Til innholdet

Romslig. velholdt og solid enebolig med masse plass. Solrik og skjermet hjørnetomt på over 1 mål. Stor dobbeltgarasje.

Gauterødveien 88A
Prisantydning 4 690 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 228
BRA: 269 m²
Soverom: 4
Byggeår: 1984
Tomtareal: 1056 m²

Finn.no: Lokalområde

TØNSBERG - BASBERG/GAUTERØD

Adresse

Gauterødveien 88A 3114 Tønsberg

Velkommen til Gauterødveien 88A

Velkommen til Gauterødveien 88a og denne herlig beliggende eiendommen på Basberg/Gauterød. Eiendommen byr blant annet på et stort og innholdsrikt familiehus fra 1984 med masse plass, en romslig og skjermet hage samt  flott dobbeltgarasje på ca. 52 m² fra 1989. Eiendommens tomt er på over 1 mål og er svært barnevennlig med ypperlige solforforhold.

Her bor man svært sentralt med kort vei til det meste. Skoler, barnehager, forretninger, idrettsanlegg og badestrender. En kort sykkeltur fra eiendommen ligger Skallevoldstranden, og man finner flotte tur-/rekreasjonområder rett utenfor egen dørstokk.

Boligen er solid bygget og har en godt planlagt inndeling som passer også for "storfamilien". Særskilt vil nok husets store oppholdsrom i 1. etasjen imponere. Disse har store vinduer og flotte glassdører ut til overbygget terrasse og sydvestvendt hage med sol fra morgen til kveld. Det bys blant annet på hele fire soverom, stor TV-stue i 2. etasje, ekstra gjesterom/kontor og en rekke store rom i husets underetasje med svært god takhøyde og mange bruksmuligheter.

På vegne av selger og Z-eiendom AS ved eiendomsmegler Jesper Snekkestad ønskes du velkommen til visning av en eiendom som vi tror vi begistre deg!

Eiendommens beliggenhet

Eiendommen er beliggende i attraktivt og populært boligområde på Gauterød/Basberg, ca. 5 km fra Tønsberg sentrum. Her bor du virkelig barnevennlig og ikke minst sentralt i en liten og koselig blindgate - tilbaketrukket og solrikt. 

Det er gangavstand til Kiwi-dagligvareforretning samt spisested på Gauterød. Tolvsrødsenteret med gode shoppingmuligheter og ulike servicetilbud ligger innen kort avstand. Kort vei også til Olsrød park med diverse forretninger, Level treningsenter m/spa-/velværeavdeling, svømme-/badeanlegg, legesenter som også ligger i kort avstand fra eiendommen. Slagenhallen og Flinthallen samt flott fotballanlegg på Flint noen få minutter med bil fra eiendommen.

Kort vei til flott badestrand på Skallevold og Karlsvika naturreservat. Kort avstand også Vestfolds kanskje flotteste badestrand, Ringshaugstranda. Denne er svært populær sommerstid, men vel så populær på øvrige årstider takket være den flotte kyststien som er anlagt.

Enten du liker deg best på land eller på sjøen i båt, ligger området perfekt til med tanke på tilgjengelighet. En sykletur til Vallø Båthavn gir deg anledning til direkte adkomst med båt til den flotte Tønsberg-/Nøtterøy- og Tjømeskjærgården.

Barnehager samt barne- og ungdomsskole ligger også i området. Nærmeste barnehager er Ilebrekke barnehage (0.8 km), Solsikken barnehage (1.7 km) og Brekke naturbarnehage (1.8 km). Godt utbygde gang- og sykkelveier i nærområdet frem til både skoler og barnehager i tillegg til gangsti/snarveier gjennom nærområdets turstier. Eiendommen tilhører Sandeåsen barneskole.

Det er flotte tur og friluftsområder i umiddelbar nærhet - du har faktisk flotte turstier i skog og landlig terreng omtrent rett utenfor egen dørstokk.

Gode bussforbindelser til Tønsberg sentrum - ca. 200 meter til bussholdeplass. Til Vestfold sin største arbeidsplass, Sentralsykehuset i Vestfold, er det ca. 4 km. Fra området er det kun ca. 5 km til Tønsberg sentrum med Tønsberg Brygge, Kulturhus, Jernbanestasjonen og et uendelig antall restauranter og serveringssteder.

Se også vedlagte kart og naboprofil for ytterligere beskrivelse.

Kort fortalt om eiendommen

- Sentralt med kort vei til de fleste fasiliteter og Tønsberg sentrum
- Stor, usjenert og deilig hagetomt på over 1 mål med ypperlige solforhold
- Barnevennlig eiendom med trygt innhegnet og skjermet hageanlegg
- Meget romslig og innholdsrikt familiehus med massevis av plass
- Planløsning med fleksible bruksmuligheter
- Gjennomgående arealgenerøse rom med god planløsning
- Velholdt og solid bolig 
- Svært romslig og lyst kjøkken med spisestue og utgang hage/terrasse
- Sydvestvendt hovedstue med peis
- Stor TV-stue i 2. etasje m/utgang til dyp balkong
- 4 soverom + gjesterom/kontor 
- Kjelleretasje med god takhøyde og gode innredningsmuligheter
- Både innvendig og utvendig inngang til kjelleretasjen
- Frittstående dobbeltgarasje fra 1989 med 52 m² grunnflate og stort loft
- Nærhet og kort sykkelvei til strender, småbåthavner og flotte turområder
- Kort kjørevei til Tønsberg by

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1984

Innhold

Arealeffektiv enebolig med grunnflate på ca. 106 m² og god planløsning med hovedoppholdsrommene i 1. etasje og 2. etasje. I tillegg byr underetasjen på mange innredningsmuligheter med sin gode takhøye, egne inngang og åpne løsning. Hjemmets inndeling er som følger:

1. ETASJE:
Inntrukket inngangsparti med overbygg og husets hovedinngang samt utvendig inngang til kjelleretasje ved side av hverandre.
Entrè med garderobeanheng.
Hall/gang med god plass, garderobeplass og trappegang til 2. etasje og kjelleretasje.
Kjøkken i kombinasjon med husets meget romslige spisestue med dobbelfløyet balkongdør til terrasse og hage.
Hovedstue med peis, gjennomgående planløsning og vinduer fra tre sider.
Soverom med garderobekap.
Toalettrom med servant.

2. ETASJE:
Romslig TV-stue med utgang til balkong.
Tre soverom hvorav blant annet husets hovedsoverom m/stort skyvedørsarrangement.
Flislagt og romslig baderom med nyere dusjkabinett og baderomsinnredning.
Toalettrom med servant.
Innredet garderoberom/bod med videre inngang til gulvet kneloft.

UNDERETASJE:
Stor gang/allrom med lukket trappoppgang til hall i 1. etasje samt separat trapp til utvendig inngangsdør.
Kontor/gjesterom/hobbyrom med god plass og garderobe.
Meget romslig hobbyrom/kjellerbodmed mange alternative innredningsmuligheter.
 Matbod med god hylleplass.
Vaskerom med innenforliggende lagringsrom og blant annet medfølgende tørkeskap.
Tørkerom/omkledningsrom med innenforliggende, åpen dusj.

LAGRINGSLOFT:
Huset har delvis gulvet lagrings-/kryploft med adkomst fra nedtrekkbar villetrapp i TV-stuen i 2. etasje. I 2. etasje er det også diverse gulvede kneloft med lagringsplass.

GARASJE:
Frittstående og romslig garasje med to nye leddporter i tre fra 2018. Garasjen har en grunnflate på ca. 52 m², har betongstøpt gulvdekke og praktisk sideinngang på samme side som garasjeportene. Det er innlagt strøm og lys. Garasjen har også et gulvet loft for lagring på ca. 29 m².

PLANSKISSER:
Vedlagt følger planskisse som illustrerer inndelingen av boligen. Disse er kun ment for å gi et innblikk hva angår rominndeling og muligheter i boligen og er ikke å anse som noen eksakt plantegning. Garasjen er ikke vist i illustrasjonene.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Tomt, hage og husets uteplasser

Pent opparbeidet hjørnetomt (selveiet) med flotte solforhold. Tomten er barnevennlig og på en fin måte innhegnet av hekk, tregjerder og prydbusker.

Husets plassering gir en åpen, solrik sør- og vestvendt tumleplass hvor hagen og terrassen innbyr til alt fra alt til lek og moro for barn til store familie-/venneselskap hvor det kan nytes lange soldager i sommerhalvåret. Denne hagedelen er sikret for de aller minste med tregjerder på hver side av huset for trygt og godt opphold. På samme side er det oppført overbygget terrasse i 1. etasje på ca. 11,5 m² og overliggende balkong i 2. etasje på ca. 9 m². Begge uteplassene har adkomst med 2-fløyede balkongdører og er oppført med impregnert gulvdekke av tre og malt trerekkverk. Fra terrassen i 1. etasje er det trapp ned til hagen. 

Tomten er videre lettstelt og opparbeidet med bl.a. gressplen, diverse lavtbyggende prydbusker og en stor, gruset gårdsplass hvor det er godt med biloppstillingsplasser. Utstrakt bruk av vintergrønne hekker gir også god skjerming mot naboeiendommer gjennom hele året.

Eiendommen består av to tomteparseller med matriklene gbnr. 93/63 og 93/65. Disse er hhv. på 503,7 m² og 553,6 m², tilsammen 1 057,3 m².  For beskrivelse av tomtens grenselinjer, se situasjonskart og utdrag fra eiendommens matrikkelbrev som følger av vedlegg til salgsoppgave.

Standard

Boligen fremstår som godt vedlikeholdt med solide, gjennomtenkte løsninger og stort sett original utforming og standard fra byggeår.
Innredning av huset er gjennomført med et helhetelig preg. Innvendig bærer boligens hovedoppholdsrom et lyst preg som følge av stor vindusflater som slipper inn daglyset, særskilt fra syd-vest. Åpne og sosiale oppholdsrom og ikke minst flere rom med fleksible bruksmuligheter særpreger huset.

Boligens store kjøkken i åpen løsning med spisestue  "hjemmets hjerte":
Kjøkkenet ligger i åpen løsning med hjemmets store spisestue. Dette er et rom som virkelig imponerer med sin luftighet, meget gode plass og en herlig spiseavdeling hvor det kan tildekkes til store venne-/familieselskap. Rommet har adkomst fra skyvedører både fra hall og hovedstuen.
Store vinduer mot både øst og syd gjør at solen og lyset slippes inn i rommet hele dagen. De sydvendte vinduene og ikke minst 2-fløyet terrassedør med sidevinduer gir herlig kontakt med hovedterrassen og den store hageplenen. Rommet er nok med sin størrelse og utforming utvilsomt husets samlingspunkt for familien. Kjøkkeninnredningen er for øvrig plassert slik at det er skjermet fra øvrige oppholdsrom i samme etasje.
Kjøkkeninnredningen fra Huseby har heltre eikedører, og rikelig med benkeplater gir godt med arbeidsplass. Her kan man tilberede alle døgnets måltider samtidig som man har sosial nærkontakt med gjestene rundt spisebordet hvor det kan dekkes på til store venne-/familieselskap.
Alt av hvitevarer medfølger. Induksjon steke-/koketopp fra Gram, stekeovn fra Gram, oppvaskmaskin fra Bosch og frittstående kjøleskap installert i høyskapsskrog. Kjøkkenventilatoren i hjørnet av rommet har uttrekk til yttervegg, og det er lys samt stikkontakter under enkelte overskap.

Den gjennomgående hovedstuen i 1. etasje med peis:
Huset hovedstue har gjennomgående løsning i enden av huset mot vest, og har dermed vinduer på 3 vegger som gjør at dagslyset slippes inn vinduer fra både syd, vest og fra nord. I tillegg får man morgenlyset inn i deler av rommet fra skyvedørsåpningen mot kjøkkenet. Rommet har inngang både fra forstue/hall (glassdør) og fra kjøkkenet.
Dette romslige rommet har fleksible møbleringsmuligheter og flere "avdelinger". Rikelig med veggplass forenkler møbleringsalternativene. Peisen ved innerste del av stuen har innsatsovn fra Dovre og er et flott samlingspunkt på mørke vinterkvelder.  

TV-/loftsstuen i 2. etasje: 
Dette koselige rommet "binder sammen" soverommene i etasjen da det er inngang herfra til samtlige øvrige rom, inkludert baderommet. Rommet er ypperlig som en "alenesone" å trekke seg tilbake til fra hovedoppholdsrommene i 1. etasje. Stuen ligger i utspring mot syd. 2-fløyet  balkongdør og sidevinduer sørger for at store glassflater slipper inn massevis av lys inn til rommet. Samme dørene tar deg ut til den solrike balkongen mot samme himmelretning. I motsatt ende av rommet finner du blant annet bod/klesrom og vegg m//innfelte hyller. Rommet har for øvrig villetrapp til boligens lagringsloft.

Hall/gang og adskilt entrè:
I entreèn er det garderobeanheng, og hovedinngangsdøren av teak fører deg ut til overbygget inngangsparti med trapp ned til eiendommens gårdsplass. Husets sikringsskap er innfelt i vegg, og det er glassdør inn til hall/gang.
I den romslige hallen ønskes du "velkommen inn" av et arealgenerøst og luftig rom. Her er det blant annet skjermet trappoppgang til 2. etasje og lukket trappegang til underetasjen. Rommet har for øvrig inngang til samtlige rom i 1. etasje og innredet med blant annet garderobeanheng, innbygget, dobbelt garderobeskap og god plass til oppbevaringsmøbler. Husets pipe muliggjør installasjon av ildsted i rommet dersom ønskelig.

Husets fire soverom samt kontor/gjesterom i underetasjen:
De tre soverommene i 2. etasje er romslige og strategisk plassert i forhold til hverandre. Soverommene vegg-i-vegg med hverandre har vindu på gavlvegg mot vest, mens soverommet vegg-i-vegg med baderommet har gavlvindu mot øst. Sistnevnte er innredet med 3-dørs frittstående garderobeskap og har inngang til gulvet kneloft. Hovedsoverommet, i motsatt ende, har installert et stort, nyere og flott 4-dørs plassbygget skyvedørsarrangement fra vegg-til-vegg og dører fra gulv til tak med massevis av plass. Soverommet vegg-i-vegg er innredet med  3-dørs frittstående garderobeskap. Begge rom har dører til gulvede kneloft. 
Boligens fjerde soverom ligger på hushjørnet øst-nord i 1. etasje og er innredet med 3-dørs frittstående garderobeskap. Innredet gjesterom/kontor/hobbyrom i underetasjen et romslig hjørnerom med kjellervinduer på to vegger. Rommet har tidvis vært benyttet som soverom, men har ikke tilstrekkelig lysforhold for rom til bruk for varig opphold iht. dagens forskrifter.

Baderommet i 2. etasje og toaletrommene i 1. etasje og 2. etasje:
Baderommet i 2. etasje er stort og godt. Gulvflisene med varmekabler går i samme stil som veggflisene. Stort og deilig rom hvor det også er plass til å installere badekar hvis ønskelig. Vindu mot øst slipper inn dagslyset. Rommet er innredet med stort, nyere dusjkabinett fra Svedberg med glidedører av herdet glass. Baderomsinnredningen har god oppbevaringsplass med underskap, overskap og høyskap m/både skuffer, skap og åpne hyller. Over benkeplaten med nedfelt servant er det veggspeil med overlys og stikkontakt.
Toalettrommet i 2. etasje ligger vegg-i-vegg med baderommet. I 1. etasje har toalettrommet praktisk inngang fra hall/gang. Begge toalettrommene er innredet med sokkeltoalett og veggmontert servant.

Rommene i underetasjen:
Denne etasjen særpreges av høye himlinger, åpne rom og ikke minst en fleksibel løsning som byr på mange muligheter. Her er det f.eks. god plass til hjemmekino, stort trimrom eller type hobbyrom uten at det går utover etasjens mange fasiliteter. Det vesentlige av gulvflater har malte murgulv, vegger har malt mur/trepanel og det er smal trepanel i himlinger. Kontor/gjesterom/hobbyrom har belegg på gulv. Det samme har dusjrommet innenfor tørkerom hvor det er baderomsplater på vegger. Matboden har tidligere vært brukt som kjølerom, her er det massevis av vegghyller som medfølger. Vaskerommet har blant annet 2 stk. utslagsvasker, opplegg for vaskemaskin, gulvsluk og boligens varmtvannstank er plassert her. Praktisk plassering av tørkeskap fra Electrolux med uttrekk til vegg  rett innenfor vaskerommet.

Gulv - innervegger - himlinger i 1. etasje og 2. etasje:
Det er klassisk eikeparkett i hall/gang, hovedstue i 1. etasje og stuen i 2. etasje. På soverommene er det belegg med unntak av rommet vegg-i-vegg med badet hvor det nylig er lagt 1-stavs parkettlaminat. Det er også gulvbelegg i entrè, i kjøkken-/spisestue og på begge toalettrommene. Veggflater i 1. og 2. etasje har malt tapet og utstrakt bruk av trepanel. I himlinger er det trepanel og tak-ess. For spesifiserte detaljer rundt overflatematerialer, se utarbeidet Tilstandsrapport.

Øvrig om teknisk utstyr og standarddetaljer:
* Huset og garasjen er utvendig nymalt sommeren 2018.
* Elektrisk tavleskap med automatsikringer med unntak av hovedsikring
* 63 ampere hovedsikring og ledningssnitt på 3 x 16
* Hovedvannsinntaksledning av plast
* Innvendige vannrør av vannrør av kobber og avløp av PVC- plast
* Varmtvannsbereder type OSO- 300 liter fra byggeår.

For ytterligere beskrivelse av standard og utstyr vises til det utarbeidet Tilstandsrapport som følger av komplett salgsoppgave.

Antall rom

Oppholdsrom: 2, Soverom: 4, Bad: 1, Ekstratoalett: 2

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 228 kvm, Bruksareal: 269 kvm, Bruttoareal: 289 kvm

1. etasje: BTA/BRA/P-rom: ca. 106/99/99 m²
2. etasje: BTA/BRA/P-rom: ca. 84/79/75 m²
Kjeller: BTA/BRA/P-rom: ca. 99/92/54 m²

Følgende rom er inkludert i oppgitte p-rom (primærrom):
Samtlige rom i 1. etasje og 2. etasje er inkludert med unntak av garderoberom/bod på ca. 4 m². Inkludert i primærrommene i underetasjen er gang/allrom, kontor/gjesterom, vaskerom og tørkerom/omkledningsrom med innenforliggende, åpen dusj.

Øvrige arealer som ikke er medtatt i oppgitt totalareal for bebyggelsen:
Loft: Ikke målbart areal. Gulvet loft på ca. 18 m².

Garasje:
1. etasje: BTA/BRA/S-ROM: ca. 52/48/48 m²
Loft: Ikke målbart areal. Gulvet loft på ca 29 m²

De oppgitte arealer er hentet fra Tilstandsrapport utført av Byggmester/ Takstmann Hans Holt. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte rapport i salgsoppgave for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Byggemåte

Enebolig oppført på støpte såler i betong i 1984. Støpte gulver mot grunnen og eier opplyser at det er lagt ekstra drenering under kjellergulvet.

Yttervegger i kjeller av Leca og øvrige vegger av bindingsverk i tre som er isolert med 10 + 5 cm mineralull. Vindsperre av vindtette plater. Stående malt tømmermannskledning og pusset og malt grunnmur.

Etasjeskiller i tre bjelkelag.

Takkonstruksjon med halvvalm som er tekket med dobbelkrum betongtakstein. Isolert i etasjeskillet mot loft. Stål beslag på israfter, overganger, pipe og luftehatter. Stigetrinn til pipe på tak. Snøfangere over gangsoner.

For ytterligere beskrivelse av byggemåte og bygningens tilstand henvises det til vedlagte tilstandsrapport utført av takstmann/byggmester Hans Holt.

Adkomst - hvordan finner jeg frem til Gauterødveien 88A?

Kjør fra Tønsberg sentrum forbi sykehuset og Kilden Kino. Følg veien videre rett frem i Presterødkrysset og i rundkjøringen på Olsrød. Følg så Åsgårdstrandsveien, kjør rett frem i rundkjøring ved Kiwi dagligvareforretning og ta deretter første avkjørsel på venstre hånd etter 2-300 meter. Ta umiddelbart til høyre, og man er nå i Gauterødveien. Eiendommen ligger deretter på venstre hånd med hjørnetomt og adkomst fra stikkvei.

Ved å trykke på kartet til høyre i nettannonsen, får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon og frem til eiendommen.

Eiendommen er merket med "til salgs"-plakat fra Z-eiendom, og det settes opp visningsbukker fra hovedvei og frem til eiendommen ved annonserte fellesvisninger.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming og vedfyring.

ESWA varmefolier i himling første og annen etasje med egne termostater. Noe av ESWA varmefoliene har i følge eier svekket/mindre varmeevne enn tidligere. Elektriske varmekabler i gulv på baderommet i 2. etasje. For øvrig elektriske panelovner/opplegg for elektriske panelovner.

Vedfyring i murt peis med innsatsovn fra Dovre i stuen i 1. etasje. Denne er tilknyttet husts 2-løps Lecapipe.

Vestfold interkommunale brannvesen (VIB) har den 14. mars 2012 hatt seneste tilsyn med eiendommens fyringsanlegg. Det ble ikke avdekket avvik på fyringsanlegget på fyringsanlegget da tilsynet ble utført. Rapport utleveres på forespørsel.

Parkering

Parkering i frittstående garasje og på egen, romslig gårdplass.Garasjen er beskrevet i punktet "innhold".

Tomtens areal og eierform

Areal: 1 056 kvm, Eierform: Eiet tomt

Eier

Tore Gran

Vei, vann og avløp

Eiendommen er offentlig tilknyttet vann og avløp.

Gauterødveien er offentlig vei (kommunal), mens stikkvei inn til eiendommen er privat stikkvei med felles vedlikeholdsplikt for rettighetshaverne til denne. Eiendommen har tinglyst veirett.

Reguleringsplan og forholdet til odel-/konsesjon

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen for Tønsberg kommune av 3/2-2016 er avsatt til "Boligbebyggelse - Nåværende".

Eiendommen ligger ikke i regulert område.

Eiendommen omfattes ikke av en bebyggelsesplan etter eldre plan og bygningslov, og ligger ikke innenfor et område med nedlagt midlertidig forbud mot tiltak. Det er ikke igangsatt planleggingsarbeider på et område som berører/inkluderer eiendommen og det eksisterer ikke planforslag som berører eiendommen. Det pågår for tiden boligutbygging langs gamle Gauterødveien syd-øst for eiendommen.

Eiendommen er ikke konsesjons -/odelsbelag.

Alle opplysninger er innhentet fra Tønsberg kommune.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

Følgende dokument er tinglyst som rettighet/servitutt/heftelse:
1979/507778-3/91 tinglyst 06.11.1979.  Bestemmelse om bebyggelse. Byggeforbud på nærmere angitt avstand/område. Gjelder denne registerenheten med flere. Best. om adkomstrett med flere bestemmelser. Dokumentet følger som vedlegg i salgsoppgave.

Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Boligen har midlertidig brukstillatelse datert 27.10.1983. På dette tidspunktet gjenstod det følgende punkter for å utstede ferdigattest; å montere feierluke, ferdigstille ventilasjon og ferdigstille bad i 2. etasje. Alle disse arbeidene er utført. Kopi av attesten kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Prisantydning

4 690 000,-

Beregnet totalkostnad

4 690 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 117 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 690 000,-)) -------------------------------------------------------- 129 572,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 819 572,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Som kjøper skal man med andre ord ikke innbetale noen form for forskuddsbetaling før tidpunket for overtagelse.

Tilstandsrapport

Utført av: Hans Holt Byggmester/Takstmann
Befaringsdato: 09.04.2019

Formuesverdi

Ligningsverdi: 1 089 231,-
Sekundær ligningsverdi: 3 921 232,-

Oppgitte beløp er innhentet fra Skatt sør og er senest kjente verdi som er pr. 31.12.2017. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F

Energiforbruk av strøm pr. år er beregnet til ca. 30 137 kWt utfra et snitt forbruk siste 3 år.

Forbrukstallet er innhentet fra energileverandør og gir kun en indikasjon av forbruk gitt situasjonen over denne perioden.

Endring av forbruk må forventes utfra ny eiers forbruksmønster og aksepteres av kjøper.

Forsikring

Gjensidige Polisenummer: 85413211

Kommunale avgifter

Kr. 10 463 pr. år

De kommunale avgiftene dekker gebyr for vann, avløp, renovasjon (avfall) og feiing. Det er ikke installert vannmåler i huset.  Størrelsen på kommunale avgifter er iht. fakturert årsbeløp til eier for 2019.

Det er for tiden ikke eiendomsskatt i Tønsberg kommune.

Forholdet til uleie av eiendommen

Boligen består av en boenhet, og den kan fritt leies hvis ønskelig. Det er i dag ingen separat utleiedel i huset selv om kjelleretasjen har god takhøyde og etablert ekstra utvendig inngang ved siden av husets hovedinngangsdør.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Sikringsobligasjon - Statens Kartverk (Kr.525) Tønsbergs Blad 150519 (Kr.4 500) Markeds- og informasjonspakke (Kr.12 200) Tønsbergs Blad 05.06.19 (Kr.4 500) Kommunale opplysninger, grunnbok og servitutter (Kr.3 340) Oppgjørshonnorar (Kr.4 750) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 4 690 000,-) (Kr.46 900) Tilretteleggingshonorar (Kr.12 995) Totalt kr. (Kr.89 710)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen  dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av salgsoppgave. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen med mindre det tydelig fremkommer i salgsbeskrivelsen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra E-verk.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Vennligst angi ønsket/evt. betinget tidspunkt for overtagelse ved inngivelse av bud. Konferer gjerne megler.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføreskan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z-Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jesper Snekkestad

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jesper Snekkestad

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?