Til innholdet

RINGSHAUG - VISNING - Innbydende og svært innholdsrik enebolig beliggende usjenert og idyllisk til nesten innerst i blindvei. Meget gode solforhold og kort vei til Ringshaugstranda!

Neptuns vei 18
Prisantydning 6 650 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 325
BRA: 410 m²
Soverom: 4
Byggeår: 1983
Tomtareal: 938 m²

Visninger

lørdag 24. november Kl 14.00 - 15.00

Dokumenter

RINGSHAUG - VISNING - Innbydende og svært innholdsrik enebolig beliggende usjenert og idyllisk til nesten innerst i blindvei. Meget gode solforhold og kort vei til Ringshaugstranda!


Adresse

Neptuns vei 18 3150 Tolvsrød

Innhold

Meget innholdsrik enebolig oppført over 3 romslige plan.
Dette er en ypperlig familiebolig hvor inndelingen er som følger:

1. etasje
Romslig hall/entrè, stort kjøkkenrom med spiseplass, spisestue med utgang til flotte uteområder, 2 stuer hvorav den ene har adkomst til terrasse, soverom med eget bad, separat toalettrom, vaskerom.

2. etasje
Stor soveromsgang med garderobeplass, 3 soverom, bad, samt en stor innredet bod som strekker seg over garasjen.

Kjellerplanet
Stor kjellerstue med bar, treningsrom, hobbyrom, verkstedrom, boder og gangarealer.
Egen utgang til hagen.

Det er en stor dobbel garasje i tilkytning til boligen samt frittstående bod i hagen.

Standard

Boligen fremstår som godt vedlikeholdt og gir ett solid inntrykk. I årene 2016-2017 ble hallen oppgradert med nye fliser, varme i gulvet, garderobe samt nye vegg- og takplater. Det ble også montert Led-spotter i taket.
På samme tid ble også kjøkkenrommet fornyet med lakkering av alle fronter, nye benkeplater, flere nye hvitevarer, nye flotte gulv samt oppussing av tak og vegger. Spisestuen samt toalettrommet i hallen ble også oppgradert.
Det er sentrale rom i boligen som nå har blitt oppgradert og som virkelig har hevet totalinntrykket.
Det er fremdeles noen gjenstående arbeider som f.eks div. dørinnramminger og oveflater, og da spesielt i 2. etasje.

En beskrivelse av de ulike rom er bl.a. som følger:
1. etasje
Man kommer inn i en meget innbydende og nyoppusset hall. Dette rommet gir en solid og romfølelse med ett delikat fargevalg og fliser på gulvet. Her finner man en romslig skyvedørsgarderobe, og det er fin belysning fra Led-spottene i taket. Fra hallen er det enkel og oversiktlig adkomst til etasjens øvrige rom.
Kjøkkenrommet har virkelig fått en oppgradering, og fungerer som boligens midtpunkt. Her er det god plass til stort kjøkkenbord med flere stoler, og det store kjøkkeninnredningen byr på rikelig med skapplass. Kjøkkeninnredningen er i utgangspunktet fra begynnelsen av 2000-tallet, men det meste er allikevel fornyet. Alle skrog og skaper har blitt malt opp i en lys farge, og benkeplatene er byttet ut til eksklusive laminatplater. Det er meget godt med plass i både over- og underskap samt i diverse skuffer. Av hvitevarer finner man nyere induksjonstopp og komfyr, oppvaskmaskin samt et stort og praktisk kjølehjørne. Det er god arbeidsbelysning både fra Led-spotter i taket og fra armaturer under kjøkkenskapene. Legg merke til de flotte flisene under overskapene og på hele veggen bak kjøkkenvifta. De store vinduene tilfører rommet mye naturlig lys. 
Fra kjøkkenet er det også direkte adkomst til et praktisk vaskerom med videre utgang til hagen.

Hovedetasjen har 3 stuer på rekke og rad. Spisestuen, som er praktisk beliggende nær kjøkkenet, er ett meget delikat rom som også ble oppgradert i 2016-2017. Her er det flott tapet på veggene og hvitmalte tak. Det er også utgang til den store, overbygde og delvis innglassede uteplassen med dekke av skifer. Her sitter man svært skjermet og har nydelig utsikt over jordene. Sen kveldssol.
Det er delvis åpen løsning mellom de to andre stuene, men de er alikevel adskilt. I begge stuene er det god plass til ulike møbleringsløsninger og kan således fungere som finstue og dagligstue. Det er bygget en flott peis med innsats samt at det er satt inn en mer moderne vedovn med glassdør. Fra den ene stua er det utgang til enda en overbygget uteplass.

Soverommet i 1. etasje er nyoppusset og fremstår som moderne og pent. Her er det skyvedørsgarderobe samt utgang til en liten lufteveranda. Fra soverommet er det også adkomst til eget bad med fliser på gulv og vegger. Her finner man også dusjhjørne, vegghengt toalett og bidè.
Servantinnredningen har rikelig med oppbevaringsplass i både skap og skuffer, og det er to nedfelte vasker. Over vaskene henger det skap med speilfronter med dertil spotbelysning. Det er varme i gulvet og mekanisk avtrekk.

I 1. etasje er det også ett praktisk gjestetoalett med adkomst fra hallen. Dette rommet er også oppgradert i senere tid og fremstår som delikat.

2. etasje
Man kommer opp til 2. etasje via trapp fra hallen. Man kommer da først og fremst opp til en stor soveromsgang med romslig garderobe. Videre er det adkomst til tre soverom, bad og ett stort lagringsloft/bod.
Soverommene er av varierende størrelse, men det største soverommet er stort nok til å evt. brukes som loftsstue. To av soverommene har kvist med vindu, mens det tredje soverommet har takvindu.
Alle soverommene har teppe på gulvene. Det er noen uferdige arbeider med bl.a. innramming rundt dører.

Badet i denne etasjen ble oppgradert i ca. 2005 og fremstår som pent med lyse, tidløse fliser på gulv og vegger. Varme i gulvet og spotter i taket. Her finner man også dusjhjørne, wc og baderomsinnredning med dobbel servant. Det er rikelig med plass i innredningen i både skuffer og skap. Varme i gulvet og mekanisk avtrekk.

¨Loftet, eller boden, er innredet og er beliggende over garasjen. Her er det rikelig med lagringsplass.

Kjelleretasjen
Det er sjelden man ser en så innholdsrik kjeller som dette. Her er det store verkstedrom hvorav det ene har utgang til via trapp til hagen. Det er også etablert ett treningsrom med varme i gulvet. Her er det lagt pene fliser på gulvet og det er etablert sluk i gulvet. I dette rommet finner man også den nyere varmtvannsberederen på 300 ltr.

I kjelleren finner man også en helt unik kjellerstue som er innredet som bar. Dette er et meget stort rom, oppdelt i soner med langbord, sofagruppe og dansegulv. Selve barinnredningen er spesialtilpasset, og det er brukt solide materialer i heltre med profiler. Her finner man integrert vinskap, kjøleskap samt at det er vask med armatur nedfelt i benkeplaten. Det er for øvrig rikelig med plass i skap og skuffer, og ikke minst masse plass på de mange glasshyllene.
Kjellerstuen har også en flott peis med innsats samt varme i gulvet.

Garasje og utvendig lagring
Det er en stor dobbelgarasje med 2 porter i tilknytning til boligen. Det er også mulig å komme inn i garasjen via sidedør som er kun 2 meter fra hovedinngangen til huset. Man kan altså gå tørrskodd fra garasjen og inn i boligen.
Det er også satt opp en frittstående bod på vestsiden av huset. Denne egner seg godt til hageredskaper etc.

Diverse teknisk
*TV og bredbånd via fiber
*El-anlegg med automatsikringer. El-anlegget er oppgradert og modernisert i kjøkken, hall og badet i 2. etasje i 2017.
*Varmtvannstank på 300 ltr. fra 2015.

Beliggenhet

Nydelig beliggende, helt vestvendt og i særdeles solrike omgivelser! Eiendommen ligger idyllisk til i stille og
rolig gate (blindvei), tilgrensende og med flott utsyn til omkringliggende jordbruksarealer. Sjøen og stranden er rett i nærheten, og det er kun 300 meter til Ringshaugstranden! Her er det mulighet for å starte dagen med et morgenbad på en av Vestfolds flotteste strender! Ellers kan vi nevne at Ringshaug er et meget attraktivt og populært villaområde - som passer perfekt for alle aldre. Det er kort vei til alt man trenger som barnehager, barne- og ny ungdomsskole, Tolvsrødsenteret med alt av sentrumsfunksjoner, apotek, frisører og andre gode shoppingmuligheter er heller ikke langt unna. Nydelige tur- og friluftsområder i umiddelbar nærhet. Flott kyststi fra Ringshaugstranden mot Skallevold og Karlsvika. Fantastiske friområder for de som setter pris på turer i skog og mark - grilling i friluft og fisking av krabber. Her finnes utallige muligheter for den aktive. Ellers er det god busskommunikasjon med Tønsberg sentrum.
Dette er det perfekte stedet for småbarnsfamilier med alt av aktuelle tilbud rett i nærområdet, og gode skoler rett over jordet.

Adkomst

Fra Tønsberg sentrum kjører man gjennom Kilen og følger Åsgårdstrandsveien til 1. rundkjøring på Gauterød (ved Kiwi-forretning). Ta Ringshaugveien til høyre og følg denne i ca. 1,5 km til man får Ringshaugstranda på høyre hånd. Rett etter avkjøringen til stranden går Neptunsvei inn til venstre. Eiendommen ligger på venstre hånd, nesten innerst i veien.

Type, eierform og byggeår

Enebolig - selveier. Oppført i 1983.

Bygninger og byggemåte

Boligen er oppført på støpt såle og grunnmur av Leca som er pusset utvendig og innvendig.
Drenering fra 1992 med drensrør av plast og utvendig fuktsikret med Platon vorteplast . Eier har skjøtet på vorteplast og montert klemlister i 2018
Lecavegger i 1. etasje som er pusset utvendig og utforet, isolert og plateslåtte innvendig og isolert bindingsverk med stående kledning.
Prefabrikerte takstoler med valmtak form. Tilgang til lagringsloft via dør i knevegg. Glasert  teglstein fra byggeår som taktekking.

Dette er et utdrag fra tilstandsrapporten til takstmann Hans Petter Olaussen. For ytterligere opplysninger henvises det til rapporten.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Antall rom

Oppholdsrom: 5, Soverom: 4, Bad: 2, Ekstratoalett: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 325 kvm, Bruksareal: 410 kvm, Bruttoareal: 444 kvm

1.Etasje: p-rom 132 kvm.
2.Etasje: p-rom 70 kvm.
Kjeller: p-rom 123 kvm.

Oppvarming

Det er varme i gulvet i hallen, begge badene, toalettrommet, kjellerstue/bar og treningsrommet.
Det er peis med innsats i kjellerstua og i den ene stua i 1. etasje. Her er det også en vedovn.
Ellers vanlig elektrisk oppvarming med panelovner.

Parkering

Det er plass til 2 biler i garasjen samt plass til biler i gårdsplassen.

Areal og eierform

Areal: 938 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Tomten er pent opparbeidet med diverse prydbusker og gress. Terrenget er tilnærmet flatt, og grenser i vest mot et koselig jorde.
Gårdsplassen er steinlagt og tilbyr godt med utvendige parkeringsplasser. Skiferheller på uteplasser. Hekk og gjerne mot naboer.

Eier

Øyvind Henry Hansen Heidi Merete Kihle

Vei, vann og avløp

Tilknyttet offentlig vann og avløp.
Adkomst fra offentlig vei.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen er avsatt til boligbebyggelse - nåværende.
Eiendommen ligger ikke i regulert område.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Be evt. om kopi fra megler.
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen.

1981/503085-1/91  Bestemmelse om bebyggelse  
04.05.1981 
Div. bestemmelser i anledning tillatelse til å bebygge
eiendommen inntil 3,5 m fra rørtraseen til AS Norske
Esso

Ferdigattest

Boligen har midlertidig brukstillatelse datert 05.05.1983. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Prisantydning

6 650 000,-

Beregnet totalkostnad

6 650 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 166 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 650 000,-)) -------------------------------------------------------- 178 572,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 828 572,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Hans Petter Olaussen Takstdato : 16.05.2018 Ligningsverdi : 1 370 752,- Sekundær ligningsverdi : 4 386 406,-

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F

Kommunale avgifter

Kr. 11 184 pr. år.
Dette inkluderer avgift for vann, avløp, renovasjon og feiing.
Beløpet er fordelt på 4 terminer pr. år.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Garantiforsikringspremie (Kr.2 500) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 6 650 000,-) (Kr.46 550) Tilretteleggingshonorar (Kr.12 995) Tønsbergs Blad 130618 (Kr.4 200) Markedspakke (Kr.9 990) Fornying av finn - på topp (Kr.1 000) Kommunale opplysninger (Kr.2 970) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Pantattest selger (Kr.387) Servitutter (Kr.172) Sikringsobligasjon - Statens Kartverk (Kr.525) Totalt kr. (Kr.86 164)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Protecor Forsikring ASA, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen  dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Fullstendige vilkår for boligselgerforsikringen kan hentes på www.protectorforsikring.no. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføreskan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z-Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Tor Fredrik Westrum Lindman

Eiendomsmegler MNEF

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Tor Fredrik Westrum Lindman

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?