Til innholdet

Romslig og innholdsrik enebolig på attraktive Føynland med fantastiske solforhold, stor tomt og garasje m/ carport!

Haugåkerveien 9B
Prisantydning 4 990 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 163
BRA: 190 m²
Soverom: 0
Byggeår: 1986
Tomtareal: 977 m²
Få salgsoppgave

Ansvarlig megler
Richard Askjem

Richard Askjem

Finn.no: Lokalområde

Nøtterøy / Føynland

Adresse

Haugåkerveien 9B 3132 Husøysund

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Z-eiendom. Velkommen til visning!

Beliggenhet

Eiendommen ligger i en veletablert og hyggelig blindvei, på idylliske Føynland. Det er utsikt til sjøen utover Ekenessundet og over mot Nøtterøy. Sjøen ligger like ved og det er tinglyst båtfeste til eiendommen.

Det er gangavstand til friarealer og rekreasjonsområder med fantastiske turområder som bl.a. Føynlandskogen. Kort vei også til Fjærholmen med en av områdets flotteste badestrender med både langgrunn sandstrand, gressletter til friluftsaktiviteter, båthavn og seilforening.

Fra boligen er det kort (ca. 1 km) og trygg vei til Føynland barneskole, barnehager og forretninger på Føynlandsenteret. Husøy og Føynland idrettsforening har supert treningsområde på Husøy. Det er også rikelig med lekeplasser, friluftsområer og tilbud om fritidsaktiviteter i nærområdet.
Kort vei til en mindre golfbane på Husøy og en liten kjøretur unna ligger en av Norges flotteste golfbaner, Nøtterøy Golfbane, med 18 hull.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Spar Føynland, Kiwi Hjemseng, Meny Skallestad og/ eller Coop Extra Smidsrødveien som de nærmeste. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Teie Torv et rikt og variert utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Tønsberg sentrum har alle bymessige fasiliteter og ligger også godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon og bil.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1986

Bygninger og byggemåte

Enebolig som er bygget rundt 1985. Det er gjort en del oppgraderinger på 2000 tallet. Det kan nevnes kjøkken, bad, varmepumpe, innvendige overflater, veranda og noe på el-anlegget.

Bygget er fundamentert med støpte såler og grunnmurer er oppført i leca. Yttervegger i bindingsverk er utvendig panelt. Sperretak med saltak form er tekket med betongstein.

Frittliggende garasje med carport er bygget rundt 1987.

Nåværende eier har fått godkjent tilbygg og fasadeendring av dagens av bolig. For ytterligere informasjon kontakt megler.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 163 kvm, Bruksareal: 190 kvm, Bruttoareal: 213 kvm

BRA: 190 kvm.
1. Etg: Bad, kjøkken, vindfang, gang, stue, trapperom, 3 soverom og wc.
Underetg: Bad, hall m/trapp, kjellerstue, kjøkken, bod, kjellerrom, soverom og kott.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.
Det opplyses særskilt at innredning av soverom, kjellerstue, kjøkken og bad ikke er omsøkt hos bygningsmyndighetene i Færder kommune til " innredede rom til varig opphold". Dersom man ønsker å benytte rommene til rom for varig opphold, anbefales det å bringe dette i orden. Evt. krav fra bygningsmyndighetene for å få rommene godkjent til formålet må bekostes og besørges av kjøper. Kjøper bærer også risiko for hvorvidt rommene lar seg godkjenne.

Standard

Velkommen til Haugåkerveien 9B, en innholdsrik og romslig enebolig beliggende i solrike og attraktive omgivelser. Eiendommen har en stor eiertomt som er pent opparbeidet med store, flotte terrasser med både sol og utsikt.

Man kommer inn i hovedetasjen til et lyst og innbydende vindfang med oppbevaring, og videre inn i gangen. Legg merke til den ekstra gode takhøyden i hele etasjen som gir en luftig og lys romfølelse. Man kommer så inn i en tiltalende og lys stue med store vindusflater som gir rikelig med naturlig lys. Stuen har en god romløsning med flere innredningsmuligheter. Det er god plass til stor spisestue og TV-stue til "hele" familien. Den gode takhøyden og de store vindusflatene gir dette rommet det lille ekstra. Fra stuen er det utgang til en særdeles solrik veranda på 44 kvm. med pent utsyn.

Kjøkkenet i hovedetasjen er lyst og delikat med rikelig skap- og benkeplass. Kjøkkenet fra 2017 har hvite, profilerte fronter med integrerte hvitevarer som stekeovn, koketopp, oppvaskmaskin, kjøleskap og fryser. Videre i denne etajsen har man 3 soverom, bad, toalettrom og trappenedgang til underetg. Hovedsoverommet er tidsriktig og pent i moderne fargevalg med god takhøyde og garderobeskap som medfølger. De øvrige to soverommene er lyse og hyggelige hvor det også her er ekstra god takhøyde. Badet fra 2009 har flislagt gulv med varmekabler og delvis fliser og malte plater på vegger. Badet inneholder innredning, servant, vegghengt wc, opplegg til vaskemaskin og dusjkabinett. I tillegg til badet er det et separat toalettrom med servant og toalett, samt nyere gulv og lyse fargevalg.

Man kommer så ned i underetasjen som inneholder stor kjellerstue, 1 disp. rom som benyttes som soverom, bad, vaskerom som i dag er benyttet som kjøkken og boder som har rikelig med lagringsplass. Kjellerstuen er stor og lys med flere innredningsmuligheter. Kjellerstuen har flislagt gulv med gulvvarme, lyse vegger og tak, peis og egen utgang. Disp. rommet som i dag benyttes som soverom har lyse og hyggelige fargevalg.
Badet i underetasjen har flislagt gulv med gulvvarme fra 90- tallet og malte veggflater. Badet inneholder skap, vask og dusjplass. Kjøkkenet er lyst og pent med innredning fra rundt 2000. Denne etasjen har også rikelig med lagringsplass i boder.

Alt i alt en innholdsrik og romslig enebolig med stor og solrik tomt, garasje med carport og tiltalende uteplasser med utsikt! Velkommen til visning!

Oppvarming

Boligen varmes opp via ildsteder, varmepumpe, gulvvarme i store deler av underetasjen og bad i hovedplanet.

Som en følge av Stortingets klimaforlik fra 2012 er det bred politisk enighet om å innføre forbud mot oppvarming av boliger med fossil olje eller parafin fra 2020. Vi gjør derfor oppmerksom på at det kan komme pålegg for eiendommer med oljetank/parafintank om at tanken må fjernes i sin helhet, alternativt tømmes/spyles/plomberes. Kjøper overtar risikoen og ansvaret for dette. For mer informasjon og støtteordninger, se www.enova.no.

Parkering

Eiendommen har garasje på 16 kvm. og carport på 17 kvm. Forøvrig rikelig med parkering på egen tomt.

Areal og eierform

Areal: 977 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Stor og flott selveiertomt på 977 kvm. med fantastiske solforhold. Tomten er pent opparbeidet med gressplen, terrasser, steinlagt innkjørsel/ gårdsplass og diverse beplantning. Veranda fra 2017 på hele 44 kvm. mot vest og terrasseplatting mot syd-vest på 37 kvm.

Eier

Hans Petter Neirebø Olsen

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp. Eiendommen har felles private stikkledninger sammen med andre eiendommer.

Adkomst fra privat vei. Felles brøyting og vedlikehold av vei må påregnes.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til Boligbebyggelse og byggegrense, vedtatt den 31.01.2018.

Eiendommen ligger i regulert område. Gjeldende reguleringsplan er Føynland vest (ID 3811197) med formål boliger og kjørevei, vedtatt den 06.02.1986.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

Best. om båt/bryggeplass
1985/15361-1/91
Tgl. 24.09.1985 
rettighetshaver:Knr:3811 Gnr:19 Bnr:217

Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 05.08.1987. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Prisantydning

4 990 000,-

Beregnet totalkostnad

4 990 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 124 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 990 000,-)) -------------------------------------------------------- 137 592,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 127 592,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Jan-Erik Rossavik Takstdato : 03.06.2020

Forsikring

IF Skadeforsikring Polisenummer: 055889

Kommunale avgifter

Kr. 14 767 pr. år

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tilretteleggingshonorar (Kr.13.695,-)
Meglerprovisjon: 1,1% av salgssum.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
 Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker.. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det ble utført tilsyn med fyringsanlegget i ovennevnte adresse den 06.10.10 uten avvik, rapport ligger vedlagt i salgsoppgaven. Det ble varslet nytt tilsyn 07.01.2020 som ikke ble gjennomført.

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Richard Askjem

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Richard Askjem

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?