Til innholdet

Romslig og pen selveierleilighet supersentralt med bl.a. 2 balkonger/terrasser. 2 soverom. Garasje.

Rambergveien 23A
Prisantydning 3 890 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 87
BRA: 87 m²
Soverom: 2
Byggeår: 2005
Tomtareal: 4263 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Visninger

søndag 25. april Kl 13.30 - 14.15
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Jens Erik Wesenberg

Jens Erik Wesenberg

Finn.no: Lokalområde

TØNSBERG - KALDNES

Adresse

Rambergveien 23A 3115 Tønsberg 2. etasje

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Beliggenhet

Kaldnes Brygge har en sentral beliggenhet i Tønsberg by i brygge-/sjømiljøet vis av vis Brygga i Tønsberg. Leiligheten ligger i et sentrumsnært boligområde ved Kaldnes brygge i Tønsberg kommune. Gangbroen tar deg direkte over til alle byens fasiliteter, og selve Kaldnes brygge har også sine tilbud med spisesteder, dagligvareforretning og ulike kulturtilbud.

I tillegg er det kort vei til Teie torv, samt Teieskogen med flotte turområder, noe som gir god rekreasjon året rundt. Kort vei også til Active treningssenter og Badeland.

Kaldnes brygge er i stadig utvikling, og det planlegges blant annet en egen bystrand m/park i forbindelse med videre utbygging. På Kaldnes brygge bor du i bydelen som knytter Nøtterøy og Tønsberg sammen på en naturlig måte, med den praktiske gangbroen. Grønne parker gir trivelige uteoppholdsarealer for små og store og hvor du har båtliv og badeliv rett utenfor døren. Småtbåthavn på området ligger bare noen få skritt fra leiligheten. Kommunal båthavn i Ollebukta ligger kun få minutter til fots.

Kaldnes brygge er blitt en ny, svært moderne og urban bydel i spennende kontrast til den gamle bebyggelsen på andre siden av broen. Gjennom å velge flere arkitekter får man flere uttrykk og former som igjen vil gjøre dette til en av Norges mest spennende bydeler. 

Tønsberg en populær by som har sitt absolutte høydepunkt sommerstid, med stor turisme og et yrende folkeliv. Langs bryggene i Tønsberg kan du nyte av båtlivets gleder eller et stort utvalg av kulturtilbud, restauranter, kafeer og barer.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Spar v/Kaldnes brygge eller ved Kiwi like over gangbroen som også har søndagsåpent. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Tønsberg sentrum gode shoppingmuligheter, samt en rekke kafeer og restauranter. Her finner du også Farmandstredet med godt over 100 butikker. Bussterminalen er integrert i dette senteret.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog, hvorav nærmeste holdeplass er Kaldnes bussholdeplass og ligger ca. 3 minutter fra boligen. Det er gangavstand til Tønsberg jernbanestasjon hvor det er det hyppige togavganger til Oslo.  I løpet av ca. en time med bil/tog kan kan man være i Oslo sentrum. Kort vei til Torp flyplass.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Eierseksjon, oppført i 2005

Bygninger og byggemåte

Leiligheten ligger i 2. etasje og inneholder:
Gang med skyvedørsgarderobe. 2 soverom, begge med garderobeskap samt 1 med utgang til balkong med morgen og formiddagssol. Bad med dusj, badekar, dobbel servant. Wc-rom med servant. Vaskerom med vaskemaskin. Stue med gasspeis og utgang til vestvendt terrasse. Kjøkken med hvitevarer.

Garasjeplass i kjeller samt bod.

Antall rom

Oppholdsrom: 1, Soverom: 2, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 87 kvm, Bruksareal: 87 kvm, Bruttoareal: 93 kvm

Standard

Meget lys, hyggelig og nymalt (vegger og tak) leilighet i byggets 2. etasje med heis mellom alle etasjer inkludert til kjeller med bodanlegg og videre direkte inngang til parkeringskjeller. Leiligheten passer fint for både en og to personer, perfekt for førstegangskjøperen, pendleren eller evt som et populært utleieobjekt.  Utemiljøet kan nytes på delvis overbygde østvendte og vestvendte balkonger/terrasser, eller i det store mangfoldet av flotte utendørsanlegg ved Kaldnes brygge.

Det er lagt parkett på alle gulv og veggene er malte. Badet er flislagt. I tillegg til at leiligheten er nymalt på vegger og tak så er det også utført forbedringer på det elektriske anlegget som ny lysskinne i soverom og kjøkken. Ny belysning på høyre side av komfyr på kjøkken og nye taklamper i vaskerom og lite soverom. Det er også montert nytt veggtoalett. Det er ny ventilasjon i leiligheten samt ny vifte i kjøkken og 2 nye vifter på tak. På kjøkkenet så er det ny Asko oppvaskmaskin samt at kjøleskapet er kun 2-3 år gammelt. Det er opplegg til sentralstøvsuger i leiligheten (selve maskinen er defekt).  For standard forøvrig se vedlagte tilstandsrapport fra takstmann Gunnar Sverrisson. Det er innlagt Telenor bredbånd som er inkludert i fellesutgiftene (grunnpakke). Velkommen til en leilighet som vi tror vil begeistre - en spennende leilighet for både førstegangskjøpere, pendlere eller for deg som er ute etter investering for utleie.

Oppvarming

Leiligheten oppvarmes med sentralvarmeanlegg samt gasspeis i stue.

Fjernvarme faktureres akonto sammen med husleien og avregnes årlig etter eget forbruk samt andel av fellesforbruket.  Akonto kr 1012 pr.mnd.
Automatisk avlesning via Techem .Du kan følge med forbruket i egen portal. Selger opplyser at siste års avregning fikk han tilbake over kr 9000.

Gassvarme faktureres med nettleie hvert kvartal kr 523 samt årlig forbruk etter egen måleravlesning. Siste års forbruk kr 1000.

Parkering

Leiligheten har egen parkeringsplass i garasjeannlegget i kjeller. Sameiet installerte i 2020  infrastruktur til montering av el-bil lader i sameiet. Da er opplegget klart og det er bare å kjøpe riktig el-bil lader som anlegget krever.

Areal og eierform

Areal: 4 263 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Felles selveiertomt som er nær dekket av bebyggelse i sin helhet, men man disponerer fellestomt utenfor sammen med øvrige komplekser. Området gir sine beboere private og beplantede gårdsrom, lekeplasser, grøntområder/parker med mer.

Kaldnes brygge byr på vakre fellesarealer som er parkmessig opparbeidet av anleggsgartner og tegnet av landskapsarkitekt. Området byr på flotte bryggeområder og hyggelige plasser hvor man kan nyte sjø og utsikt. Grøntområdene på Kaldnes Brygge er offentlig tilgjengelige for alle.

Parken ved gangbroen inneholder fasiliteter for alle aldersrupper i tillegg til å være utstyrt med benker/sitteplasser der lunsjen kan nytes utendørs ned til sjøen. Bryggeområdet er også fint for en spasetur når som helst på dagen. I samme miljø er det mulighet for fisking eller en dukkert i fjorden om sommeren.

Eier

Bjørn Valstad

Vei, vann og avløp

Offentlig.

Reguleringsplan

Eiendommen er regulert til bolig.

I reguleringsplan Kaldnes Gnr. 1003 Bnr. 79 med plannavn 65209 (vedtatt 12.12.2002) og Kadlnes delfelt M, N, K m.fl. (vedtatt 25.04.2012) er eiendommen regulert til annet kombinert formål (bolig/næring), annet friområde (strandpromenade), felles avkjørsel, offentlig trafikkområde, park, turveg og gatetun.

I bebyggelsesplan Kaldnes felt A og B (vedtatt) 27.09.2002 er eiendommen regulert til eiendommen regulert til annet kombinert formål (bolig/næring), torg, park, kjøreveg, felles avkjørsel, gangveg, felles gårdsplass og annet friområde (strandpromenade) og park.

I kommuneplan/kommunedelplanen sentrum byplan 2014-2026 (plannavn 90014, vedtatt 03.02.2016)) er eiendommen avsatt til kombinert formål (bolig/næring) - nåværende, veg - nåværende og sentrumsformål - nåværende og grønnstruktur - nåværende.

Området er under utbygging men denne leiligheten er ikke direkte berørt av det.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 26.04.2011. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret.

Diverse opplysninger

Sameie: Sameiet Kaldnes Brygge Nord, Orgnr.: 989114123
Sameiet omfatter seksjonsnummerne 1-101, og består av 96 leiligheter og 5 næringsseksjoner. Bygningsmassen er fordelt på 3 enheter som følger:
Pir 3, Rambergveien 23 med 28 leiligheter og 2 næringslokaler.
Pir 4, Rambergveien 25 med 41 leiligheter og 2 næringslokaler.
Dokk 2, Rambergveien 21 med 27 leiligheter og 1 næringslokale.

Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Prisantydning

3 890 000,- / Fellesutgifter: 2 472,- pr. mnd
Fellesutgifter inkluderer: strøm i fellesarealer, heis, vedlikeholdsavtale, vaktmester, renhold av fellesarealer, bygningsforsikring, Telenor bredbånd, snørydding, vvs serviceavtale (ventilasjon) forettningførsel, parkering, kostnader garasjeanlegg m.m.

Beregnet totalkostnad

3 890 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 97 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 890 000,-)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 105 992,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 995 992,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Gunnar Hilmar Sverrisson Formuesverdi : 871 588,- Sekundær formuesverdi : 3 137 716,-

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter D

Forsikring

If Polisenummer: SP.1490258.4.1

Kommunale avgifter

Eiendommen har felles vannmåler. Vann- og avløpsgebyrer betales etter målt forbruk, fordelt på hver seksjon, 83,65 m3 i 2020.

Selger opplyser at han har betalt i snitt ca Kr. 6 040,- pr. år.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Provisjon (Kr.40 000)
Tilrettelegging (Kr.14 950)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Finn.no: Visningstekst

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i finn-annonsen påmelding. Dette gjør vi for å unngå spredning av smitte ved at for mange er på visningen samtidig. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt. NB: Dersom du er i risikogruppen, ber vi deg kontakte megler.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jens Erik Wesenberg

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jens Erik Wesenberg

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?