Til innholdet

Rålekker og moderne selveier fra 2013. Høye himlinger og store vindusflater. Vestvendt terrasse m/sen kveldssol. Garasje

Sidsels vei 16C
Prisantydning 3 590 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 84
BRA: 87 m²
Soverom: 3
Byggeår: 2013
Tomtareal: 5069 m²

Finn.no: Lokalområde

TØNSBERG - EIK

Adresse

Sidsels vei 16C 3123 Tønsberg 2. etasje

Velkommen til Sidsels vei 16 C og denne nyere, moderne og lekre leiligheten i byggets øverste etasje

Velkommen til sentrale Eik og denne svært lyse, moderne og særpregede ett-plans hjørneleiligheten med solrik og svært gunstig beliggenhet. Super leilighet med "eneboligens fortreffeligheter i leilighetsform"!

Her bor du sentralt og flott på attraktive Eik med diverse forretninger, servicetilbud, fritidsfasiliteter og ikke minst skoler samt barnehager innen kort avstand. Samtidig har hjemmet en bynær beliggenhet, kun ca. 3 km fra Tønsberg sentrum.

Leiligheten ligger suverent i dette populære, moderne og spennende selveierbygget fra 2013. Gjennomgående planløsning, yttervegger mot tre sider og ikke minst vestvendt terrasse med sen kveldssol er en av flere særpreg det bys på. Legger man til at leilighetens hovedoppholdsrom ligger på byggets hjørne mot sydvest med store, høye vinduer og hvor innvendige himlinger er svært høye, skjønner man raskt at dette er en sjelden anledning. På den store terrassen kan man nyte lange soldager og ikke minst svært sen kveldssol.

Inne i hjemmet blir du blant annet møtt av et romslig stue-/spisestue og kjøkkenarrangement med god størrelse og ikke minst fantastiske lysforhold og imponerende høye himlinger sin gir et fantastisk særpreg. Det bys videre på hele tre soverom, et stort flislagte og delikat bad med fokus på velværefølelse, romslig entrè/gang med garderobeplass, innebod og utvendig sportsbod. 

Bilen din parkerer du trygt og enkelt i parkeringshus med kort og enkel adkomst fra leiligheten. Her er det blant annet klargjort uttak for El-bil lader.

På vegne av eier og Z-eiendom AS v/eiendomsmegler Jesper Snekkestad ønskes du hjertelig velkommen til visning.

Eiendommens særpreg i korte trekk

º Hjørneleilighet i 2. etasje (øverste plan) m/yttervegger mot tre sider
º Vestvendt terrasse hvor man har solen til sent på kvelden
º Svært høye himlinger gir ekstra god romfølelse og lekker arkitektur
º Høyreiste vinduer gir et flott design og suverent lysinnslipp 
º En rekke lekre arkitektoniske detaljer gir et flott særpreg
º Listefri overgang mellom innervegg/himling forsterker det moderne preget
º Parkeringsplass i felles garasjeanlegg med opplegg for El-bil lader
º Romslig stue-/spisestue
º Lekkert og meget innholdsrikt italiensk kjøkken m/integrerte hvitevarer
º Tre soverom
º Stort og moderne baderom
º Eikeparkett i alle rom som ikke er flislagt
º Godt med garderobeskap og oppbevaringsplass
º Innebod i leiligheten og sportsbod i garasjeanlegg
º Gulvvarme i alle rom med unntak av soverom
º Varmepumpe med både varme-/kjølingsfunksjon
º Kort gangavstand til barnehage, ungdomsskole og videregående skole
º Gangavstand til dagligvareforretninger på Eik
º Flotte tur-/rekreasjonsområder i umiddelbar nærhet

Nærområdet og beliggenhet

Sidsels vei 16C ligger i et svært barnevennlig, populært og etablert boligområde på Eik i Tønsberg kommune. Det er kun 2-3 km til Tønsberg sentrum, så dette er absolutt beliggenheten for deg som ønsker å bo tett på Norges eldste by.

Like ved ligger Greveskogen med flotte tur- og friluftsområder. Her finner man også to lysløyper og videre løypenett til områder med oppkjørte skiløyper vinterstid. "Messeområdet" med ishall og utvendig skøytebane ligger også innen kort gangavstand. Dette området er også et godt utgangspunkt for fine turer i Frodeåsen. Ved Gressbanen finnes bl.a. treningsstudio og fotballbaner.

Kort gangavstand til Eik barneskole, Kongseik ungdomsskole og Greveskogen videregående skole. Området byr også på alternative skoler som Wang Ung Tønsberg og private Granly barne-/ungdomsskole. Wang toppidrettskile ligger i kort avstand fra eiendommen. Ved Eik skole finner man også Eikhallen og fotballbaner.

Godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Fra Sidsels vei 16C er det også kort vei til dagligvareforretninger (Meny og Rema 1000), Eiktoppen med ulike sentrumsfunksjoner og flere spisesteder langs Eikveien. Eiktoppen har også tilbud som post, bank, frisør, apotek og legesenter m.m. Den korte avstanden til Tønsberg sentrum gjør også at det ikke er lang vei til sentrum med bymessige servicetilbud, Kilen handelspark og Farmandstredet med over 100 innendørsbutikker.

Tønsberg by kan på sommerstid også skilte med stor turisme og et yrende folkeliv. Langs bryggene kan du nyte av båtlivets gleder og et stort utvalg av restauranter, kafeer og barer. Disse er åpne året rundt.

Fra Eik er det ca. 10 minutters kjøretur til populære familiestrender - blant annet til Ringshaugområdet med en stor nydelig sandstrand, Skallevold og Karlsvika. I dette området finner man også kilometerlange kyststier.

Fra Eik er det enkel adkomst til E-18 som på en drøy time tar deg nordover til Oslo eller sydover mot Sørlandet. Til Sandefjord lufthavn (Torp) er det kun ca. 20 minutter med bil. Det er også svært gode bussforbindelser fra Eik med blant annet adgang til/fra Tønsberg sentrum og jernbanestasjonen hvert kvarter dagtid på hverdager (rutetilbud på www.vkt.no).

Se for øvrig nabolagsprofil som viser områdets fasiliteter og avstander til ulike interessepunkt.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Eierseksjon, oppført i 2013

Innhold og rominndeling

Leiligheten har en gunstig plassering i bygget med yttervegger mot tre sider - vest-syd-øst. Man har alt på ett plan med følgende løsning:

Inngangsparti med direkte inngang til leiligheten fra sydvendt, eget trappeløp med repo og overbygg som gir god skjerming.

Innbydende og lys entré med fliser på gulv og skyvedørsgarderobe.

Lys gang i åpen løsning med entrèen.

Pent, meget innholdsrikt og moderne kjøkken fra Italian design med integrerte hvitevarer.

Stue-/spisestue i delvis åpen løsning med kjøkkenet og utgang til vestvendt terrasse.

Flislagt og lekkert baderom med dusjhjørne m/svingdører av glass, toalett, baderomsinnredning m/dobbel servant og opplegg for vaskemaskin.

Hele tre romslige soverom hvor blant annet hovedsoverommet har skyvedørsgarderobe.

Innvendig praktisk bod med god oppbevarings-/lagringsplass.

Leilighetens svært solrike terrasse mot vest:
Det er utgang fra stue-/kjøkkensonen til en svært solfylt terrasse i hele leiligheten sin bredde mot vest. Terrassen sin plassering, med endedel mot syd, gir en herlig uteplass hvor solen kommer inn fra syd og varer til sent ut på kvelden i sommerhalvåret. Mot naboterrassen i nord er det integrert skillevegg som sørger for god usjenanse. Terrassen er bygget i tre med undergulv av bane-/gummimembran og overliggende av impregnerte terrassebord av treverk.

Garasjeplass og ekstra utvendig bod i tilknytning til denne:
Det tilhører garasjeplass ved sameiets parkeringshus. Herfra er det enkel og kort adkomst frem til leiligheten. Garasjeplassen har en ekstra gunstig plassering, innerst på høyre side når man kjører inn i anlegget. Innenfor denne tilhører det også en sportsbod på ca. 5 m².

Planskisser av husets inndeling og presiseringer av bruken av rommene

Vedlagt følger planskisse som illustrerer inndelingen av leilighetens etasjeplan. Disse er kun ment for å gi et innblikk hva angår rominndeling og muligheter i boligen og er ikke å anse som noen eksakt plantegning. Garasjeplass fremkommer ikke av planskissen.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 84 kvm, Bruksareal: 87 kvm, Bruttoareal: 93 kvm

Følgende rom er inkludert i oppgitte p-rom (primærrom):
Samtlige rom i hovedetasjen er inkludert i oppgitte primærrom med unntak av innebod på ca. 3 m².

De oppgitte arealer er hentet fra Tilstandsrapport utført av Takstmann Hans Holt. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte rapport i salgsoppgave for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Byggemåte i korte trekk

Horisontaldelt selveierleilighet i 2. etasje i firemannsbolig. Oppført i tre på mur. Vinduer og ytterdører med 3-lags isolerglass. Bygget er oppført på antatt isolert, støpt, armert plate på grunn. Yttervegger av isolert bindingsverkskonstruksjon av tre utvendig kledd med trepanel. Yttertak med sperretakskonstruksjon av tre, pulttak med antatt forenklet undertak og tekking. Taknedløp, takrenner og beslag stål.

For inngående beskrivelse av byggemåte og bygningens tilstand henvises det til vedlagte tilstandsrapport.

Standard

Her bor man godt, trygt og lettvint i leilighet som nærmest har "alt". Leiligheten bærer preg av forsiktig bruk og en fin helhet hvor det er brukt enhetlige materialer på gulv, vegger og i himlinger. Standarden er både moderne og klassisk på en gang. Dype og høyreiste vindusflater slipper inn godt med naturlig lys gir et flott særpreg til hovedoppholdsrommene. De store vinduene bidrar også til ekstra god romfølelse sammen med de høye himlingene som gir en herlig luftighet!

Gulvet - rommenes "femte vegg":
Det er lagt identiske parkettgulv i alle rom med unntak av baderommet og i entrèen hvor det er flislagte gulv. Dette gir et helhetlig kvalitetspreg over leiligheten. I disse rommene er det lagt eikeparkett som er både klassiske og solide. Gulvvarmen gir deilig varmekomfort til hjemmet. Tenk deg hvor deilig det er å alltid ha varme gulv - i tillegg slipper du varmeovner på veggene og står mer fritt til plassering av møbler.

Vegger og himlinger:
Alle innervegger i leiligheten har overflater med malte gipsvegger  - dette gir en flott helhet. I flere av rommene er det tapetserte kontrastvegger som tilfører rommene en ekstra lunhet, særpreg og moderne løsninger. Samtlige himlinger i leiligheten har hvitmalt gips som understreker det moderne uttrykket. Listefri overgang mellom innervegger og himlinger forsterker det moderne preget. På baderommet er det taklister.

Stue-/spisestue med god plass, møbleringsvennlig løsning og herlige vindusarrangmenter:
Stuen og spisestuen er romslig og møbleringsvennlig. Takket være hjørneløsningen mot syd-vest, den høye himlingen og de med store og høye vindusflatene, har leiligheten særpreg i massevis. Vinduene utgjør nærmest et møbel til leiligheten. Legg merke til at vinduene er ført nærmest helt opp til himlingen mot vest, her er også himlingen på sitt høyeste. Legg også merke til den moderne løsningen hvor vinduene på sydsiden har hjørnevinduer som møter hverandre i tillegg til det svært brede vinduet på samme side. Tross mye vindusflater har rommet også godt med veggplass som gir gode møbleringsalternativer.
Sentralt plassert står den varmeeffektive varmepumpen som også gir kjøling til rommet i sommerhalvåret.  I tillegg avgir varmekablene komfortabel gulvvarme.
Det er godt med avsatt plass til sittegrupper, spisestuemøbler og ikke minst fleksible møbleringsmuligheter. Den naturlige plasseringen av hjemmets spisestuemøblement er ut for kjøkkeninnredningen. Her er det plass til stort langbord hvor man kan invitere til større venne-/familieselskap. Sonen for sofa-/loungemøbler, lengst inn i leiligheten, er skjermet for innsyn mot kjøkkenet. Vinduene mot vest er utstyrt med måltilpassede lamellgardiner, mens det brede vinduet på sydsiden skjermes av innvendige persienner.

Kjøkkenet - et svært innholdsrikt rom m/integrerte hvitevarer:
Kjøkkenet er påkostet med blant annet rikelig med innredning, moderne design og hvitevarer av god kvalitet. Delikat og moderne innredning i hvit høyglans fra italienske Ar-Tre (Italian design) med blant annet ekstra høye overskap, utstrakt bruk av skjult belysning over benkeplatene og flere praktiske kolonialskuffer. Praktisk U-løsning hvor alt av hvitevarer er fra Siemens med unntak av steketopp og medfølger;  Integrert oppvaskmaskin, integrert stekeovn i høyskap, integrert mikrobølgeovn i høyskap, nedfelt steketopp med induksjonsplater (bred modell - 80 cm fra Kûpperbush), integrert kjøleskap og integrert fryseskap. Ventilator fra Villavent tilkoblet ventilasjon for baderommet.
Kjøkkenet har også åpen løsning mot spisestuen. Dette bidrar til flott lysinnfall og flott kontakt med gjester og familiemedlemmer rundt spisestuebordet.

Baderommet:
Baderommet er lekkert innredet med flislagt gulv og flislagte vegger. Sandfargede fliser i "spa tema" gir en ren kontrast til det de grå gulvflisene. Lyst, romslig og delikat rom med høyt fokus på velvære. Rommet er funksjonelt innredet med godt utnyttede løsninger med rikelig oppbevaringsplass. Tidsriktig baderomsinnredning med mørke, stiltilpassede dører hvor den dobbel servanten har underliggende skuffer med god plass. I tillegg er det høyskap med mer på motsatt side med rikelig plass til tekstiler og annet. Det brede speilet over servantsonen har lysarmatur med stikkontakt. Badet er videre innredet med dusjhjørne med inn-/utsvingbare dører av herdet glass og sokkeltoalett. Det er også plass samt opplegg til vaskemaskin og tørketrommel. Baderommet utluftes av leilighetens ventilasjonsanlegg.

Entrè, gang, innebod og leilighetens inngangsparti:
Entrèen er et svært lyst og hyggelig rom å komme inn i. Rommet har lekre og moderne gulvfliser og den lekre inngangsdøren med flere småruter gir et flott inntrykk til rommet. Legg også merke til det høye sidevinduet som slipper inn dagslyset og samtidig gir et ekstra moderne designpreg. Entrèen og gangen byr videre på inn-/plassbygget 2-dørs skyvedørsgarderobe og god plass til møbler kommode/konsollbord eller lignende. Inn-/plassbygget skyvedørsgarderobe med glassdører ført helt opp til himling rommet god plass for yttertøy, sko og lignende.
Den innenforliggende gangen ligger i åpen løsning med entrèen. Rommet skaper en fin overgang/skille mellom stue-/kjøkkensonen og de to soverommene mot øst. I inneboden, med inngang fra gangen, medfølger det garderobeskap.
Leilighetens inngangsparti er overdekket som blant annet skjermer inngangsdøren på en fin måte.

Leilighetens tre soverom:
Hovedsoverommet rommet ligger på "svalsiden" mot øst og har godt plass til dobbeltseng, nattbord og garderobeløsning. 2-dørs høy skyvedørsgarderobe gir god garderobeplass. Det er for øvrig plass til kleskommode eller annet i forlengelse av garderobeskapet. Legg merke til den særpregede vindusløsningen i hele rommets bredde hvor et av disse blant annet er ført helt ned til gulv.
Soverom 2 ligger på hjørnet øst-syd med vinduer i østlig himmel. Her er det plass til garderobeskap, og rommet særpreges også her av store vinduer i det meste soverommets bredde.
Soverom 3 ligger på helt motsatt side av to øvrige soverommene, mot vest og med inngang fra stuen. Også her er det avsatt plass til garderobeskap.

Annet teknisk

- Gråfargede vindusrammer på både innside og utside gir et moderne preg
- Vinduer av type toppsving og fastkarm i tre med 3-lags glass
- Innvendig solskjerming på flere vinduer og terrassedør
- Ventiler i overkant av vinduer
- Elektrisk tavleskap med automatiske sikringer
- Hovedsakelig skjult elektroanlegg
- 3 x 50 ampere hovedsikringer
- Installert digital forbruksmåler i 2018
- Varmtvannsbereder type Høiax - 200 liter i innebod
- VVS anlegg med rør-i-rør-system
- Hovedstoppekran i rørskap på bad/vaskerom
- Ventilasjonsanlegg tilkoblet bad/vaskerom
- Malte slette innerdører

For ytterligere og spesifiserte detaljer rundt innvendige overflatematerialer, se utarbeidet tilstandsrapport.

Fellesutgifter og hva de inkluderer

Fellesutgifter som månedlig beløper seg til 1 500,- pr. måned inkluderer blant annet følgende:

* TV (basispakke) - Altibox
* Internett (basispakke) - Altibox
* Bygningsforsikring
* Renter og avdrag på andel fellesgjeld 
* Strøm/lys ved fellesområder inkl. garasjeanlegg
* Forretningsførsel
* Vedlikehold/reparasjoner ved fellesarealer
* Avsetting til vedlikehold

Se for øvrig sameiets budsjett som utgjør vedlegg til salgsoppgave og som viser fullstendig oversikt over hva som dekkes over andel fellesutgifter.

Felleskostnadene inkluderer ikke kommunale avgifter da disse blir fakturert direkte fra Tønsberg kommune (se eget punkt).

Andel fellesgjeld og andel formue

Sameiet har et felles låneopptak  i Dnb med lånenummer 12133985636 hvor denne leiligheten sin andel er kr 17 355,- pr. 30. april 2020. Den totale fellesgjelden for sameiet var pr. 31/12-2019 kr 145 142,-. Lånet er opptatt som felles annuitetslån med utløp i 2026. Andel renter og avdrag dekkes av ovennevnte fellesutgifter.

Andel fellesformue er kr 33 484,- pr 30.04.2020,  ifølge forretningsfører. Andel fellesgjeld og formue overtas av kjøper.

Tomt/hage og eiendommens uteplasser

Tomten er fellestomt for sameiet hvor den totale tomtetørrelsen er 5 069 m². Tomten er selveiet.

Den flotte uteområdet byr på store fellesområder, opparbeidet med hageplen, prydbusker og en rekke vintergrønn plantning. Utearealene har hyggelige omgivelser som skjermes med hekk og skjermvegger. Det er anlagt asfalterte adkomstarealer/veier. 

For beskrivelse av tomtens grenselinjer; se situasjonskart som følger av vedlegg til komplett salgsoppgave.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming, luft-til-luft varmepumpe og mulighet for vedfyring.

Leiligheten er oppvarmet med gulvvarme i alle rom, unntatt på soverommene hvor det er opplegg for elektriske panelovner. Det er elektriske varmekabler på baderommet og i entrè, mens det er varmefolie i gulvet i stue-/spisestue og på kjøkken.

Det er luft-til-luft varmepumpe Fujitsu som er ny i 2014. Denne er diskrè plassert innerst i i spisestuesonen.

I stuen er det en dobbel elementpipe som er pusset og malt. Her er det mulighet for å etablere vedfyrt ildsted dersom ønskelig.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, følger dette heller ikke med. Med andre ord fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Adkomst - slik finner du frem til Sidsels vei 16C

Fra Tønsberg kjører man mot Horten og tar høyre mot Eik v/Tønsberg gressbane. Følg Eikveien forbi Eik-toppen og Syrbekkrysset. Etter ca. 250 meter går Sidsels vei inn til høyre. Leilighetsbygget kommer så på høyre side.

Se også vedlagte kart/nabolagsprofil for nærmere beskrivelse. Huset er skiltet med Z-eiendom sine til salgs skilt.

Reiserute frem til eiendommen:
Ved å trykke på kartet til høyre i nettannonsen, får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon og frem til eiendommen.

Parkering

Boligseksjonene I Sidselsvei 14 og 16 (seksjonene 11 - 18) har hver en tildelt plass i parkeringshuset samt mulighet til å benytte de 6 utendørsplassene øst for parkeringshuset for eventuell bil nummer to eller gjesteparkering. Se også punktet "innhold" for beskrivelse av tilhørende garasjeplass til denne seksjonen.

Gjester kan også benytte taket av parkeringshuset, som er en del av fellesarealet.

Areal og eierform

Areal: 5 069 kvm, Eierform: Eiet tomt

Eier

Marius Kjørvik Bjerkelund Karsten Sverre Skovly

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst fra offentlig vei.

Eiendommen er offentlig tilknyttet vann og avløp.

Reguleringsforhold og forholdet til konsesjon, odel og evt. boplikt

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen av 22.05.2019 er avsatt til "Kombinert bebyggelse og anleggsformål - Nåværende (Boliger/forretning)", "Boligbebyggelse - Nåværende" og "Gang/sykkelvei - Nåværende".

Eiendommen ligger i regulert område av plannavn Eikveien 105-109 av 10.11.2004 med reguleringsformål "Annet spesialområde (Buffersone)", "Felles lekeareal", "Parkeringsplass", "Boliger", "Boliger/Forretning" og "Annet fellesareal(Felles opphold/Lek)" og plannavn Gang- og sykkelvei langs Eikveien av 16.03.1994 med reguleringsformål "Industri" og "Frisiktsone".

Det er relaterte planer med plannavn Syrbekkveien-Lørte, Nordre Eik av 23.04.2014 med planid 03230.

Eiendommen omfattes ikke av en bebyggelsesplan etter eldre plan og bygningslov. Eiendommen ligger ikke innenfor et område med nedlagt midlertidig forbud mot tiltak. Det er ikke igansatt planleggingsarbeid som inkluderer/berører eiendommen og det eksisterer ikke planforslag som berører eiendommen.

Eiendommen er ikke konsesjons-/odelsbelagt.  Det er ikke boplikt på eiendommen.

Alle opplysninger er innhentet fra Tønsberg kommune.

Seksjonens sameiebrøk

184/12889 iht. tinglyst seksjoneringsbegjæring.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 01.07.13. På ferdigattesten står kun Sidselsvei 14 som adresse - dette fordi de 2 4-mannsboligene har fått adresse i ettertid (14 A-B-C-D, 16 A-B-C-D), men den gjelder for 14 og 16 - Det står 2 firemannsboliger + garasjeanlegg i overskriften og bygnigsnummer. Kopi av denne kan fås ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Diverse opplysninger

Sameie: Sameiet Eikveien 107, Eikveien 109 Og Sidsels Vei, Orgnr.: 912863239 Andel fellesgjeld: 17355, Andel fellesformue: 33484, Total gjeld: 138844, Total formue: 267877, Oppdatert pr: 30.04.2020 Forkjøpsrett: Nei
Leder i sameiet: Anne Garseg

Leder opplyser at det ikke er avholdt årsmøte i år pga. Corona situasjonen. Årsmøtereferat i salgsoppgaven er derfor fra driftsåret 2018.

Sameiet består av bygninger med adressene Sidsels vei 14 og 16 samt Eikveien 107 og 109 deriblant en med næringsformål.

Eierne av seksjonene 1 og 2, seksjon 3 og seksjonene 11 - 18 har vedlikeholdsansvaret for henholdsvis Eikveien 107, Eikveien 109 og Sidselsvei 14 og 16, slik at bygningene blir å vedlikeholde hver for seg av de respektive seksjonseiere. Det samme gjelder vedlikeholdet av fellesarealer rundt de respektive bygninger. Det innvendige vedlikeholdet av parkeringsbygget tilligger seksjonseierne av Sidselsvei 14 og 16. Vedlikeholdet av takparkeringen tilligger seksjonseier av Eikveien 109. Vedlikeholdet av parkeringshusets ytre vegger fordeles 50/50 mellom seksjonseierne av Sidselsvei 14 og 16 og Eikveien 109. Se for øvrig ytterligere opplysninger sameiets vedtekter (følger av salgsoppgave) med beskrivelse av fordelt vedlikeholdsplikt

Sameiet har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp). En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25. Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd.

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider).

Det må påregnes at det forefinnes konkrete regler om blant annet dugnad i sameiet, husdyrhold og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Prisantydning

3 590 000,- / Fellesutgifter: 1 500,- pr. mnd

Beregnet totalkostnad

3 590 000,- (Prisantydning) 17 355,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 3 607 355,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 90 170,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 3 607 355,-)) -------------------------------------------------------- 98 912,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 706 267,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Hans Holt Byggmester/Takstmann

Tilstandsrapporter er utvidede tekniske rapporter utarbeidet av autoriserte takstmenn. Som det fremkommer av tilstandsrapporten har boligen ingen TG 2 og TG 3 bemerkninger.
Tilstandsrapport gir en vurdering og beskrivelse av eiendommens byggverk og bygningsdeler som takstmannen har observert, og som normalt vil være av betydning ved salg av eiendommen. Det er opp til selger å avgjøre hvorvidt det skal  innhentes slik rapport eller ikke ved salg av eiendom. Både tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema følger som vedlegg til salgsoppgaven for denne eiendommen.

Formuesverdi

Ligningsverdi dersom eiendommen benyttes som primærbolig: kr. 984 488,-
Ligningsverdi dersom boligen benyttes som sekundærbolig: kr. 3 544 156,-

Oppgitte beløp er innhentet fra Skatt sør og er senest kjente verdi som er pr. 31.12.2018. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter B

Energiforbruk pr. år er beregnet til ca. 13 349 kWt.

Forbrukstall er innhentet fra strømleverandør og er snittforbruk siste 3 år. Forbrukstallet gir kun en indikasjon av forbruk gitt situasjonen over denne perioden. Endring av forbruk må forventes utfra ny eiers forbruksmønster og aksepteres av kjøper. Strømforbruk/energiforbruk vil variere blant annet avhenge av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, forbruksmønster, bruk av oppvarmingskilder som ikke er strømdrevet etc.

Forsikring

Gjensidige Polisenummer: 82837981

Kostnader til ovennevnte bygningsforsikring dekkes over fellesutgifter. Eier må selv besørge og bekoste innboforsikring.

Dyrehold

Dyrehold er tillatt i dette sameiet. Dyreholdet må dog ikke være til sjenanse for de øvrige brukerne av eiendommen.

Adgang til utleie

Boligen består av en boenhet og den har ingen separat utleiedel/separat boenhet. Leiligheten kan fritt leies ut dersom ønskelig iht. vedtekter.
Ved utleie av bolig stilles det krav til radonmåling. Til orientering foreligger det ingen radonmåling av leiligheten.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tønsbergs Blad 100620 (Kr.4 500) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 3 607 355,-) (Kr.37 695) Tilretteleggingshonorar (Kr.13 695) Tønsbergs Blad 050820 (Kr.1 500) Garantiforsikringspremie (Kr.2 500) Markedspakke (Kr.12 200) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Opplysninger fra forretningsfører (Kr.3 000) Totalt kr. (Kr.79 965)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
 Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker.. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av salgsoppgave. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen med mindre det tydelig fremkommer i salgsbeskrivelsen.
Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Denne er vedlagt i salgsoppgaven.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning. Hvis mulig, vennligst oppgi ønsket/evt. betinget tidspunkt for overtagelse ved inngivelse av bud.

I følge innhentede opplysninger fra sameiet sin forretningsfører kreves det ingen forhåndsgodkjenning av kjøper i forbindelse med overdragelse til ny eier.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

1972/501339-2/91. Erklæring/avtale tinglyst 20.03.1972. Plikt til fjerning av garasjene (lager) på forlangende av bygningssjefen.
Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet. Overført fra: 0704-83/114/0/11. Gjelder denne registerenheten med flere
 
1972/501385-1/91. Bestemmelse om bebyggelse tinglyst 22.03.1972 
Rettighetshaver:Knr:0704 Gnr:83 Bnr:137. Rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:83 Bnr:114  
Rett til å bygge inntil felles grense i en avstand på 1 m
Overført fra: 0704-83/114/0/11. Gjelder denne registerenheten med flere
 
1972/502941-1/91. Erklæring/avtale tinglyst 13.06.1972 . Regulering av areal i forbindelse med veggrunn/jernbanegrunn
Overført fra: 0704-83/114/0/11. Gjelder denne registerenheten med flere
 
1983/17551-1/91. Erklæring/avtale tinglyst 27.12.1983. Midlertidig dispensasjon fra reguleringsplanen vedr. drift av forretning-/kontorvirksomhet.
Overført fra: 0704-83/114/0/11. Gjelder denne registerenheten med flere
 
1987/11592-1/91. Erklæring/avtale tinglyst 21.08.1987. FORPLIKTELSE TIL VEDERLAGSFRI GRUNNAVSTÅELSE TIL KOMMUNEN TIL REG. VEIGRUNN. Overført fra: 0704-83/114/0/11. Gjelder denne registerenheten med flere
 
1998/4408-1/91. Best. om vann/kloakkledn. tinglyst 20.04.1998.
Rettighetshaver:Knr:0704 Gnr:83 Bnr:164. Rettighetshaver:Knr:0704 Gnr:83 Bnr:277. Rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:83 Bnr:114  
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. Overført fra: 0704-83/114/0/11. Gjelder denne registerenheten med flere

1998/4408-2/91  Best. om vann/kloakkledn. tinglyst 20.04.1998. Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. på gnr. 83, bnr. 220
Overført fra: 0704-83/114/0/11. Gjelder denne registerenheten med flere.

Grunndata:
2013/486406-5/200  Resek/deling av seksjon tinglyst 14.06.2013. Oppdelt seksjoner: snr: 11. Formål: Bolig. Sameiebrøk: 1476/12889. Seksjonsameieandeler: snr: 19. Formål: Bolig. Sameiebrøk: 184/12889
 
2013/486406-6/200  Resek/fjerning av seksjon tinglyst 14.06.2013.

For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.
 
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

'Finn.no: Visningstekst'

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for avtale om visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i finn-annonsen for påmelding. Dette gjør vi for å unngå spredning av smitte ved at for mange er på visningen samtidig. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jesper Snekkestad

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jesper Snekkestad

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?