Til innholdet

Særdeles fordelaktig & sentralt beliggende leilighet mot vest med stor balkong og hagedel - 2 sov - Bad fra 2017 m.m.

Wilh Wilhelmsens vei 25
Prisantydning 2 650 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 77
BRA: 77 m²
Soverom: 2
Byggeår: 1953
Tomtareal: 660 m²

Ansvarlig megler
Lars Ole Wittingsrud

Lars Ole Wittingsrud

Kort om eiendommen

Wilh Wilhelmsens vei 25 er en hyggelig og svært fint beliggende bolig med 3 leiligheter.
Gjeldende leilighet ligger i byggets 2.etasje, og har en gjennomgående normalt god standard. Det er 2 romslige soverom og en stor stue i vinkel som er enkel å møblere.

Kort nevnes;
- Skiftet vinduer i leiligheten i 2007, 2011, 2015 og 2017.
- Utvendig nymalt i 2018
- Ny balkongdør i 2010 og inngangsdør ca 2016
- Nytt bad i 2017
- Stor vestvendt og solrik balkong på 13,8 kvm
- Egen hagedel med platting og utebod
- 2 store soverom hvorav ett med skyvedørsgarderobe
- Nyere enstavs eikeparkett på begge soverom og i gang
- Svært lys og innbydende leilighet med god romfølelse
- Biloppstillingsplass
m.m.

Vi ønsker velkommen til en hyggelig visning!

Finn.no: Lokalområde

TØNSBERG - TRÆLEBORG

Adresse

Wilh Wilhelmsens vei 25 3112 Tønsberg 2. etasje

Adkomst

Følg Stoltenbergsgaten fra svømmehallen/kanalbrua til St.Olavsgate, ta St. Olavsgate til høyre og frem til Larviksgaten, følg så Larviksgaten frem til Wilhelm Wilhelmsensvei, huset er beliggende på høyre hånd. Eiendommen har adkomst fra Hedrumsgaten som er kommunal. Eiendommen vil bli merket med "Til Salgs" skilt fra Z-eiendom og det vil bli skiltet til fellesvisninger.

Beliggenhet

Eiendommen er beliggende på Træleborg, i et etablert, attraktivt boligstrøk ca. 5-10 min gange til Tønsberg sentrum.Det er umiddelbarnærhet til skole, svømmehall, kommunikasjonsforhold og kort gange til alle sentrumsfunksjoner i Tønsberg som tilbyr alle sentrumsfasiliteter

Type, eierform og byggeår

Leilighet Eierseksjon, oppført i 1953, modernisert i 2018

Bygninger og byggemåte

Leilighet beliggende i 2. etasje av en 3-mannsbolig. Bygget har støpt kjellergulv og grunnmur av pussede betongblokker. Yttervegger består av bindingsverk
med utvendig trepanel. Vinduer og ytterdører av tre med isolerglass. Taket er tekket med betongtakstein og takrenner/nedløp i plastbelagt stål.

Innhold;
1.Etasje: oppgang med felles inngangsdør for 2. og 3.etasje.
2.Etasje: gang/entré med plass til garderobe, flislagt baderom med vegghengt wc, dusjkabinett, opplegg for vaskemaskin og servantinnredning. 2 romslige soverom hvorav ett har skyvedørsgarderobe. Stor stue med åpen kjøkkenløsning. Utgang til vestvendt balkong fra stua.

Det er den faktiske bruken av rommene på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommene kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Antall rom

Soverom: 2, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 77 kvm, Bruksareal: 77 kvm, Bruttoareal: 83 kvm

2.Etasje: 77 / 77 kvm p-rom/BRA.
Utvendig frittstående sportsbod på 6 kvm.

Standard

Velkommen til en lys og lekker leilighet i et rolig og koselig boligområde!

Leiligheten ligger i 2.etasje og har en lys og fin entre/gang med garderobemulighet. Leiligheten inneholder to romslige soverom. Det ene rommet har en stor og praktisk skyvedørsgarderobe. Begge soverommene og gangen har nyere enstavs eikeparkett på gulvene. Malte overflater på vegger, dels panel på en vegg på hovedsoverommet.
Pent, flislagt baderom fra ca 2017 med fliser og varmekabler på gulv og vegger. Baderommet inneholder dusjkabinett, servant i baderomsinnredning, vegghengt toalett og opplegg for vaskemaskin.
Lys og luftig stue og spisestue med flotte, originale tregulv. Det er mange vinduer og mye naturlig lys i leiligheten. Det er montert varmepumpe og en flott vedovn i stuen. Fra stue har en utgang til herlig balkong på nesten 14 kvm.
Lys og pen kjøkkeninnredning med massive folierte skrog og mdf materiale. Keramisk platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin, samt kombinert kjøl/fryseskap.

Øvrige tekniske spesifikasjoner;
Ny varmtvannsbereder fra 2017 plassert i kjøkkenbenk.
Automatsikringer i sikringsskap med samsvarserklæring.
Hele boligen ble utvendig malt i 2018.

Alt i alt en lys og pen leilighet med en sentral beliggenhet!

Velkommen til en hyggelig visning!

Oppvarming

Det er montert luft-til-luft varmepumpe og vedovn i stue, varmekabler på baderom, ellers elektrisk oppvarming.

Parkering

Biloppstillingplass på felles, gruset parkeringsplass foran boligen. Det er avsatt én plass til hver leilighet.

Areal og eierform

Areal: 660 kvm, Eierform: Fellestomt

Tomt og hage

Tomten består av et tilnærmet flatt areal, som er pent opparbeidet med plen og beplantning. Gårdsplass er gruset. Tomten er inngjerdet med hekk og gjerde og fordelt mellom seksjonene, se vedlagt tegning. Denne seksjonen har satt opp en praktisk bod på sin del. Det er gode solforhold på eiendommen. Stille, rolig, barnevennlig boområde!

Eier

Behzad Sakhizadeh Aida Nabizada

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp.

Reguleringsplan

Eiendommen er beliggende i uregulert område, avsatt til boligbebyggelse nåværende. Ingen igangsatte planleggingsarbeider som vil berøre eiendommen iflg kommunen.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

1944/1718-1/91  Bestemmelse om gjerde 11.08.1944 
 Bestemmelse om bebyggelse. Overført fra: 0704-1006/106
Gjelder denne registerenheten med flere

1969/3744-2/91  Bestemmelse om bebyggelse 29.08.1969 
rettighetshaver:Knr:0704 Gnr:1006 Bnr:103  
Rett til å bygge inntil felles grense i en avstand på 2 m
Overført fra: 0704-1006/106
Gjelder denne registerenheten med flere

2003/5102-1/91  Seksjonering 25.04.2003 
opprettet seksjoner:
snr: 2
formål: Bolig
sameiebrøk: 1/4

Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest som tomannsbolig datert 15.10.1953.
Boligen ble i 2015 godkjent med en tredje enhet på loftet. Godkjente bygningstegninger og ferdigattest datert 16.12.2015 foreligger.
Kopi av dette kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Prisantydning

2 650 000,-

Beregnet totalkostnad

2 650 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 66 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 650 000,-)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 74 992,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 724 992,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Marius Vedvik

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter G

Kommunale avgifter

Kr. 10 967 pr. år

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tønsbergs Blad 060121 (Kr.4 500) Garantiforsikringspremie (Kr.2 950) Markedspakke (Kr.12 450) Oppgjør og tinglysning (Kr.5 900) Opplysninger fra forretningsfører (Kr.3 250) Provisjon (forutsatt salgssum: 2 650 000,-) (Kr.39 750) Tilrettelegging (Kr.13 695) Totalt kr. (Kr.82 495)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
 Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker.. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

'Finn.no: Visningstekst'

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for avtale om visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i finn-annonsen for påmelding. Dette gjør vi for å unngå spredning av smitte ved at for mange er på visningen samtidig. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt, så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt.
Er du i risikosonen? Kontakt megler for eget, avsatt tidspunkt eller privatvisning.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Lars Ole Wittingsrud

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Lars Ole Wittingsrud

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?