Til innholdet

Re/Brekkeåsen - 2-roms andelsleilighet i 1.etg. med garasje og hage i et hyggelig boligområde.

Skaugveien 26 D
Prisantydning 1 150 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 66
BRA: 88 m²
Soverom: 1
Byggeår: 1987
Tomtareal: 3057 m²
Få salgsoppgave

Visninger

torsdag 24. september Kl 17.00 - 17.00
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Henning Grødem

Henning Grødem

Adresse

Skaugveien 26 D 3178 Våle 1. etasje

Adkomst

Fra Revetal sentrum følg RV 35 (Bispeveien) etter ca. 2 km ta Kopstadveien til høyre og følg denne forbi idrettsplass. Ta av til høyre inn mot Brekkeåsen og følg veien rett frem til man kommer til Skaugveien på høyre side. Leiligheten ligger på venstre side.  Boligen ligger på venstre side. Leiligheten vil bli merket med "Til Salgs" skilt fra Z-eiendom, og det vil bli skiltet med visningsskilt ved fellesvisning.

Beliggenhet

Brekkeåsen er et etablert boligfelt med i hovedsak eneboligbebyggelse og flere lekeplasser samt nærhet til skog, turløyper og skiløyper. Her har man også gangavstand til flere barnehager, barneskole, dagligvare og idrettsanlegg med lysløype, skiskytterarena og idrettshall. Det er også kort vei til Revetal med kjøpesenter, post, bank, vinmonopol etc og ca. 15-20 minutter kjøring til Tønsberg, Horten og Holmestrand.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Borettslag, oppført i 1987

Bygninger og byggemåte

Bygningen er oppført med grunnmur av pussede lettklinkeblokker og støpt gulv på grunn. Yttervegger består av bindingsverk med utvendig trepanel. Vinduer og ytterdører av pvc/tre med isolerglass. Taket er tekket med betongtakstein og  takrenner/nedløp i plastbelagt stål. Leilighten disponerer egen garasje, og har utgang til terrasse.
Boligen har stort sett normal elde og bruksslitasje. Foruten enkelte avvik og bemerkninger gir leiligheten et normalt godt inntrykk i forhold til alder. Det utvendige vedlikeholdet fremstår godt ivaretatt av borettslaget. Det gjøres allikevel oppmerksom på at boligen er oppført i henhold til den byggeskikk som var vanlig på oppføringstidspunktet og det vil normalt alltid kunne registreres enkelte symptomer på avvik fra normal tilstand, det meste som følge av normal slitasje og alder på bygningsdelene.
Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Antall rom

Soverom: 1, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 66 kvm, Bruksareal: 88 kvm, Bruttoareal: 95 kvm

1.Etasje: Gang, kjøkken, soverom, bad, 3 boder, stue/spisestue og terrasse med videre adgang til hage.

Standard

Velkommen til Skaugveien 26 D!
Leiligheten er malt opp i nyere og er delikat innredet med gjennomtenkt eksteriør og interiør. Leiligheten er beliggende i 1.etg. og med store vindusflater i suen som slipper inn godt med naturlig lys.
Helhetlig material-/fargevalg, innholdsrikt kjøkken, lyst bad, et stort soverom, godt med skapplass og godt planlagte løsninger fordrer for at du skal trives i denne "flytt rett inn leiligheten".
Leiligheten har egen garasjeplass i tilknyttning til boligen. Det er også godt med lagringsmuligheter i de tre bodene. Egen hagedel utenfor terrassen mot vest som har godt med sol utover ettermiddagen.

Stue og spisestue:
Stuen og spisestuen er i åpen planløsning. Her er det god plass til å dekke til langbord i spisestueavdelingen.
Store vindusflater slipper inn mye naturlig lys.
Rommet er malt i nøytrale fine farger.
Det er lagt opp til kabel-Tv i stuen som inngår i felleskostnadene.
Utgang til en nydelig, solrik vestvendt markterrasseterrasse og videre til hagedelen.

Kjøkken:
Et romslig rom i lukket løsning til stuen og spisestuen.
Innredning med laminerte trefiberfronter og benkeplate av laminat. Det er belegg og gulv og malt strie på vegger.
Det er fliser på vegg mellom over- og underskap.
Integrerte hvitevarer: platetopp og komfyr. Integrert ventilator over platetopp.
Godt med skap/oppbevaring og benkplass, samt et spiskammer i tilknyttning l kjøkkenet. Kjøkkengulvet ved vinduet har et brennmerke som gjør at dette bør byttes, utbedres.

Soverom:
Det er et stort soverom i leiligheten og har godt med garderobeplass.
Soverommet ligger i nærheten av baderommet innerst i soveromgsgangen

Baderom/wc/vaskerom:
Badet inneholder toalett, baderomsmøbel med servant, opplegg for vaskemaskin og dusjhjørne.
Taket er belagt med malt strie. Vegger er belagt med malt strie og fliser i dusjhjørnet. Gulvet er belagt med belegg.
Rommet har mekanisk avtrekk og varmekabler i gulv.

Terrasse/uteplass:
Utgang til den fine vestvendte terrassen ut fra stuen.
Videre adgang til hagedelen.
Enkelgarasje i forbindelse med leiligheten.

Velkommen til en hyggelig visning!

Oppvarming

Vedovn (kan ikke brukes da feierluken er plassert bak ovnen). Tre trinns varmekabel på bad og vindfang. Ellers elektrisk.

Parkering

Det er parkering i integrert enkelgarasje. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Areal og eierform

Areal: 3 057 kvm, Eierform: Fellestomt

Fellesareal og hage

Fra stuen er det utgang til en sørvestvendt markterrasse, hvor du kan nyte gode solforhold og vidstrakt utsikt over det naturskjønne nærområdet. Terrassen er overbygd av overliggende balkong, og har god plass for en hyggelig sittegruppe. I forkant av markterrassen er det hageareal man kan benytte.

Eier

Christian Holtung

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i et regulert område, med Plannavn (vedtaksdato): Brekkeåsen - 3 etappe (9.2.1983) og Reguleringsformål: Konsentrert småhusbebyggelse.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 16.06.1987. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Diverse opplysninger

Borettslag: Skaugveien borettslag, Orgnr.: 947874063 Andelsnr.: 10 Andel fellesgjeld: 416919, Total gjeld: 5266554
Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler. Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).
Total fellesgjeld i brl:
Lånenummer: 94817185791, Handelsbanken
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 07.09.2020: 2.05% pa. flytende rente
Antall terminer til innfrielse: 75
Saldo per 07.09.2020: 5 266 555
Andel av saldo: 416 919
Første termin/første avdrag: 30.06.2016 ( siste termin 31.03.2039 )

Forkjøpsrett

Det er forkjøpsrett for borettslagets medlemmer, og medlemmer tilknyttet boligbyggelaget borettslaget er tilknyttet. Forkjøpsretten avklares etter budaksept.

Prisantydning

1 150 000,- / Felleskostnader: 5 430,- Renter og avdrag fellesgjeld, Felles strøm, Snørydding, SemElektro TV, Felles vedlikehold, Kommunale avgifter, Bygningsforsikring, Sikringsfond, Forretningsførerhonorar, Revisjonshonorar, Styrehonorar, Kontingent usbl.

Beregnet totalkostnad

1 150 000,- (Prisantydning) 416 919,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 1 566 919,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) -------------------------------------------------------- 5 232,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 1 572 151,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Marius Vedvik Takstdato : 11.09.2020

Forsikring

If Skadeforsikring NUF Polisenummer: SP563592

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - SELGER (Kr.5 860) Provisjon (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 1 566 919,-) (Kr.38 000) Tilrettelegging (Kr.13 695) Tilstandsrapport fra takstmann (Kr.4 375) Styling Pene Rom (Kr.12 000) Tønsbergs Blad 230920 (Kr.4 500) Garantiforsikringspremie (Kr.2 500) Markedspakke (Kr.14 500) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Opplysninger fra forretningsfører (Kr.3 250) Totalt kr. (Kr.103 555)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
 Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker.. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Henning Grødem

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Henning Grødem

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?