Til innholdet

Rønninglia - Lys og delikat hjørneleilighet i 1.etg. Uteplass, 2 sov. og parkering. Skoler og barnehage rett i nærheten! ZOLGT

Rønninglia 52A
Prisantydning 1 500 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 54
BRA: 57 m²
Soverom: 2
Byggeår: 2004
Tomtareal: 6877 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Ansvarlig megler
Simon Mellingen

Simon Mellingen

Adresse

Rønninglia 52A 3153 Tolvsrød 1. etasje

Adkomst

Fra sentrum kjører man over Kilen og mot Åsgårdstrand. Hold rett frem i rundkjøringen ved Maxbo Ilebrekke. Sving til høyre inn på Skallevoldveien. Kjør et stykke på Rønningveien før en svinger til høyre opp til Rønninglia. Fortsett rett frem og eiendommen ligger etterhvert på venstre side av veien. Alternativ kjørerute via Ringshaugveien og Rosenlundveien. Leiligheten vil bli merket med "Til Salgs" plakat fra Z-eiendom og det vil bli skiltet til fellesvisninger.

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et trivelig, pent opparbeidet boområde i Rønninglia/Nordre Ringshaug, ca. 5 km fra Tønsberg sentrum.
Her bor du skjermet i trafikkstille blindgate, noe som gjør beliggenheten rolig og fredelig. Det er gangavstand til Ringshaug barneskole og Ringshaug ungdomsskole. I tillegg er det gangavstand til flere barnehager, blant annet Solsikken barnehage som ligger et par steinkast fra eiendommen med adressen Rønninglia 1.
Det er gang- og sykkelsti frem til både skoler og barnehager i tillegg til gangsti/snarveier gjennom nærområdets turstier. Diverse grøntlunger i umiddelbar nærhet til eiendommen med bl.a. balløkke, ulike lekeplasser osv.

Få minutters gange til flott badestrand på Skallevold og Karlsvika naturreservat. Innenfor kort avstand ligger også kanskje Vestfolds flotteste badestrand, Ringshaugstranda. Denne er svært populær sommerstid, men vel så populær på øvrige årstider takket være den flotte kyststien som er anlagt. Enten du liker deg best på land eller på sjøen i båt, ligger området perfekt til med tanke på tilgjengelighet. En sykletur til Vallø Båthavn gir deg anledning til direkte adkomst til den flotte Tønsberg-/Nøtterøy- og Tjømeskjærgården.

Fra området er det kun ca. 5 km til Tønsberg sentrum med Tønsberg Brygge, Kulturhus, Jernbanestasjonen og et uendelig antall restauranter og serveringssteder.
Nærhet til dagligvareforretning på Gauterød og nylig utvidet handelssenteret Olsrød park. Kort vei til bussholdeplass med gode bussforbindelser.
Se for øvrig vedlagte nabolagsprofil som beskriver området fasiliteter og avstander til disse.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Borettslag, oppført i 2004

Bygninger og byggemåte

Leilighet i 1. etasje av en flermannsbolig med direkte adkomst utenfra. Bygget er oppført i bindingsverk av tre over støpt plate på mark. Fasader er kledd med trepanel, og taket er tekket med betongtakstein.
Leiligheten har normal bruksslitasje. Det utvendige vedlikeholdet fremstår godt ivaretatt av borettslaget. Det gjøres allikevel oppmerksom på at boligen er oppført i henhold til den byggeskikk som var vanlig på oppføringstidspunktet og det vil normalt alltid kunne registreres enkelte symptomer på avvik fra normal tilstand, det meste som følge av normal slitasje og alder på bygningsdelene.

Antall rom

Soverom: 2, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 54 kvm, Bruksareal: 57 kvm, Bruttoareal: 66 kvm

1.Etasje: Entrè, gang, bad, 2 soverom, stue/kjøkken og terrasse.
Til leiligheten medfølger det en separat utvendig bod på ca 4m2 hvor det også er montert ny dør.

Standard

Velkommen til Rønninglia 52A!
Leiligheten er delikat innredet med gjennomtenkt eksteriør og interiør. Den innvendige standarden bærer preg av god materialbruk, god teknisk standard og funksjonelle løsninger.
Det er to soverom i leiligheten, stor og fin åpen stue og kjøkkenløsning, walk-in garderobe/kontor og baderom. Vi må også trekke frem den deilige terrassen på 17kvm som har godt med sol hele dagen.
Helhetlig material-/fargevalg, moderne bad, innholdsrikt kjøkken og godt planlagte løsninger fordrer for at du skal trives i denne leiligheten.

Stue og spisestue:
Stuen og spisestuen er i åpen planløsning til kjøkkenet. Her er det god plass til å dekke til fest i spisestueavdelingen.
Plass til sittegruppe i stuen. Store vindusflater som slipper inn mye naturlig lys.
Rommet er malt i nøytrale tidsriktige farger. Pipeløp i stuen med mulighet for å montere peisovn, samt at det allerede er montert varmepumpe.
En nydelig, solrik  terrasse, denne har adkomst fra stuen og er på 17kvm.

Kjøkken:
Innredning med slette trefiberfronter og benkeplate av laminat.
Det er fliser på vegg mellom over- og underskap. Integrert ventilator over platetopp.
Rommet er luftig og er i åpen løsning mot spisestuen.

Soverom:
Hovedsoverommet er av god størrelse og plass til garderobeskaper.
Leilighetens andre soverom er noe mindre, men også her med plass til garderobeskap.
Boden i gangen er laget om til et eget hjemmekontor.

Baderom:
Badet inneholder toalett, baderomsmøbel med servant, opplegg for vaskemaskin og dusjhjørne.
Taket er belagt med malte plater. Vegger og gulv er belagt med fliser.
Rommet har mekanisk avtrekk og varmekabler i gulv.

Terrasse/utenomhus:
Terrassen vender mot sør, noe som gir godt med sol hele dagen.
Stor felles gårdsplass. God plass til mange biler. Egen avsatt p-plass til denne leiligheten.

Velkommen til en hyggelig visning!

Oppvarming

Det er varme i gulvet på badet.
Pusset elementpipe i stuen. Det er ikke montert ildsted.
Varmepumpe montert i stuen.
Ellers vanlig elektrisk oppvarming med panelovner.

Parkering

Borettslaget har 10 stk. garasjeplasser. Garasjeleie er ikke inkl. i felleskostnad og koster kr 350,- pr. garasje.Garasjen følger ikke enheten ved salg, det søkes styret om plass.
Borettslaget har 35 plasser ute, p-plass ute er inkl. i felleskostnaden. Egen avsatt plass til denne leiligheten.

Areal og eierform

Areal: 6 877 kvm, Eierform: Fellestomt

Eier

Ann-sofi Halvorsen

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 07.07.2005. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Diverse opplysninger

Borettslag: Basberggrenda Borettslag, Orgnr.: 986454667 Andelsnr.: 19 Andel fellesgjeld: 544000
Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler. Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).
Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader.

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Selskapets totale lån og vilkår:
Lånenr: EIKA1-152055184 / EIKA2-152055187 / EIKA3-152055189 / HUS601-11495224 / HUS602-11496838
Restsaldo: 2.276.064,- / 716.256,- / 316.515,- / 11.672.650,- / 4.947.353,-
Restløpetid:  11år 10mnd. /  27år 1mnd. / 6år 1mnd / 14år 1mnd. /  9år 7mnd.
Type Rente: Flyt 1,90% / Flyt 1,90% /  Flyt 1,9% / Fast 2,48% / Fast 2,48%

Vi gjør oppmerksom på at vi kan ha mottatt varsel om renteendring eller nye lån som ikke er iverksatt pr dags dato.

Forkjøpsrett

Det er forkjøpsrett for borettslagets medlemmer, og medlemmer tilknyttet boligbyggelaget borettslaget er tilknyttet. Forkjøpsretten avklares etter budaksept.

Prisantydning

1 500 000,- / Felleskostnader: 6 943,- Kommunale avgifter, tv og bredbånd, forsikringer, forr.fører, drift og vedlikehold, nedbetaling av f.gjeld, vaktmestertjenester, brøyting, m.m.

Beregnet totalkostnad

1 500 000,- (Prisantydning) 544 000,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 2 044 000,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) -------------------------------------------------------- 5 232,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 049 232,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Marius Vedvik Takstdato : 01.07.2021

Forsikring

If Skadeforsikring Polisenummer: 561636

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Markedspakke (Kr.16 500) Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - SELGER (Kr.5 995) Provisjon (Kr.63 600) Tilrettelegging (Kr.14 950) Tilstandsrapport - Takstmann (Kr.5 000) Garantiforsikringspremie (Kr.2 950) Oppgjør og tinglysning (Kr.5 900) Opplysninger fra forretningsfører (Kr.3 775) Totalt kr. (Kr.118 670)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.
Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.
(selger tar med seg lampe over spisebord, samt laper på soverom)

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 Sørøst-Norge. Kontakt din megler om dette.

Finn.no: Visningstekst

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i finn-annonsen påmelding. Dette gjør vi for å unngå spredning av smitte ved at for mange er på visningen samtidig. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt. NB: Dersom du er i risikogruppen, ber vi deg kontakte megler.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Simon Mellingen

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Simon Mellingen

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?