Til innholdet

Romslig toppleilighet med oppgraderingsbehov | Gode solforhold og pent utsyn | 2 soverom | Innglasset balkong

Konvallveien 2C
Prisantydning 1 590 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 70
BRA: 79 m²
Soverom: 2
Byggeår: 1968
Tomtareal: 36782 m²
Få salgsoppgave

Visninger

mandag 30. mars Kl 00.00 - 00.00
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Richard Askjem

Richard Askjem

Finn.no: Lokalområde

Nøtterøy / Vestskogen

Adresse

Konvallveien 2C 3142 Vestskogen 3. etasje

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Z-eiendom. Velkommen til visning!

Beliggenhet

Eiendommen har en attraktiv beliggenhet i et hyggelig og etablert boligstrøk. Solrikt og attraktivt område med gangavstand til skoler og barnehage. Her har man også nærhet til sjø og strand, samtidig som man har skog og mark i umiddelbar nærhet. med flott turterreng, lysløype og idrettsanlegg ligger også rett i nærheten.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Kiwi Vestskogen, eller evt. Meny/ Rema 1000 på Teie. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Farmandstredet og Teie torv et variert utvalg av butikker og fasiliteter. Tønsberg sentrum har alle bymessige fasiliteter og ligger også godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon og bil.

Nøtterøy golfbane ligger 7-10 min unna med bil. Her får du en av de flotteste golfbanene i Norge, rett i nærheten. Eiendommen har umiddelbar nærhet til Vestskogen barneskole og også kort gangavstand til Teigar ungdomsskole. Det finnes videregående skoler i nærliggende områder, blant annet Nøtterøy Videregående skole. Steinerskolen i Vestfold ligger også i området. Kommunen har både private og kommunale barnehager. Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Borettslag, oppført i 1968

Bygninger og byggemåte

Boligblokk bygget i 1968 hvor leiligheten ligger i byggets 3. etasje. Balkongen er glasset inn i 2014 og vinduer er skiftet tidlig på 2000- tallet. Det er ellers gjort en del oppgraderinger antatt rundt 80/90 tallet. En skyvedørsgarderobe er nyere.

Bygget er fundamentert med støpte såler og grunnmurer er oppført i betong. Yttervegger er kledd med fasadeplater. Flatt tak er tekket med asfaltpapp e.l.

Antall rom

Soverom: 2, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 70 kvm, Bruksareal: 79 kvm, Bruttoareal: 84 kvm

BRA: 79 kvm.
3.Etasje: Bad , gang, kjøkken, stue, innglasset balkong og 2 soverom.

En låsbar bod per leilighet som er inkludert i felleskostnadene. I tillegg har borettslaget 26 ekstra boder til leie.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Møblering / utstyr

Borettslaget har fellesavtale med Viken Fiber for TV og internett (grunnpakke) som er inkludert i felleskostnadene. Andelseier kan selv bestille og betale tillegg til avtalen.

Standard

Velkommen til Konvallveien 2C, en romslig toppleilighet med oppgraderingsbehov. Leiligheten har stort potensial med god planløsning og fin beliggenhet. Den vestvendte og høytliggende beliggenheten gjør at leiligheten har både god solforhold, rikelig med naturlig lys og pent utsyn.

Leiligheten har gulvoverflater av belegg og tepper på gulver. Vegger er tapetserte og/ eller malte. Himlinger er malte.

Fra felles trappeoppgang kommer man inn i en gang med skyvedørsgarderobe. Videre kommer man inn i et eldre bad med belegg på gulver og malt strie på vegger. Badet inneholder innredning, servant, wc, opplegg for vaskemaskin og dusjkabinett. Kjøkkenet i leiligheten er fra 80- tallet med fliser mellom over- og underskap. Innredning og fronter av furu. Spisestue i tilknytning til kjøkkenet med god plass til å utvide kjøkken og/ eller romslig spiseplass.

Stuen i leiligheten er romslig med vindusflater ut mot innglasset balkong. Denne balkongen fungerer som en ekstra stue på sommerstid. Her kan man sitte "ute" i all slags vær med foldevinduer som kan åpnes/ lukkes helt.

Leiligheten inneholder 2 romslige soverom, hvor hovedsoverommet er meget romslig. Begge soverommene har eldre garderobeskap.

Alt i alt en leilighet med stort potensial med god planløsning og flott beliggenhet. Velkommen til visning!

Oppvarming

Leiligheten varmes opp via radiatorvarme med energi via felles system. Det er montert stråleovn på badet. Eldre radiatorer med nyere termostater.

I 2016 ble det montert solkollektorer på tak for å utnytte solenergi til oppvarming av forbruksvann. Det ble samtidig montert luft til vann varmepumper for oppvarming av leilighetene. Oljefyring med bioolje benyttes i tillegg på de kaldeste dagene, samt som en backup/reserveløsning.

Borettslaget har avtale med Ista as om leveranse av energiservicetjenester. Ista as avregner faktisk energiforbruk til oppvarming pr. år mot innkrevd à kontobeløp. Avregning og eventuell justering av à kontobeløp skjer årlig. Et à kontobeløp pr. måned er inkludert i felleskostnader. Avregning

Parkering

Borettslaget har ca. 50 parkeringsplasser. Det betales ikke leie for parkering. Parkeringsplasser følger ikke leilighetene.

Borettslaget har 92 garasjer som tildeles etter venteliste. De som ønsker å stå på venteliste må søke styret om garasjeplass. Garasjeleie/administrasjonskostnader belastes etter gjeldende satser.

Areal og eierform

Areal: 36 782 kvm, Eierform: Festet fellestomt

Fellesareal og hage

Fellestomt i borettslaget. Stort sett opparbeidet tomt med gressplen og asfaltert parkeringsplass og innkjørsel. Pent opparbeidet og vedlikeholdt.

Eier

Trine Lander

Vei, vann og avløp

Offentlig vann og avløp, samt adkomst fra kommunal vei.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til boligbebyggelse, friområde og gang-/sykkelvei, vedtatt den 17.06.2015.

Eiendommen ligger i regulert område. Gjeldende reguleringsplan er: Vestskogen sentrum (ID 3811 13) med formål blokkbebyggelse, felles park.plass, offentlig friområde, offentlig trafikkområde, anlegg for lek og gangvei, vedtatt den 30.04.1965.

Regulering under arbeid: Områdeplan Vestskogen (ID 3811 2016003).

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 01.10.1968. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Diverse opplysninger

Borettslag: Vestskogen Borettslag, Orgnr.: 948010070 Andelsnr.: 94 Andel fellesgjeld: 173000, Andel fellesformue: 60599, Total gjeld: 27098446, Oppdatert pr: 01.01.2020
Borettslaget består av 168 andelsleiligheter.
Forretingsfører: OBOS

Boligselskapets hjemmeside: www.vestskogenbrl.no

Mulighet for individuell nedbetaling på hele eller deler av fellesgjeld (IN-lån): Nei 

Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.

Selskapet har strømavtale med BKK Energitjenester. Andelseier oppretter selv strømavtale med BKK (www.bkk.no), måleravlesning sendes BKK. Telefon: 55127000.

Selskapets totale lån og vilkår:
Lånenr                           Type  Restsaldo      Restløpetid   Type  Rente 
OBOS-98207533319     A     27.098.446,-  16 år 5 md.     Flyt   2,75%

Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler. Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning, kan fås ved henvendelse til megler. Det må påregne dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Forkjøpsrett

Det er forkjøpsrett for borettslagets medlemmer, og medlemmer tilknyttet boligbyggelaget borettslaget er tilknyttet. Forkjøpsretten avklares etter budaksept.

Prisantydning

1 590 000,-

Felleskostnader: 4 659,- pr. mnd
Herav:
Fyring 649,-
Felleskostnad 3.541,-
Renhold 66,-
Mediaprodukter 403,-

Felleskostnader inkl. kommunale avgifter, bygningsforsikring, oppvarming og varmtvann (akonto), grunnpakke TV og Internett, betjening av fellesgjeld, brøyting, plenklipping, vaktmestertjenester, trappevask, festeavgift, utvendig vedlikehold, m.m.

Beregnet totalkostnad

1 590 000,- (Prisantydning) 173 000,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 1 763 000,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) -------------------------------------------------------- 5 232,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 1 768 232,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Jan-Erik Rossavik Takstdato : 01.07.2020

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Lys grønn - Energikarakter C

Forsikring

Tryg Forsikring Polisenummer: 6598326

Kommunale avgifter

Kommunale avgifter er inkl. i felleskostnader.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Meglerprovisjon: 3,0% av salgssum.
Tilretteleggingshonorar (Kr.13 695,-)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
 Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker.. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det gjøres oppmerksom på at leiligheten ikke blir ytterligere vasket før overtagelse med unntak av gulver.

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Richard Askjem

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Richard Askjem

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?