Til innholdet

Rekkehus i attraktivt og barnevennlig område! Gode solforhold, vestvendt balkong og hage. 3 sov. Eget vaskerom. Garasje.

Sildreveien 1E
Prisantydning 3 650 000 , -
Boligtype: Rekkehus
P-ROM: 99
BRA: 102 m²
Soverom: 3
Byggeår: 1976
Tomtareal: 226 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Visninger

lørdag 25. mars Kl 13.00 - 14.00
Søk om finansiering Legg inn bud her Visningspåmelding

Ansvarlig megler
Simon Mellingen

Simon Mellingen

Kort om eiendommen

Velkommen til Sildreveien 1E!

En flott bolig i et barnevennlig område på populære Eik med gode solforhold og kort avstand til både barnehage, skole og aktivitetstilbud.

Boligen har en flott planløsning med 3 soverom i 1. etasje samt bad og eget vaskerom. I 2. etasje er det en stor lys stue med utgang til vestvendt balkong og et stort kjøkken. Fargeplaten i boligen er behagelig og tidsriktig med duse, lyse toner. Den flotte peisovnen varmer godt på vinteren og de mange vinduene gir godt med lys og lufting på sommerstid. Det er utplasser både foran og bak boligen som gir mange muligheter hele året!

Velkommen på visning!

Finn.no: Lokalområde

TØNSBERG - EIK

Adresse

Sildreveien 1E 3123 Tønsberg

Adkomst

Se kartskisse i FINN.no-annonse for veibeskrivelse. Det vil bli skiltet med Z-Eiendom visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Beliggenhet

Boligen ligger i etablert boligområde med småhusbebyggelse på vestre Eik i Tønsberg kommune.

Nærområdet

Eiendommen befinner seg i et rolig og etablert boligområde på Eik. Det er gangavstand til barneskole, ungdomsskole, barnehager og videregående skole. Ved Eik skole ligger Eikhallen og fotballbaner. Det er også kort vei til populære Greveskogen med bl.a. to lysløyper og videre løypenett til områder med oppkjørte skiløyper vinterstid.

Beliggenheten er solrik, og gir deg enkel tilgang til alt Tønsberg har å tilby. Tønsberg har sitt absolutte høydepunkt sommerstid, med stor turisme og et yrende folkeliv. Langs bryggene i Tønsberg kan du nyte av båtlivets gleder og et stort utvalg av restauranter, kafeer og barer.

Dagligvarehandelen kan gjøres på bl.a. Meny og Rema 1000. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Eiktoppen kjøpesenter spisesteder, post, bank, frisør, apotek og legesenter m.m. Eiendommen er også meget barnevennlig, da den ligger utenfor sjenerende gjennomgangstrafikk.

Type, eierform og byggeår

Rekkehus Selveier, oppført i 1976

Bygninger og byggemåte

Rekkehus oppført i 1976.

Bygningen har grunnmur i betong som er delvis synlig. Ytterveggene er av bindingsverk hovedsakelig kledd med tømmermannskledning, liggende vestlandskledning i gavler og noen partier med fasadeplater. Takkonstruksjonen har W-takstoler i tre og et undertak av rupanel. Loftet er isolert med mineralull. Taket er tekket med asfaltshingel og har malte vindskier og israfter av beslag. Renner, nedløp og beslag er i lakkert/plastbelagt stål. Det er litt varierende alder, men antatt fra takomlegging i 1999 og eldre.

Boligen har malte trevinduer med 2-lags glass fra 2014 og 2018. Det er en isolert inngangsdør med falte finerte overflater og terrassedør med 2-lags glass. Dørene fra ca 2010-2018.

Det er en impregnert platting ved inngangene i 1. etasje, samt en veranda som er oppført på underliggende konstruksjon. Det er tett sjikt mot arealet under, og terrassen er bygget med impregnerte gulvbord og malt rekkverk.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggeteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Innhold

1.Etasje: Bad , Vaskerom , Entré , Hall m/trapp , Soverom , Soverom 2 , Soverom 3 , Toalettrom , Bod
2.Etasje: Kjøkken , Stue

Antall rom

Soverom: 3, Bad: 1, Ekstratoalett: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 99 kvm, Bruksareal: 102 kvm

1.Etasje: 48/51 m² P-rom/BRA
2.Etasje: 51/51 m² P-rom/BRA

Arealer er hentet fra tilstandsrapporten og er ikke kontrollmålt av megler.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. Bruksareal (BRA) er det måleverdige arealet som er innenfor omsluttede vegger målt i gulvhøyde (bruttoareal minus arealet som opptas av yttervegger). Se vedlagte rapport i salgsoppgave for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler. Boligens bruttoareal (BTA) angis ikke lengre i tilstandsrapporter som følger forskrift i endret Avhendingslov gjeldende fra 1/1-2022.

Standard

Rekkehus oppført i 1976.

Innvendig
Boligen har gulver av laminat og parkett lagt på grunn av betong. Veggene og himlingene er i malt panel, tapet og panelplater i tidsriktige farger. Mellom etasjene er det trebjelkelag. Det er satt inn en isolert stålpipe og peisovn er montert i stuen. Det ble utført kontroll fra feiervesenet i 2018 uten anmerkninger. Trappen er malt med teppe i trinnene. De innvendige dørene er av formpresset materialer fra ca 2016, karmene er noe eldre. Det er god lagring på boligens loft.

Kjøkken
Kjøkkenet har folierte fronter og skrog med en benkeplate i høytrykkslaminat og kum av rustfritt stål. Det er plass til komfyr med koketopp, oppvaskmaskin og kjøleskap på kjøkkenet. Ventilatoren er plassert i overskap og har avtrekk ut av boligen. Kjøkkenet oppleves lyst og åpent med masse benkeplass og godt med lagringsplass i både underskap og overskap.  Det er plass til en spisegruppe på kjøkkenet.

Våtrom
Badet ble oppgradert i 2016. Det er lagt fliser og membran oppå de opprinnelige flisene. Det er et eldre sluk av plast på badet. Veggene har blitt flislagt på samme måte som gulv, og himlingen er malt. Det er satt inn innredning med servant og dusj med vegger. Det er foretatt hulltaking fra soverommet, men ikke påvist unormale forhold (målt 7%).

På vaskerommet er det satt inn innredning med kum av stål, det er opplegg for vaskemaskin og ventil på vegg over skap. Veggene og himlingen har malte plater, mens gulvet har fliser og ny membran fra 2016. Sluket er av eldre karakter i plast. Det er ikke foretatt hulltaking på vaskerommet da det ikke var mulig på grunn av tilliggende konstruksjon.

Toalettrommet har gulv belagt med plastfliser over et eldre belegg. Veggene og himlingen består av malte plater. Det er satt inn servant og wc med ventil på veggen. Det ble oppgradert i 2020 som egeninnsats.

Øvrig teknisk info om boligen (utdrag av tilstandsrapport):
Innvendige vannledninger er av kobber. Stoppekran på vaskerom. Det er avløpsrør av plast. Boligen har ventiler i vegger og i enkelte vinduer. Forøvrig naturlig ventilasjon. Varmtvannsbereder med kapasitet på 113 l. Elektrisk anlegg med skjult og åpent ledningsnett. Sikringsskap med automatsikringer. 63 amp hovedsikring i eget skap og 6 fordelingskurser. Det er påvist brannslukker og brannvarsler.

Internett:
Viken Fiber med 150/150 linje

Oppsummerte tilstandsgrader - fra tilstandsrapport

En tilstandsrapport er en utvidet teknisk rapport utarbeidet av en autorisert takstmann. Tilstandsrapporten gir en vurdering og beskrivelse av eiendommens byggverk og bygningsdeler som takstmannen har observert, og som normalt vil være av betydning ved salg av eiendommen. Den bygningssakkyndige undersøker rom og bygningsdeler slik det kommer frem av Forskrift til avhendingsloven. Det er opp til selger å avgjøre hvorvidt det skal innhentes slik rapport eller ikke ved salg av eiendom. Både tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema følger som vedlegg til salgsoppgaven for denne eiendommen. Sammendraget viser avvikene ved boligen som har fått tilstandsgrad 2 (TG 2) eller 3 (TG 3). Se utdypende informasjon i tilstandsrapporten.

Boligen har tilstandsgrader oppsummert som følger;
-  13 stk tilstandsgrad 1 (TG1) - mindre eller moderate avvik.
-  3 stk tilstandsgrad 2 (TG2) - avvik som ikke krever tiltak.
-  17 stk tilstandsgrad 2 (TG2) - avvik som kan kreve tiltak, se mer info nedenfor.
-  3 stk tilstandsgrad 3 (TG3) - store eller alvorlige avvik, se mer info nedenfor.
 
Elementer hvor TG-2 tilstandsgrad er angitt som hovedvurdering, med kommentarer utover normal elde/slitasje/levetidsbetraktninger som kan kreve tiltak:

Utvendig - Nedløp og beslag: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på renner/nedløp/beslag. Vurdering basert på alder. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i at mer enn halvparten av forventet brukstid på renner/nedløp/beslag er oppbrukt. I tillegg avflassing. Mangler et beslag på terrassedør
1.etg.

Utvendig - Veggkonstruksjon: Det er ingen eller liten lufting i nedre kant av kledning mot grunnmur. Det er værslitt/oppsprukket trevirke/trepaneler. Varierende utlufting.

Utvendig - Takkonstruksjon/Loft: Det er påvist fuktskjolder/skader i takkonstruksjonen. Det er fra loft/kryploft påvist indikasjoner på at det er punktering av dampsperre, som medfører svekket effekt av dampsperrefunksjonen. Stedvis varierende isolering ved rørgjennomganger. Se også pt. taktekking.

Utvendig - Vinduer - 2: Karmene i vinduer er slitte og det er sprekker i trevirket. Stedvis behov for utv. vedlikehold. Ut fra alder begrenset isoleringsevne. Punkteringer kan være vanskelig å registrere under enkelte lysforhold. Dette kan ut fra alder ikke utelukkes.

Utvendig - Balkonger, terrasser og rom under balkonger: Vedlikeholdsbehov på synlige overflater. Forøvrig ikke vurdert.

Innvendig - Overflater: Forekommer merker og svelling.

Innvendig - Etasjeskille/gulv mot grunn: Målt høydeforskjell på mellom 10 - 20 mm innenfor en lengde på 2 meter. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik.

Innvendig - Radon: Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Eiendommen ligger i område med moderat til lav forekomst av radon. Dette ifølge oversiktskart for radon.

Innvendig - Innvendige trapper: Rekkverkshøyder er under dagens forskriftskrav til rekkverk i trapper. Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet. Åpninger i rekkverk er større enn dagens forskriftskrav til rekkverk i trapper. Åpninger mellom trinn i innvendig trapp er større enn dagens forskriftskrav. Rifter i teppe.

Våtrom - Overflater Gulv - Bad: Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. Noe svakt fall i partier utenfor dusjsonen.

Våtrom - Overflater vegger og himling - Vaskerom: Ufagmessig maling og sparkling.

Våtrom - Overflater Gulv - Vaskerom: Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Det er benyttet lister av treverk i overgang til vegg.

Våtrom - Ventilasjon - Vaskerom: Rommet har kun naturlig ventilasjon. Rommet har kun naturlig avtrekk.

Kjøkken - Overflater og innredning - Kjøkken: Noe svelleskader samt skade på kant av benkeplate.

Spesialrom - Overflater og konstruksjon - Toalettrom: Toalettrom har kun naturlig avtrekk fra rommet, NS 3600 krever mekanisk avtrekk for å kunne gi TG 0/1. Sprekker i skjøter mellom plastfliser.

Tekniske installasjoner - Ventilasjon: Det er påvist mangelfull ventilasjon på ett eller flere rom i boligen. Mangler i et soverom.

Tekniske installasjoner - Elektrisk anlegg: Elektrisk anlegg med skjult og åpent ledningsnett. Sikringsskap med automatsikringer. 63 amp hovedsikring i eget skap og 6 fordelingskurser.

 
Elementer hvor TG-3 tilstandsgrad er angitt som hovedvurdering, med kommentarer med kraftige tegn på forhold som man må regne med trenger utbedring straks eller innen kort tid (evt. funksjonssvikt eller sammenbrudd):

Utvendig - Taktekking: Det er påvist skader eller avvik på selve taktekkingen. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på taktekkingen. Det er skjolder i undertak på siden mot vest. Her er det registret 24,8 % fukt. Skjolder ved pipe uten unormal fuktverdier.

Våtrom - Sluk, membran og tettesjikt - Bad: Over halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på slukløsningen. Det er påvist mangelfull/feil utførelse rundt rørgjennomføringer e.l. som gir fare for fukt i konstruksjonen i våtsone. Membranen er synlig, men avslutningen ved sluket er utett. Det er rundt sluk påvist en ikke-fagmessig utførelse av membran/tettesjikt/klemring. Det bemerkes at det er synlig membran i rørgjennomføringer men i begrenset mengde. Menbranbånd er synlig lagt opp på vaskelister ved terskel.

Våtrom - Sluk, membran og tettesjikt - Vaskerom: Membranen er synlig, men avslutningen ved sluket er utett. Det er rundt sluk påvist en ikke-fagmessig utførelse av membran/tettesjikt/klemring. Over halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på slukløsningen. Ukjent om det er benyttet våtromsystem i våt sone på vegg.


Det vises forøvrig til rapportens øvrige beskrivelser med detaljer og tilstandsvurderinger som er del av PDF-salgsoppgave som må leses før inngivelse av bud

Oppvarming

Peisovn i stuen. Det ble utført tilsyn med fyringsanlegget den 19.03.18. Det ble under dette tilsynet ikke avdekket avvik, anmerkninger eller andre forhold som har betydning for sikkerheten eller atkomsten for anlegget. Tilsynet var et visuelt tilsyn og rapporten kan ikke benyttes som en tilstandsrapport.
Ellers øvrig elektrisk oppvarming.

Parkering

Plass i garasjerekke. Felles biloppstillingsplass. For øvrig gjelder kommunale/lokale bestemmelser for parkering i terreng/nærområde.

Areal og eierform

Areal: 226 kvm, Eierform: Festet fellestomt, Utløpsår feste: 2073, Festeavgift: 11170, Festeaviften er betalt til og med år 2022. Tønsberg kommune har ikke forkjøpsrett etter festekontrakten. Kommunen fester tomteområde av Opplysningsvesenets fond, og frembortfester enkelttomter til boligfester.

Areal: 226 kvm,
Eierform: Festet tomt
Festetid i henhold til gjeldende festeavtale: 100 år fra 01.01.1973.
Festeavgift: kr. 11.170,- pr år.
Forfall festeavgift: Betaling av årlig festeavgift er delt i 2 terminer. Festeavgiften faktureres av kommunen og forfaller til betaling 20/7 og 20/10.
Festeaviften er betalt til og med år 2022.
Reguleres etter festekontrakten og tomtefestelovens bestemmelser. Festeavgiften kan reguleres hvert 20. år. Neste regulering av festeavgift er 2034.
Utløp av festekontrakt: 2073
Forkjøpsrett: Tønsberg kommune har ikke forkjøpsrett etter festekontrakten. Kommunen fester tomteområde av Opplysningsvesenets fond, og frembortfester enkelttomter til boligfester.
Innløsning av festetomten: Fester kan kjøpe sin egen festetomt direkte fra grunneier, Opplysningsvesenets fond (OVF), til en fastsatt pris. Informasjon om innløsning finnes på deres nettside; https://ovf.no/tomtefeste/kjøpe-egen-festetomt

Tomt og hage

Egen parsell med plenarealer. Boligen har flott opparbeidet hage både foran og bak boligen.

Eier

Håkon Solberg Cecilie Kim Gundersen

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp via privat stikkledning. Det er adkomst via offentlig vei.

Reguleringsforhold

Kommuneplan/Kommunedelplan:
Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til Boligbebyggelse - Nåværende // Kommuneplan (22.5.2019)

Gjeldende regulering:
Det eksisterer ingen reguleringsplan for eiendommen/området innenfor eiendommen.

Bebyggelsesplan:
Eiendommen eller del av eiendommen omfattes ikke av en bebyggelsesplan etter eldre plan og bygningslov.

Midlertidig forbud mot tiltak:
Eiendommen eller del av eiendommen ligger ikke innenfor et område med nedlagt midlertidig forbud mot tiltak.

Regulering under arbeid:
Det er ikke igangsatt planleggingsarbeider på et område som berører/inkluderer eiendommen.

Planforslag:
Det eksisterer ikke planforslag som berører eiendommen.

Alle opplysninger fra Tønsberg kommune.

Ferdigattest

Boligen har midlertidig brukstillatelse datert 17.01.1977. Kopi av denne kan fås ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Lovlighet:
Det foreligger godkjente og byggemeldt tegninger, men det er avvik fra disse. Annen rominndeling i begge etasjer. Bod/klesrom i 1.etg er i dag soverom/kontor. Korrigering på fasade vest.

Diverse opplysninger

Eik Vestre Felt L, Orgnr.: 987819359

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Det er tinglyst et sameiet på fellesområdene i Sildreveien 1a-25e hvor vedlikehold av grøntarealer, asfaltering, brøyting og drift av garasjer står som hovedoppgavene. Dette er driftet som en velforening, mer enn et sameiet. Felleskostnadene går til dette arbeidet. Forretningsfører opplyser om at årsmøtet for godkjenning av drift 2022 avholdes senere (april) og budsjett for år foreligger ikke i dag. Det er ikke vedtatt en eventuell økning av kontingenten - det avgjøres av årsmøtet etter saker som skal løses.

Ytterligere informasjon kan fås ved henvendelse til megler.

Prisantydning

3 650 000,- / Fellesutgifter: 1 750,- pr. kvartal Dekker snørydding, felles bygningsforsikring, uteområder og vedlikeholdsfond.

Beregnet totalkostnad

3 650 000,- (Prisantydning) Omkostninger 8 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 91 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 650 000,-)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 100 592,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 750 592,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Anders Auen Takstdato : 24.01.2023 Formuesverdi : 833 502,- Sekundær formuesverdi : 3 000 608,- Formuesverdi pr. : 31.12.2021

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F

Energiforbruk av strøm pr. år er beregnet til  11.600 kWh. Forbrukstall er innhentet fra Lede AS og er snittforbruk over de tre seneste år og gir kun en indikasjon av forbruk gitt dagens situasjon. Endring av forbruk må forventes utfra ny eiers forbruksmønster og aksepteres av kjøper. Strømforbruk/energiforbruk vil variere blant annet avhenge av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, forbruksmønster etc.

Forsikring

Eika Eika Forsikring Polisenummer: 7098207 Premie: 7269

Kommunale avgifter

Kr. 16 389,25 pr. år Dekker vann, avløp, renovasjon, tilsyn og feiegebyr.

Annet:
Sameiet - kr. 1.750/kvartal

Formuesverdi - tidligere omtalt som ligningsverdi

Ligningsverdi dersom eiendommen benyttes som primærbolig:833 502,-
Ligningsverdi dersom boligen benyttes som sekundærbolig: 3 000 608,-

Oppgitte beløp er innhentet fra Skatt sør og er senest kjente verdi som er pr. inntektsåret 2020.

Konsesjon/odel

Eiendommen er ikke konsesjons- eller odelsbelagt.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Provisjon 1,12% av salgssum
Tilrettelegging (Kr.16 950)
Tingl. hjemmelserklæring - Statens Kartverk (Kr.585)
Garantiforsikringspremie (Kr.2 950)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd. til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 Sørøst-Norge. Kontakt din megler om dette.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

Heftelser som skal følge eiendommen:

Dagboknr. 506881-335/91, tinglyst 06.12.1973 -   Festekontrakt - vilkår  
festetid: 99 år
ÅRLIG AVGIFT NOK 26,509
BESTEMMELSER OM REGULERING AV LEIEN
MED FLERE BESTEMMELSER
Gjelder feste
Gjelder denne registerenheten med flere
 
Dagboknr.504455-2/91, tinglyst 11.07.1974 -    ** Nye vilkår  

Dagboknr. 5049-3/91, tinglyst 14.04.1988 -    ** Nye vilkår  

Dagboknr. 506881-449/91, tinglyst 06.12.1973 -  Urådighet  
FESTERETTEN KAN IKKE OVERDRAS UTEN GRUNNEIERS SAMTYKKE
Gjelder feste
 
Dagboknr. 503967-2/91, tinglyst 14.06.1977 - Festekontrakt - vilkår  
festetid: 99 år
FRAMFESTEKONTRAKT
ÅRLIG AVGIFT NOK 138
HUSBANKENS STANDARKLAUSUL VEDTATT
KONTRAKTEN KAN IKKE SIES OPP SÅ LENGE DEN ER PANTSATT
TIL RETTIGHETSHAVER: LANDBRUKSBANKEN
MED FLERE BESTEMMELSER
Gjelder feste

Dagboknr. 504220-1/91, tinglyst 21.06.1977 -   Best. om vann/kloakkledn.  
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Bestemmelse om samvirke vedkommende vertikalt delt bolig
Bestemmelse om adkomstrett
Med flere bestemmelser
Gjelder feste

Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Finn.no: Visningstekst

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for å avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i FINN-annonsen for påmelding. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte senest 2 timer før annonsert visning, vil ikke bli avholdt.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert org.nr.: 988024082
Laster kart..

Simon Mellingen

Eiendomsmegler MNEF

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Simon Mellingen

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?