Til innholdet

Rålekker og moderne eierleilighet fra 2016 m/stor og solrik syd-vestvendt terrasse i 3. etasje. Utsikt til Byfjorden! ZOLGT

Storgaten 51A
Prisantydning 3 290 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 52
BRA: 52 m²
Soverom: 1
Byggeår: 2016
Tomtareal: 1095 m²

Velkommen til Storgaten 51 og denne lekre og moderne byleiligheten fra 2016

Velkommen til Storgaten 51 og denne lekre selveierleiligheten i 3. etasje som ligger midt i hjertet av Tønsberg sentrum.

Denne rålekre og moderne selveierleiligheten som var ferdigstilt for drøye fire år siden, ligger høyt i både bygget og i terrenget med perfekte lys-/solforhold takket være sin sydvestorienterte plassering i bygget. Man har utsikt over Byfjorden, parkanlegg og det koselig omkringliggende gateløpet med eldre trehusbebyggelse. Dessuten er det lite sjenerende biltrafikk forbi eiendommen.

Store og høyreiste vinduer som gir godt med dagslys, en svært gjennomtenkt og arealeffektiv løsning samt byggets flotte fasiliteter er egnet til å begeistre. Inne i leiligheten blir du blant annet møtt av en separat entre/gang med skyvedørsgarderobe, et stort flislagt bad, et påkostet og delikat kjøkken fra danske Svane m/integrerte hvitevarer, en romslig stue-/spisestue og et smart soverom m/skyvedørsgarderobe og plass til dobbeltseng.  Den romslige syd-vestvendte terrassen med overbygg rommer godt med plass til utemøbler og blir nesten som en "ekstra stue" i sommerhalvåret. Herfra har man herlige solforhold og imponerende flott utsikt!

SG51 er en totalombygget bygård som ble ferdigstilt i 2016. Man har flotte kvaliteter både ute og inne, og det er skapt et unikt boligkompleks som ifølge det lokale arkitektkontoret Kristiansen & Bernhard både respekterer sine omgivelser og tilføyer nye kvaliteter til området. I tillegg til egen terrasse, er det bygget spennende og unike terrasserende takhager til felles bruk for leilighetseierne. Disse er i tre ulike høyder med varierende funksjoner som gir en bredde i utearealer som knapt finnes andre steder i byen.

På vegne av eier av eiendommen og Z-eiendom AS ved eiendomsmegler Jesper Snekkestad ønskes det velkommen til visning.

Finn.no: Lokalområde

TØNSBERG SENTRUM - SG 51

Adresse

Storgaten 51A 3126 Tønsberg 3. etasje

Kort fortalt om leiligheten

* Rålekker og moderne eierleilighet i totalrenovert bygg fra 2016
* Sydvestorientert med ypperlige solforhold
* Vakker utsikt til blant annet Byfjorden og frodig parkanlegg 
* Høyreiste og elegante vinduer blir som et møbel til leiligheten
* Meget arealeffektiv planløsning
* Stor stue-/spisestue med god plass
* Elegant og stilfullt kjøkken fra danske Svane kjøkken
* Stilfullt, meget moderne og romslig baderom
* Separat entre/gang med skyvedørsgarderobe
* Dobbeltsoveværelse med smart løsning og skyvedørsgarderobe
* Imponerende flott og solfylt terrasse mot syd-vest m/glassrekkverk
* Kjellerbod på hele 12 m²
* Heis mellom alle etasjer
* En-stavs flott eikeparkett i alle rom
* Vannbåren varme - miljøvennlig og godt for inneklimaet!
* Listefrie løsninger i himlinger og vinduer forsterker det moderne preget
* Felles takterrasse
* Et av byens best plasserte sentrumsbygg!

Beliggenhet og nærområde

I dette bygget bor du midt i bykjernen av Norges eldste by. Området består i stor grad av mye av byens eldste og mest ærverdig trehusbebyggelse, og særlige mer sentralt kan du knapt bo.

At man bor på historisk grunn blir man blant annet minnet på av Slottsfjellet som ligger like bak eiendommen i nord og de små omkringliggende parkene utenfor eiendommen.  Bygningen ligger høyt og fint i terrenget - rett på utsiden av eiendommen står den mektige statuen av Tønsbergs store helt Svend Foyn og vokter dette idylliske kvartalet.

Her har du alt byen har å by på av servicetilbud nærmest rett utenfor døren.  Cafeer og spisesteder ligger på rekke og rad og det tar kun 1 minutt å spasere til "Brygga" med restauranter/serveringssteder, kino og båthavn.  En rekke friarealer som blant annet Slottsfjellsparken ligger også rett utenfor egen dørstokk. Tønsberg gjestehavn, som er svært populær på sommerstid, ligger et steinkast unna.

Nærmeste dagligvareforretning finner du innen et par minutters gange lengre øst i Nedre Langgate (Kiwi). Det er også kort vei til Meny i Farmandstredet.

Tønsberg bibliotek ligger en kort rusletur unna, og innen du kommer dit har du allerede nådd byens butikksenter med et hav av tilbud. 
Vestfolds største kjøpesenter, Farmandstredet, ligger noen hundre meter unna.  Det er 2-3 minutters gangavstand til Tønsberg jernbanestasjon samt rutebilstasjonen for deg som pendler.

Innhold

Leiligheten ligger i 3. etasje med vestorienterte vinduer og terrasse.  Planløsning hvor du har alt på ett-plan og hvor vi bl.a. fremhever store og høye glassflater og en arealeffektiv løsning. 

ENTRE/GANG med skyvedørsgarderobe. 
BADEROM/VASKEROM/WC med direkte adkomst fra entre/gang. 
KJØKKEN med integrerte hvitevarer og rikelig med innredning. 
STUE OG SPISESTUE i åpen løsning og utgang til leilighetens terrasse. 
SOVEROM med garderobe og plass til dobbeltseng - adkomst fra både slagdør og skyvedør (fra hver ende av rommet).

Leilighetens solfylte og flotte terrasse på ca. 12,5 m² med vakker utsikt

Leiligheten har en romslig og møbleringsvennlig utformet terrasse på ca. 12,5 m². Med sin vestvendte orientering ligger denne perfekt med tanke på solforhold og utsyn - her har du solen fra ganske tidlig til godt ut på kveld. Terrassedekke av bredt og solid treverk og rekkverk av glass fra gulv og helt opp til håndløper av syrefast stål. Det er både utelys og strømuttak på terrassen. Legg også merke til løsningen med den mindre spileveggen (flyttbar på skinner) som går helt opp til terrassehimlingen. Denne fungerer som er ypperlig solskjerming ved ønske. Legg også merke til skjermingen av levegger, blant annet av frostet glass mot en av naboleilighetene.

Egen bod til leiligheten

Bod på hele 12 m² til eksklusiv benyttelse for leiligheten. Boden er avlåsbar og ligger i eget avlukket bodanlegg i byggets kjelleretasje. Det er faste skillevegger mellom de ulike bodene og det er innlagt lys.

Fellesterrasse på byggets tak og andre felles uteplasser

Det er etablert stor fellesterrasse på byggets tak mot sydøst i 5. etasje som er til felles bruk for alle boligsameierne. Her er det etablert blant annet plassbygde sittegrupper og noe beplantning.

Adkomstparti og heis

Felles, innbydende hovedinngangsparti på byggets nordvestre side. Herfra er det innvendig gang hvor det er heis til respektive boligetasjer samt til garasjekjeller og bodanlegg. Heishuset er avlåst og det er ringetablå fra utside koblet mot porttelefon innvendig i leiligheten. Døren kan "selvsagt" fjernåpnes fra leiligheten.

Øvrige fellesrom til fri bruk for boligeierne

* Felles trimrom med diverse treningsutstyr i kjelleretasje
* Felles verksted/hobbyrom i kjelleretasje
* Felles sykkelparkeringsrom i parkeringsområdet i 1. etasje 
* Felles avlukket renovasjons-/søppelrom på 1. etasjeplanet

Standard

Leiligheten er moderne innredet med stiltilpasset eksteriør og interiør, og den innvendige standarden bærer preg av påkostet materialbruk, god teknisk standard og funksjonalistiske løsninger. God kvalitet på interiøret, moderne bad/kjøkken og vannbåren varme fordrer til høy trivsel - alt dette er det lagt til rette for i leiligheten. Det vannbårne systemet i kombinasjon med balansert ventilasjon er både økonomisk lønnsomt og har stor betydning for inneklimaet.

Gulv - innervegger - himlinger:
Et vakkert gulv gir et rom et ekstra pent inntrykk og en god følelse.  I alle rom er det derfor lagt en-stavs, brede lakkerte eikegulv som er både klassiske, solide og moderne - et gulv vi er sikre på at du vil bli glad i og som vil begeistre deg og dine gjester.

Alle innervegger i leiligheten har malte overflater med malte gipsvegger malt i hvitt, i det vesentlige i samme fargekode i samtlige rom dette gir en flott helhet. Kalkmalt kontrastvegg i spisestuen og på soverommet bidrar ytterligere til det moderne uttrykket.
Samtlige himlinger i leiligheten har hvitmalt gips, flere med innfelte downlights. Legg også merke til den moderne løsningen med listfrie overganger mellom vegger/himlinger og listfrie overganger mellom vinduer/vegger som også understreker det moderne preget. Som om det ikke er nok, er det i tillegg løsning med "smyg" i forbindelse med vinduer og terrassedør, også her er det nemlig listefritt!

Kjøkkenet:
Kjøkkenet er moderne, men likevel klassisk og stilrent. Innredning i hvit utførelse fra kvalitetsprodusenten Svane Kjøkken med hvite og moderne fronter som gir et dempet uttrykk og passer til helheten i leiligheten. Her er det lagt vekt på detaljer som gir et eksklusivt preg, som blant annet takhøye overskap, matchende benkeplate og detaljer som blant annet overskap med innfrest gripelist i bunn av kjøkkenfrontene. Legg også merke til moderne detaljer som den store kvadratiske oppvaskkummen, høyskapet over stekeovnen med touchfunksjon og den elegante avslutningen på innredningen med bokhylle som vender ut mot stue/spisestue. Legg også merke til løsningen med innfelte LED-spotter under de takhøye overskapene som gir god belysning til benkeplaten. Innredningen er for øvrig også utstyrt med waterstop-alarm i oppvaskbenk.

Alt av hvitevarer er integrert fra Bosch og medfølger:
* Helintegrert oppvaskmaskin
* Induksjon steketopp innfelt i benkeplate
* Stekeovn i høyskap
* Helintegrert kjøleskap
* Helintegrert fryseskap
* Kjøkkenventilator til felles avtrekksanlegg m/komfyrvakt

Stue og spisestue
Denne sonen i leiligheten er imponerende romslig med suveren og ikke minst arealeffektiv planløsning. De store og høyreiste vinduene mot sydvest blir er flott "møbel" i rommet. Vinduene slipper også inn masse deilig dagslys til leiligheten. Stuen og spisestuen ligger åpen løsning med hverandre, og planløsningen innbyr til flere ulike møbleringsalternativer samt godt med avsatt plass til både sofa-/loungegrupper og spisestuemøbler. Den overbygde terrassen rett ut for rommet blir nærmest som en "ekstra stue" i sommerhalvåret. Det er både TV og datauttak i stuen. Legg også merke til den flotte løsningen med skyvedør mot ytre del av det tilstøtende soverommet. I åpen stilling blir også det store soveromsvinduet en del av stuen mens resten av rommet er skjermet for innsyn!

Baderommet:
Baderommet byr på en herlig velværefølelse, og rommet er moderne innredet i lune og innbydende farger med "spa assosiasjoner".  I dusjhjørnet med solide dører av herdet glass, er det lagt matchende gulvfliser av mindre dimensjon enn ellers på gulvet. Legg også merke til detaljen med nedsenket gulv i dusjsonen. Veggene har tidsriktige rektangulære veggfliser i kombinasjon med to vegger som er malt. Gulvflisene har en dempet og lun farge for å skape en matchende kontrast til veggene. Baderomsinnredning hvor servantskap har kolonialskuffer og fronter fra Svane. Vegghengt wc fra Villeroy & Boch og skjult sisternesystem. Et moderne bad skal også ha god lyssetting. Baderommet har derfor 4 stk. innfelte downlights med
nivåjustering i himling. Legg også merke til den flotte detaljen med det innflisede veggspeilet som strekker seg fra servantbenken og
helt opp til himlingen i rommet. Badet har for øvrig opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Soverommet med skyvedørsgarderobe:
Soverommet har en svært smart løsning med inngang fra to sider, en via. skyvedør og en via tradisjonell slagdør. På dette viset er det god plass til dobbeltseng. Også dette rommet har flotte vinduer hvor samtlige kan åpnes dersom ønskelig. Vinduene har for øvrig innvendig solskjerming. Takhøy skyvedørsgarderobe i hele rommets lengderetning gir godt med oppbevaringsplass. I garderoben medfølger også all innredning. Soverommet byr også på TV-uttak på veggen som vender mot stuen.

Entre/gang med skyvedørsgarderobe: 
Leiligheten byr også på en innbydende gang/entre. Fra dette rommet er det direkte inngang til baderommet - til øvrig del av leiligheten er rommet avdelt med praktisk skyvedør. Eier har installert takhøy skyvedørsgarderobe fra vegg-til-vegg hvor også her all innredning medfølger.

Balansert ventilasjonsanlegg: 
I leiligheten er det også installert balansert ventilasjon med varmegjenvinning som sørger for et sunt og godt inneklima. Ventilasjonsanlegget er tilknyttet sentralt ventilasjonsaggregat i teknisk rom i kjeller. Ventileringen fordeles i leiligheten med tilluft i alle oppholdsrom og avtrekk via kjøkkenhette og fra baderom.

Øvrig standard og tekniske utstyr: 
* Eikelister langs gulver som går pent "i-ett" med eikegulvene. 
* Innerdører av høy kvalitet med slette/glatte flater
* Porttelefon til felles inngangsparti med elektronisk åpner
* Innlagt fibernett fra Viken fiber - Altibox hvor grunnpakke TV-/internett er inkl. i fellesutgifter
* Alle vinduer samt terrassedør er utvendig aluminiumsbeslått (lakkert) 
* TV-uttak i stue og på soverom 
* 40A hovedsikring til elektrisk anlegg
* Felles brannvarslingssystem og vannsprinklingsanlegg
* Inngangsdør  brannklassifisert B-30. 35 db lyddør

Fellesutgifter og hva de dekker

Leilighetenes månedlige andel av fellesutgifter, kr 1 928,-, dekker blant annet følgende:

* Internett - grunnpakke fra Viken fiber Alibox
* TV - grunnpakke fra Viken fiber Alibox
* Vannbåren oppvarming
* Varmtvann - tappevann
* Bygningsforsikring
* Strøm/lys i fellesarealer
* Drift og vedlikehold av fellesarealer
* Renhold av fellesarealer inkl. trappevask
* Service og drift av heisanlegg
* Drift av felles brannvarslingssystem
* Kostnader til forretningsførsel og revisjon
* Godtgjørelse for styrearbeid

Se for øvrig sameiets regnskap og budsjett.

Adkomst

Eiendommen ligger på et høydedrag over Byfjorden. Fra Nedre Langgate kjører du opp Tollbodgaten ved Hotell klubben, og tar Storgaten inn venstre hvor du deretter får Storgaten 51 på høyre hånd.

Ved å trykke på kartet til høyre i denne annonsen, får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon og frem til eiendommen.

Det vil bli skiltet med meglers visningsbukker frem til eiendommen og byggets inngang ved fellesvisninger. Ringetablå/porttelefon er merkes med "Z-eiendom".

Bygninger og byggemåte

Boligkomplekset består av tilsammen 41 leiligheter i tillegg til garasjekjeller og fellesarealer.

Eiendommen er ferdigstilt april 2016 som totalrenovert og ombygget bebyggelse av tidligere eksisterende eiendom. Eksisterende yttervegger i betong/siporex er isolert innvendig og utvendig med mineralull. Yttervegger er utvendig kledd med pussede plater, og på bygget er det i tillegg noe innslag av treverk. I 5. og 6. etasje er yttervegger utført med puss system på bindingsverk med mineralullisolasjon. Etasjeskillere av betong.

Antall rom

Oppholdsrom: 2, Soverom: 1, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 52 kvm, Bruksareal: 52 kvm, Bruttoareal: 56 kvm

Følgende rom er inkludert i oppgitte p-rom (primærrom):
Samtlige rom i leiligheten er inkludert i oppgitte primærrom.

Oppvarming

Vannbåren oppvarming via radiatorer i leiligheten unntatt på baderom hvor det er elektriske varmekabler i gulv. Det vannbårne anlegget forsyner også leiligheten med varmt tappevann.

Miljøvennlig oppvarming hvor det er ført vannbåren varme fra byggets fellesanlegg til termostatstyrte innvendige radiatorer. Dette sikrer lave energiutgifter og god varmekomfort.  Anlegget er tilknyttet fjernvarmeanlegg og kostnader forbundet med oppvarming og varmt tappevann fordeles
mellom seksjonene etter sameiebrøk og er inkludert i seksjonens andel av fellesutgifter, ref. vedlagte budsjett
og sameiets vedtekter.

Parkering

Godt med eksterne tilbud om leieplasser både innomhus og utomhus innenfor kort gangavstand. Leiligheten har ingen medfølgende parkering ved eiendommens garasjekjeller.

Areal og eierform

Areal: 1 095 m²
Eierform: Felles selveiertomt for sameiet SG51

Alt av vedlikehold som snørydding og øvrig vedlikehold av fellesarealene blir utført via vaktmestertjenester. Her låser du med andre ord døren bekymringsfritt og kan reise bort så lenge du vil.

Eier

Stian Holen

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen - sentrum, byplan 2018-2030 er avsatt til Sentrumsformål - nåværende (bolig/tjenesteyting).

Eiendommen ligger i regulert område med plan-id 3803 20130088 og plannavn Storgaten 51 (21.5.2014) med reguleringsformål båndlegging etter lov om kulturminner, boligbebyggelse - blokkbebyggelse, annet uteoppholdsareal og lekeplass.

Hotell klubben planlegger i disse dager ombygging av hotellbygningen med blant annet takrestaurant.

Forholdet til evt. boplikt

Det er ikke boplikt på eiendommen.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest for ombygging fra kontorer til leiligheter datert 17.03.2017. Kopi av denne kan fås ved henvendelse til meglerkontoret.

Diverse opplysninger

Sameie: Sameiet Sg51 Forkjøpsrett: Nei

Sameiet SG51 består av tilsammen 41 selveierleiligheter bestående utelukkende av boligseksjoner. Man er organisert som et eierseksjonssameie

Som seksjonseier blir man i tillegg til eier av egen boligseksjon også eier av ideell andel av tomtearealer og bygningsmassens fellesarealer tilsvarende eierbrøken som for denne seksjon er fastsatt til 519/31141 iht. seksjoneringsbegjæring tinglyst 10/3-2016.

Kjøper har eksklusiv bruks- og disposisjonsrett til egen bolig og bruksrett til sameiets fellesarealer.

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, sett deg inn i vedtekter, evt. husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning.

Prisantydning

3 290 000,- / Fellesutgifter: 1 928,-

Beregnet totalkostnad

3 290 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 82 250,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 90 992,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 380 992,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Tilstandsrapport

Det foreligger tilstandsrapport utført av Sertifisert takstmann Hans Holt - Byggmester/Takstmann med befaringsdato 28/8-2020.

Tilstandsrapporter er utvidede tekniske rapporter utarbeidet av autoriserte takstmenn. Tilstandsrapport gir en vurdering og beskrivelse av eiendommens byggverk og bygningsdeler som takstmannen har observert, og som normalt vil være av betydning ved salg av eiendommen. Det er opp til selger å avgjøre hvorvidt det skal  innhentes slik rapport eller ikke ved salg av eiendom.

Tilstandsrapporten har utelukkende vurderinger gitt som tilstandsgrad 1 (TG-1). Den har ingen TG-2 eller TG-3. Både tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema følger som vedlegg til salgsoppgaven for denne eiendommen.

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter B

Energiforbruk av strøm pr. år er beregnet til ca. 1116 kWt  utfra et snitt forbruk siste 3 år.

Forbrukstallet er innhentet fra energileverandør og gir kun en indikasjon av forbruk gitt situasjonen over denne perioden. Endring av forbruk må forventes utfra ny eiers forbruksmønster og aksepteres av kjøper. Strømforbruk/energiforbruk vil variere blant annet avhenge av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, forbruksmønster etc.

Formuesverdi

Ligningsverdi dersom eiendommen benyttes som primærbolig: kr. 868 587,-
Ligningsverdi dersom boligen benyttes som sekundærbolig: kr. 3 126 914,-

Oppgitte beløp er innhentet fra Skatt sør og er senest kjente verdi som er pr. 31.12.2018. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Kommunale avgifter

Leiligheten betaler kommunale avgifter etter målt forbruk av vann og avløp da det er installert felles vannmåler i bygningen (kr 8,50 pr. m³ for vann og kr 14,77 pr. m³ for avløp). I tillegg betales et fast årlig beløp for renovasjon (søppel). I 2019 er det et målt for bruk på 72 m³. Basert på fjorårets forbruk tilsvarer dette en årlig kommunal avgift på kr 5 516 inkl. renovasjon for 2020.

Eiendomsskatt

Det er pr. tiden ikke eiendomsskatt i denne delen av Tønsberg kommune.

Forholdet til evt. utleie av leiligheten

Leiligheten består av en boenhet og den har ingen separat utleiedel.

Utleie av egen bolig er tillatt, og av sameiets vedtekter fremkommer det at den enkelte sameier har full rettslig råderett over sin seksjon med tilleggsareal, herunder blant annet rett til utleie

Annet

Dyrehold er tillatt. Iht. sameiets husordensregler. Styret skal informeres om dyrehold. Styret vil i hvert enkelt tilfelle vurdere omfanget. Dyr skal ikke luftes i fellesområdene, og det vil være båndtvang hele året i forbindelse med at man ankommer og forlater bygningen.

Det er tillatt å bruke elektrisk grill og gassgrill på balkongene, men aldri kullgrill. Dette av hensyn til brannsikkerheten. Bruk av gassgrill må gjøres med aktsomhet, kun utendørs, og ut fra vegg.

Sameiet disponerer tre takterrasser, og alle beboere har tilgang til å bruke disse fellesområdene. Dersom disse ønskes benyttet til for eksempel selskap, skal styret orienteres om dato og omfang. Intensjonen er at dette skal vare møteplasser og områder som bidrar til et hyggelig nabolag. Fellesarealene må. ikke brukes slik at andre sameiere hindres i å bruke dem.

Evt. fellesgjeld i sameiet

Det er ingen låneopptak/fellesgjeld i sameiet.

Andel av felles formue i sameiet

Leilighetens andel av sameiets totale formue er kr 7 340,- pr. 31.12.2019.

Tinglyste heftelser, servitutter, rettigheter og grunndata

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

Heftelser:
1939/3364-2/91 - Bestemmelse om bebyggelse tinglyst 02.10.1939. Rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1001 Bnr:26. Rett til å bygge inntil felles grense i en avstand på 0 m. Overført fra: 3803-1001/113, Gjelder denne registerenheten med flere
2016/62667-1/200 - Erklæring/avtale tinglyst 22.01.2016. Rettighetshaver:TØNSBERG KOMMUNE, Org.nr: 921383681. Bestemmelse om gatelysarmatur med flere bestemmelser. Overført fra: 3803-1001/113. Gjelder denne registerenheten med flere

Grunndata:
2016/209950-1/200 - Seksjonering tinglyst 10.03.2016. Opprettet seksjoner: snr: 16, formål: Bolig, tilleggsdel: Bygning, sameiebrøk: 519/31141. For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Digital markedsføring (Kr.17 500)
Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 3 275 000,-) (Kr.36 025)
Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875)
Tilretteleggingshonorar (Kr.13 695)
Annonsering i avis etter avtale med selger

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
 Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker.. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av salgsoppgave. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen med mindre det tydelig fremkommer i salgsbeskrivelsen.

Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Denne er vedlagt i salgsoppgaven.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning. Evt. ønske om relativt rask overtagelse kan imøtekommes.

Vennligst oppgi ønsket/evt. betinget tidspunkt for overtagelse ved inngivelse av kjøpetilbud.

Radonmåling (informasjon ved evt. utleie)

Det er et generelt krav om Radonmåling ved utleie av bolig. Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie. Nåværende eier har ikke tatt utleieleiligheten i bruk til utleie, og har derav ikke gjennomført noen radonmåling av utleiedelen. Det anbefales derfor at ny eier gjennomfører dette ved evt. utleie av leiligheten.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Nyttig informasjon ved kjøp av brukt bolig

Når du kjøper brukt bolig er det viktig å ha riktige forventninger og du må ikke tro den er som en «ny» bolig. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Åpenbare og synlige feil og mangler behøver ikke være beskrevet i salgsoppgaven eller i vedleggene. Vi anbefaler at eiendommen besiktiges og oppfordrer interessentene til å sette seg grundig inn i opplysningene som gis i salgsdokumentene, slik at negative overraskelser unngås. Forhold som kunne vært oppdaget på visning, er normalt ikke en mangel. Du må ha som utgangspunkt at bruksslitasje, aldersforringelse, værpåkjenninger med videre forverrer tilstanden gradvis. Husk at alle bygningsdeler og tekniske installasjoner har begrenset levetid. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig avvik relativt strengt, det vil si at noen negative overraskelser må forventes og aksepteres. Det kan foreligge en mangel dersom selger har holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger, og dette har innvirket på avtalen. Dersom du oppdager forhold du mener er vesentlige og som kan være en mangel, stiller avhendingsloven krav om at du reklamerer snarlig og «innen rimelig tid» overfor boligselgerforsikringsselskapet/selger. Vi anbefaler at du reklamerer umiddelbart og senest innen to måneder etter at du oppdaget eller burde oppdaget mangelen.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

'Finn.no: Visningstekst'

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for avtale om visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i finn-annonsen for påmelding. Dette gjør vi for å unngå spredning av smitte ved at for mange er på visningen samtidig. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jesper Snekkestad

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jesper Snekkestad

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?