Til innholdet

Rålekkert, nyoppusset enderekkehus med privat hage, 3 soverom, 2 bad og garasje i rekke.

Hårkollveien 61B
Prisantydning 3 090 000 , -
Boligtype: Rekkehus
P-ROM: 92
BRA: 95 m²
Soverom: 3
Byggeår: 1976
Tomtareal: 0 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Visninger

søndag 19. september Kl 13.00 - 14.30
Søk om finansiering Legg inn bud her Visningspåmelding

Ansvarlig megler
Vegard Aadne

Vegard Aadne

Adresse

Hårkollveien 61B 3138 Skallestad 1. etasje

Adkomst

Reiserute frem til eiendommen:

Ved å trykke på kartet til høyre i nettannonsen, får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon og frem til eiendommen.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et meget barnevennlig, populært og trafikkstille boligområde.

Hårkollen er et godt planlagt boområde hvor man ser resultatet av tilretteleggelse med store friarealer, romslige tomter og ikke minst fokus på et rolig bomiljø. Ypperlige sted for barnefamilier som vil bo trygt og godt med lite trafikk. Området byr bl.a. på en rekke friarealer rett på utsiden av egen dør. Et kort stenkast unna går det sti over vakker fjellkolle i friareal ned til Bjerkøysundet, og spaserturen ned til idylliske Arås båthavn går unna på få minutter. Bjerkøysundet er et ypperlige utgangspunkt for båtturer da man ligger midt i en kjede av flotte øygrupper i Færder nasjonalpark og idylliske plasser i Nøtterøy-/Tjømeskjærgården. Det også kort gangavstand til flere badeplasser i nærmiljøet samt øvrige flotte tur- og rekreasjonsområder rett utenfor døren.

Kun ca. 1000 meter til Hårkollen idrettshall. Ca. 900 meter til nyere, flott barneskole (Oserød barneskole) hvor det er trygg skolevei på interngater i området. Det er også gangavstand til områdets barnehager.

Til Meny-dagligvareforretning på Skallestad er det kun 2-3 minutter med bil. Det er ca 8 km til Tønsberg sentrum, og det er sykkel- og gangvei helt inn fra man kommer ned på Berganveien og inn til sentrum. Ca. 6 km til Teie torg som byr på det meste av sentrumsfunksjoner inkudert Vinmonopol, bank, restauranter m.m. Bussholdeplass med avganger til nevnte områder innen 2-3 minutters gange. Til Borgheim er det ca. 5 km med flere sentrumsfunksjoner, ungdomsskole samt videregående skole, golfbane og restauranter. E-18 fra Tønsberg til Oslo har 4-felts vei på hele stekningen, noe som gjør at kjøreturen fra eiendommen til Oslo gjøres unna på en drøye time. Til Torp flyplass med daglige avganger til en rekke Europeiske byer er det ca. 25-30 minutter med bil.

Se også vedlagte kart og nabolagsprofil.

Type, eierform og byggeår

Rekkehus Borettslag, oppført i 1976

Bygninger og byggemåte

Dette er en forenklet boligsalgsrapport på leilighet hvor det kun gjøres vurderinger innvendig. Brl rekkehus som er bygget i 1976. Det tilhører garasjeplass og to plattinger på til sammen 46 kvm. Leiligheten er totalrenovert siste halvdel i 2019 medregnet nytt elanlegg og vvs-anlegg. To plattinger er etablert i 2020. Vinduer er skiftet i 2013 og ytterdører er eldre. Som det fremkommer i rapporten er det registrert enkelte symptomer på avvik fra normal tilstand. Men stor sett som følge av alder, bruk og forventet levetid. Foruten enkelte bemerkninger gir leiligheten et normalt godt inntrykk i forhold til alder.
Det må antas at bygget er oppført i henhold til de krav som gjaldt på søketidspunktet for oppføring av dette bygget. Dagens krav til brann, lyd, isolering, inneklima er strengere. All informasjon om eiendommen med bygg er gitt av selger.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Innhold

Rålekker enderekkehus oppført over 2 plan med en svært praktisk planløsning med primærareal på 92m². Særskilt fremheves den gjennomgående høye standarden på boligen som gjelder alle rom i boligen, rett og slett en strøken bolig med høy standard. Fra stuen så er det utgang til en stor terrasse som grenser til en gressplen med diverse beplantning, her er det gjerdet inn på alle kanter som gjør dette til en lettstelt  privat oase med svært gode solforhold. Dette brukes som en naturlig forlengelse av stuen når været tillater det. Hjemmet er tilpasset alle aldersgrupper da man har alle nødvendige rom i første etasje, men to ekstra soverom og bad i andre etasje.

Eiendommen i korte trekk
- Endrerekkehus over to plan med privat uteområde
- Nyoppusset og strøken bolig
- Passer perfekt for alle aldresgrupper
- Svært arealeffektiv og praktisk planløsning
- 2 nyoppussede bad og 3 soverom
- Eiendommen grenser til friareal med lekeplass
- Meget barnevennlig område i rolig bomiljø
- Garasjeplass med mulighet for å montere EL-bil lader
- Nye garasjer i 2012
- Taket er fornyet i 2013

Antall rom

Oppholdsrom: 1, Soverom: 3, Bad: 2, Antall rom: 4

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 92 kvm, Bruksareal: 95 kvm, Bruttoareal: 102 kvm

1. etasje Bad, entré, kjøkken, stue, soverom
2. etasje Bad, gang, 2 soverom

Møblering / utstyr

Integrerte hvitevarer medfølger i salget

Standard

Boligen er pusset opp nylig og fremstår som strøken med høy standard. Det er hovedsakelig en moderne laminat på gulv hvorav første etasje har gulvvarme og slette vegger malt i moderne farger samt slette flater i tak med spotter. Bør sees!

Entré:
Inngang via et pent inngangsparti med overbygg, inn til en praktisk entré med åpen garderobeløsning. Under trappen er det opparbeidet flere praktiske hyller og diverse oppbevaring for klær og sko. Det er varmekabler på gulvet som forøvrig gjelder alle rom i denne etasjen. her finner du også sikringsskapet som er nytt i 2019.

Stue/spisestue:
Stuen ligger i enden av den gjennomgående boligen som har godt med lysinnslipp fra flere store vinduer. Her er det lagt et lyst og pent laminatgulv med gulvvarme. Stuen har god plass til en trivelig sofakrok med tilhørende møblement og en stor spisestue med plass til venner og familie. Fra stuen er det utgang til en privat terrasse med lite innsyn og gode solforhold. Her er det pent opparbeidet med terrasse, gress, beplanting og gjerde. Dette fungerer som en forlengelse av stuen og en herlig plass for sol, lek og moro. Passer perfekt for deg som ønsker en lettstelt liten uteplass som oppleves som privat. 


Kjøkken:
I et separat rom ligger kjøkkenet som er av type IKEA fra 2019. Blandebatteri er fra kvalitetsleverandøren Tapwell samt at ventilator, kjøleskap, komfyr med mikro og dampkomfyr er toppmodellene fra IKEA levert av Elektrolux. Kjøkkenet har mørke slette flater som har godt med skap og benkeplass. Det er en del av kjøkkenet som ikke har overskap som gir kjøkkenet et svært åpent preg og god plass til å lage mat på benk. Innredning med grå slette fronter, ventilator med utlufting. Det er integrert koketopp, stekeovn, mikro/stekeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap. Det er montert komfyrvakt.

Bad første etasje:
Badet er nytt fra 2019 med store moderne fliser på vegg og gulv med rette flater rundt servant og speil. Flisene er i tidløse farger og kommer til å holde seg godt i tiden som kommer, med svarte detaljer på dusjkabinett, dusj, servant og blandebatteri. Legg merke til lys rundt speilet som gir et svært godt lys for sminke osv. Badet har inngang fra både gang og hovedsoverom, som gjør dette til en ekstra hverdagsluksus som også gir ekstra privatliv fra resten av boligen.

Bad andre etasje:
Badet er også nytt fra 2019 og er holdt i samme stil som badet nede, bortsett fra en vegg som er malt i en moderne grønnfarge. Her er dusj, blandebatteri fra Grohe samt opplegg for vaskemaskin. Badet ligger med inngang fra trapperom og i tilknytning til to soverom som befinner seg i denne etasjen.

Soverom:
Boligen har 3 gode soverom, to av soverommene har tilhørende garderobe. Hovedsoverommet har plass til en stor dobbeltseng og er innredet med skyvedørsgarderobe. De to andre soverommene befinner seg i andre etasje og er av god størrelse. Kan også passe fint som kombinert hjemmekontor og gjesterom.

Oppvarming

Leiligheten har elektrisk oppvarming. Det er gulvvarme i hele 1 etasje og bad i 2 etasjen. Det er folie varme og varmekabler på bad i følge selger. Varmekilder er fra 2019.

Parkering

Garasje følger leiligheten, det er totalt 40 garasjer med strømuttak. Garasjeleie er inkludert i felleskostnadene. Borettslaget har ca. 20 parkeringsplasser ute.

Det er mulig å montere el-bil lader i garasjen.

Areal og eierform

Eierform: Fellestomt

Fellesareal og hage

Borettslaget har fine fellesområder som er opparbeidet med gress og annen beplantning. Her er det også lekeapparater som barna i nabolaget kan bruke. Dette er ikke til sjenanse for denne boligen.

Rekkehuset har uteområde på begge sider av boligen, hvorav en har god størrelse. Terrasse på baksiden av boligen er romslig med gress og beplanting og gjerde. Dette føles som en privat oase med lite innsyn og gode solforhold.

Eier

Rebekka Holmedal Lie Kevin Holmedal Lie

Vei, vann og avløp

Tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til:
- Boligbebyggelse - Nåværende (K) - Kommuneplan (31.1.2018)

Eiendommen ligger i område som i reguleringsplan er avsatt til:
- Boliger - Hårkollen (18.04.1975) Planid 3811127

Ferdigattest

Boligen har midlertidig brukstillatelse datert  18.02.1977. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Ferdigattest er gitt for bruksendring fra tilleggsdel til hoveddel i bolig. Dette gjelder utvidelse av soverom i andre etasje inn mot en tidligere bod.

Diverse opplysninger

Borettslag: Oterbekk Borettslag, Orgnr.: 948325918 Andelsnr.: 1 Medlemskontingent: 500 Andel fellesgjeld: 203000, Andel fellesformue: 13670, Total gjeld: 7664295 Forkjøpsrett: Ja

Forkjøpsrett: Ja
Styregodkjenning: Ja
Forsikret hos: Gjensidige Forsikring - polisenummer 82290563.
Mulighet for individuell nedbetaling på hele eller deler av fellesgjeld (IN-lån): Nei
Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.
Garasje følger leiligheten: Ja - 40 garasjer med strømuttak. Garasjeleie er inkludert i felleskostnadene.
Parkering følger leiligheten: Nei - Borettslaget har ca. 20 parkeringsplasser ute.
TV/Internett: Borettslaget har fellesavtale for bredbånd og kabel-TV via Canal Digital som er inkludert i felleskostnadene. Andelseier kan selv bestille og betale for tillegg til avtalen.
Borettslaget har økt lånet med 1.000.000,- fra 01.01.20 til dekning av: Vedlikeholdsbehov, skifte vegger. Oppgradering av el-anlegg og tilrettelegging av infrastruktur for el-bil.

Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler. Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider).

Selskapets totale lån og vilkår:
Lånenr: OBBK01-98207841455
Type lån: Annuitet
Restsaldo:  7.625.925,-
Restløpetid: 16 år 6 mnd
Rente: 1,80%, Flyt

Lånenr:  SPARE2-SPARE2
Type lån: Annuitet
Restsaldo:  38.370,-
Restløpetid:  24 år 9 mnd.
Rente: 0,00%, Flyt

Vi gjør oppmerksom på at vi kan ha mottatt varsel om renteendring eller nye lån som ikke er iverksatt pr dags dato.

Forkjøpsrett

Det er forkjøpsrett for borettslagets medlemmer, og medlemmer tilknyttet boligbyggelaget borettslaget er tilknyttet. Forkjøpsretten avklares etter budaksept. Tidspunkt for avklaring varierer men skal avklares innen 20 dager, ta kontakt med OBOS eiendomsforvaltning for mer info angående forkjøpsrett.

Prisantydning

3 090 000,- / Felleskostnader: 4 738,- pr. mnd

Beregnet totalkostnad

3 090 000,- (Prisantydning) 203 000,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 3 293 000,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) -------------------------------------------------------- 5 232,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 298 232,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Jan-Erik Rossavik Takstdato : 06.09.2021 Formuesverdi : 608 995,- Sekundær formuesverdi : 2 192 383,- Formuesverdi pr. : 31.12.2019

Forsikring

Gjensidige Forsikring Polisenummer: 82290563

Formuesverdi - tidligere omtalt som ligningsverdi

Ligningsverdi dersom eiendommen benyttes som primærbolig:608 995,-
Ligningsverdi dersom boligen benyttes som sekundærbolig: 2 192 383,-

Oppgitte beløp er innhentet fra Skatt sør og er senest kjente verdi som er pr. inntektsåret 2019.

Konsesjon/odel

Eiendommen er ikke konsesjons- eller odelsbelagt.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tønsbergs Blad 150921 (Kr.4 500) Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - SELGER (Kr.5 995) Garantiforsikringspremie (Kr.2 950) Internett annonsering (Kr.18 500) Oppgjør og tinglysning (Kr.5 900) Opplysninger fra forretningsfører (Kr.3 775) Provisjon (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 3 293 000,-) (Kr.35 000) Tilrettelegging (Kr.13 695) Totalt kr. (Kr.90 315)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 Sørøst-Norge. Kontakt din megler om dette.

Finn.no: Visningstekst

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i finn-annonsen påmelding. Dette gjør vi for å unngå spredning av smitte ved at for mange er på visningen samtidig. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt. NB: Dersom du er i risikogruppen, ber vi deg kontakte megler.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Vegard Aadne

Eiendomsmegler

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Vegard Aadne

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?