Blad 270319 (Kr.4 500) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 3 490 000,-) (Kr.52 350) Tilretteleggingshonorar (Kr.12 900) Dronefoto (Kr.3 300) Garantiforsikringspremie (Kr.2 500) Markedspakke (Kr.12 200) Kommunale opplysninger (Kr.3 100) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Totalt kr. (Kr.95 725)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Protecor Forsikring ASA, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen  dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Fullstendige vilkår for boligselgerforsikringen kan hentes på www.protectorforsikring.no. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføreskan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z-Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Lars Ole Wittingsrud

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Lars Ole Wittingsrud

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?