Til innholdet

Revetal sentrum - Tiltalende eierleilighet m/gangavstand til "alt" | 2 sov, 2 stuer, carport | stor vestvendt balkong!

Gamleveien 5
Prisantydning 3 560 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 79
BRA: 79 m²
Soverom: 2
Byggeår: 2008
Tomtareal: 472 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Ansvarlig megler
John Marius Eia Thollefsen

John Marius Eia Thollefsen

Finn.no: Lokalområde

Ta kontakt for visning!

Adresse

Gamleveien 5 3174 Revetal 2. etasje

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Z-eiendom. Velkommen til visning!

Beliggenhet

Gamleveien 5 ligger meget fordelaktig til i hjertet av Revetal sentrum med umiddelbar nærhet til bl.a. ReTorvet kjøpesenter, vinmonopol og treningssenter.

Det er kort vei til flotte tur- og friluftsområder med noe bøkeskog, variert terreng og kystlandskap gir god rekreasjon på helårsbasis. Her finnes et mylder av merkede turmuligheter, der turistforeningen sørger for løypekjøring vinterstid. Det er kort vei til lysløype, fotballbane, idrettshall, samt idylliske badeplasser ved Langvannet. Det er flere vann innover i marka med gode fiske- og bademuligheter.

Revetal ligger i hjertet av Vestfold, med omtrent like stor avstand til Tønsberg, Horten og Holmestrand. Det er gode bussforbindelser til de øvrige Vestfoldbyene.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Eierseksjon, oppført i 2008

Bygninger og byggemåte

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggeteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Innhold

Lettstelt og meget tiltalende eierleilighet over to plan (2. og 3. etasje), stor, vestvendt balkong, supre solforhold og carport.

Leiligheten har en arealeffektiv planløsning, hvor inndelingen er som følger:

2. etasje:
Entre med garderobeskap.
Baderom med wc, dusjnisje, servantinnredning og opplegg for vaskemaskin.
Stue med åpen kjøkkenløsning.
Soverom med skyvedørsgarderobe

3. etasje:
Stue med gasspeis og utgang til solrik balkong
Soverom med utgang til balkong
Utvendig zipscreen mot syd og vest.

Balkong/uteplass:
Meget romslig, solrik, syd- og vestvendt balkong med areal på 28 m². Her er det sol fra tidlig formiddag til nær solnedgang. Det er adkomst via terrassedør i stue og via det ene soverommet. Videre er det dekke av impregnerte materialer, samt rekkverk i stål og glass. Det er stor, motorisert markise fra 2013 mot vest.

Utvendig bod:
Egen, avdelt og låsbar bod på kjellerplan på hele 24 kvm tilhører leiligheten.

Planskisser:
Vedlagt følger planskisser. Vi gjør oppmerksom på at planskissene kun er av illustrativ karakter og ikke er i målestokk. Det tas forbehold om avvik fra stedlig løsning og innredning.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken

Antall rom

Soverom: 2

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 79 kvm, Bruksareal: 79 kvm

2.Etasje: 53/ 53 Kvm P-rom/ BRA
3.Etasje: 26/ 26 Kvm P-rom/ BRA

Standard

Tiltalende eierleilighet som fremstår moderne og forøvrig har mye lysinnslipp via store vindusflater.

Innredning og utstyr i boligen og i de ulike rommene er bl.a. som følger:

Entréen:
Boligens entré er romslig, har garderobeskap og gir et godt førsteinntrykk. 

Stuen med åpen kjøkkenløsning:
Lys og luftig stue hvor store vindusflater mot vest gir rikelig med naturlig lys inn. Stuen har en praktisk utforming som gir plass til både salong og spisestue. Praktisk og pen kjøkkenløsning fra Italian Design som har godt med skap- og benkeplass. Pene, moderne fronter i høyglans og laminat benkeplater. Videre er det flislagt mellom benk og overskap, samt det er ventilator over komfyr. Alt av hvitevarer er integrerte; kjøl- og fryseskap, oppvaskmaskin, keramisk platetopp og stekeovn. Ventilator tilkoblet bad/vaskerom.

Stuen med gasspeis og utgang til balkong:
Den andre stuen er et rom med mange funksjoner og muligheter. Rommet egner seg utmerket som tv-stue, men også fint som f.eks. et kontor. Koselig gasspeis som gir godt med varme og fremstår som hjerte i rommet. Gasspeisen har ikke vært i bruk i selgers eiertid og er ikke tilkoblet. Utgang til flott balkong på 28 m² med flott utsikt. Det er utvendig zipscreen mot syd og vest.

Baderommet:
Romslig og pent baderom med flislagte overflater og varmekabler i gulvet. Badet er praktisk innredet og inneholder servant i baderomsinnredning, wc og dusjnisje med glassdør. Videre er det opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

De 2 soverommene:
Soverommene ligger plassert på hvert sitt plan. Hovedsoverommet har skyvedørsgarderobe. Begge rommene er i god størrelse og fra det ene er det adkomst til balkongen fra soverom i 3. etasje.

Tilstandsrapport og angivelse av tilstandsgrader

En tilstandsrapport er en utvidet teknisk rapport utarbeidet av en autorisert takstmann. Tilstandsrapporten gir en vurdering og beskrivelse av eiendommens byggverk og bygningsdeler som takstmannen har observert, og som normalt vil være av betydning ved salg av eiendommen. Den bygningssakkyndige undersøker rom og bygningsdeler slik det kommer frem av Forskrift til avhendingsloven. Det er opp til selger å avgjøre hvorvidt det skal innhentes slik rapport eller ikke ved salg av eiendom. Både tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema følger som vedlegg til salgsoppgaven for denne eiendommen.

Sammendraget viser avvikene ved boligen som har fått tilstandsgrad 2 (TG 2) eller 3 (TG 3). Se utdypende informasjon i tilstandsrapporten.

Boligen har tilstandsgrader oppsummert som følger;

- 16 stk tilstandsgrad 1 (TG1) - mindre eller moderate avvik.

- 2 stk tilstandsgrad 2 (TG2) - avvik som ikke krever tiltak.

- 3 stk tilstandsgrad 2 (TG2) - avvik som kan kreve tiltak, se mer info nedenfor.

- 0 stk tilstandsgrad 3 (TG3) - store eller alvorlige avvik, se mer info nedenfor.

Elementer hvor TG-2 tilstandsgrad er angitt som hovedvurdering, med kommentarer utover normal elde/slitasje/levetidsbetraktninger som kan kreve tiltak:

- Utvendig > Andre utvendige forhold
- Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad
- Tekniske installasjoner > Varmtvannstank

Elementer hvor TG-3 tilstandsgrad er angitt som hovedvurdering, med kommentarer med kraftige tegn på forhold som man må regne med trenger utbedring straks eller innen kort tid (evt. funksjonssvikt eller sammenbrudd):

- Ingen

Oppvarming

Leiligheten har elektrisk oppvarming via  varmepumpe i stuen, varmekabler på bad/wc/vaskerom, samt stedvis panelovner. Det er også oppvarming via gasspeis i stue 3 etasje. Gasspeisen, har ikke vært i bruk i selgers eiertid og er ikke tilkoblet.

Varmtvannsbereder i kjeller type OSO- 200 liter bestående i egen bod i kjeller.

Parkering

Leiligheten har tilhørende carport rett utenfor døren.

Areal og eierform

Areal: 472 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Felles tomt i sameiet som stort sett er opparbeidet med asfalt og gressplen. Stor terrasse med flotte solforhold og usjenert.

Eier

Astrid Gjersøe Harald Olav Gjersøe

Vei, vann og avløp

Tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til:
Bligbebyggelse - Nåværende Kommuneplan vedtaksdato 8.9.2015.
Ukjent -Kommunedelplan - Revetal-Brår TBG vedtaksdot 21.6.1999.

Og omfattes av gjeldende regulering:
3803 R10_0013 Revetal Sentrum (20.3.2007) Boliger 447.94m2
3803 R10_0013 Revetal Sentrum (20.3.2007) Felles avkjørsel 16.48m2

RELATERTE PLANER
PLANID Plannavn (vedtaksdato)
20110006 Revetal Sentrrum Syd (18.6.2013)
20170039 Gamleveien 6,Revetal (10.12.2019)
20150031 Områdeplan Revetal Ungdomsskole (28.2.2017)

Kopier kan får ved henvendelse til megler.

Nybygg i Gamleveien 6 er snart ferdig, det er en søknadsprosess om å bygge på tomten ved siden av.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 13.01.2009. Kopi av denne kan fås ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Diverse opplysninger

Sameie: Sameiet Gamleveien 5, Orgnr.: 999177670

Felleskostnaden er kr. 1.000,- pr. måned og inkluderer følgende:

* felles utvendig forsikring
* utvendig vedlikehold
* snømåking
* strøm fellesarealer

Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler.
Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).
 Vedtekter, regler, regnskap ol

Prisantydning

3 560 000,- / Fellesutgifter: 1 000,- pr. mnd Felles utv. bygningsforsikring, utv. vedlikehold, strøm fellesareal og brøyting.

Beregnet totalkostnad

3 560 000,- (Prisantydning) Omkostninger 8 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 89 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 560 000,-)) -------------------------------------------------------- 98 342,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 658 342,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Gunnar Hilmar Sverrisson Takstdato : 26.04.2023 Formuesverdi : 956 524,- Sekundær formuesverdi : 3 443 486,-

Forsikring

Gjensidige Polisenummer: 75059097

Kommunale avgifter

Kr. 14 919 pr. år

Formuesverdi - tidligere omtalt som ligningsverdi

Ligningsverdi dersom eiendommen benyttes som primærbolig:956 524,-
Ligningsverdi dersom boligen benyttes som sekundærbolig: 3 443 486,-

Oppgitte beløp er innhentet fra Skatt sør og er senest kjente verdi som er pr. inntektsåret 2020.

Konsesjon/odel

Eiendommen er ikke konsesjons- eller odelsbelagt.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Inneståelse-fakturavederlag (Kr.3 100) Markedspakke (Kr.12 600) Markedspakke utlegg (Kr.6 100) Fornyelse FINN:NO (Kr.1 100) FINN oktober (Kr.1 250) Kommunale opplysninger (Kr.3 700) Oppgjør og tinglysning (Kr.6 250) Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585) Provisjon (forutsatt salgssum: 3 560 000,-) (Kr.42 720) Servitutter (Kr.1 800) Tilrettelegging (Kr.16 950) Totalt kr. (Kr.96 155)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd. til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Løse skap på soverom, skyvedørsgarderober og benk under trapp medfølger i salget.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 Sørøst-Norge. Kontakt din megler om dette.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.
Heftelser:
1974/1943-1/28  Erklæring/avtale 15.05.1974 
Elektriske kraftlinjer m.v.Overført fra: 0716-84/7. Gjelder denne registerenheten med flere

1975/759-1/28  Erklæring/avtale 25.02.1975 
Bestemmelse om kloakkledning. Overført fra: 0716-84/7. Gjelder denne registerenheten med flere

1980/1316-1/28  Jordskifte 20.03.1980 
Grensegangssak. Overført fra: 0716-84/7. Gjelder denne registerenheten med flere

1988/9285-1/28  Erklæring/avtale 22.12.1988 
Bestemmelse om vannledning. Overført fra: 0716-84/7. Gjelder denne registerenheten med flere

Grunndata:
1995/4058-1/28  Grensejustering 02.08.1995 
Gjelder denne registerenheten med flere

2008/545250-1/200  Grensejustering 03.07.2008 
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2003/6180-1/28  Seksjonering 04.11.2003 
opprettet seksjoner:
snr: 3, formål: Næring. sameiebrøk: 104/855
Bestemmelser om tilleggsdel, se under servitutter.
Gjelder seksjon nr. 1, 2 OG 4

2006/502338-1/200  Resek/fjerning av seksjon 19.10.2006 

2006/502338-2/200  Resek/endring formål/brøk/tilleggsdel 19.10.2006 
endring av formål/brøk: snr: 3
formål: Næring
tillegsdel: Bygning
sameiebrøk: 84/395

2008/599515-1/200  Resek/tilleggssek 21.07.2008 
seksjonsameieandeler: snr: 3
formål: Næring, tillegsdel: Bygning
sameiebrøk: 80/390

2008/599515-2/200  Resek/endring formål/brøk/tilleggsdel 21.07.2008 
endring av formål/brøk: snr: 3
formål: Bolig, tillegsdel: Bygning
sameiebrøk: 80/390

For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

Rettigheter på 0716-84/5/0/1-3 Rettigheter i eiendomsrett

2007/852249-1/200  Erklæring/avtale  
22.10.2007 
rettighetshaver:Knr:0716 Gnr:84 Bnr:7 Snr:1  
rettighetshaver:Knr:0716 Gnr:84 Bnr:7 Snr:2  
rettighetshaver:Knr:0716 Gnr:84 Bnr:7 Snr:3  
Rett til å bygge inntil tomtegrensen til nabo i nord, gnr 84 bnr 309
Bestemmelse om bebyggelse
Rett til å opparbeidelse av og bruk av kjørevei
Med flere bestemmelser
Gjelder denne registerenheten med flere

Rettigheter på 0716-84/309/0/1-26 Rettigheter i eiendomsrett

2007/853473-1/200  Bestemmelse om veg 23.10.2007 
rettighetshaver:Knr:0716 Gnr:84 Bnr:7 Snr:1  
rettighetshaver:Knr:0716 Gnr:84 Bnr:7 Snr:2  
rettighetshaver:Knr:0716 Gnr:84 Bnr:7 Snr:3  
Rett til å bruke atkomstvei beliggende melllom gamleveien 3 og 5.
Vegretten betinges av veibredde mellom parkeringsplassene
Med flere bestemmelser. Gjelder denne registerenheten med flere

Rettigheter på 0716-84/5/0/1-3 Rettigheter i eiendomsrett

2007/852249-2/200  Bestemmelse om veg  22.10.2007 
rettighetshaver:Knr:0716 Gnr:84 Bnr:7 Snr:1  
rettighetshaver:Knr:0716 Gnr:84 Bnr:7 Snr:2  
rettighetshaver:Knr:0716 Gnr:84 Bnr:7 Snr:3  
rettighetshaver:Knr:0716 Gnr:84 Bnr:309 Snr:1-26  
Rett til opparbeidelse og og bruk av kjørevei
Med flere bestemmelser. Gjelder denne registerenheten med flere

Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Finn.no: Visningstekst

Ta kontakt med megler for visning!

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert org.nr.: 982832632
Laster kart..

John Marius Eia Thollefsen

Eiendomsmegler MNEF

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt John Marius Eia Thollefsen

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?